標題: [原創]【2007 年新澤西惡魔之最新動向、黑河暴行、新居.附證據相片】 [打印本頁]

作者: chung1219    時間: 2007-6-23 08:15 PM     標題: [原創]【2007 年新澤西惡魔之最新動向、黑河暴行、新居.附證據相片】

LBSALE[70]LBSALE[glow=255,red,5].嚴禁轉載.[/glow]
[glow=255,blue,3]_________________________________________
__________{相片自西班牙網頁}___________[/glow]
今篇報告是發生於 2007 年 5 月尾 , 至於出事的地區
是位於 Nahuel Niyeu 西北部 5 0 公里外的 Valcheta 農
村 .....
村落裡有一間農場屬於一位名叫『 唐.Chacho 』的
人 , 他就是今次事件中的苦主 ....

唐.Chacho 失去了5頭幼小的公牛 , 最後終於發現
到牠們 , 但可惜找到的不是活生生而都是屍體。
照片中的那一頭牛被掛在鐵絲網圍欄杆架上 , 至於
這種殺食動物的方式明顯跟傳說中的 UFH 成員之一
的『 新澤西惡魔 』極相似。

除此之外還有一件驚人而難以解釋的事 , 事發地點
在澳大利亞的 Pedro 市。

有人在一幢大廈的儲水箱中竟然發現到一頭產於南
美 Andes 山的駱馬 , 兩個風馬牛不相及的地方便令
人感到迷惑 .....

至於那具屍體上竟然出現像被坦克車輾過而造成的
支解痕跡 , 而且牠全身血液也離奇被抽乾 , 所以今
次事件實在極之罕見。......

CHUNG1219 ﹕可能大家認為新澤西惡魔近年沒有
出現 , 但其實亦有些關於牠的零星目擊報告 , 我將
會把這些資料整理一下 , 哩幾日內會盡快出文 ....

其實我至少出過有關新澤西惡魔的三份報告 , 可惜
當時有入侵者破壞本壇 , 導致妖獸論版的資料流失
了超過 1 1 篇屬於本人的文章。
但我眼見妖獸迷中有不少是新澤西惡魔愛好者 , 所
以我會考慮再出一些較早前的個案。

以下是其中一則零星報告 , 跟新澤西惡魔行蹤有關
的發現 , 發放消息的人是外國的惡魔獵人 , 但以下
資料必須回覆之後才看到 .....
本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

[glow=255,red,3]請各位會員當看過小弟
這篇文之後 , 能盡量回應
文中的問題或是討論的要
點 , 多謝合作 ....
[/glow]

作者: 克斯頓    時間: 2007-6-23 09:04 PM     標題: [原創]【2007 年新澤西惡魔之最新動向、黑河暴行、新居.附證據相片】

新澤西惡魔真係有坦克車咁大殺傷力﹖
但係佢地吸完血之後點解要吊起D屍體呢,
唔通佢地想"吊高黎賣"﹖﹗
如果美國的惡魔獵人真係搵到惡魔洞穴,
一定會日日係度"捕"佢,一見佢出現就圍佢~

作者: ★邪惡貓★    時間: 2007-6-23 09:07 PM     標題: [原創]【2007 年新澤西惡魔之最新動向、黑河暴行、新居.附證據相片】

果個洞穴會唔會係人造ge??
仲有佢地吸血吊起d 屍體做咩= =
唔通吊起身d 血好味D  ??
作者: chung1219    時間: 2007-6-23 09:08 PM     標題: [原創]【2007 年新澤西惡魔之最新動向、黑河暴行、新居.附證據相片】

下面引用由克斯頓2007/06/23 09:04pm 發表的內容:
新澤西惡魔真係有坦克車咁大殺傷力﹖
但係佢地吸完血之後點解要吊起D屍體呢,
唔通佢地想"吊高黎賣"﹖﹗
如果美國的惡魔獵人真係搵到惡魔洞穴,
...
麻鷹不會攻擊牛隻 , 哩一種作風就屬於新
澤西惡魔  ....
我現在正考慮找誰來擔當一個非常偉大的
崗位 , 不如你乖乖地 ........

作者: chung1219    時間: 2007-6-23 09:11 PM     標題: [原創]【2007 年新澤西惡魔之最新動向、黑河暴行、新居.附證據相片】

下面引用由★邪惡貓★2007/06/23 09:07pm 發表的內容:
果個洞穴會唔會係人造ge??
仲有佢地吸血吊起d 屍體做咩= =
唔通吊起身d 血好味D  ??
我諗 D 惡魔獵人唔會咁屁股痕 , 就算係
都應該其他人搞出來。 ....
新澤西惡魔 哩一種作風就令人迷惑 , 或
許是一種習慣 , 可能並沒有任何目的 ....

作者: 克斯頓    時間: 2007-6-23 09:44 PM     標題: [原創]【2007 年新澤西惡魔之最新動向、黑河暴行、新居.附證據相片】

下面引用由chung12192007/06/23 09:08pm 發表的內容:
麻鷹不會攻擊牛隻 , 哩一種作風就屬於新
澤西惡魔  ....
我現在正考慮找誰來擔當一個非常偉大的
崗位 , 不如你乖乖地 ........
你唔記得左我有重要任務嗎﹖﹗
不如請 邪惡貓 代勞會更適合,
貓也是動物嘛~哈哈...
作者: ★邪惡貓★    時間: 2007-6-23 10:56 PM     標題: [原創]【2007 年新澤西惡魔之最新動向、黑河暴行、新居.附證據相片】

我對屍體好似被坦克車輾過ge 傷痕有興趣
邊度無lala 搵架坦克車返黎....
下面引用由克斯頓2007/06/23 09:44pm 發表的內容:
PS多謝哂支持wo-__-
不過我都有重要任務~幫你唔到-v-

作者: chung1219    時間: 2007-6-24 01:53 AM     標題: [原創]【2007 年新澤西惡魔之最新動向、黑河暴行、新居.附證據相片】

下面引用由★邪惡貓★2007/06/23 10:56pm 發表的內容:
我對屍體好似被坦克車輾過ge 傷痕有興趣
邊度無lala 搵架坦克車返黎....
PS多謝哂支持wo-__-
不過我都有重要任務~幫你唔到-v-
卓柏吸血獸人只會吸血 , 唔會咁樣打傷獵
物 , 根據 UFH 報告中顯示新澤西惡魔絕對
會這樣做 , 牠甚至曾經攻擊過車輛 ......
而飛蜥人雖然曾經攻擊人類 , 但破壞力應
該無咁強 .....
墨西哥飛魔攻擊力就真係強喇 ! 但把獵物
處置的作風就未有報告提到 ....
因此可能性最高的 UFH 當然首選就係新
澤西惡魔啦。....
作者: chung1219    時間: 2007-6-24 01:58 AM     標題: [原創]【2007 年新澤西惡魔之最新動向、黑河暴行、新居.附證據相片】

下面引用由克斯頓2007/06/23 09:44pm 發表的內容:
邪惡貓另一個身份係『靈獸引路人』, 暫
時未至於及值得去犧牲佢囉 !
作者: sgrlto    時間: 2007-6-25 01:46 PM     標題: [原創]【2007 年新澤西惡魔之最新動向、黑河暴行、新居.附證據相片】

新澤西惡魔進食行為太誇張..."要吊到咁高來吸血...
如果人要將牛屍吊上去實在太花癈功夫和過太屎忽痕了
而新澤西的新居...應該是人整的....牠會不會那麼張揚將居所設在地上
而且那間居所是十分十分之細小,,傳說新澤西惡魔是很高
要牠住這間屋實在太可憐..每次進出都要彎一彎腰-__-
我相信牠的居所會在其他地方..或在飛碟上!!
作者: sgrlto    時間: 2007-6-25 06:55 PM     標題: [原創]【2007 年新澤西惡魔之最新動向、黑河暴行、新居.附證據相片】

下面引用由chung12192007/06/24 01:53am 發表的內容:
卓柏吸血獸人只會吸血 , 唔會咁樣打傷獵
物 , 根據 UFH 報告中顯示新澤西惡魔絕對
會這樣做 , 牠甚至曾經攻擊過車輛 ......
而飛蜥人雖然曾經攻擊人類 , 但破壞力應
...
那有沒有人目擊過飛魔進食情況呢??
我覺得飛魔應該是由外星人來餵食
不過有時可能係地球搞搞陣,,襲擊下D人類..
作者: 克斯頓    時間: 2007-6-25 07:39 PM     標題: [原創]【2007 年新澤西惡魔之最新動向、黑河暴行、新居.附證據相片】

下面引用由sgrlto2007/06/25 06:55pm 發表的內容:
你似乎中了外星人魔咒,
或已經被外星人洗腦= ="

作者: chung1219    時間: 2007-6-26 02:26 AM     標題: [原創]【2007 年新澤西惡魔之最新動向、黑河暴行、新居.附證據相片】

下面引用由sgrlto2007/06/25 01:46pm 發表的內容:
新澤西惡魔進食行為太誇張..."要吊到咁高來吸血...
如果人要將牛屍吊上去實在太花癈功夫和過太屎忽痕了
而新澤西的新居...應該是人整的....牠會不會那麼張揚將居所設在地上
而且那間居所是十分十分之細小,...
我諗諗下可能真係有惡魔獵人屁股痕搞
出來 , 因為我以前查過一 D 有關惡魔獵
人的小鉗組人員資料 , 其中有幾條沐咀
個好似都幾頑皮 !

作者: chung1219    時間: 2007-6-26 02:31 AM     標題: [原創]【2007 年新澤西惡魔之最新動向、黑河暴行、新居.附證據相片】

LBHIDDEN[4]LBHIDDEN
下面引用由sgrlto2007/06/25 06:55pm 發表的內容:
墨西哥飛魔先生可能都相當講究個人的
儀態 , 所以暫時仍未有人目擊到佢進食
既樣同埋態度。.....
餵食佢 , 希望墨西哥先生唔知道你咁樣
講佢啦 ! 否則 .....嘿嘿嘿~~~~

今篇報告是發生於2007年5月尾,至於出事的地區
是位於 Nahuel Niyeu 西北部50公里外的 Valcheta 農村 .....
村落裡有一間農場屬於一位名叫『 唐.Chacho 』的人,他就是今次事件中的苦主 ....

唐.Chacho 失去了5頭幼小的公牛,最後終於發現到牠們,但可惜找到的不是活生生而都是屍體。
照片中的那一頭牛被掛在鐵絲網圍欄杆架上,至於這種殺食動物的方式明顯跟傳說中的UFH成員之一的『 新澤西惡魔 』極相似。
除此之外還有一件驚人而難以解釋的事,事發地點在澳大利亞的 Pedro 市。

有人在一幢大廈的儲水箱中竟然發現到一頭產於南美 Andes 山的駱馬,兩個風馬牛不相及的地方便令人感到迷惑 .....
至於那具屍體上竟然出現像被坦克車輾過而造成的支解痕跡,而且牠全身血液也離奇被抽乾,所以今次事件實在極之罕見。......

以下是其中一則零星報告,跟新澤西惡魔行蹤有關的發現,發放消息的人是外國的惡魔獵人.....
美國的惡魔獵人一直從新澤西惡魔的足印跟蹤至這個洞穴,這是由牠建造的嗎?
難道是牠眾多的居所之一?

作者: claudiaschif    時間: 2007-6-26 12:21 PM     標題: [原創]【2007 年新澤西惡魔之最新動向、黑河暴行、新居.附證據相片】

[glow=255,red,5]【顧問 ﹕無意義回覆】[/glow]
作者: SGRLTO    時間: 2007-6-26 12:45 PM     標題: [原創]【2007 年新澤西惡魔之最新動向、黑河暴行、新居.附證據相片】

下面引用由chung12192007/06/26 02:26am 發表的內容:
我諗諗下可能真係有惡魔獵人屁股痕搞
出來 , 因為我以前查過一 D 有關惡魔獵
人的小鉗組人員資料 , 其中有幾條沐咀
個好似都幾頑皮 !
尼個十成十係個陰謀..唔好信佢
不過進食既證管會得值得討論一下...
作者: SGRLTO    時間: 2007-6-26 12:47 PM     標題: [原創]【2007 年新澤西惡魔之最新動向、黑河暴行、新居.附證據相片】

下面引用由chung12192007/06/26 02:31am 發表的內容:
墨西哥飛魔先生可能都相當講究個人的
儀態 , 所以暫時仍未有人目擊到佢進食
既樣同埋態度。.....
餵食佢 , 希望墨西哥先生唔知道你咁樣
...
話唔定架- v-..
你知外星人的科技架啦!!馴服佢都可以
可能飛魔根本就係佢地既小寵兒xDD
作者: SGRLTO    時間: 2007-6-26 12:49 PM     標題: [原創]【2007 年新澤西惡魔之最新動向、黑河暴行、新居.附證據相片】

下面引用由claudiaschif2007/06/26 12:21pm 發表的內容:
回文囉..最喜歡新澤西惡魔
一定得看看內容啦
見到你尼兩句..無言,,啞晒!!!
講下你感想..讀後感,,討論下內容先得架嘛..
記住下次唔好啦,,好有可能會被刪回覆
作者: chung1219    時間: 2007-6-26 01:00 PM     標題: [原創]【2007 年新澤西惡魔之最新動向、黑河暴行、新居.附證據相片】

下面引用由SGRLTO2007/06/26 12:49pm 發表的內容:
見到你尼兩句..無言,,啞晒!!!
講下你感想..讀後感,,討論下內容先得架嘛..
記住下次唔好啦,,好有可能會被刪回覆
在你回哩張帖之同時我已經做左應該做
既事喇 ! 即係...[glow=257,red,4]【顧問 ﹕無意義回覆】[/glow]
算啦 ! 佢都肯在回覆中湊夠 1 5 個字 , 希
望佢下次有改善啦。
下面引用由SGRLTO2007/06/26 12:47pm 發表的內容:
話唔定架- v-..
你知外星人的科技架啦!!馴服佢都可以
可能飛魔根本就係佢地既小寵兒xDD
墨西哥飛魔先生就算亦係外星人的一份
子 , 但牠未必身份低微 , 佢作風都算相
當反叛 ......
作者: 克斯頓    時間: 2007-6-26 05:04 PM     標題: [原創]【2007 年新澤西惡魔之最新動向、黑河暴行、新居.附證據相片】

下面引用由chung12192007/06/26 01:00pm 發表的內容:
墨西哥飛魔先生就算亦係外星人的一份
子 , 但牠未必身份低微 , 佢作風都算相
當反叛 ......
飛魔先生可能俾外星人困得耐,
久而久之形成一種反叛性格,
黎到地球難得無王管緊係要放肆下啦~
作者: ralf2005    時間: 2007-6-26 05:42 PM     標題: [原創]【2007 年新澤西惡魔之最新動向、黑河暴行、新居.附證據相片】

下面引用由克斯頓2007/06/25 07:39pm 發表的內容:
你似乎中了外星人魔咒,
或已經被外星人洗腦= ="
你個簽名圖好噁心,吾該吾好再用來搞事
作者: 克斯頓    時間: 2007-6-26 06:01 PM     標題: [原創]【2007 年新澤西惡魔之最新動向、黑河暴行、新居.附證據相片】

下面引用由ralf20052007/06/26 05:42pm 發表的內容:
搞事...﹖﹗乜我搞到你咩﹖
如果唔係既就請檢點下你D說話,
我用咩簽名圖係隨我自己決定既,
你都有自由去用哩D權利架,係咪先﹗
作者: 上杉謙信    時間: 2007-6-26 06:13 PM     標題: [原創]【2007 年新澤西惡魔之最新動向、黑河暴行、新居.附證據相片】

管理員按:無意義回覆。
作者: chung1219    時間: 2007-6-26 06:29 PM     標題: [原創]【2007 年新澤西惡魔之最新動向、黑河暴行、新居.附證據相片】

下面引用由ralf20052007/06/26 05:42pm 發表的內容:
閣下用的那幅相頭夠晒超低能 , 跟你襯到絕 !
克斯頓搞事 ? !
搞咩事 ?
幾時搞 ?
但我覺得搞事的賤人絕對唔係克斯頓 , 應該係閣下 .....
咦 ? ! 唔 ∼原來係  2007/05/30 註冊的新會員。

作者: chung1219    時間: 2007-6-26 06:35 PM     標題: [原創]【2007 年新澤西惡魔之最新動向、黑河暴行、新居.附證據相片】

下面引用由克斯頓2007/06/26 05:04pm 發表的內容:
飛魔先生可能俾外星人困得耐,
久而久之形成一種反叛性格,
黎到地球難得無王管緊係要放肆下啦~
點止墨西哥飛魔要放肆 , 你樓下都
好似有個賤人想放肆。
作者: 克斯頓    時間: 2007-6-26 06:51 PM     標題: [原創]【2007 年新澤西惡魔之最新動向、黑河暴行、新居.附證據相片】

下面引用由chung12192007/06/26 06:29pm 發表的內容:
閣下用的那幅相頭夠晒超低能 , 跟你襯到絕 !
克斯頓搞事 ? !
搞咩事 ?
幾時搞 ?
...
下面引用由chung12192007/06/26 06:35pm 發表的內容:
點止墨西哥飛魔要放肆 , 你樓下都
好似有個賤人想放肆。
算啦 "協會總指揮",哩度間唔中都會有D
屁股止唔到痕既人搞下D無聊野= ="
我都已經見慣晒,進入化境喇...
可能佢就係墨西哥飛魔既化身,
想引我出黎吸我D血呢...
不過佢應該估唔到被吊高既.....會係佢~
作者: chung1219    時間: 2007-6-27 01:39 PM     標題: [原創]【2007 年新澤西惡魔之最新動向、黑河暴行、新居.附證據相片】

下面引用由克斯頓2007/06/26 06:51pm 發表的內容:
算啦 "協會總指揮",哩度間唔中都會有D
屁股止唔到痕既人搞下D無聊野= ="
我都已經見慣晒,進入化境喇...
可能佢就係墨西哥飛魔既化身,
...
需要我索尋那搞事會員去開什麼網頁、論壇嗎?
我已知道了!嘿嘿∼
我哩段留言任何人都唔准刪除!因為有人搞事!

作者: 克斯頓    時間: 2007-6-27 06:05 PM     標題: [原創]【2007 年新澤西惡魔之最新動向、黑河暴行、新居.附證據相片】

下面引用由chung12192007/06/27 01:39pm 發表的內容:
需要我索尋那搞事會員去開什麼網頁、論壇嗎?
我已知道了!嘿嘿∼
我哩段留言任何人都唔准刪除!因為有人搞事!
之前那可惡的盜文者你都追究到,
哩D小事點難到你吖,但係暫時未有咁既必要~
作者: wkwokbun2    時間: 2007-10-14 04:16 AM     標題: [原創]【2007 年新澤西惡魔之最新動向、黑河暴行、新居.附證據相片】

下...乜惡魔有分咁多種ga咩???
吊起其實會唔會係飲食習慣黎ga...
好似有D人出街食飯會抺到張檯一D水漬都無咁樣...
咁會覺得有手尾D~~~
ps 其實我都覺得樓上張簽名張好恐怖, 第一次睇嚇到我即刻關網, 但係樓上講D野又好吸引我睇...
所以我成日睇post都會等佢一load完就按一下停止...
停左之後見到張簽名相隻女鬼就唔會驚...會想打巴佢...
作者: b114    時間: 2007-10-17 05:50 PM     標題: [原創]【2007 年新澤西惡魔之最新動向、黑河暴行、新居.附證據相片】

管理員按:無意義回覆。
作者: leonlican    時間: 2007-11-14 10:04 PM     標題: [原創]【2007 年新澤西惡魔之最新動向、黑河暴行、新居.附證據相片】

你有發此惡魔快早出現的資料嗎?
我想好好了解一下這惡魔
作者: 卡梅隆    時間: 2009-6-26 12:48 PM

有沒必要吊甘高來吸血吖...貪好玩咩!不過可以睇出新澤西惡魔噶力量不可忽視!
作者: j322513    時間: 2009-7-24 03:09 PM

作者: chung1219    時間: 2009-7-24 07:49 PM

有沒必要吊甘高來吸血吖...貪好玩咩!不過可以睇出新澤西惡魔噶力量不可忽視!
卡梅隆 發表於 2009-6-26 04:48 AM
我個人覺得牠似乎想『出位』才有此行徑,至於有沒有必要呢?!

那恐怕就要親自問一問新澤西惡魔先生了!
作者: chung1219    時間: 2009-7-24 07:51 PM

j322513 發表於 2009-7-24 07:09 AM
『靈獸引路人』?!

你到底是誰?

你是哪一個舊會員?
作者: SOLINGFEI999    時間: 2010-3-24 09:22 PM

犧牲佢囉
作者: morris123    時間: 2010-3-26 02:55 PM

好驚呀 點解會咁
作者: okouchi    時間: 2010-7-12 02:56 PM

這個世界真是無奇不有,不過會吸血的惡魔,難道是吸血蝙蝠??
作者: steven95917    時間: 2010-7-27 09:42 PM

"佢'都好大食下wo-.-
作者: snake519    時間: 2010-8-1 01:47 PM

thx for sharing.....
作者: qqfo    時間: 2011-1-4 03:06 PM

很感兴趣哟~
图片太小了吧
作者: 艾爾辛    時間: 2011-4-2 01:35 AM

@@ 感謝大大無私的分享~

歡迎光臨 Cyber X-files (http://cyberxfiles.com/cyberx/) Powered by Discuz! 7.0.0