標題: 求救! [打印本頁]

作者: 小黑喵    時間: 2007-5-23 07:24 PM     標題: 求救!

本人係上年玩過手仙...
自始我就有靈力....
可以感覺d鬼既位置..同個隻鬼勁唔勁..
時不時仲見到...有時可以預知d野...
我係今日3月中發夢我去camp..
我見到我撞曬鬼..之後記唔清..好恐怖
我feel到我會有大災大劫..
我仲見到一個符...應該係幫我既..
個個符我記唔清...只記得係紅色既..
過佐幾日..我又發夢..
有人教我"區"鬼方法...我都記得d重點嫁
過佐幾日..超離奇..想試用時....冇啦啦腦空白佐一陣.
就唔得曬...
尋日...miss俾張通告我..
8月10要去camp..
去烏溪沙青年新村3日2夜...
聽講好猛..
咪上網搵下關於烏溪沙青年新村ge鬼故...睇下有心理準備啦..
我第一時間睇下佢個網址
睇16人營房時...
同我之前發既夢..
竟然完全相同....
仲有不詳預感...
好驚..
大家有咩方法救我牙...
有d咩符係紅色嫁?!
係邊度有得買..?
作者: 克斯頓    時間: 2007-5-23 08:07 PM     標題: 求救!

唉.....所以話"野"唔可以亂試......
普通人所請的手仙之類其實只係吸引了周圍的靈體,
不能盡信,如果真的是仙那會這麼容易應酬你.....
所謂的"仙"之思想和你的思想有了交流自然會有所感應,
現在你首先要做的就是請那"仙"不要再跟著你,請它跟你斷絕來往,
如果它答應而情況有所改善的話,問題就自然解決.....
如果失敗就要請師父來處理...
我也是過來人,情況跟你差不多
作者: 闇靈鏡    時間: 2007-5-23 08:11 PM     標題: 求救!

= =紅色的很難說......要請教高人^^
那就最好就不去(說笑ma)
鏡子也發過這樣的夢...我每次發夢後,那件事就會在現實中相反出現--
還真是平凡好...我怕我像你之後...更無助呢....
(心中突然自問:那你幹嘛留言,帶給人希望,一看就變成失望,又幫不了手!
我答:^^留個言也行吧~我又不是沒有去過camp,對不對...
車左一句
=  =")
對不起,真的幫不上忙~應該會有人給符的資料你~望你平安^^
作者: 怪怪人    時間: 2007-5-24 12:08 AM     標題: 求救!

下面引用由小黑喵2007/05/23 07:24pm 發表的內容:
本人係上年玩過手仙...
自始我就有靈力....
可以感覺d鬼既位置..同個隻鬼勁唔勁..
時不時仲見到...有時可以預知d野...
...
你的靈力既起因係鬼比你, 如果你依然想擁有預知力、靈力, 邊個都幫唔到你.
建議你搵人同祂講講數, 唔好自己亂黎.
作者: 小黑喵    時間: 2007-5-24 10:59 AM     標題: 求救!

下面引用由克斯頓2007/05/23 08:07pm 發表的內容:
唉.....所以話"野"唔可以亂試......
普通人所請的手仙之類其實只係吸引了周圍的靈體,
不能盡信,如果真的是仙那會這麼容易應酬你.....
所謂的"仙"之思想和你的思想有了交流自然會有所感應...
我冇玩啦...因為我係魔...
再玩落去....一定冇命...成日feel到d野嚇都嚇死啦

作者: 怪怪人    時間: 2007-5-24 12:44 PM     標題: 求救!

其實紅色既符紙, 好多派別都會用......
所以唔知點幫你搵.
(符不能買的!)
作者: annart    時間: 2007-5-24 01:26 PM     標題: 求救!

唔去得唔得? 如果咁可怕,,, 我一定唔會去... 費事家人擔心
作者: 闇靈鏡    時間: 2007-5-24 01:29 PM     標題: 求救!

貓貓為什麼叫自己做魔呀~鏡子不覺得ma
還未到著魔的時候~~
符你想用來做什麼的...
本人不太喜歡這種東西...由其是驅靈作用的
這只是我的感覺罷了....
要先了解你要什麼的符才行,怪怪人說得對的
符不是買回來的...
作者: alan198982    時間: 2007-5-25 10:26 AM     標題: 求救!

若你相信這個世界無巧合,那Dream一定同你有因才給你啟示並教你解決辦法
故此不談論你的手仙,即是說你不用怕,時機到你就會回溯到Dream的方法,並解決到時的問題

作者: jingod    時間: 2007-5-25 12:48 PM     標題: 求救!

管理員按:無意義回覆。
作者: 小黑喵    時間: 2007-5-25 07:12 PM     標題: 求救!

下面引用由怪怪人2007/05/24 12:44pm 發表的內容:
其實紅色既符紙, 好多派別都會用......
所以唔知點幫你搵.
(符不能買的!)
下...真嫁!?
我之前因為要考獨木舟係黃大仙買過....
佢用利是封包住..叫我唔好開
我冇開過..
不過我記得係黃色既..
不過幾個月數個符就人間蒸發佐..超o咀= =
作者: pcf981181    時間: 2007-5-25 07:28 PM     標題: 求救!

致小黑喵:
            在廟內求的符還是在門口香燭檔買的?2者是完全不同的~~
     至於妳所提到的解決方法,很簡單,找個師傅幫妳便可以了~~
     當然是找有法有真材實學的師傅,不是找些招搖撞騙之徒~~
                                                                                                   潘俊輝(法俊)

作者: 怪怪人    時間: 2007-5-25 10:08 PM     標題: 求救!

下面引用由小黑喵2007/05/25 07:12pm 發表的內容:
下...真嫁!?
我之前因為要考獨木舟係黃大仙買過....
佢用利是封包住..叫我唔好開
我冇開過..
...
是, 神符真的不能買, 只能請.
除非, 符的法力來源並非自神佛啦.
作者: pcf981181    時間: 2007-5-26 12:56 AM     標題: 求救!

對啦,
香燭檔買果d真係得啖笑~~~
有d響廟求既又係得啖笑~~~
書入面見到影印果d更加好笑~~~

作者: alan198982    時間: 2007-5-26 04:18 PM     標題: 求救!

在能量學的角度,可用O環測試來試驗一下一樣物品的能量
用靈擺也可,但靈擺容易受思維影響,故我認為O環測試比較好
作者: pcf981181    時間: 2007-5-27 10:24 AM     標題: 求救!

無學法既算命佬無法底
無法用d符當然無用~~
作者: threelegscat    時間: 2007-5-28 10:43 AM     標題: 求救!

小黑喵會員您好.小道學道廿年.如您真的有需要幫忙.小道可以手寫一度茅山護身靈符比您隨身攜帶以保平安.該符係用硃砂寫的.唔知係咪您講嘅(紅色符)呢^^.您求得靈符後亦只需隨意封一個紅包就可以了(十蚊廿蚊都ok.果d$都係用黎買香燭以供奉神靈).
如欲知進一步詳情.請您電郵到以下郵址  tungpo_taoism@yahoo.com.hk  

歡迎光臨 Cyber X-files (http://cyberxfiles.com/cyberx/) Powered by Discuz! 7.0.0