標題: [原創]【傳說中的 ....森林神僊之木乃伊.內附 1 0 幅照片】 [打印本頁]

作者: chung1219    時間: 2007-4-15 09:05 PM     標題: [原創]【傳說中的 ....森林神僊之木乃伊.內附 1 0 幅照片】

LBSALE[70]LBSALE[glow=255,blue,3]_________________________________________
_______{相片來自lebanoncircle.co.uk/}______[/glow]
{消息於 2 0 0 7 年 4 月 1 日發佈}
最近有不少外國網站流傳出一批「Dead Fairy」的相
片 , 或許有人相信這是神僊存在的證據  .......

就算有人相信世界上是存在著神僊的生命體 , 總也有
相反的一方 , 而他們就認為神僊是一種精神上的存在
體 , 並不是由骨、肉和血而構成的生命實體。
以下隱藏的照片有7幅 , 回覆後才能夠看到 .....
本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

CHUNG1219 ﹕我個人覺得人類可能比起傳說中的神
僊更聰明 , 因為人類深懂什麼是『利用』 , 哩條英國
佬表面似乎只是一個『屁股痕』的傢伙 , 但其實都幾
有生意頭腦 ....喔 .....哈哈哈 ∼∼
我遲一點可能也弄一個墨西哥飛魔、天蛾人或吸血飛
蜥人的木乃伊 , 放在 Cyber - X 和 e Bay 拍賣 ! .... 正 ∼

[glow=255,red,3]請各位會員當看過小弟
這篇文之後 , 能盡量回應
文中的問題或是討論的要
點 , 多謝合作 ....
[/glow]
作者: sgrlto    時間: 2007-4-16 06:01 PM     標題: [原創]【傳說中的 ....森林神僊之木乃伊.內附 1 0 幅照片】

我覺得只不過是藝術品而已...
因為有個日本藝術家專設計這些怪物...
而且十分神似...就像真的一樣..
十成十係藝術品來啊
作者: chung1219    時間: 2007-4-16 06:43 PM     標題: [原創]【傳說中的 ....森林神僊之木乃伊.內附 1 0 幅照片】

下面引用由sgrlto2007/04/16 06:01pm 發表的內容:
我覺得只不過是藝術品而已...
因為有個日本藝術家專設計這些怪物...
而且十分神似...就像真的一樣..
十成十係藝術品來啊
100%全中!恭喜你這一位天真唔晒
的超級智慧生命體『Sgirl』估中!
唔該俾D掌聲 .....啪~啪啪 ∼V搖VV∼
作者: 電腦    時間: 2007-4-17 12:22 AM     標題: [原創]【傳說中的 ....森林神僊之木乃伊.內附 1 0 幅照片】

好似一隻用垃圾製成既公仔
背脊果四塊肯定係樹葉
咁就冇左80$ lol

作者: 蕭塞豐乳中    時間: 2007-4-17 04:04 PM     標題: [原創]【傳說中的 ....森林神僊之木乃伊.內附 1 0 幅照片】

原來係公仔,就咁睇題目仲以為系真的森林神遷的木乃伊,無知到賣幾錢呢?
作者: sgrlto    時間: 2007-4-17 04:19 PM     標題: [原創]【傳說中的 ....森林神僊之木乃伊.內附 1 0 幅照片】

下面引用由chung12192007/04/16 06:43pm 發表的內容:
的超級智慧生命體『Sgirl』估中!
唔該俾D掌聲 .....啪~啪啪 ∼V搖VV∼
你打錯左我個名呀朋友仔xDDD"
我係天真無邪天邊一朵小烏雲的超級智慧生命體『SGRLTO』啊
多謝讚賞^v^~獎品是不是這個藝術品呀?~?
作者: chung1219    時間: 2007-4-17 05:37 PM     標題: [原創]【傳說中的 ....森林神僊之木乃伊.內附 1 0 幅照片】

下面引用由sgrlto2007/04/17 04:19pm 發表的內容:
你打錯左我個名呀朋友仔xDDD"
我係天真無邪天邊一朵小烏雲的超級智慧生命體『SGRLTO』啊
多謝讚賞^v^~獎品是不是這個藝術品呀?~?
對啊 ! 那來多一個 take 吧 !
的超級智慧婀娜生命體『 Sgrlto 』估中!
唔該俾D掌聲 .....啪啪 ∼V搖VV∼
作者: chung1219    時間: 2007-4-17 05:42 PM     標題: [原創]【傳說中的 ....森林神僊之木乃伊.內附 1 0 幅照片】

下面引用由電腦2007/04/17 00:22am 發表的內容:
好似一隻用垃圾製成既公仔
背脊果四塊肯定係樹葉
咁就冇左80$ lol
我哩篇文一直都鐵價代幣 $ 7 0 咋 !
你咁都睇錯 ? !
你受了什麼打擊呢 ?
間中俾我搵一次笨都好啦 ! 否則我那惡作
劇的性格難以宣洩會好辛苦架 ! .....正 ~
作者: chung1219    時間: 2007-4-17 06:15 PM     標題: [原創]【傳說中的 ....森林神僊之木乃伊.內附 1 0 幅照片】

下面引用由蕭塞豐乳中2007/04/17 04:04pm 發表的內容:
原來係公仔,就咁睇題目仲以為系真的森林神遷的木乃伊,無知到賣幾錢呢?
我竟然漏了打聽它的標價 !
如果係我最多只會俾 $ 5 0 , 怎也不會
超過 $ 1 0 0 .....
作者: sgrlto    時間: 2007-4-17 08:01 PM     標題: [原創]【傳說中的 ....森林神僊之木乃伊.內附 1 0 幅照片】

下面引用由chung12192007/04/17 05:42pm 發表的內容:
我哩篇文一直都鐵價代幣 $ 7 0 咋 !
你咁都睇錯 ? !
你受了什麼打擊呢 ?
間中俾我搵一次笨都好啦 ! 否則我那惡作
...
你什麼性格難以宣洩啊..
用不用找個大姐姐安慰你啊
也只是$70元咋
作者: pvp    時間: 2007-4-17 08:36 PM     標題: [原創]【傳說中的 ....森林神僊之木乃伊.內附 1 0 幅照片】

管理員按:無意義回覆。
作者: chung1219    時間: 2007-4-29 08:34 PM     標題: [原創]【傳說中的 ....森林神僊之木乃伊.內附 1 0 幅照片】

下面引用由sgrlto2007/04/17 08:01pm 發表的內容:
你什麼性格難以宣洩啊..
用不用找個大姐姐安慰你啊
也只是$70元咋
係性格 ! 唔係性慾 ......
喔 ? ! .....$ 70 ? ! 個大姐姐肯定有 7 0 歲 , 你
留回自己好好享用 !
作者: 森野韻    時間: 2007-5-2 10:25 PM     標題: [原創]【傳說中的 ....森林神僊之木乃伊.內附 1 0 幅照片】

一睇就知背脊果四塊肯定係樹葉啦-0-
講得唔好聽d...
佢地根本就唔係超自然的產物

作者: chung1219    時間: 2007-5-3 04:31 AM     標題: [原創]【傳說中的 ....森林神僊之木乃伊.內附 1 0 幅照片】

LBHIDDEN[4]LBHIDDEN
下面引用由森野韻2007/05/02 10:25pm 發表的內容: 一睇就知背脊果四塊肯定係樹葉啦-0- 講得唔好聽d... 佢地根本就唔係超自然的產物
無人講過這東西是超自然的產物? ! 我亦在文中沒有說是實質的活物 ...... _____________________________________________

{消息於2007年4月1日發佈} 最近有不少外國網站流傳出一批「Dead Fairy」的相片,或許有人相信這是神僊存在的證據 ....... 就算有人相信世界上是存在著神僊的生命體,總也有相反的一方,而他們就認為神僊是一種精神上的存在體,並不是由骨、肉和血而構成的生命實體。 以下隱藏的照片有7幅,回覆後才能夠看到 ..... (會員專享以下內容 所謂的神僊木乃伊其實只是一個叫『Dan Baines』的英國男子製作出來的愚人藝術品,他決定將這隻神僊木乃伊放在 eBay 拍賣。 至於這一具神秘的遺骸明顯是偽造品,只不過是一場玩笑,其實只是今年愚人節的熱門話題而已 ..... 另一具神僊木乃伊還未完全弄乾,所以暫時仍未把它的照片列出 ......
作者: vita0923    時間: 2007-5-10 03:06 PM     標題: [原創]【傳說中的 ....森林神僊之木乃伊.內附 1 0 幅照片】

這個木乃伊的翅膀~~
真的好像樹葉喔~~
看起來怪怪的
作者: jiann-chin    時間: 2007-5-10 10:46 PM     標題: [原創]【傳說中的 ....森林神僊之木乃伊.內附 1 0 幅照片】

請問,神僊就是指精靈嗎?
看了一下圖,不知背後那些是樹葉?還是翅膀?

作者: sgrlto    時間: 2007-5-11 12:28 AM     標題: [原創]【傳說中的 ....森林神僊之木乃伊.內附 1 0 幅照片】

下面引用由vita09232007/05/10 03:06pm 發表的內容:
這個木乃伊的翅膀~~
真的好像樹葉喔~~
看起來怪怪的
我整個俾你都仲得..
你想整成點既樣呢..?
$100一隻唔保證可以整到佢咁..
但一定可以放係你床頭陪你訓xDD
之後"野"蟻...
作者: sgrlto    時間: 2007-5-11 12:31 AM     標題: [原創]【傳說中的 ....森林神僊之木乃伊.內附 1 0 幅照片】

下面引用由jiann-chin2007/05/10 10:46pm 發表的內容:
樹葉就是了!!製造人用一些化學用品令樹葉令得像
枯萎了的翅膀...的確~醒~
作者: chung1219    時間: 2007-5-11 02:02 PM     標題: [原創]【傳說中的 ....森林神僊之木乃伊.內附 1 0 幅照片】

下面引用由vita09232007/05/10 03:06pm 發表的內容:
這個木乃伊的翅膀~~
真的好像樹葉喔~~
看起來怪怪的
多謝閣下的回覆 ∼^^
為何會像樹葉 ?
原因係根本就是樹葉囉 ! 哈哈∼
怪得來也不錯啊 !

作者: chung1219    時間: 2007-5-11 02:03 PM     標題: [原創]【傳說中的 ....森林神僊之木乃伊.內附 1 0 幅照片】

下面引用由jiann-chin2007/05/10 10:46pm 發表的內容:
我個人認為神僊即是精靈 !
因為有關報告中的描寫兩者的特徵非
常相似 .....
作者: chung1219    時間: 2007-5-11 02:06 PM     標題: [原創]【傳說中的 ....森林神僊之木乃伊.內附 1 0 幅照片】

下面引用由sgrlto2007/05/11 00:28am 發表的內容:
我整個俾你都仲得..
你想整成點既樣呢..?
$100一隻唔保證可以整到佢咁..
但一定可以放係你床頭陪你訓xDD
...
你當我是『戇豆先生』嗎 ?
我不要精靈陪我睡 , 我要美女陪我睡 .....正 ! XD∼
其實材料只需 2 0 蚊就夠。

作者: chung1219    時間: 2007-5-11 02:10 PM     標題: [原創]【傳說中的 ....森林神僊之木乃伊.內附 1 0 幅照片】

下面引用由A24157732007/05/11 11:02am 發表的內容:
做的好像真的  好想要一個喔   好像買部到ㄟ
你想擁有這個精靈 ?
你可以去 Ebay 投標回來呀 !
你至少準備二百蚊左右就應該夠 .....
作者: sgrlto    時間: 2007-5-11 09:11 PM     標題: [原創]【傳說中的 ....森林神僊之木乃伊.內附 1 0 幅照片】

下面引用由chung12192007/05/11 02:06pm 發表的內容:
你當我是『戇豆先生』嗎 ?
我不要精靈陪我睡 , 我要美女陪我睡 .....正 ! XD∼
其實材料只需 2 0 蚊就夠。
美女要200元...保證完美"藝術界既極品
想要就來黃大仙買啦xDDD
作者: taitaicom2    時間: 2007-5-12 01:24 AM     標題: [原創]【傳說中的 ....森林神僊之木乃伊.內附 1 0 幅照片】

佢好似有個網站嫁你搵下丫...有好多嫁..有魚有惡魔有龍

作者: chung1219    時間: 2007-5-14 02:31 PM     標題: [原創]【傳說中的 ....森林神僊之木乃伊.內附 1 0 幅照片】

下面引用由taitaicom22007/05/12 01:24am 發表的內容:
佢好似有個網站嫁你搵下丫...有好多嫁..有魚有惡魔有龍
這位會員為何提到『有魚有惡魔有龍』的網站 ?
跟我這篇文的主題有什麼關係呢 ?
作者: handsomeroy    時間: 2007-5-14 05:18 PM     標題: [原創]【傳說中的 ....森林神僊之木乃伊.內附 1 0 幅照片】

un, this one loosk cool to me  at least , but i 'm more interset about how he made it? what materials he used for that? heehei want to make one too
作者: chung1219    時間: 2007-5-14 06:09 PM     標題: [原創]【傳說中的 ....森林神僊之木乃伊.內附 1 0 幅照片】

下面引用由handsomeroy2007/05/14 05:18pm 發表的內容:
un, this one loosk cool to me  at least , but i 'm more interset about how he made it? what materials he used for that? heehei want to make one too
妳想知道使用的什麼材料 ?
樹葉再加 ......我都唔清楚咯。
似乎閣下是一位賺番多少{$_$}咁喎 ? !
妳或許稱得上係『女超級智慧生命體』!
唔該大家為這女會員鼓掌 ! 啪啪~ 啪啪 ∼

作者: 電腦    時間: 2007-5-15 06:43 PM     標題: [原創]【傳說中的 ....森林神僊之木乃伊.內附 1 0 幅照片】

下面引用由handsomeroy2007/05/14 05:18pm 發表的內容:
使用既材料好簡單
頭/頭髮 : 芭比公仔的頭同頭髮
身體 : 未諗到
四肢 : 食完雞翼從口吐出的骨或者係細條的木棍
皮膚 :唔知咩牌子既泥膠
翅膀 : 從公園或自己的花園得來的枯葉
作者: chung1219    時間: 2007-5-20 05:30 AM     標題: [原創]【傳說中的 ....森林神僊之木乃伊.內附 1 0 幅照片】

下面引用由電腦2007/05/15 06:43pm 發表的內容:
使用既材料好簡單
頭/頭髮 : 芭比公仔的頭同頭髮
身體 : 未諗到
四肢 : 食完雞翼從口吐出的骨或者係細條的木棍
...
唔好只講唔做 , 試下搵個會員又整番一
個拎去拍賣 , 睇下有無人買 , 當然梗係
唔能夠做到唔湯唔水啦。
作者: sgrlto    時間: 2007-5-20 09:31 AM     標題: [原創]【傳說中的 ....森林神僊之木乃伊.內附 1 0 幅照片】

下面引用由chung12192007/05/20 05:30am 發表的內容:
唔能夠做到唔湯唔水啦。
係喎..如果真係搵人做一個去拍賣網賣
唔知會唔會有人買xDD
或者可能有人賞識你呢...我d藝術比較差..第2個整啦^^
作者: 巫婆靈    時間: 2007-5-20 12:00 PM     標題: [原創]【傳說中的 ....森林神僊之木乃伊.內附 1 0 幅照片】

我仲諗住係真~haha!
佢個翅膀好似樹葉,
但真係好真!
作者: 電腦    時間: 2007-5-21 07:29 PM     標題: [原創]【傳說中的 ....森林神僊之木乃伊.內附 1 0 幅照片】

下面引用由chung12192007/05/20 05:30am 發表的內容:
唔能夠做到唔湯唔水啦。
我決定搵chung1219
話唔定整左出來
比圖片果隻更加迫真
拎去拍賣我第一個去兢投

作者: chung1219    時間: 2007-5-21 07:46 PM     標題: [原創]【傳說中的 ....森林神僊之木乃伊.內附 1 0 幅照片】

下面引用由sgrlto2007/05/20 09:31am 發表的內容:
係喎..如果真係搵人做一個去拍賣網賣
唔知會唔會有人買xDD
或者可能有人賞識你呢...我d藝術比較差..第2個整啦^^
只係整一個似乎 .....
如果係我 ! 一係唔做 ! 一做就點都要做至少3件 !
一件預計大約 $ 150 ∼ $ 200 , 唔係點樣『維皮』呀 ? !
作者: chung1219    時間: 2007-5-21 07:48 PM     標題: [原創]【傳說中的 ....森林神僊之木乃伊.內附 1 0 幅照片】

下面引用由巫婆靈2007/05/20 12:00pm 發表的內容:
我仲諗住係真~haha!
佢個翅膀好似樹葉,
但真係好真!
唔係好似樹葉 , 而係根本直頭就係樹葉 ...
妳竟然這樣就信 , 實在太危險了 !
尤其妳仲係女生添 !
作者: chung1219    時間: 2007-5-21 07:52 PM     標題: [原創]【傳說中的 ....森林神僊之木乃伊.內附 1 0 幅照片】

下面引用由電腦2007/05/21 07:29pm 發表的內容:
我決定搵chung1219
話唔定整左出來
比圖片果隻更加迫真
拎去拍賣我第一個去兢投
我邊有時間喎 ! 我又要為你地各位大大找資料出
文 , 不如去做一日散工仲好啦。
一係唔做 ! 一做就點都要做幾件 ! 咁至和味 !
你不需買 , 你負責推高價錢就夠 ! 嘿嘿...正~

作者: sgrlto    時間: 2007-5-26 01:14 AM     標題: [原創]【傳說中的 ....森林神僊之木乃伊.內附 1 0 幅照片】

下面引用由chung12192007/05/21 07:46pm 發表的內容:
只係整一個似乎 .....
如果係我 ! 一係唔做 ! 一做就點都要做至少3件 !
一件預計大約 $ 150 ∼ $ 200 , 唔係點樣『維皮』呀 ? !
三個...?就當係神僊一家人啦!!如果係一家人..做多幾個都無問題
如果有人肯買成套..兩千蚊...
不過一定要搵個藝術性超凡既會員黎做...
尼個主意唔知邊個出既..就當係我啦..我收40個%..
chung1219收50個%...原因本身尼個主題屬於佢既..
有尼個主題先有尼個主意...
聽者有份..各人有1個%先到先得,,名額9名
製造果個1個%...俾多佢架啦!!!!
作者: chung1219    時間: 2007-5-27 05:47 PM     標題: [原創]【傳說中的 ....森林神僊之木乃伊.內附 1 0 幅照片】

下面引用由sgrlto2007/05/26 01:14am 發表的內容:
三個...?就當係神僊一家人啦!!如果係一家人..做多幾個都無問題
如果有人肯買成套..兩千蚊...
不過一定要搵個藝術性超凡既會員黎做...
尼個主意唔知邊個出既..就當係我啦..我收40個%..
...
嘩 ∼ 你都好發 $ 寒喎 ? ! 唔?!嘿嘿 ∼
我忽然覺得哩個神倦好似 ...好似一 d 巫術
用品 , 喔∼ 就係專用來施降的公仔 !
再用針去拮、刺、插、篤、削、片 ....嗚∼
作者: SGRLTO    時間: 2007-5-28 12:30 AM     標題: [原創]【傳說中的 ....森林神僊之木乃伊.內附 1 0 幅照片】

下面引用由chung12192007/05/27 05:47pm 發表的內容:
嘩 ∼ 你都好發 $ 寒喎 ? ! 唔?!嘿嘿 ∼
我忽然覺得哩個神倦好似 ...好似一 d 巫術
用品 , 喔∼ 就係專用來施降的公仔 !
再用針去拮、刺、插、篤、削、片 ....嗚∼
哈哈..又係啵,,至不過我諗拮幾拮就好快無...
你睇下公仔個身..就好似紙紮咁..-_-"削多幾削一定碎
尋晚我聽人地養鬼仔..!!好似好搞笑咁...
作者: minoko    時間: 2007-5-28 08:45 AM     標題: [原創]【傳說中的 ....森林神僊之木乃伊.內附 1 0 幅照片】

點解而家每篇野都要俾錢ga.......
免費分享都唔得=.=
不過講返你o的木乃伊....真係好假...樹葉當翅膀@@....
不過身體個part係點整真係睇唔出...
作者: sgrlto    時間: 2007-5-29 12:02 AM     標題: [原創]【傳說中的 ....森林神僊之木乃伊.內附 1 0 幅照片】

下面引用由minoko2007/05/28 08:45am 發表的內容:
免費分享都唔得=.=
不過講返你o的木乃伊....真係好假...樹葉當翅膀@@....
原創嘛..仲有最緊要係吸引多D新會員註冊討論..
係呀!!係超假xD"不過呢.....整到好靚..
個身D肋骨簡直係一流!!

作者: chung1219    時間: 2007-5-29 02:07 AM     標題: [原創]【傳說中的 ....森林神僊之木乃伊.內附 1 0 幅照片】

下面引用由minoko2007/05/28 08:45am 發表的內容:
免費分享都唔得=.=
2003/04/13 註冊 , 妳差一日就早我兩
年註冊 , 妳似乎仍遺留在 2003 年 , 因
為 2003年我都未註冊。
妳成 84185 天幣都覺得花得不值?
我唔係自大 ! 妳應該慶幸我和妳一樣
都是這裡的會員  , 因為係訪客就唔使
指意睇得到我 D 文章 !
妳哩 D 說話令我有點傷心 .....
妳覺得唔值就唔好睇 ! 睇得就唔好講
咁多 !
下面引用由sgrlto2007/05/29 00:02am 發表的內容:
原創嘛..仲有最緊要係吸引多D新會員註冊討論..
係呀!!係超假xD"不過呢.....整到好靚..
個身D肋骨簡直係一流!!
就算假都假得好型 , 無番咁上下 D 手
工都唔會拎出來拍賣啦。
你講得無錯 , 身體構造的確唔錯 , 我估
佢應該失敗過幾次 , 如果係咁的話 , 收
$ 200 蚊都唔算好貴。
作者: sgrlto    時間: 2007-5-29 08:19 PM     標題: [原創]【傳說中的 ....森林神僊之木乃伊.內附 1 0 幅照片】

下面引用由chung12192007/05/29 02:07am 發表的內容:
工都唔會拎出來拍賣啦。
...
尼D公仔仲好過figure公仔..幾有藝術感呀!!
轉手賣出去可能仲高價
作者: minoko    時間: 2007-6-4 06:19 PM     標題: [原創]【傳說中的 ....森林神僊之木乃伊.內附 1 0 幅照片】

下面引用由chung12192007/05/29 02:07am 發表的內容:
工都唔會拎出來拍賣啦。
...
唔好意思......我諗你真係誤會左我打出黎ga野.....
我想講如果我唔值得睇ga話我根本唔會俾.....正因為我覺得值我先會睇
而且我覺得你全部post都做到好好....我相信你係用左好心思去整理....
所以你見到我ga先會咁嬲.....如果你覺得我得罪你ga話..我同你講聲"對唔住"
但我想同你講....我真係完全停留左係2003年..........事關我而經成幾年都冇入過論壇......
一返到黎見到個個post都要俾錢......同以前直頭係2回事...........所以先有感而發.......
=.=........................不過而家o的post都好睇過以前@.@!~
作者: chung1219    時間: 2007-6-4 07:40 PM     標題: [原創]【傳說中的 ....森林神僊之木乃伊.內附 1 0 幅照片】

LBHIDDEN[0]LBHIDDEN
下面引用由minoko2007/06/04 06:19pm 發表的內容:
唔好意思......我諗你真係誤會左我打出黎ga野.....
我想講如果我唔值得睇ga話我根本唔會俾.....正因為我覺得值我先會睇
而且我覺得你全部post都做到好好....我相信你係用左好心思去整理....
所以你見到我ga先會...
算啦 ! 我無嬲 ! 我唔係咁易俾人激嬲既人 !
我都有文章係唔收費 , 但通通被某些不知所
謂搞搞震既上一代管理員刪除晒 ! 週圍得罪
人、屈人搞到 Cyber - x 被人多次入侵破壞。
當時我未擔當顧問 , 而我今日可以保證這裡
永遠唔會有會員被人封殺文章的事出現。
轉貼文章較易有借口可以刪 !
放心 ! 我唔鐘意自持權限去欺壓會員 !
我知妳好耐無來 , 因為 2 0 0 5 年的收費文章
比起現在更多 !
過往亦有其他會員話....做乜篇篇都收費?
我一心想訪客入來註冊至會咁做 , 米以為好
過癮 , 我每一篇都唔係轉貼文章 , 一張帖一
搞就隨時要搞兩、三日以上至出街 .....
現在只有我一個人肯經常發帖 .....唉 ∼∼∼
還有我記得曾經跟妳對話 , 而且我估妳應該
唔記得我係邊個 , 但唔緊要 , 就當係重新認
識吧。....
介紹妳一個論壇 , '' 癲瘋論壇 '' ! 果度有哩度
都無既文章。

作者: oscarchan    時間: 2007-6-6 03:22 AM     標題: [原創]【傳說中的 ....森林神僊之木乃伊.內附 1 0 幅照片】

整多d唔同既出黎ma~會唔會係用樹葉易d?
不過根本上我信依d野囉~hehe
作者: chung1219    時間: 2007-6-7 08:07 PM     標題: [原創]【傳說中的 ....森林神僊之木乃伊.內附 1 0 幅照片】

下面引用由oscarchan2007/06/06 03:22am 發表的內容:
整多d唔同既出黎ma~會唔會係用樹葉易d?
不過根本上我信依d野囉~hehe
妳唔係信哩個呀? ?
神褼精靈可能真係有都唔奇 , 但我
個人覺得有都唔多囉 !
作者: death-oy    時間: 2007-6-12 10:20 PM     標題: [原創]【傳說中的 ....森林神僊之木乃伊.內附 1 0 幅照片】

他的手工太好了吧!
那個頭髮怎麼黏的啊!!
居然還戴乳膠手套來增加可信度!!!

................請問可以訂做其他的嗎?
作者: chung1219    時間: 2007-6-15 06:10 AM     標題: [原創]【傳說中的 ....森林神僊之木乃伊.內附 1 0 幅照片】

下面引用由death-oy2007/06/12 10:20pm 發表的內容:
他的手工太好了吧!
那個頭髮怎麼黏的啊!!
居然還戴乳膠手套來增加可信度!!!
................請問可以訂做其他的嗎?
他事前一定有練習啦!
文中並沒有說他是第一次做這東西
出來啊!
作者: bmhl69    時間: 2010-9-7 09:19 PM

cfkgnaiosbasuiedrv
作者: wwppaaaa    時間: 2011-1-15 01:19 AM

好似係一個用垃圾做既公仔
背後果四塊一定係樹葉
作者: qqfo    時間: 2011-1-26 02:07 PM

各位用普通话好不好
作者: 探員    時間: 2011-2-4 10:16 PM

神僊精神生命體嫁喎,睇吓個外形都好嘅
作者: lcd999kimo    時間: 2011-6-6 05:43 PM

歡迎光臨 Cyber X-files (http://cyberxfiles.com/cyberx/) Powered by Discuz! 7.0.0