標題: [思考問題]有冇人想過RODS唔係生物 [打印本頁]

作者: BOY72    時間: 2005-5-4 10:19 PM     標題: [思考問題]有冇人想過RODS唔係生物

我睇左好多講RODS既野...我覺得如果係生物點都會有條屍.同如果佢史前生物都應該有佢既化石同佢地未演變前既樣.易家連隻野食咩同點樣生仔都唔知.我覺得其實佢地會唔會係外星人既偵測機.睇下我地D人做緊咩.如果佢地覺得係大事係就用UFO黎睇                     

呢D係小人見解
希望大家討論下啦
作者: sze393    時間: 2005-5-5 01:27 AM     標題: [思考問題]有冇人想過RODS唔係生物

其實會唔會有人試過捉呢 d 生物呢....??
而又唔知呢 d ,生物是什麼....??
都有可能係樓主所說的是外星人派來的...??
作者: 野蠻女    時間: 2005-5-5 04:28 AM     標題: [思考問題]有冇人想過RODS唔係生物

***** 板主模式 ***** 該文章是管理員從大自然另類接觸轉移過來的!
作者: chung1219    時間: 2005-5-5 06:27 PM     標題: [思考問題]有冇人想過RODS唔係生物

Rods 個音同『桿』字相近....
外形似中國字『非』...
可以穿透其他物件似鬼魂? ! 估是另一空間的東西, 大膽D講一句可能是
某種生物又或細菌的靈魂...XD ~
作者: onolisa    時間: 2005-5-11 11:21 AM     標題: [思考問題]有冇人想過RODS唔係生物

我就覺得應該系一種人類未知的生物, 地球上仲有好多野人類未知啦...
有無人親眼見過啊?  

作者: 檸檬柚子    時間: 2005-5-16 06:07 PM     標題: [思考問題]有冇人想過RODS唔係生物

是外星人的雷達嗎??
還是外星人的最新武器..
如地球有咩舉動..便會像子彈一樣穿透人們..
↑狂想的...
我覺得是一些未發現的生物吧@o@
或是細菌的飛機..
人們有飛機..怎麼細菌不可以有
作者: 野原•新之助    時間: 2005-5-16 06:18 PM     標題: [思考問題]有冇人想過RODS唔係生物

講真......你地可以唔信....我成日都可以睇到佢......
作者: 野原•新之助    時間: 2005-5-16 06:19 PM     標題: [思考問題]有冇人想過RODS唔係生物

係發藍光既......好細隻.............................
作者: my9394    時間: 2005-5-16 10:46 PM     標題: [思考問題]有冇人想過RODS唔係生物

下面引用由野原•新之助2005/05/16 06:19pm 發表的內容:
係發藍光既......好細隻.............................
發藍光...這個唔否決...
但好細隻...相中見到好大,大至幾十公尺喎...
而且RODS秒速幾十公尺...閣下的視感神經...可以玩真人版廿二世紀殺人網絡了...
作者: my9394    時間: 2005-5-16 11:34 PM     標題: [思考問題]有冇人想過RODS唔係生物

下面引用由野原•新之助2005/05/16 11:26pm 發表的內容:
講真ga= =.....
我都講真的...起碼我知的資料咁寫...
講明~我並冇否決你的「能力」...因為我都有些「能力」的...雖然對歷史上的「名人」不算什麼吧...
作者: 野原•新之助    時間: 2005-5-16 11:37 PM     標題: [思考問題]有冇人想過RODS唔係生物

最長時間可以睇到佢5秒多d,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
作者: butn    時間: 2005-5-17 04:10 AM     標題: [思考問題]有冇人想過RODS唔係生物

下面引用由野原•新之助2005/05/16 11:37pm 發表的內容:
最長時間可以睇到佢5秒多d,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
我諗你係睇到其他o既昆蟲或者異象或者你誤解左rods係乜野
有 5 秒時間你睇到, rods已經"飛行"左好遠,
根據rods片段睇出,
rods並唔會o係鏡頭內出現超過一秒
作者: 野原•新之助    時間: 2005-5-17 11:27 AM     標題: [思考問題]有冇人想過RODS唔係生物

唔係呀....我每次見到佢...比我感覺係佢好似特登想我留意佢咁...
仲有就係一見到佢我成個人唔動得...得眼珠可以動...飛左去我後面之後就唔見左......
作者: my9394    時間: 2005-5-17 11:37 PM     標題: [思考問題]有冇人想過RODS唔係生物

下面引用由野原•新之助2005/05/17 11:27am 發表的內容:
唔係呀....我每次見到佢...比我感覺係佢好似特登想我留意佢咁...
仲有就係一見到佢我成個人唔動得...得眼珠可以動...飛左去我後面之後就唔見左......
1-有冇耳鳴?
2-自我意識清楚程度?
3-室內室外?天氣如何?
4-為什麼你知有RODS接近你?
5-當未「發表」RODS時你睇到牠有乜反應?
6-有冇嘗試和牠溝通?
7-平均幾耐見一次?
8-認唔認得係唔係同一「隻」?
9-睇到牠你心情如何?
10-牠走了你心情又如何?
11-什麼情況下見到牠多?
12-除了這裡仲有冇和人講過?
13-家人有冇這「能力」?
14-牠係唔係實體?
15-感唔感覺有「人」主宰其行動?
16-牠係穿透你走還是繞過你走?
簡簡單單問住咁多先...
作者: onolisa    時間: 2005-5-18 10:46 AM     標題: [思考問題]有冇人想過RODS唔係生物

下面引用由野原•新之助2005/05/16 11:37pm 發表的內容:
既然成日見到, 就影些相來睇下啦...

作者: 野原•新之助    時間: 2005-5-18 03:02 PM     標題: [思考問題]有冇人想過RODS唔係生物

下面引用由my93942005/05/17 11:37pm 發表的內容:
1-有冇耳鳴?
2-自我意識清楚程度?
3-室內室外?天氣如何?
4-為什麼你知有RODS接近你?
...
有晒
作者: 野原•新之助    時間: 2005-5-18 03:04 PM     標題: [思考問題]有冇人想過RODS唔係生物

1-2星期入可以見到3-4次  不過係無意中見到....因為你估唔到佢幾時出現!
作者: 野原•新之助    時間: 2005-5-18 03:17 PM     標題: [思考問題]有冇人想過RODS唔係生物

1-有冇耳鳴?~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~成日都有....仲要成日都係一邊耳
2-自我意識清楚程度?~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~同平時一樣
3-室內室外?天氣如何?~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~室內室外都見過,咩天氣都有
4-為什麼你知有RODS接近你?~~~~~~~~~~~~~~~~自己都唔清楚
5-當未「發表」RODS時你睇到牠有乜反應? ~~~~我次次一見到起個人就唔動得
6-有冇嘗試和牠溝通?~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~冇
7-平均幾耐見一次? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~平均2星期可以見到幾次
8-認唔認得係唔係同一「隻」? ~~~~~~~~~~~~~~~~我肯定係同一隻......藍色光好細隻
9-睇到牠你心情如何? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~唔識講...無法形容
10-牠走了你心情又如何? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~想見多陣
11-什麼情況下見到牠多? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~隨時o既
12-除了這裡仲有冇和人講過? ~~~~~~~~~~~~~~~~~冇..........
13-家人有冇這「能力」? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~冇......不過我老豆話見過飛碟同靈界朋友.....
14-牠係唔係實體? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~係
15-感唔感覺有「人」主宰其行動? ~~~~~~~~~~~~有
16-牠係穿透你走還是繞過你走? ~~~~~~~~~~~~~~繞過我

作者: my9394    時間: 2005-5-19 12:58 AM     標題: [思考問題]有冇人想過RODS唔係生物

下面引用由野原•新之助2005/05/18 03:17pm 發表的內容:
1-有冇耳鳴?成日都有....仲要成日都係一邊耳>>>係問出現時有冇耳鳴啊...
4-為什麼你知有RODS接近你?自己都唔清楚>>>靈機一觸?
5-當未「發表」RODS時你睇到牠有乜反應? 我次次一見到起個人就唔動得>>>係問未發現RODS時你見到RODS這古怪生物時有乜反應?
6-有冇嘗試和牠溝通?冇>>>為什麼?口問唔得搵心問~「你」是什麼?「你」來自何處?又將會去那處?為什麼令我可以見到「你」...等...
8-認唔認得係唔係同一「隻」? 我肯定係同一隻......藍色光好細隻>>>仲有乜相同特徵?
13-家人有冇這「能力」? 冇......不過我老豆話見過飛碟同靈界朋友>>>陰陽眼?據聞陰陽眼的可以和靈界朋友作一定程度的溝通,不如和老豆和其「朋友」交換一下意見...
15-感唔感覺有「人」主宰其行動? 有>>>點解?
16-牠係穿透你走還是繞過你走? 繞過我>>>好大幅度還是剛剛好繞過?

作者: 野原•新之助    時間: 2005-5-22 01:20 AM     標題: [思考問題]有冇人想過RODS唔係生物

1.有
4.真係唔清楚
5.覺得佢係龍
6.冇
8.有兩條"蘇"
13.佢平時唔提ed ga wo 仲對ufo有憎恨感.......一問佢佢就好燥.....
15.因為佢好似起心靈上話比我聽.....係無拿拿果隻
16.好大幅度又有 剛剛好繞過都有

作者: jane0618    時間: 2005-5-22 10:25 AM     標題: [思考問題]有冇人想過RODS唔係生物

真的有外星人的存在喔
我有看過飛碟喔
在台灣

掰掰
作者: 野原•新之助    時間: 2005-5-23 06:30 PM     標題: [思考問題]有冇人想過RODS唔係生物

我起前2分鐘又見到佢.....好似大隻左(好似令一隻)......變左白色......10 cm左右........我同佢溝通左....佢4秘之後又係繞過我唔見左......
作者: 野原•新之助    時間: 2005-5-23 06:32 PM     標題: [思考問題]有冇人想過RODS唔係生物

今次我敢肯定係ROBS好清楚..........
作者: 野原•新之助    時間: 2005-5-24 05:39 AM     標題: [思考問題]有冇人想過RODS唔係生物

下面引用由白天翼2005/05/24 03:26am 發表的內容:
=.=   係咪架∼∼
絕對係!冇睇錯! 我敢肯定佢係實物........

歡迎光臨 Cyber X-files (http://cyberxfiles.com/cyberx/) Powered by Discuz! 7.0.0