標題: [原創]【2007年.電視台報導 ...吸血獸人大量殺害動物事件】 [打印本頁]

作者: chung1219    時間: 2007-5-2 05:56 AM     標題: [原創]【2007年.電視台報導 ...吸血獸人大量殺害動物事件】

[60][glow=255,blue,3]_________________________________________
_________{相片來自西班牙網頁}__________[/glow]
多次的事件一切都發生在白色 Pue 小山附近 , 一個
名字叫 Palmar de Bravo 的自治市。

Elena 夫人 ﹕「我在那天的晚上看到這吸血怪物想
要殺害我的驢子。」

有一次卓柏吸血獸人殺害她的羔羊時被她看見 , 當
時的 Elena 夫人更被牠嚇壞了 ! 當晚就有兩隻羔羊
被殺害。

Pue 的市長 ﹕「卓柏卡布拉 ( 吸血飛蜥人 ) 絕對是
一種令人恐懼的不明生物 , 過往曾有婦女在磨房時
目擊到牠 , 甚至有些居民在早上外出到商店時遇上
牠 , 他們被嚇得立即掉頭跑回家裡去 , 因為害怕被
攻擊 , 所以整天也被迫不敢再外出。」

Pue 市長 ﹕「實在離奇 ! 為什麼牠不吃羊的肉 ? 而
只是吸光家畜的血液呢 ?」

除了上述的個案之外 , 附近另有多人報稱發現到有十
三隻山羊在農場死了 , 而兇案現場位於 Ejido 至州際
高速公路的一公里之間。
以下照片中的都是受害創傷的動物 ......
本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

CHUNG1219 ﹕我有時會代入當地居民的處境 , 人類
既然是萬物之靈為何害怕這種吸血飛蜥人呢 ?
因為牠的攻擊性極高 , 破壞力驚人 !
大家不妨把自己的意見提出 , 但不要說自己懂得武術
而就算遇上牠也不怕的說話。
因為牠也懂得『吋勁』, 而更配合牠那一雙鋒利的爪
甲 , 這便等於一個懂得飛行兼手持兩把刀的痴線佬一
樣 .....生人勿近 !!

[glow=255,red,3]請各位會員當看過小弟
這篇文之後 , 能盡量回應
文中的問題或是討論的要
點 , 多謝合作 ....
[/glow]
作者: sgrlto    時間: 2007-5-2 07:56 AM     標題: [原創]【2007年.電視台報導 ...吸血獸人大量殺害動物事件】

陰功羊..陰功牛囉...俾人活生生吸晒D血
我見到D肉變黑晒..中毒啊?
當地居民應該多養狗隻..而且是一群
我想...這就可以保護到畜牧啦!!
如果我是當地有錢居民我一定裝攝錄機.....順手賺一筆或裝陷阱- v-
如果我是當地貧窮居民我只好那著手電筒在夜晚與牠們肉搏,,
如果我打死牠我可以賺一大筆了
作者: chung1219    時間: 2007-5-3 05:31 AM     標題: [原創]【2007年.電視台報導 ...吸血獸人大量殺害動物事件】

下面引用由sgrlto2007/05/02 07:56am 發表的內容:
陰功羊..陰功牛囉...俾人活生生吸晒D血
我見到D肉變黑晒..中毒啊?
當地居民應該多養狗隻..而且是一群
我想...這就可以保護到畜牧啦!!
...
養一頭狗是不夠的 , 我個人認為至少都要
養夠一『打』就應該安全一點點 ......
去同佢隻 Dup 等於接近是自殺行為 !
作者: 孤峰    時間: 2007-5-3 09:22 PM     標題: [原創]【2007年.電視台報導 ...吸血獸人大量殺害動物事件】

聽說古代有一種生物叫做"夜叉",
牠就有文中所敘述的能力,
但是不知何故,後來牠們消聲匿跡了,
難道這隻是"夜叉"的孑遺?
作者: jiann-chin    時間: 2007-5-4 11:24 PM     標題: [原創]【2007年.電視台報導 ...吸血獸人大量殺害動物事件】

卓柏卡布拉這種生物,的確感覺很可怕,人對神出鬼沒的生物,本身就會畏懼,萬物之靈也是人自封的。
天不怕、地不怕,能空手打對抗猛獸的,一個時代裡,也只有寥寥數人,如夏桀、商紂。
要了解卓柏卡布拉是何種生物,應該先追蹤最早目擊年代,我有聽過牠是人造生物的說法。
不知有沒有卓柏卡布拉攻擊兇猛動物的案例?她們好似以草食、無防禦能力的動物,為主要食物來源。

作者: chung1219    時間: 2007-5-5 07:41 AM     標題: [原創]【2007年.電視台報導 ...吸血獸人大量殺害動物事件】

下面引用由孤峰2007/05/03 09:22pm 發表的內容:
聽說古代有一種生物叫做"夜叉",
牠就有文中所敘述的能力,
但是不知何故,後來牠們消聲匿跡了,
難道這隻是"夜叉"的孑遺?
我忍唔住要 .....要 ......要讚你 ! !
夜叉都俾你諗得到 !
我覺得夜叉好似亦有點外星生物 FEEL ....
作者: chung1219    時間: 2007-5-6 02:26 AM     標題: [原創]【2007年.電視台報導 ...吸血獸人大量殺害動物事件】

下面引用由jiann-chin2007/05/04 11:24pm 發表的內容:
卓柏卡布拉這種生物,的確感覺很可怕,人對神出鬼沒的生物,本身就會畏懼,萬物之靈也是人自封的。
天不怕、地不怕,能空手打對抗猛獸的,一個時代裡,也只有寥寥數人,如夏桀、商紂。
要了解卓柏卡布拉是何種?..
卓柏卡布拉的報告好像是由 1 9 9 0 年
開始 , 有科學家曾言現在的科技的確
能夠製造出突變怪物。
若然講到『隻 Dup 』, 男人或許有機會
打低這種吸血怪物 , 但女人、老弱或幼
童則 ........不言而喻矣。

作者: jiann-chin    時間: 2007-5-6 11:50 AM     標題: [原創]【2007年.電視台報導 ...吸血獸人大量殺害動物事件】

下面引用由chung12192007/05/06 02:26am 發表的內容:
卓柏卡布拉的報告好像是由 1 9 9 0 年
開始 , 有科學家曾言現在的科技的確
能夠製造出突變怪物。
若然講到『隻 Dup 』, 男人或許有機會
...

卓柏卡布拉食血而不吃肉,像蚊子一樣,見識淺薄,只能想到這個。
如是製造出來,還真想知道是用哪些動物的基因組裝的。

作者: chung1219    時間: 2007-5-6 05:23 PM     標題: [原創]【2007年.電視台報導 ...吸血獸人大量殺害動物事件】

下面引用由jiann-chin2007/05/06 11:50am 發表的內容:
卓柏卡布拉食血而不吃肉,像蚊子一樣,見識淺薄,只能想到這個。
如是製造出來,還真想知道是用哪些動物的基因組裝的。
哦 ? ! 蚊子嗎 ? ! 對啊 !
牠擁有蚊子的基因也有這個可能性。
作者: sgrlto    時間: 2007-5-6 05:27 PM     標題: [原創]【2007年.電視台報導 ...吸血獸人大量殺害動物事件】

下面引用由chung12192007/05/03 05:31am 發表的內容:
養一頭狗是不夠的 , 我個人認為至少都要
養夠一『打』就應該安全一點點 ......
去同佢隻 Dup 等於接近是自殺行為 !
嗯嗯..如果係咁就轉養狼吧!!!
我覺得一群狼會比一群狗更恐怖..
因為狼是講求團體合作,,而且很聰明呢
作者: sgrlto    時間: 2007-5-6 05:32 PM     標題: [原創]【2007年.電視台報導 ...吸血獸人大量殺害動物事件】

下面引用由jiann-chin2007/05/04 11:24pm 發表的內容:
要了解卓柏卡布拉是何種?..
還有武松打虎呢..和項羽啊!!
我自覺認為卓柏卡布拉是外星生物...或........
可能是許多世紀就已經出現在地球的生物吧
只不過牠們的生活地未被人類發現...
作者: jiann-chin    時間: 2007-5-10 10:06 PM     標題: [原創]【2007年.電視台報導 ...吸血獸人大量殺害動物事件】

下面引用由sgrlto2007/05/06 05:32pm 發表的內容:

我比較不傾向卓柏卡布拉是地球本來就有的生物。
有如此強的攻擊性,天敵一定少,除非有剋星抑制生長,不過很難想像會有。
在無敵手的情形下,與人類面對,一定會比開發時期還早與人類接觸。
如果該物種繁殖力很差,那就另當別論。

作者: sgrlto    時間: 2007-5-11 12:33 AM     標題: [原創]【2007年.電視台報導 ...吸血獸人大量殺害動物事件】

下面引用由jiann-chin2007/05/10 10:06pm 發表的內容:
我比較不傾向卓柏卡布拉是地球本來就有的生物。
有如此強的攻擊性,天敵一定少,除非有剋星抑制生長,不過很難想像會有。
在無敵手的情形下,與人類面對,一定會比開發時期還早與人類接觸。
如果該物種繁殖力很...
哈哈...你真係認真研究啵!!
估唔到論壇仲有人咁有熱誠...感動>_<
你說得也不錯!!~其實最大可能係外星生物
或被改造的生物
作者: chung1219    時間: 2007-5-11 02:30 PM     標題: [原創]【2007年.電視台報導 ...吸血獸人大量殺害動物事件】

下面引用由sgrlto2007/05/06 05:32pm 發表的內容:
jiann-chin 是位聰明的女生啊 !
項羽 ? 喔 .....不是還有你嗎 ?
或許卓柏吸血獸人、吸血飛蜥人其實是外
星人的寵物 , 但可惜牠們的攻擊性實在太
強 , 外星人唯有放逐牠們到地球 , 變成淪
落的流浪吸血獸。
如果係咁樣就算去動物協會投訴都無用 ....

作者: jiann-chin    時間: 2007-5-11 08:48 PM     標題: [原創]【2007年.電視台報導 ...吸血獸人大量殺害動物事件】

下面引用由chung12192007/05/11 02:30pm 發表的內容:
...

卓柏卡布拉應該不是外星人棄置的。
或許是外星人送的。
以電影─剛果任務的內容。
非洲密林有吸血的動物,那些生物是外星人送給地球。
後來那些生物逃出去,把很多人吸成乾屍。
外星人在快結束前,很抱歉的對主角說:那些生物在我們的星球是無害的,沒想到會對你們這麼有殺傷性。
外來品種入侵是很可怕的...|||

作者: chung1219    時間: 2007-5-20 05:34 AM     標題: [原創]【2007年.電視台報導 ...吸血獸人大量殺害動物事件】

下面引用由影子鴻2007/05/16 01:18am 發表的內容:
睇左各位既回應之後
我自己都有細心諗諗
點解佢無食肉反而吸血?
其中有朋友提及到佢可能有蚊既基因都未定
...
或者卓柏吸血獸人都有睇李小龍的影片 , 對
於『吋勁』亦有研究過下咁囉 !
甚至乎佢都係林小龍 Fans ! 喔 ....XD∼

作者: 克斯頓    時間: 2007-5-25 04:44 PM     標題: [原創]【2007年.電視台報導 ...吸血獸人大量殺害動物事件】

真係唔明白,點解有那麼多目擊者見到這些生物,
他們也不想一些對策來應付﹖
如果換了是我一定會隨身攜帶一枝自動步槍,
一見到他就....砰、砰、砰、砰....亂槍掃射,
到時牠懂得『吋勁』或『投降龍十八掌』也沒用,
哈哈哈哈哈....哈哈哈哈哈
作者: chung1219    時間: 2007-5-25 06:22 PM     標題: [原創]【2007年.電視台報導 ...吸血獸人大量殺害動物事件】

下面引用由克斯頓2007/05/25 04:44pm 發表的內容:
...
出街散步都要陀枝自動步槍 ? !
唔係? ? ! 你..........?
大佬 ∼ 你估住o係伊拉克咩 ? !

作者: 克斯頓    時間: 2007-5-25 07:51 PM     標題: [原創]【2007年.電視台報導 ...吸血獸人大量殺害動物事件】

下面引用由chung12192007/05/25 06:22pm 發表的內容:
出街散步都要陀枝自動步槍 ? !
唔係? ? ! 你..........?
大佬 ∼ 你估住o係伊拉克咩 ? !
要避免比人吸血....無計啦,
何況自治區應該可以帶槍
作者: sgrlto    時間: 2007-5-26 12:53 AM     標題: [原創]【2007年.電視台報導 ...吸血獸人大量殺害動物事件】

下面引用由jiann-chin2007/05/11 08:48pm 發表的內容:
卓柏卡布拉應該不是外星人棄置的。
或許是外星人送的。
以電影─剛果任務的內容。
非洲密林有吸血的動物,那些生物是外星人送給地球。
...
沒有傷害..這會不會等於外星人是沒有血呢xDD"
言歸正傳...
卓柏卡布拉可能是你們所講...被棄置,,是送的
而我就覺得可能....卓柏卡布拉是來地球調查人們的xD"
肚子餓了時,,就快來一隻小羊吸..."
作者: sgrlto    時間: 2007-5-26 12:58 AM     標題: [原創]【2007年.電視台報導 ...吸血獸人大量殺害動物事件】

下面引用由chung12192007/05/11 02:30pm 發表的內容:
...
因為愛護動物協會的動物一夜之間可能成動物練獄..
嘩..後果不敢想像...
其實你地覺唔覺得..我地都會將一D唔明既事..
全部都推晒去外星人到xDD"都關於外星人....
[講漏左我自己添...XDD]
作者: sgrlto    時間: 2007-5-26 01:06 AM     標題: [原創]【2007年.電視台報導 ...吸血獸人大量殺害動物事件】

下面引用由克斯頓2007/05/25 04:44pm 發表的內容:
...
火箭炮xDD....
其實佢地都有加裝D攝影機..只不過咩都影唔到咁解
我都有諗過你所諗既野,,-_-"
可能佢地無錢掛!!又或者唔俾買槍...
就算係..都唔會日日拎住槍咁麻煩啦....
成村既人都拎住枝槍好似打仗咁-_-"
況且尼隻血獸又唔係日日出動既...
如果係我...我寧願拎把刀仔算.....@_@"
又或者........或者...
拎「果到」碌巨炮引誘佢,,然後射爆佢個頭(此方案需要進食大量偉哥)
作者: 克斯頓    時間: 2007-5-26 05:41 PM     標題: [原創]【2007年.電視台報導 ...吸血獸人大量殺害動物事件】

提到外星人我又諗到D野,
其實卓柏卡布拉會唔會係火星人呢﹖
由於火星既生物已經比佢地殺晒無血吸,
所以先黎到地球開飯呢﹖
作者: 克斯頓    時間: 2007-5-26 05:47 PM     標題: [原創]【2007年.電視台報導 ...吸血獸人大量殺害動物事件】

下面引用由sgrlto2007/05/26 01:06am 發表的內容:
火箭炮xDD....
其實佢地都有加裝D攝影機..只不過咩都影唔到咁解
我都有諗過你所諗既野,,-_-"
可能佢地無錢掛!!又或者唔俾買槍...
...
刀仔好似唔多夠安全感,
起碼都要袋枝手槍,
你個方法好似好咩喎........
同埋唔只要進食大量偉哥,
仲要儲備超級大量"彈藥"喎
作者: SGRLTO    時間: 2007-5-26 06:55 PM     標題: [原創]【2007年.電視台報導 ...吸血獸人大量殺害動物事件】

下面引用由克斯頓2007/05/26 05:47pm 發表的內容:
刀仔好似唔多夠安全感,
起碼都要袋枝手槍,
你個方法好似好咩喎........
同埋唔只要進食大量偉哥,
...
好咩呀...?你唔信我呀?
咁我就搵你黎做測驗啦!!!
作者: SGRLTO    時間: 2007-5-26 06:57 PM     標題: [原創]【2007年.電視台報導 ...吸血獸人大量殺害動物事件】

下面引用由克斯頓2007/05/26 05:41pm 發表的內容:
提到外星人我又諗到D野,
其實卓柏卡布拉會唔會係火星人呢﹖
由於火星既生物已經比佢地殺晒無血吸,
所以先黎到地球開飯呢﹖
火星人....?我諗唔會...
如果係既話,,應該好大群集體黎地球..
咁會得果幾隻..
不過應該都係外星其他生物來架啦!!!
作者: 克斯頓    時間: 2007-5-26 07:15 PM     標題: [原創]【2007年.電視台報導 ...吸血獸人大量殺害動物事件】

下面引用由SGRLTO2007/05/26 06:55pm 發表的內容:
好咩呀...?你唔信我呀?
咁我就搵你黎做測驗啦!!!
唔係唔信你,不過好唔合衛生啫....哈哈~
如果你搵我黎做實驗我實攞返枝槍同你做,
到時你唔好求饒喎....嘿嘿
作者: chung1219    時間: 2007-5-26 09:24 PM     標題: [原創]【2007年.電視台報導 ...吸血獸人大量殺害動物事件】

下面引用由克斯頓2007/05/25 07:51pm 發表的內容:
要避免比人吸血....無計啦,
何況自治區應該可以帶槍
墨西哥農村每一?家庭屋裡都有會
槍 , 警方人手不足就會係咁。
散步帶手槍都唔奇 , 但自動步槍就
似乎 ........
作者: chung1219    時間: 2007-5-26 09:27 PM     標題: [原創]【2007年.電視台報導 ...吸血獸人大量殺害動物事件】

下面引用由sgrlto2007/05/26 00:53am 發表的內容:
沒有傷害..這會不會等於外星人是沒有血呢xDD"
言歸正傳...
卓柏卡布拉可能是你們所講...被棄置,,是送的
而我就覺得可能....卓柏卡布拉是來地球調查人們的xD"
...
或者係廉價勞工 , 外星人唔包飯$.....
如果係咁就應該帶備定『血壺』啦 !
作者: TomHomc    時間: 2007-5-26 10:50 PM     標題: [原創]【2007年.電視台報導 ...吸血獸人大量殺害動物事件】

睇黎「果2把刀」俾小卓子塗上毒藥...
點解係蚊呢??吸血蝙蝠唔得咩= =!?
手槍呀...機關槍果d可能打唔入小卓子d皮(鐵布3 = =!?)
睇黎都用火箭炮先得(要0距離喎...咁先爽架XD)...即使唔得要可以炸走佢
(手榴彈都得)
作者: 克斯頓    時間: 2007-5-27 02:31 AM     標題: [原創]【2007年.電視台報導 ...吸血獸人大量殺害動物事件】

下面引用由TomHomc2007/05/26 10:50pm 發表的內容:
睇黎「果2把刀」俾小卓子塗上毒藥...
點解係蚊呢??吸血蝙蝠唔得咩= =!?
手槍呀...機關槍果d可能打唔入小卓子d皮(鐵布3 = =!?)
睇黎都用火箭炮先得(要0距離喎...咁先爽架XD)...即使唔得要可以炸走佢
...
火箭炮重要零距離......no la
隨時炸埋自己,同埋一定要留番佢條屍,
到時可能一夜成名
作者: TomHomc    時間: 2007-5-27 10:23 AM     標題: [原創]【2007年.電視台報導 ...吸血獸人大量殺害動物事件】

下面引用由克斯頓2007/05/27 02:31am 發表的內容:
火箭炮重要零距離......no la
隨時炸埋自己,同埋一定要留番佢條屍,
到時可能一夜成名
炸到自己都唔緊要...一定冇被擊中ge小卓子咁傷...
而且0距離就一定可以撃中(瞬移除外= =")
仲有...火箭炮有後坐力...咁好彩炸唔中佢...
都可以利用後坐力...拉距離補彈= =+
作者: xiaoxiao19    時間: 2007-5-28 09:01 AM     標題: [原創]【2007年.電視台報導 ...吸血獸人大量殺害動物事件】

If  I lived in that village, I would use weapons such as gun, knife or stick to kill that creature when it appear. I think that creature just like a thief. Because thief ususally steal something without notice.That creature has the smilar behaviour as the thief.
作者: chung1219    時間: 2007-5-29 03:04 AM     標題: [原創]【2007年.電視台報導 ...吸血獸人大量殺害動物事件】

下面引用由xiaoxiao192007/05/28 09:01am 發表的內容:
If  I lived in that village, I would use weapons such as gun, knife or stick to kill that creature when it appear. I think that creature just like a thief. Because thief ususally steal something w ...
我記得你哩位會員 , 因為你一向都
好兇悍 ....
使用武器例如槍、刀或者棍去擊殺
那人形怪物 ?
你屋企都好多「架生」喎!
完全有隨時打杖的準備咁如果遇上
牠都穩陣 D .....

作者: 克斯頓    時間: 2007-5-29 08:57 PM     標題: [原創]【2007年.電視台報導 ...吸血獸人大量殺害動物事件】

下面引用由sgrlto2007/05/29 08:14pm 發表的內容:
用火箭炮可能會將隻吸血獸變做灰,,,
諗起個可憐樣都/_____\"
如果我是當地村民..我一定諗好多計活捉佢
係喎~活捉佢俾人參觀,
收入場費賺番筆...正﹗
作者: 電腦    時間: 2007-5-31 04:48 PM     標題: [原創]【2007年.電視台報導 ...吸血獸人大量殺害動物事件】

唔吃羊的肉,只飲血
好大哂喎 !
點解啲村民唔試下組織一隊"吸血飛蜥人狩獵隊"
用死左既羊既皮扮羊混入啲羊群,最好帶埋麻醉槍
等佢吸緊血既時侯 ..... 用麻醉槍打落佢身體

作者: 克斯頓    時間: 2007-5-31 05:30 PM     標題: [原創]【2007年.電視台報導 ...吸血獸人大量殺害動物事件】

下面引用由電腦2007/05/31 04:48pm 發表的內容:
唔吃羊的肉,只飲血
好大哂喎 !
點解啲村民唔試下組織一隊"吸血飛蜥人狩獵隊"
用死左既羊既皮扮羊混入啲羊群,最好帶埋麻醉槍
...
扮羊呢個主意都唔錯,就由你來扮羊做餌,
等牠麻醉葯發作後我就同顧問大大& sgrlto活捉牠,
順便幫你收埋條乾屍.....嘿
作者: chung1219    時間: 2007-6-2 07:40 PM     標題: [原創]【2007年.電視台報導 ...吸血獸人大量殺害動物事件】

下面引用由克斯頓2007/05/29 08:57pm 發表的內容:
係喎~活捉佢俾人參觀,
收入場費賺番筆...正﹗
仲俾人參觀?!肯定有MIB出馬捉
佢 , 甚至連你都捉埋。
梗係拿拿聲搵'' 買家 '' 啦 ! 如果有相熟
朋友係生物學家就更好 ! 即刻交俾佢
抽取DNA , 留番一條 '' 後著 '' ......
作者: chung1219    時間: 2007-6-2 07:42 PM     標題: [原創]【2007年.電視台報導 ...吸血獸人大量殺害動物事件】

下面引用由電腦2007/05/31 04:48pm 發表的內容:
唔吃羊的肉,只飲血
好大哂喎 !
點解?村民唔試下組織一隊"吸血飛蜥人狩獵隊"
用死左既羊既皮扮羊混入?羊群,最好帶埋麻醉槍
...
組織一隊飛蜥人狩獵隊?
梗係有啦!但每一次行動既收場都
係 '' 食白果 '' ....嗚~

作者: chung1219    時間: 2007-6-2 07:47 PM     標題: [原創]【2007年.電視台報導 ...吸血獸人大量殺害動物事件】

下面引用由克斯頓2007/05/31 05:30pm 發表的內容:
扮羊呢個主意都唔錯,就由你來扮羊做餌,
等牠麻醉發作後我就同顧問大大& sgrlto活捉牠,
順便幫你收埋條乾屍.....嘿
找他也不錯 , 他應該都是好孩子來的 , 但
你求神拜佛都要望『 電腦 』會員成功引
卓柏吸血獸人'' 蒲頭 ''  ! 否則你的下場會
如何 , 則不言而喻矣 ....嘰嘰~
作者: TomHomc    時間: 2007-6-2 10:48 PM     標題: [原創]【2007年.電視台報導 ...吸血獸人大量殺害動物事件】

下面引用由sgrlto2007/05/29 08:14pm 發表的內容:
用火箭炮可能會將隻吸血獸變做灰,,,
諗起個可憐樣都/_____\"
如果我是當地村民..我一定諗好多計活捉佢
咁我用ge彈頭係水力炸彈囉...
用水ge衝擊力整昏佢...
再唔係就用電槍!!唔係近距離果隻...
而係射d強壓電出黎ge電槍!!
強度又可以自己教...唔怕電到小卓子成左做碳= =+
作者: 杯杯    時間: 2007-6-3 12:37 PM     標題: [原創]【2007年.電視台報導 ...吸血獸人大量殺害動物事件】

我也有看過類似的東西
就好像是一個很像袋鼠的東西還是什麼
也是喜歡殺動物
總之先謝謝你的分享囉 ^^
作者: 克斯頓    時間: 2007-6-3 06:24 PM     標題: [原創]【2007年.電視台報導 ...吸血獸人大量殺害動物事件】

下面引用由chung12192007/06/02 07:40pm 發表的內容:
仲俾人參觀?!肯定有MIB出馬捉
佢 , 甚至連你都捉埋。
梗係拿拿聲搵'' 買家 '' 啦 ! 如果有相熟
朋友係生物學家就更好 ! 即刻交俾佢
...
如果要揾買家的話,
你一定是我的首選,
因為你係顧問大大,
到時最多收你平D^^
作者: 克斯頓    時間: 2007-6-3 06:29 PM     標題: [原創]【2007年.電視台報導 ...吸血獸人大量殺害動物事件】

下面引用由chung12192007/06/02 07:47pm 發表的內容:
找他也不錯 , 他應該都是好孩子來的 , 但
你求神拜佛都要望『 電腦 』會員成功引
卓柏吸血獸人'' 蒲頭 ''  ! 否則你的下場會
如何 , 則不言而喻矣 ....嘰嘰~
唔使驚,一日唔得就兩日,
兩日唔得就三日,總有一蒲頭,
都唔得既咁我唯有......返屋企~哈哈^^
作者: 克斯頓    時間: 2007-6-3 06:35 PM     標題: [原創]【2007年.電視台報導 ...吸血獸人大量殺害動物事件】

下面引用由TomHomc2007/06/02 10:48pm 發表的內容:
咁我用ge彈頭係水力炸彈囉...
用水ge衝擊力整昏佢...
再唔係就用電槍!!唔係近距離果隻...
而係射d強壓電出黎ge電槍!!
...
用電槍﹖我驚小卓子成身毛唔過電,
到時你要叫住救命黎走喎~
作者: TomHomc    時間: 2007-6-3 07:04 PM     標題: [原創]【2007年.電視台報導 ...吸血獸人大量殺害動物事件】

下面引用由克斯頓2007/06/03 06:35pm 發表的內容:
用電槍﹖我驚小卓子成身毛唔過電,
到時你要叫住救命黎走喎~
咁我用多拉h夢ge空氣炮囉...
又唔痛...又可以「炸飛」or「炸昏」佢...
再唔ok就開啟我ge「直死之魔眼」...
唔洗1秒...將可憐ge小卓子斬成「人」棍= =+
作者: bmhl69    時間: 2010-8-22 11:01 PM

dtyjdytjdtjtj

【無意義回覆】
作者: wwppaaaa    時間: 2011-1-15 01:22 AM

我記得我係youtube到c過佢果d肉有d蒼蠅係到好嘔心

歡迎光臨 Cyber X-files (http://cyberxfiles.com/cyberx/) Powered by Discuz! 7.0.0