標題: 【野人姦殺人類事件.怪物、巨蟒吞食人過程圖】 [打印本頁]

作者: CHUNG1219    時間: 2005-8-10 08:12 PM     標題: 【野人姦殺人類事件.怪物、巨蟒吞食人過程圖】

【上圖.探險隊合照】
【幻燈片在最下方】
{相片來自冠嵐相薄}
[glow=255,red,3]
【準備出發和分配武器】[/glow]
1 9 3 0 年就發現野人蹤跡.....
1 9 9 6 年更發生女野人強暴一村民致死的命案 ....

提起野人 , 也許你立刻就會想到神農架 , 其實在橫
亙黔桂兩省區的茫茫月亮山中 ..... 野人的傳說流傳
了 70 年。
「徒步穿越月亮山」的穿越隊伍到達榕江後 , 連續
3天與曾在月亮山區工作的幹部及對野人行蹤進行
多年研究的人士接觸 , 他們對月亮山區野人的存在
深信不疑 , 還向記者講述了幾個或親身經歷或當地
群眾傳得沸沸揚揚的野人的故事。在月亮山腹地水
尾鄉和計劃鄉工作長達6年之久、現為榕江縣政府
副縣長的龍安躍講起野人傳說 , 還一臉的興奮。
計劃鄉計劃村是月亮山腹地的一個古老的苗族村寨 ,
這裡的人們世代靠狩獵為生。1930年6月份的一天 ,
1 2 個男子領著他們的獵狗一起到上山打獵。突然犬
吠大作 , 獵人們立即舉槍瞄準,但映入他們眼簾的
是一個奇怪的動物....一個人形的企立式動物站在兩
顆大樹之間 , 一雙驚恐的眼睛充滿敵意地盯向獵人和
獵狗 , 長長的頭髮披於腰際 , 渾身上下長滿黑中透黃
的毛髮 , 而在臉頰處卻沒有毛髮 , 直接可以看到黃色
的皮膚 , 胸部兩隻碩大的乳房還在流著乳汁 , 依然是
沒有一點兒毛髮 , 整個形狀與女性人體毫無二致 , 身
高長約6英尺。

[glow=257,red,3]【電腦模擬女野人的合成圖片】
[/glow]
「母性野人!」狩獵頭人被眼前的動
物驚呆了 , 而與此同時狂吠不止的獵狗一個個魚貫地
衝了上去。哪曾想力大無比的野人抓起一隻獵狗劈
腿就撕,隨著獵狗的一聲聲慘叫 , 1 1 隻獵狗均被撕
成兩半 , 獵人們隨即扣動了扳機 , 一大股殷紅的鮮血
從雌性野人的大腿處冒了出來 , 「撲通」 , 雌性野人
跪倒在地上 , 眾獵人一齊圍上 , 將野人捆了個結實。   
當夜計劃村的男女老幼們將野人的肉吃了個精光 , 只
剩下一幅白白的骨架。1950年代後期....國家有關部門
獲知此情況 , 從村民手中收走了這幅極具科研價值的
骨架 , 當年參與圍獵野人的群眾至今仍有部分健在。
6 6 年後...時任計劃鄉黨委書記的龍安躍在計劃鄉擺
拉村又「見證」了一樁野人「製造」的命案。

1 9 9 6 年 1月 1 8 日....在擺拉村一六旬老漢在鄉場
上購置完年貨歸家途經一牛圈時 , 被一雌性野人擄走 ,
沿著山坎下一處茂密的森林 , 野人將老漢攔腰抱在一
片空闊的草地上 , 將老漢強暴 , 老漢因此命赴黃泉。
雖然整個強暴過程被放牛的村民全程目睹 , 但老漢究
竟緣何而死還是引起了公安機關的關注 , 最後經屍檢
發現 , 老漢的陰莖腫大且明顯拉長,大腿根部紅腫一
片。公安專家最終認定 , 這是一起被激烈性虐致死案。
而接到報案、參與現場調查 , 時任計劃鄉黨委書記的
龍安躍恰恰就在現場。

曾任榕江縣委常委、宣傳部部長 , 現在是中國珍稀動
物研究會(原中國野人協會)會員 , 從事野人行蹤探秘
達20餘年的朱法智則可稱為月亮山的野人研究專家。
據朱法智介紹月亮山一帶出現野人的行蹤 , 歷史比湖
北神農架還要早。當地的村民有很多都親眼看到過野
人 , 因不知是何動物 , 當地村民常稱野人為「變婆」、
「人熊」。1 9 8 4 年秋....中國野人考察研究會執行主
席方古教授率領「野考」專家劉民壯一行 10 人,在
榕江縣收集到被打死的野人的毛髮及皮經化驗為「是
介於猿和人之間的高級未知靈長類動物的毛髮」。
2 0 餘年來 , 他力排眾議 , 艱苦尋蹤 , 1 9 9 6 年採集到
了野人的毛髮 , 野人凝固的血塊和野人糞便等物。據
朱法智統計 , 僅在月亮山區 , 就有 1000 餘人稱看到過
「野人」。這與我國發現「野人」最多的地方神農架
相比 , 目擊者多出近 3 倍。
記者在月亮山邊緣的幾個村寨採訪了一些少數民族群
眾 , 有許多村民向記者描述了野人的體態特徵 , 稱有不
少村民親眼目睹過野人。
【後話】其實哩份資料 , 或者都有人聽聞過 , 哩
單個案要話佢假....又唔係 , 事關又有人作證。認
為係真似乎誇張了些。我覺得有 D 無間道 Feel。
各位看完後就盡量寫下自己的見解或感受 , 假如
閣下是受害者 , 會否任由那三隻野人如此凌辱自
己嗎 ? 會呼叫嗎 ? 還是等待機會才逃走 ?

下面兩段幻燈片其中之一....『 巨蟒吞食人類過程』按下圖片去看吧。
.按下圖看. [glow=255,red,3]【 巨蟒食人過程.幻燈片 】
http://cn.yimg.com/sp/slideshow/news/u20050809g091346j7-a.jpg[/glow]
.按下圖看. [glow=255,red,3]【怪物.幻燈片】
http://cn.yimg.com/sp/slideshow/news/e20050730t172450n10-a.jpg[/glow]
作者: 仇愁    時間: 2005-8-11 12:13 AM     標題: 【野人姦殺人類事件.怪物、巨蟒吞食人過程圖】9月17日更新

我個人覺得野人同現代人是無乜分別
只不過現代人受過知識教育,而野人則是進化到與人無異,
但未受過教育,並因生活環境因素關係體形比我們常人較強壯而已.......
不過,剛開始看的時候,看到那一隊獵人用槍射殺女野人時心都寒左......
再睇到佢地(村民)個個都有份食個女野人的肉,真係好恐怖...= ="
佢地同食人族有什麼分別?
作者: chung1219    時間: 2005-8-11 12:51 AM     標題: 【野人姦殺人類事件.怪物、巨蟒吞食人過程圖】9月17日更新

下面引用由仇愁2005/08/11 00:13am 發表的內容:
我個人覺得野人同現代人是無乜分別
只不過現代人受過知識教育,而野人則是進化到與人無異,
但未受過教育,並因生活環境因素關係體形比我們常人較強壯而已.......
不過,剛開始看的時候,看到那一隊獵人用槍射殺女野...
閣下非常有見地 , 我亦認同你想法 , 生活環境絕對是極大的因素 , 可能在未來人類體格亦變異成野人.。這種神秘生物或者唔止一、兩種 .... 憑過往眾多目擊者的口供 , 何止兩種 , 至少有 5 種....甚至更多 ! !
我個人覺得哩篇報導咁詳細 , 就算係假....俾佢呃到都唔係蠢。信下又唔會死....對嘛 ?
作者: joe198663    時間: 2005-8-11 02:11 AM     標題: 【野人姦殺人類事件.怪物、巨蟒吞食人過程圖】9月17日更新

Thank you sfor your great sharing! ^_^
This news is so interesting...
Actually I haven't heard those news before...
And I am surprised that the wild men have killed some people...
I think those news are very famous...

I am surprised with the news happened in 1930 years...
''當夜計劃村的男女老幼們將野人的肉吃了個精光 , 只剩下一幅白白的骨架。''
I don't understand that why did people eat the wild man...
It seems that they just treat it as an animal...

If they can catch the wild man, it will be useful for the research...
In fact the scientists can break the secret of the wild man if they catch it...
This mistake is due to the people's ignorance...

And I sympathize with the old man in another news...
''野人將老漢攔腰抱在一片空闊的草地上 , 將老漢強暴 , 老漢因此命赴黃泉。''
Since he is innocent... And he sexs with the wild man reluctantly...
The wild man is so rude...
It is very terrible to imagine it... =.=''

Apart from that, the last news is very terrible...
Especially the horible photographies...
I almost pass out when I see it... =.=''

I believe that out of the great effort of the scientists, we can see the real wild man one day...
There are many secrets in the world...
They are waiting for us to break......

作者: CHUNG1219    時間: 2005-8-11 08:07 PM     標題: 【野人姦殺人類事件.怪物、巨蟒吞食人過程圖】9月17日更新

下面引用由joe1986632005/08/11 02:11am 發表的內容:
Thank you sfor your great sharing! ^_^
This news is so interesting...
Actually I haven't heard those news before...
And I am surprised that the wild men have killed some people...
...
其實我並非唔識英文 , 我非常喜歡睇西片添 !
但可惜往往記得的只有英文粗口....哈哈 ~ 另
外我做過的行業有些亦需要識英文 , 不過需要
的只是相關英文而已.... 不需太全面。
雖然閣下D 回應 .... 當中有 8 成亦睇得明 , 但我為了尊重閣下 , 去查完字典再回應...
其實我都好奇怪 , 為乜要食呢 ? 咁野獸o既行為令我覺得人類是否同樣是野人....
作者: 檸檬柚子    時間: 2005-8-15 08:58 AM     標題: 【野人姦殺人類事件.怪物、巨蟒吞食人過程圖】9月17日更新

可能是獵人們眼看心愛的獵狗被野人殺死..
加上認為她是動物..不是人類..
所以便吃了那野人
作者: CHUNG1219    時間: 2005-8-17 06:10 PM     標題: 【野人姦殺人類事件.怪物、巨蟒吞食人過程圖】9月17日更新

下面引用由檸檬柚子2005/08/15 08:58am 發表的內容:
可能是獵人們眼看心愛的獵狗被野人殺死..
加上認為她是動物..不是人類..
所以便吃了那野人
檸檬柚子.... 哩次你講得頭頭是道 , 唔 ∼ 真是難得啊 !
我認為哩單個案係被別人亂改 , 就真是太可惡了。

作者: 影子人    時間: 2005-8-19 04:45 PM     標題: 【野人姦殺人類事件.怪物、巨蟒吞食人過程圖】9月17日更新

首先多謝你既分享先~
我覺得,如果呢篇文係真的話
咁d人都好唔文明..~話就話個野人殺佐隻狗姐~
都唔駛殺佐佢~仲要分埋黎食.. 嫁~~
作者: CHUNG1219    時間: 2005-8-25 12:42 AM     標題: 【野人姦殺人類事件.怪物、巨蟒吞食人過程圖】9月17日更新

下面引用由影子人2005/08/19 04:45pm 發表的內容:
首先多謝你既分享先~
我覺得,如果呢篇文係真的話
咁d人都好唔文明..~話就話個野人殺佐隻狗姐~
都唔駛殺佐佢~仲要分埋黎食.. 嫁~~
都唔奇 , 非洲有d 人都成日食大猩猩....
作者: CHUNG1219    時間: 2005-8-25 12:43 AM     標題: 【野人姦殺人類事件.怪物、巨蟒吞食人過程圖】9月17日更新

下面引用由sasuke20042005/08/20 10:27pm 發表的內容:
村民十分殘忍!
食野人同食人沒有什麼分別!
人類本身是有獸性 , 又多一個例子喇。
作者: 細細粒粒    時間: 2005-8-27 06:57 AM     標題: 【野人姦殺人類事件.怪物、巨蟒吞食人過程圖】9月17日更新

村民十分殘忍
話個野人殺佐隻狗姐~
都唔駛殺佐佢,
仲要分埋黎食.. 唉~~~~~~
作者: manman288    時間: 2005-8-27 07:07 AM     標題: 【野人姦殺人類事件.怪物、巨蟒吞食人過程圖】9月17日更新

下面引用由CHUNG12192005/08/17 06:10pm 發表的內容:
檸檬柚子.... 哩次你講得頭頭是道 , 唔 ∼ 真是難得啊 !
我認為哩單個案係被別人亂改 , 就真是太可惡了。
hahahaha,,,,,,,,,,,,
你咁ge,,,,,,話檸檬柚子哩次你講得頭頭是道,,,,,,,,,

d人都好咩lo..~話
就話個野人殺左隻狗~
但都唔駛殺左佢~仲要食.. 埋~~
如果殺左佢地d子女,,,,,,咪px,,,,,,,,

一定殺番我全家la ~~

作者: spider2004    時間: 2005-8-27 04:04 PM     標題: 【野人姦殺人類事件.怪物、巨蟒吞食人過程圖】9月17日更新

果隻係咩黎?
有冇科學家研守研究過?
有咩結果?
作者: kkkso04010    時間: 2005-8-27 10:06 PM     標題: 【野人姦殺人類事件.怪物、巨蟒吞食人過程圖】9月17日更新

我都唔明人類不是文明的嗎?
怎麼會有食野人的情況出現!
在這情況下咁人類同野人又有什麼分別!!
作者: CHUNG1219    時間: 2005-8-29 01:16 AM     標題: 【野人姦殺人類事件.怪物、巨蟒吞食人過程圖】9月17日更新

下面引用由kkkso040102005/08/27 10:06pm 發表的內容:
我都唔明人類不是文明的嗎?
怎麼會有食野人的情況出現!
在這情況下咁人類同野人又有什麼分別!!
哩個世界....越文明就越野蠻。多一點留意國家大事吧。
作者: kkkso04010    時間: 2005-8-30 12:20 AM     標題: 【野人姦殺人類事件.怪物、巨蟒吞食人過程圖】9月17日更新

下面引用由CHUNG12192005/08/29 01:16am 發表的內容:
哩個世界....越文明就越野蠻。多一點留意國家大事吧。
好彩香港無這些野蠻情況出現
如果唔係,特首就有排忙。哈哈!
作者: CHUNG1219    時間: 2005-8-30 01:00 AM     標題: 【野人姦殺人類事件.怪物、巨蟒吞食人過程圖】9月17日更新

下面引用由spider20042005/08/27 04:04pm 發表的內容:
果隻係咩黎?
有冇科學家研守研究過?
有咩結果?
想研究嗎 ? 咁就大工程喇 , 要拎晒所有.....
有份食野人o個班村民 D 糞便至得。
作者: wing880886    時間: 2005-8-30 01:03 AM     標題: 【野人姦殺人類事件.怪物、巨蟒吞食人過程圖】9月17日更新

﹏**我驚到刀5知知可以講咩好﹏”殘忍*就系梗嫁喇.>.<
作者: CHUNG1219    時間: 2005-8-30 07:18 PM     標題: 【野人姦殺人類事件.怪物、巨蟒吞食人過程圖】9月17日更新

下面引用由wing8808862005/08/30 01:03am 發表的內容:
﹏**我驚到刀5知知可以講咩好﹏”殘忍*就系梗嫁喇.>.<
哥哥係度....妳唔駛驚喇。XD ∼
http://img013.photo.wangyou.com/2005/6/10/102006/200511219383360_s.jpg
作者: CHUNG1219    時間: 2005-9-1 06:26 PM     標題: 【野人姦殺人類事件.怪物、巨蟒吞食人過程圖】9月17日更新

下面引用由山下森2005/09/01 11:20am 發表的內容:
不太相信    吃人也    雖然是獸人   但是不也是人
真是可怕
其實人食人都有喇 , 何況係食野人....哼 ∼ 殺殺殺.....哈哈 ~
作者: Severboy01    時間: 2005-9-11 02:08 PM     標題: 【野人姦殺人類事件.怪物、巨蟒吞食人過程圖】9月17日更新

女野人強姦老人~,~"
果真令人費解的事
作者: Yuki528    時間: 2005-9-12 01:58 PM     標題: 【野人姦殺人類事件.怪物、巨蟒吞食人過程圖】9月17日更新

系边度睇距地食个野人?????
有图咩????
系边??

作者: 青舌    時間: 2005-9-12 07:40 PM     標題: 【野人姦殺人類事件.怪物、巨蟒吞食人過程圖】9月17日更新

现在同性在一些国家都是合法的了,何况“异性”!我看没啥好大惊小怪的,安啦!

作者: chung1219    時間: 2005-9-12 07:41 PM     標題: 【野人姦殺人類事件.怪物、巨蟒吞食人過程圖】9月17日更新

下面引用由Yuki5282005/09/12 01:58pm 發表的內容:
系?度睇距地食?野人?????
有图咩????
系???
有都唔登得啦....傻妹 ∼ 俾人告虐畜呀 !!
作者: chung1219    時間: 2005-9-12 07:44 PM     標題: 【野人姦殺人類事件.怪物、巨蟒吞食人過程圖】9月17日更新

下面引用由Severboy012005/09/11 02:08pm 發表的內容:
女野人強姦老人~,~"
果真令人費解的事
隻女野人應該係貪順手 , 花甲老翁都照搞.... ,
最可惜係無得驗隻怪物係唔係『野人』...

作者: taitaicom    時間: 2005-9-15 01:42 PM     標題: 【野人姦殺人類事件.怪物、巨蟒吞食人過程圖】9月17日更新

如果係真的話...對我尼講人太過份...
人成日當自己係其他生物ga主人...生死都係由人話事....
人ga文明叫自我中心主意....只係人....
作者: chung1219    時間: 2005-9-16 12:22 AM     標題: 【野人姦殺人類事件.怪物、巨蟒吞食人過程圖】9月17日更新

下面引用由taitaicom2005/09/15 01:42pm 發表的內容:
如果係真的話...對我尼講人太過份...
人成日當自己係其他生物ga主人...生死都係由人話事....
人ga文明叫自我中心主意....只係人....
『人 』其實有時可以講係一種『仆街』的生物 ,自
以為能壓倒一切。雖然我亦係人類之一 , 但.....唉 ∼

作者: 殺神§麟§    時間: 2005-9-16 10:32 PM     標題: 【野人姦殺人類事件.怪物、巨蟒吞食人過程圖】9月17日更新

野人......點解佢唔進化成我地呢d現代人o既@_@?
作者: alec-hou    時間: 2005-9-20 08:48 PM     標題: 【野人姦殺人類事件.怪物、巨蟒吞食人過程圖】9月17日更新

哦。。原来是这样的~~~
好吓人呢!!

作者: fingerpupet    時間: 2005-9-24 03:43 PM     標題: 【野人姦殺人類事件.怪物、巨蟒吞食人過程圖】9月17日更新

i feel sorry for the old man who got rape.....
and the way he die........
..........
作者: chung1219    時間: 2005-9-28 06:22 AM     標題: 【野人姦殺人類事件.怪物、巨蟒吞食人過程圖】9月17日更新

下面引用由fingerpupet2005/09/24 03:43pm 發表的內容:
i feel sorry for the old man who got rape.....
and the way he die........
..........
俾一個陌生人強姦 , 都夠慘 , 哩位阿伯仲仲俾3隻
被懷疑是女野人搞到咁......如果我是村民 , 更是遇難
者的家屬至親 , 我亦不會理那 3 頭是否傳說中的野人 ,
很有科學價值 , 我肯定自己只會對她們....殺之而後快 ,
但要我食野人肉 , 迫我亦絕對不吃這些『 野味 』.....

作者: SGRLTO    時間: 2005-10-9 11:58 AM     標題: 【野人姦殺人類事件.怪物、巨蟒吞食人過程圖】9月17日更新

女野人係唔係猿人黎架??猿人似d喎
可信度25%,蛇就好睇
作者: bbcuty    時間: 2005-10-9 01:50 PM     標題: 【野人姦殺人類事件.怪物、巨蟒吞食人過程圖】9月17日更新

令我有一個問題......如果野人同野人交配...咁佢的生出黎ge 係畸胎ge机會咪大lor..咁即係夭折ge 机會都會左..如果佢同人交配...咁佢地生出黎ge 就有机會係半人半野人ge 人.......其實咪即係人...
奇怪ge 人..因應進化論...點解佢地仲會係野人呢?
作者: chung1219    時間: 2005-10-10 04:04 AM     標題: 【野人姦殺人類事件.怪物、巨蟒吞食人過程圖】9月17日更新

下面引用由bbcuty2005/10/09 01:50pm 發表的內容:
令我有一個問題......如果野人同野人交配...咁佢的生出黎ge 係畸胎ge机會咪大lor..咁即係夭折ge 机會都會左..如果佢同人交配...咁佢地生出黎ge 就有机會係半人半野人ge 人.......其實咪即係人...
奇怪ge 人..因...
[glow=255,red,4]野人傳說從古至今有好多 , 我講所知一部份...[/glow]
傳說一....是被科學家暗中調製出來的變種人 , 但
我唔係話【X. MAN】D 變種人呀。
傳說二.... 是外星種族之一 , 一種多體毛的外星人。
傳說三..... 是外星人的寵物 ?
傳說四..... 突變新的或較近代人種。
傳說五..... 古人類分支之一。
傳說六 .....古巨猿的後代。
傳說七 .....返祖現象!

作者: 竹子*    時間: 2005-10-10 10:06 AM     標題: 【野人姦殺人類事件.怪物、巨蟒吞食人過程圖】9月17日更新

都好恐怖丫,,,,,
d村民竟然食個個女野人d肉,,
作者: chung1219    時間: 2005-10-10 06:44 PM     標題: 【野人姦殺人類事件.怪物、巨蟒吞食人過程圖】9月17日更新

下面引用由竹子*2005/10/10 10:06am 發表的內容:
都好恐怖丫,,,,,
d村民竟然食個個女野人d肉,,
或者班村民認為野人亦是野味之一? , 另外其實.....
我一直都覺得人類之中 , 有部份比起野人更恐怖。

作者: jason534    時間: 2005-10-27 06:50 PM     標題: 【野人姦殺人類事件.怪物、巨蟒吞食人過程圖】9月17日更新

野人.....= =係唔係好似猩猩/猿人既生物呀?
作者: chung1219    時間: 2005-10-29 11:17 PM     標題: 【野人姦殺人類事件.怪物、巨蟒吞食人過程圖】9月17日更新

下面引用由jason5342005/10/27 06:50pm 發表的內容:
野人.....= =係唔係好似猩猩/猿人既生物呀?
我估應該唔止一種....兩三種....甚至可能
有十種 , 因為我睇過好多『野人』的有
關資料。野人身材有好多種 , 有高有矮....

作者: 聖殿之龍    時間: 2005-10-31 06:00 PM     標題: 【野人姦殺人類事件.怪物、巨蟒吞食人過程圖】9月17日更新

我真的不明白人類,其他生物的樣子
演化得像人類,便叫牠們作xx人,
還把牠們看作是妖怪一樣,要把牠們
趕盡殺絕(一般村民)和抓來研究(
科學家),人類由此至終也沒有尊重
其他生物,如果世上真的有上帝,那
麼人類是衪派下來滅絕萬物的嗎?
作者: chung1219    時間: 2005-10-31 06:23 PM     標題: 【野人姦殺人類事件.怪物、巨蟒吞食人過程圖】9月17日更新

下面引用由聖殿之龍2005/10/31 06:00pm 發表的內容:
我真的不明白人類,其他生物的樣子
演化得像人類,便叫牠們作xx人,
還把牠們看作是妖怪一樣,要把牠們
趕盡殺絕(一般村民)和抓來研究(
...
說起亦有點令人感慨 , 然而世界往往是殘酷的 , 我
有時留意到不同種族 , 有些人亦會把對方當做怪物
、異類....。野人個身咁多毛 , 對於某些人來說已是
死罪 , 可以不須任何籍口就能屠宰牠們。哩位老伯
真正的死因是否如此 , 就令我亦有點保留了....

作者: kkcc2002    時間: 2005-11-17 11:35 PM     標題: 【野人姦殺人類事件.怪物、巨蟒吞食人過程圖】9月17日更新

首先..多謝你既分享...
不過我認為果d獵人唔應該食左佢..
拎去野生動物園搵返一筆= =
但唔知當時有冇動物園呢-﹏-

作者: chung1219    時間: 2005-11-19 03:15 AM     標題: 【野人姦殺人類事件.怪物、巨蟒吞食人過程圖】9月17日更新

下面引用由kkcc20022005/11/17 11:35pm 發表的內容:
首先..多謝你既分享...
不過我認為果d獵人唔應該食左佢..
拎去野生動物園搵返一筆= =
但唔知當時有冇動物園呢-﹏-
有無動物園已不太重要 , 因為班村民的理智就
盡被『 仇恨之火 』所遮蓋了 , 個個人都化身成
為一頭比那三頭女野人更野蠻的『 超級野人』.....

就算女野人們是被『 屈』, 亦無能力去辯白。

作者: honeyx3    時間: 2005-11-19 07:05 PM     標題: 【野人姦殺人類事件.怪物、巨蟒吞食人過程圖】9月17日更新

如果d村民唔食左個野人既話…就可以有充足既證據證明呢個世界上面係有野人既……不過我超級相信有野人!!
作者: chung1219    時間: 2005-11-20 06:48 PM     標題: 【野人姦殺人類事件.怪物、巨蟒吞食人過程圖】9月17日更新

下面引用由honeyx32005/11/19 07:05pm 發表的內容:
如果d村民唔食左個野人既話…就可以有充足既證據證明呢個世界上面係有野人既……不過我超級相信有野人!!
其實好應該為那些把『野人』吃下肚的
村民作身體上的檢查 , 看有否異樣....
作者: devilgodx    時間: 2005-11-20 09:46 PM     標題: 【野人姦殺人類事件.怪物、巨蟒吞食人過程圖】9月17日更新

那些人未免太殘忍了吧,不用吃了她吧!!!!!!究竟d人拿左d骨去驗之後係有咩結果呢?
作者: 死神K    時間: 2005-11-20 09:47 PM     標題: 【野人姦殺人類事件.怪物、巨蟒吞食人過程圖】9月17日更新

下面引用由CHUNG12192005/08/25 00:43am 發表的內容:
人類本身是有獸性 , 又多一個例子喇。
人是有特別的地方的

作者: chung1219    時間: 2005-11-21 01:57 AM     標題: 【野人姦殺人類事件.怪物、巨蟒吞食人過程圖】9月17日更新

下面引用由死神K2005/11/20 09:47pm 發表的內容:
人是有特別的地方的
閣下指特別的是....外形 ? 內在....思想 ?
還是其他的什麼呢 ?
作者: 諸葛嵐    時間: 2005-11-25 12:40 AM     標題: 【野人姦殺人類事件.怪物、巨蟒吞食人過程圖】9月17日更新

下面引用由chung12192005/11/21 01:57am 發表的內容:
閣下指特別的是....外形 ? 內在....思想 ?
還是其他的什麼呢 ?
似乎明恰條老坑無乜反抗能力 , 如果係我....就唔

信會俾個幾隻女野獸『姦殺』!! 我未驚過嘮~~~~
作者: chung1219    時間: 2005-11-25 02:59 AM     標題: 【野人姦殺人類事件.怪物、巨蟒吞食人過程圖】9月17日更新

下面引用由諸葛嵐2005/11/25 00:40am 發表的內容:
似乎明恰條老坑無乜反抗能力 , 如果係我....就唔
信會俾個幾隻女野獸『姦殺』!! 我未驚過嘮~~~~
你又唔係亞伯 , 梗係可以話唔使驚啦 !
不過就算你唔驚並唔代表你一定走得
甩? , 你點知 D 女野人跑得慢過你喎 ?
作者: 天同    時間: 2005-11-25 10:31 AM     標題: 【野人姦殺人類事件.怪物、巨蟒吞食人過程圖】9月17日更新

我覺得人無論有冇受過教育,也會有失去理智,即是衝動既經驗.
個D夠膽食女野人既村民,可能已經不是第一次食la,剩番D骨都保全佢,自以為好威啦.
點解野人會強暴阿伯而唔係食左佢呢?
如果野人有流乳汁,咁應該生產完啦,咁個阿B呢?個老豆呢?
可能係地大脈搏既中國,仲有好多我地估唔到既事.人.和動物存在.....
作者: abcxyz123890    時間: 2005-11-25 10:44 AM     標題: 【野人姦殺人類事件.怪物、巨蟒吞食人過程圖】9月17日更新

我第一次進來.並發表意見.不知道是要付幣的.不過這樣也好.才能踴躍回覆主題
作者: CHUNG1219    時間: 2005-11-26 02:55 AM     標題: 【野人姦殺人類事件.怪物、巨蟒吞食人過程圖】9月17日更新

下面引用由天同2005/11/25 10:31am 發表的內容:
我覺得人無論有冇受過教育,也會有失去理智,即是衝動既經驗.
個D夠膽食女野人既村民,可能已經不是第一次食la,剩番D骨都保全佢,自以為好威啦.
點解野人會強暴阿伯而唔係食左佢呢?
如果野人有流乳汁,咁應該生產完?..
閣下有著開明的想法 , 不錯。
至於哩三頭女野人揀亞伯的原因 , 可能亞伯
進入牠們地盤而不自知 , 所以遭受殺身之禍 ,
是也命也 ....真係好難講。
作者: CHUNG1219    時間: 2005-11-26 02:57 AM     標題: 【野人姦殺人類事件.怪物、巨蟒吞食人過程圖】9月17日更新

下面引用由abcxyz1238902005/11/25 10:44am 發表的內容:
我第一次進來.並發表意見.不知道是要付幣的.不過這樣也好.才能踴躍回覆主題
哩篇係收費文 , 有D就唔係 , 但你
似乎無發表過你見解喎 ?
作者: 諸葛嵐    時間: 2005-12-1 11:56 PM     標題: 【野人姦殺人類事件.怪物、巨蟒吞食人過程圖】9月17日更新

下面引用由chung12192005/11/25 02:59am 發表的內容:
你又唔係亞伯 , 梗係可以話唔使驚啦 !
不過就算你唔驚並唔代表你一定走得
甩? , 你點知 D 女野人跑得慢過你喎 ?
因為我跑得好快,外號(9秒8)!

走唔到...我可能打贏女野人!
作者: chung1219    時間: 2005-12-2 06:22 PM     標題: 【野人姦殺人類事件.怪物、巨蟒吞食人過程圖】9月17日更新

下面引用由諸葛嵐2005/12/01 11:56pm 發表的內容:
因為我跑得好快,外號(9秒8)!
走唔到...我可能打贏女野人!
你都識講『可能』啦 , 佢地有3個人喎 ?
就算年青力壯都未必可以 3 對 1 ....
作者: trcmoon    時間: 2005-12-6 09:12 AM     標題: 【野人姦殺人類事件.怪物、巨蟒吞食人過程圖】9月17日更新

野人也是"人"阿
吃牠..手段會不會太激烈了...= ="
被強暴..不知道他用什麼辦法讓60多歲的老頭硬起來...
看到全身是毛的"雌"性動物..還會有反應嗎??
是"夜叉"嗎?
作者: chung1219    時間: 2005-12-6 05:32 PM     標題: 【野人姦殺人類事件.怪物、巨蟒吞食人過程圖】9月17日更新

下面引用由trcmoon2005/12/06 09:12am 發表的內容:
野人也是"人"阿
吃牠..手段會不會太激烈了...= ="
被強暴..不知道他用什麼辦法讓60多歲的老頭硬起來...
看到全身是毛的"雌"性動物..還會有反應嗎??
...
人命在很多地方都很賤,何況是成身毛的怪物。
遇害者的家人因對牠們恨之入骨,所以殺了
牠們還不夠,吃下肚子可能在眾村民的心目
中算是另一種『補償』.....以上是我個人見解
而已 !
我老爸已八十多歲都得,男子的生殖器當
受到某種剌激會不受控地勃起,很正常啊!
如果係你....會如何處理呢 ?

作者: 影子鴻    時間: 2006-2-19 02:22 AM     標題: 【野人姦殺人類事件.怪物、巨蟒吞食人過程圖】9月17日更新

@@殺完仲要食
變態嫁咩
不過之後強姦呀伯-.-....
有少少O咀~
作者: chung1219    時間: 2006-2-19 06:55 PM     標題: 【野人姦殺人類事件.怪物、巨蟒吞食人過程圖】9月17日更新

下面引用由影子鴻2006/02/19 02:22am 發表的內容:
@@殺完仲要食
變態嫁咩
不過之後強姦呀伯-.-....
有少少O咀~
有少少....什麼 ?
唔明....
作者: nishi    時間: 2006-2-20 05:59 AM     標題: 【野人姦殺人類事件.怪物、巨蟒吞食人過程圖】9月17日更新

其實如果你是當事人,自已的狗被殺了,你也很難保持冷靜吧~~~?
作者: chung1219    時間: 2006-2-28 08:10 PM     標題: 【野人姦殺人類事件.怪物、巨蟒吞食人過程圖】9月17日更新

下面引用由nishi2006/02/20 05:59am 發表的內容:
其實如果你是當事人,自已的狗被殺了,你也很難保持冷靜吧~~~?
女野人點止殺狗 , 連人都殺埋 .....
作者: kokit    時間: 2006-7-29 10:06 AM     標題: 【野人姦殺人類事件.怪物、巨蟒吞食人過程圖】9月17日更新

.....活人生吃阿 老兄阿 就算牠宰了您的狗也不用恨到把她給吃了
作者: chung1219    時間: 2006-7-29 10:32 AM     標題: 【野人姦殺人類事件.怪物、巨蟒吞食人過程圖】9月17日更新

下面引用由kokit2006/07/29 10:06am 發表的內容:
.....活人生吃阿 老兄阿 就算牠宰了您的狗也不用恨到把她給吃了
果然這篇文又上第一頁 , 我一直也留意著你的 !
嘻嘻 ....
他們的確比起被吃的野人更....『野人』!!!
但死的不是只得一條狗 , 還有一名『老坑』啊 !
若你家人被姦殺了 , 你會如何呢 ?
只說一句『阿彌陀佛』而視若無睹嗎 ?
假如是我便恨不得把行兇者『吉列』來吃 ....吼 ∼

作者: minklsm    時間: 2006-7-31 04:59 PM     標題: 【野人姦殺人類事件.怪物、巨蟒吞食人過程圖】9月17日更新

真係諗都諗唔到呢個地球會有咁多唔同既野
而且係你意想不到的!!十分..
我都唔知點形容
作者: willfq    時間: 2006-8-4 01:32 PM     標題: 【野人姦殺人類事件.怪物、巨蟒吞食人過程圖】9月17日更新

管理員按:無意義回覆。
作者: willfq    時間: 2006-8-4 01:39 PM     標題: 【野人姦殺人類事件.怪物、巨蟒吞食人過程圖】9月17日更新

条巨蟒食人...真系好夸张啊...点解距D溶液可一将个人头溶得咁快嘎....
作者: chung1219    時間: 2006-8-4 06:03 PM     標題: 【野人姦殺人類事件.怪物、巨蟒吞食人過程圖】9月17日更新

下面引用由willfq2006/08/04 01:39pm 發表的內容:
条巨蟒食人...真系好夸张啊...点解距D溶液可一将个人头溶得咁快嘎....
蛇和鱷魚的胃液的酸度比起人類利害十
倍 .....甚至過百倍 ! 骨頭、毛髮都被消
化得一乾二淨 .....
所以牠們都根本不需要大便 , 而需要小
便就夠了。
作者: ohceohcegpd    時間: 2006-11-1 01:08 AM     標題: 【野人姦殺人類事件.怪物、巨蟒吞食人過程圖】9月17日更新

那野人會不會是還未完全進化的人類= =?
還是什麼特別的生物..?
但是她強奸了人類.....?
她難道沒有同伴嗎?
作者: chung1219    時間: 2006-11-1 02:47 AM     標題: 【野人姦殺人類事件.怪物、巨蟒吞食人過程圖】9月17日更新

下面引用由ohceohcegpd2006/11/01 01:08am 發表的內容:
那野人會不會是還未完全進化的人類= =?
還是什麼特別的生物..?
但是她強奸了人類.....?
她難道沒有同伴嗎?
有同伴 , 是三個女野人囉 ! 但牠們
已經被村民消化為米田共 .........
或許是美國士兵稱的『吼猴』....
作者: xiaoxiao19    時間: 2006-11-8 03:21 PM     標題: 【野人姦殺人類事件.怪物、巨蟒吞食人過程圖】9月17日更新

For me 野人 just look like a  ape more than human. If I saw  野人, I will try to peace with 野人.  But if 野人 attack me, I will escape. If I cannot escape, I will defend myself with a gun(if I have it).If I do not have weapons, I might use martial art to fight against 野人.
作者: chung1219    時間: 2006-11-9 01:14 AM     標題: 【野人姦殺人類事件.怪物、巨蟒吞食人過程圖】9月17日更新

下面引用由xiaoxiao192006/11/08 03:21pm 發表的內容:
For me 野人 just look like a  ape more than human. If I saw  野人, I will try to peace with 野人.  But if 野人 attack me, I will escape. If I cannot escape, I will defend myself with a gun(if I h...
為我野人正義看似猿更多比人。 如果我看了野人, 我將嘗試到和平與野人。  但,如果野人攻擊我, 我將逃脫。
如果我不可能逃脫, (如果我有它),我將保護自己用槍。如果我沒有武器 我也許使用武術與野人作戰。
你又 ..... 武術 ? 你好好打咩 ?
唔係隻 Dup 喎 ? 三頭『發春』女野人? !
你不如脆脆地哽左哩三件怪物把啦 !
咁你性事經驗方面亦可以升值 ......正 !
作者: 水葒    時間: 2006-12-11 08:50 PM     標題: 【野人姦殺人類事件.怪物、巨蟒吞食人過程圖】9月17日更新

人與禽獸之別,在於人有仁義禮智...然而,我未能從中看到人作為人應有的條件...很悲哀
作者: chung1219    時間: 2006-12-12 12:33 AM     標題: 【野人姦殺人類事件.怪物、巨蟒吞食人過程圖】9月17日更新

下面引用由水葒2006/12/11 08:50pm 發表的內容:
人與禽獸之別,在於人有仁義禮智...然而,我未能從中看到人作為人應有的條件...很悲哀
人類與禽獸有時根本是沒有分別
的 , 這便是例子之一了 .....
作者: 詠春仔    時間: 2006-12-12 01:10 AM     標題: 【野人姦殺人類事件.怪物、巨蟒吞食人過程圖】9月17日更新

可以輕易將狗撕開2邊
打得贏她才怪呢-.-
是聰明人第一時間都會逃
跟她大戰一定非死即傷
小弟弟一定遭殃@.@
作者: chung1219    時間: 2006-12-18 03:22 PM     標題: 【野人姦殺人類事件.怪物、巨蟒吞食人過程圖】9月17日更新

下面引用由詠春仔2006/12/12 01:10am 發表的內容:
可以輕易將狗撕開2邊
打得贏她才怪呢-.-
是聰明人第一時間都會逃
跟她大戰一定非死即傷
...
怎麼對自己沒有信心呢 ?
如果只得一頭女野人遇上你的話 , 喔 ....
.....我對你的詠春有信心。
作者: avrileva8911    時間: 2007-2-15 07:58 AM     標題: 【野人姦殺人類事件.怪物、巨蟒吞食人過程圖】9月17日更新

人始終有獸性- -我覺得佢地當左個野人係動物 唔當係人類 所以先食左佢lo  = =
不過睇完覺得個老伯都幾慘= ="臨老入花叢 仲要係呢仲咁恐怖ga食人花- -
作者: chung1219    時間: 2007-2-15 05:34 PM     標題: 【野人姦殺人類事件.怪物、巨蟒吞食人過程圖】9月17日更新

下面引用由avrileva89112007/02/15 07:58am 發表的內容:
人始終有獸性- -我覺得佢地當左個野人係動物 唔當係人類 所以先食左佢lo  = =
不過睇完覺得個老伯都幾慘= ="臨老入花叢 仲要係呢仲咁恐怖ga食人花- -
多謝閣下的回覆 ∼^^
你漏了打兩個字 ....
不是『 臨老入花叢 』.....
應該說是 ....臨老『 被迫 』入花叢。
似乎女野人並不懂得什麼是『敬老』....
作者: 炫風小飛    時間: 2007-7-4 01:49 PM     標題: 【野人姦殺人類事件.怪物、巨蟒吞食人過程圖】9月17日更新

蛇的嘴巴還真大竟然連人都吃下去   我還看過一條4呎多的巨蟒吃2呎多鱷魚結果鱷魚一直掙扎結果鱷魚就把巨蟒的皮戳破結果尾巴露出來  後來2隻都死了
作者: franklau    時間: 2007-9-4 03:02 PM     標題: 【野人姦殺人類事件.怪物、巨蟒吞食人過程圖】9月17日更新

世界上真的有野人嗎? 不會吧? 他們好像是大猴子似的
作者: cyence    時間: 2007-9-7 12:45 PM     標題: 【野人姦殺人類事件.怪物、巨蟒吞食人過程圖】9月17日更新

哩個世界....越文明就越野蠻。多一點留意國家大事吧

歡迎光臨 Cyber X-files (http://cyberxfiles.com/cyberx/) Powered by Discuz! 7.0.0