標題: [原創]和攝製人員互毆的超低能...多佛魔鬼 ?... [打印本頁]

作者: chung1219    時間: 2007-4-28 06:50 AM     標題: [原創]和攝製人員互毆的超低能...多佛魔鬼 ?...

{相片及短片來自私人相册}_______[/glow]
.嚴禁轉貼.
提供者也記不起這段錄影片在網上的正確出處 , 當時的
牠在片段最初應該是正在睡覺 , 然後似乎被攝製人員發
出的聲音而弄醒了 !
chung1219 ﹕這事件至少在 1 0 日前就出 , 誰知本壇運
作出了問題而關閉了多日 .....
據稱當攝錄好這段短片之後 , 這個不明詭異人形生命體
被發現已經死去。

chung1219 ﹕隱藏的內容都好鬼激 , 打到七彩兼殺聲四
起 ! 只有今次我破例批准會員可以灌水 , 灌完就可以睇
到短片 .......殺....殺 !... 殺呀 !
本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

但再細心留意似乎不是攝製人員先動手 , 或許他只是行
近牠 , 可惜卻被誤會是想傷害牠而作出反抗。
至於這個詭異的人形生物的死因 , 牠極可能就是被當時
的攝製人員謀殺 ! !

現下唯有等待有關專家和美國航天局人員的消息 , 希望
他們能夠解釋一下關於這段錄影片的事 .....
CHUNG1219 ﹕我覺得這個人形生物的外型有點像是外
星人 , 但同時亦像是『多佛魔鬼』, 身為顧問的我認為
這份報告可以放在外太空或妖獸論版。
我覺得這怪人的行徑的確『超低能』兼『勁搞笑』 , 所
以我才索性取了這個主題名字。喔.......XD∼

[glow=255,red,3]請各位會員當看過小弟
這篇文之後 , 能盡量回應
文中的問題或是討論的要
點 , 多謝合作 ....
[/glow]
作者: sgrlto    時間: 2007-4-28 06:17 PM     標題: [原創]【和攝製人員互毆的超低能...多佛魔鬼 ? .附2段隻揪之短片】

這是恐怖片來的...xDD"片中主角隻腳好誘惑..令我有點....嘿嘿..
但頭部就大得恐怖.....佢好似死下死下咁..其實佢點行呀??
個頭大到咁..行都行得好辛苦啦!!!~"隻腳又咁幼...
我覺得以所以生物既比例來講...係好假...根本好似係行唔到既~"~
我反而覺得佢係變種人...改造失敗"
仲有我覺得D拳頭聲好低能啊真係xDDD"呯呯呯~"好似拍戲咁
作者: chung1219    時間: 2007-4-28 08:48 PM     標題: [原創]【和攝製人員互毆的超低能...多佛魔鬼 ? .附2段隻揪之短片】

下面引用由sgrlto2007/04/28 06:17pm 發表的內容:
這是恐怖片來的...xDD"片中主角隻腳好誘惑..令我有點....嘿嘿..
但頭部就大得恐怖.....佢好似死下死下咁..其實佢點行呀??
我覺得以所以生物既比例來...
哈哈哈哈 ~ 你說得太露骨了 ! 一看到滑溜雙腿
就 .....噢 ...(心照) ...
其實我第一次都覺得有一點點 , 但當一睇到佢
個頭就令我當堂乜野期待及興奮都無晒 ! 因為
哩件野個衰樣實在真係好『異型』!
雙方互毆果一段的聲音 , 我認為唔止拳頭撞擊
聲 , 個攝影師應該有『臘』野仆濕個怪人 ! 都
好激下架 !
代幣 9 9 都唔算貴啦 ! 哩單事件只有一個人快
過我 , 果個人亦係我 ! 嘿嘿嘿~~~~~~~

作者: 柴人    時間: 2007-4-29 03:25 PM     標題: [原創]【和攝製人員互毆的超低能...多佛魔鬼 ? .附2段隻揪之短片】

下面引用由sgrlto2007/04/28 06:17pm 發表的內容:
我覺得以所以生物既比例來...
恐怖片...有同感,隻野係咁開口做咩= =
可惜要做功課...未睇到隻揪部份便要走了.....
加上前幾日cyber再次失靈,已經開始冇心機回文同上黎了.....
嘔....如果用麥當奴紙袋笠住個頭都仲算係有睇頭啦....不過我都冇乜興趣= =

作者: sgrlto    時間: 2007-4-29 04:21 PM     標題: [原創]【和攝製人員互毆的超低能...多佛魔鬼 ? .附2段隻揪之短片】

下面引用由chung12192007/04/28 08:48pm 發表的內容:
哈哈哈哈 ~ 你說得太露骨了 ! 一看到滑溜雙腿
就 .....噢 ...(心照) ...
其實我第一次都覺得有一點點 , 但當一睇到佢
個頭就令我當堂乜野期待及興奮都無晒 ! 因為
...
你既分身嗎...?
尼隻野點解會俾人捉左調查咁既..?
之後就俾人打死左...-3-"本身都已經死下死下架啦!!
真慘...好果佢個頭爆左變左個靚女,,嘿嘿
作者: sgrlto    時間: 2007-4-29 04:25 PM     標題: [原創]【和攝製人員互毆的超低能...多佛魔鬼 ? .附2段隻揪之短片】

下面引用由柴人2007/04/29 03:25pm 發表的內容:
加上前幾日cyber再次失靈,已經開始冇心機回文同上黎了.....
嘔....如果用麥當奴紙袋笠住個頭...
佢想叫救命掛...我諗...
佢本身應該係人黎...變種人或真正的人
係呀..論壇經常都係咁/___\有D失望,,好似好易俾人入侵
麥當奴紙袋笠唔到啵-3-"笠爆左...見到個樣嚇鬼死xDD
作者: chung1219    時間: 2007-4-29 08:41 PM     標題: [原創]【和攝製人員互毆的超低能...多佛魔鬼 ? .附2段隻揪之短片】

下面引用由柴人2007/04/29 03:25pm 發表的內容:
嘔....如果用麥當奴紙袋笠住個頭...
或者佢開口不斷爆晒外星粗口問候個攝
影師 !
單單只係看到腿就易有誤會 , 但一睇到
上身就 ....嗚.....嘔喔 ~~~
你得番 $ 353 , 睇多四 ∼ 五篇文就無個
? ! 每篇回覆一次都可以睇多七篇左右...

作者: chung1219    時間: 2007-4-29 08:46 PM     標題: [原創]【和攝製人員互毆的超低能...多佛魔鬼 ? .附2段隻揪之短片】

下面引用由sgrlto2007/04/29 04:25pm 發表的內容:
佢想叫救命掛...我諗...
佢本身應該係人黎...變種人或真正的人
係呀..論壇經常都係咁/___\有D失望,,好似好易俾人入侵
麥當奴紙袋笠唔到啵-3-"笠爆左...見到個樣嚇鬼死xDD
你有無諗過果位攝影師可能有斷背傾
向 , 拍攝太耐而導致慾火難奈 , 最後一
時忍唔住要 ...要 ...爽爽 ......XD∼∼
所以最尾D聲其實唔係慘叫 ......

作者: 柴人    時間: 2007-4-29 09:00 PM     標題: [原創]【和攝製人員互毆的超低能...多佛魔鬼 ? .附2段隻揪之短片】

嗯....不過坐在輪椅上面有d怪怪的感覺.....
呵....冇代幣唔緊要呀....反正我開始對cyber冷漠了呀
不過我仲會日日上黎睇文...只係發言會少好多而已....
斷背攝影師啊= =”算那個多佛魔鬼不好彩了,,,,
作者: jiann-chin    時間: 2007-4-30 10:55 AM     標題: [原創]【和攝製人員互毆的超低能...多佛魔鬼 ? .附2段隻揪之短片】

看了這個奇異的人,我只能說,怪的不像正常人類,看起來沒鼻子、舌頭、牙齒,嘴巴好像可以內縮,不自然的縮放。
可是一想,頭那大,脖子要很有力,坐輪椅投整個後傾,顯得不自然,在這點我是存疑的。

作者: sgrlto    時間: 2007-4-30 07:11 PM     標題: [原創]【和攝製人員互毆的超低能...多佛魔鬼 ? .附2段隻揪之短片】

下面引用由柴人2007/04/29 09:00pm 發表的內容:
呵....冇代幣唔緊要呀....反正我開始對cyber冷漠了呀
斷背攝影師啊= =”算那?..
討論多D自然就有熱誠啦^^...
D代幣自然都會黎....
本身我眼中的多佛魔鬼是一隻恐怖魔鬼
誰不知原來是............坐在椅子上的一個畸形人
作者: chung1219    時間: 2007-4-30 08:12 PM     標題: [原創]【和攝製人員互毆的超低能...多佛魔鬼 ? .附2段隻揪之短片】

下面引用由柴人2007/04/29 09:00pm 發表的內容:
斷背攝影師啊= =”算那?..
像輪椅嗎 ? 好像是很普通的一張椅子而已 ......
對cyber冷漠 ?
這句令我有點傷心 , 喔 ........嗚咽~

作者: chung1219    時間: 2007-4-30 08:28 PM     標題: [原創]【和攝製人員互毆的超低能...多佛魔鬼 ? .附2段隻揪之短片】

下面引用由jiann-chin2007/04/30 10:55am 發表的內容:
看了這個奇異的人,我只能說,怪的不像正常人類,看起來沒鼻子、舌頭、牙齒,嘴巴好像可以內縮,不自然的縮放。
可是一想,頭那大,脖子要很有力,坐輪椅投整個後傾,顯得不自然,在這點我是存疑的。
老實講 .....我有好幾次想加妳評級 , 包括今
次 , 可惜我用的電腦有毛病加不到 .....
頭大而便需要脖子要用力支撐 , 的確是如
此 , 所以牠的樣子像是疲倦得很 ....
每日花費不少氣力去支撐自己的頭部而累
得像個病人般亦合理啊 !
作者: 柴人    時間: 2007-4-30 09:33 PM     標題: [原創]【和攝製人員互毆的超低能...多佛魔鬼 ? .附2段隻揪之短片】

下面引用由chung12192007/04/30 08:12pm 發表的內容:
像輪椅嗎 ? 好像是很普通的一張椅子而已 ......
對cyber冷漠 ?
這句令我有點傷心 , 喔 ........嗚咽~
不!我和sgrlto、jiann-chin都看到是輪椅吧,這不是像,怎麼看就是一張輪椅嘛....
多看幾次吧,後面輪子大得很= =.....而這個頭好後好下的那部份是有少許毛髮之
類的啊!!!!!
還有,那個大頭魔鬼是有鼻子(尖得很難形容哦!?)的哦!!!留意片段開首部分!!!
呵呵....我不是真的會冷漠了喇,說起來現在反而發言數多了= =.....
題外話:Cyber前天(?)剛剛修理好的時候,線上人數竟然會多到122人!?係咪一位會員開了很多
視窗呢= =?
作者: jiann-chin    時間: 2007-4-30 11:35 PM     標題: [原創]【和攝製人員互毆的超低能...多佛魔鬼 ? .附2段隻揪之短片】

下面引用由chung12192007/04/30 08:28pm 發表的內容:
老實講 .....我有好幾次想布A今
次 , 可惜我用的電腦有毛病加不到 .....
頭大而便需要脖子要用力支撐 , 的確是如
此 , 所以牠的樣子像是疲倦得很 ....
...

加評級?那個是什麼,這方面我之前沒什麼在注意,請海涵。
頭大,脖子需要有強大的力量,這點如同長頸鹿有強而有力的脖子,支撐牠的長頸。
長頸鹿是世代演化。而那位怪人,是如何演化的。無法猜測。
不過他的脖子我看不見,應該是由身體支撐,用身體頂替脖子,還如此後傾,好似更容易潮後翻倒。

作者: sgrlto    時間: 2007-5-1 12:00 AM     標題: [原創]【和攝製人員互毆的超低能...多佛魔鬼 ? .附2段隻揪之短片】

下面引用由jiann-chin2007/04/30 11:35pm 發表的內容:
?
一...可能佢傷左唔夠力支撐
二...係人扮既
作者: chung1219    時間: 2007-5-1 02:40 AM     標題: [原創]【和攝製人員互毆的超低能...多佛魔鬼 ? .附2段隻揪之短片】

下面引用由jiann-chin2007/04/30 11:35pm 發表的內容:
?
即是一種支持方式 , 如加分一樣。
用膊頭支撐頭部總好過用頸 , 我都
覺得佢條頸好似失左蹤。
作者: chung1219    時間: 2007-5-1 03:08 AM     標題: [原創]和攝製人員互毆的超低能...多佛魔鬼 ? 附隻揪短片

我.....我.....忍唔住要講個真相出來 , 其實係由我和 sgrlto 扮演攝製人員 , 過程如下 .....

Chan1  ﹕「個面具好大 ....」

sgrlto ﹕「chan1 ! 唔該坐好少少 ....」

Chan1  ﹕「別催我 ....」

chung1219 ﹕「現在開始 ....3 ....2 ...」

sgrlto ﹕「chan1 望過哩邊 !」

Chan1  ﹕「......」

chung1219 ﹕「唉 ∼」

sgrlto ﹕「chan1 望過哩邊呀 ! PK!」

Chan1  ﹕「望咪望囉!」

chung1219 ﹕「Chan1 仲唔開聲 ?」

Chan1 ﹕「......」

sgrlto ﹕「你個PK身痕呀?!」

Chan1 ﹕「夾夾夾夾夾 ....」

chung1219 ﹕「唔係『夾夾夾』! 而係『咕咕咕』!」

Chan1 ﹕「咕夾咕夾咕 ....」

chung1219 ﹕「都話係『咕咕咕 』咯 !」

Chan1 ﹕「夾咕夾咕夾 ....」

chung1219 ﹕「你 ....? ! 」

sgrlto ﹕「佢根本身痕 !」

Chan1 ﹕「嘻嘻 ....咕夾咕夾咕 ....」

chung1219 ﹕「你即是分明玩o野啦 ? 下 ? ! 」

Chan1 ﹕「咕夾咕夾咕 ....」

chung1219 ﹕「吼呀 ∼∼∼」

sgrlto ﹕「你老味 ! 一齊打哩個PK!」

chung1219 ﹕「好呀!用摺椅拍鑊咁既佢嘆!」

Chan1 ﹕「你地想點 ? 唔好行埋o黎 .....」

然後chung1219 及 sgrlto 瘋狂喪毆 chan1 .....

sgrlto ﹕「夾夾夾 .... 我夾你老味咩 ! 打 !」

Chan1 ﹕「你 ....哎唷 ? 」

chung1219 ﹕「你個盜文者 ....去死吧 ! 」

∼∼∼∼∼∼∼THE END∼∼∼∼∼∼
作者: sgrlto    時間: 2007-5-1 02:40 PM     標題: [原創]【和攝製人員互毆的超低能...多佛魔鬼 ? .附2段隻揪之短片】

下面引用由chung12192007/05/01 03:08am 發表的內容:
我.....我.....忍唔住要講個真相出來 , 其實係
由我和 sgrlto 扮 , 過程如下 .....
Chan1  ﹕「個面具好大 ....」
sgrlto ﹕「chan1 ! 唔該坐好少少 ....」
...
哈哈..其實...其實..
真相有另一版本
Chan1  ﹕「點解我坐左係輪椅到既?」
sgrlto ﹕「因為你岩岩俾我地閹左啦」
chung1219 ﹕「你既寶貝仲係我到..」
sgrlto ﹕「想要呀!!同我精精地講出..你盜左幾多文」
chung1219 ﹕「仲有POST左係邊D論壇,順便問埋你打左幾多次飛機呀」
Chan1  ﹕「.....唔講得唔得呀!!」
chung1219 ﹕「你係唔係唔講呀」
sgrlto ﹕「豈有此理,,睇佢都係JJ痕」
chung1219 ﹕「佢俾我地閹左啦,應該係佢果度發炎」
Chan1  ﹕「.....痛...痛...痛呀」
sgrlto ﹕「佢變左雞仔聲啦真係xDD」
Chan1  ﹕「痛呀...啊...啊...咕嚕咕嚕..」
chung1219 ﹕「你仲唔快D講..欠打定啦」
sgrlto ﹕「chung1219..快D同佢斷背」
chung1219 ﹕「.........唔...唔好講笑...」
Chan1  ﹕「唔好呀唔好呀...唔好過黎呀」
sgrlto ﹕「你唔黎就等我黎架啦!」
Chan1  ﹕「呀...呀....呀......唔好呀..吼吼」
chung1219 ﹕「叫,叫呀啦,,打死你」
Chan1  ﹕「嗚..嗚...」
sgrlto ﹕「哎呀,,佢俾你打死左啦,我仲點同佢斷背呀!」
作者: chung1219    時間: 2007-5-1 07:16 PM     標題: [原創]【和攝製人員互毆的超低能...多佛魔鬼 ? .附2段隻揪之短片】

下面引用由sgrlto2007/05/01 02:40pm 發表的內容:
哈哈..其實...其實..
真相有另一版本
Chan1  ﹕「點解我坐左係輪椅到既?」
sgrlto ﹕「因為你岩岩俾我地閹左啦」
...
真相怎會這麼多版本 ? ! 呵呵哈 ~~~~
原來你真的有斷背傾向 ? !
那你要跟 gacktau 好好相處啊 ! 嘿~
作者: sgrlto    時間: 2007-5-1 10:41 PM     標題: [原創]【和攝製人員互毆的超低能...多佛魔鬼 ? .附2段隻揪之短片】

下面引用由chung12192007/05/01 07:16pm 發表的內容:
真相怎會這麼多版本 ? ! 呵呵哈 ~~~~
原來你真的有斷背傾向 ? !
那你要跟 gacktau 好好相處啊 ! 嘿~
我秘密潛入尼個論壇都係想同你...嘿...
難道你現在才知道..."
灌水囉灌水囉!!
作者: 影子鴻    時間: 2007-5-1 11:03 PM     標題: [原創]【和攝製人員互毆的超低能...多佛魔鬼 ? .附2段隻揪之短片】

佢講野把聲好得意=]
不過之後突然無啦啦係度叫=.=??
繼而打架聲傳出…係最後會覺得有d假
作者: sgrlto    時間: 2007-5-2 12:39 AM     標題: [原創]【和攝製人員互毆的超低能...多佛魔鬼 ? .附2段隻揪之短片】

下面引用由影子鴻2007/05/01 11:03pm 發表的內容:
佢講野把聲好得意=]
好得意....- -"啞...好似雞仔嗎?
因為有一名論壇會員想同佢斷背xDD"..講笑
其實應該係有人想打佢..所以咪叫囉!!
我都覺得最尾好假
作者: chung1219    時間: 2007-5-2 01:47 AM     標題: [原創]【和攝製人員互毆的超低能...多佛魔鬼 ? .附2段隻揪之短片】

下面引用由影子鴻2007/05/01 11:03pm 發表的內容:
佢講野把聲好得意=]
可能佢不斷發出噪音滋擾 , 所以攝製
人員火到要狠狠揍佢一頓囉 !即是佢
自己囉o黎衰 ! 自找麻煩 ! 犯賤 !!

作者: jiann-chin    時間: 2007-5-4 11:09 PM     標題: [原創]【和攝製人員互毆的超低能...多佛魔鬼 ? .附2段隻揪之短片】

下面引用由chung12192007/05/01 02:40am 發表的內容:
即是一種支持方式 , 如加分一樣。
用膊頭支撐頭部總好過用頸 , 我都
覺得佢條頸好似失左蹤。

嗯嗯...多謝抬愛。
其實我有考慮過,他會不會是外星人,但是有智商那麼低的外星人嗎?都可以來地球...

作者: jiann-chin    時間: 2007-5-4 11:14 PM     標題: [原創]【和攝製人員互毆的超低能...多佛魔鬼 ? .附2段隻揪之短片】

下面引用由sgrlto2007/05/01 00:00am 發表的內容:
一...可能佢傷左唔夠力支撐
二...係人扮既

說實話,他的大頭讓我有所存疑,只能說他身體結構特殊,這樣一來就有兩種可能性。
說他是外星人也有破綻,但從未發現之人種來看,我是不排除其可能性。

作者: chung1219    時間: 2007-5-6 02:44 AM     標題: [原創]【和攝製人員互毆的超低能...多佛魔鬼 ? .附2段隻揪之短片】

下面引用由柴人2007/04/30 09:33pm 發表的內容:
不!我和sgrlto、jiann-chin都看到是輪椅吧,這不是像,怎麼看就是一張輪椅嘛....
多看幾次吧,後面輪子大得很= =.....而這個頭好後好下的那部份是有少許毛髮之
類的啊!!!!!
還有,那個大頭魔鬼是?..
對啊 ! 因為我一開始就被牠那超級巨型
的頭部吸引住了 !
正面以為牠沒有鼻子 , 在近尾段的時候
才發現到牠是有鼻子 , 而且也很大 , 比
起我還要來得更大 !
有些人說男人的性器官的大細跟鼻子的
大細會成正比例 ..........

作者: coerulea    時間: 2007-5-8 12:11 AM     標題: [原創]【和攝製人員互毆的超低能...多佛魔鬼 ? .附2段隻揪之短片】

怎麼覺得有點機械感
呵呵   要人為作出這種東西應該也不難
作者: 柴人    時間: 2007-5-9 12:47 AM     標題: [原創]【和攝製人員互毆的超低能...多佛魔鬼 ? .附2段隻揪之短片】

下面引用由chung12192007/05/06 02:44am 發表的內容:
對啊 ! 因為我一開始就被牠那超級巨型
的頭部吸引住了 !
正面以為牠沒有鼻子 , 在近尾段的時候
才發現到牠是有鼻子 , 而且也很大 , 比
...
下....成正比架
咁成龍咪巨無霸!?XD
我推測這7成假吧....因為為甚麼拍攝人員不在捕獲後馬上拍片呢?
當然唔排除當時冇攝影機....但果張輪椅就特別突出(個人認為要配合頭部,自
我推翻了論點啊- -!).....
還有為甚麼個頭大到要向後傾還能和攝影人員打交呀= =
不過......我要的是看不是真實度呀∼.∼
作者: chung1219    時間: 2007-5-9 01:22 AM     標題: [原創]【和攝製人員互毆的超低能...多佛魔鬼 ? .附2段隻揪之短片】

下面引用由sgrlto2007/05/02 00:39am 發表的內容:
好得意....- -"啞...好似雞仔嗎?
因為有一名論壇會員想同佢斷背xDD"..講笑
其實應該係有人想打佢..所以咪叫囉!!
我都覺得最尾好假
唔似雞仔 , 雞仔係吱吱聲咁叫 !
唔係『想』打 , 而係擺明 Dup 佢 , 所以
發出怒叫及 .....慘叫 !
作者: chung1219    時間: 2007-5-9 01:24 AM     標題: [原創]【和攝製人員互毆的超低能...多佛魔鬼 ? .附2段隻揪之短片】

佢講野把聲好得意=]
多謝閣下的回覆 ∼^^
影子鴻你很久沒有來囉 ! 功課忙嗎 ? 呵呵~
佢俾工作人員打 , 所以就叫囉 !
你無睇我回覆中的真相咩 ? 喔 .....XD∼

作者: 249283656    時間: 2007-5-9 06:04 PM     標題: [原創]【和攝製人員互毆的超低能...多佛魔鬼 ? .附2段隻揪之短片】

兩個連結都只令我去到同一個影片呀 坐系到 同人類傾計既異形人,,點解我見吾到打起來段片??
作者: chung1219    時間: 2007-5-9 07:33 PM     標題: [原創]【和攝製人員互毆的超低能...多佛魔鬼 ? .附2段隻揪之短片】

下面引用由2492836562007/05/09 06:04pm 發表的內容:
兩個連結都只令我去到同一個影片呀 坐系到 同人類傾計既異形人,,點解我見吾到打起來段片??
兩段短片有長短之別 , 而既然你咁
樣講 , 我好肯定你未睇到短片最尾
的一段 !
作者: vita0923    時間: 2007-5-10 02:50 PM     標題: [原創]【和攝製人員互毆的超低能...多佛魔鬼 ? .附2段隻揪之短片】

感覺很像恐怖電影QQ
他轉過來,眼睛發亮的盯著妳看
非常恐怖QQ
作者: chung1219    時間: 2007-5-11 02:42 PM     標題: [原創]【和攝製人員互毆的超低能...多佛魔鬼 ? .附2段隻揪之短片】

下面引用由vita09232007/05/10 02:50pm 發表的內容:
感覺很像恐怖電影QQ
非常恐怖QQ
我直至現時為止仍然未發現有關的電
映 , 不過的確是有一點電映 Feel ......
眼神好有煞氣 ! 可以用目露兇光四個
字來形容佢雙眼。
作者: sgrlto    時間: 2007-5-11 09:02 PM     標題: [原創]【和攝製人員互毆的超低能...多佛魔鬼 ? .附2段隻揪之短片】

下面引用由vita09232007/05/10 02:50pm 發表的內容:
感覺很像恐怖電影QQ
非常恐怖QQ
嗯嗯...有同感..的確有點兒恐怖..
就像黑夜中的狼...要吃你身上的一塊鮮肉
作者: 小養由基郭方    時間: 2007-5-12 07:02 PM     標題: [原創]【和攝製人員互毆的超低能...多佛魔鬼 ? .附2段隻揪之短片】

這段片是aphex twin 拍的
一個怪人 喜歡用電腦特技拍這類東西的人
附送完整版
畸形人take野
http://www.youtube.com/watch?v=LezmHHat8kA
作者: 影子鴻    時間: 2007-5-16 01:08 AM     標題: [原創]【和攝製人員互毆的超低能...多佛魔鬼 ? .附2段隻揪之短片】

下面引用由chung12192007/05/09 01:24am 發表的內容:
多謝閣下的回覆 ∼^^
影子鴻你很久沒有來囉 ! 功課忙嗎 ? 呵呵~
佢俾工作人員打 , 所以就叫囉 !
你無睇我回覆中的真相咩 ? 喔 .....XD∼
哈哈=]
我無讀書架啦,我係返工架啦
不過而家失業啦xd
果隻野可以用可愛黎形容XD
把聲真係好鬼死得意=]BB仔咁樣

作者: chung1219    時間: 2007-5-16 01:36 AM     標題: [原創]【和攝製人員互毆的超低能...多佛魔鬼 ? .附2段隻揪之短片】

下面引用由sgrlto2007/05/11 09:02pm 發表的內容:
嗯嗯...有同感..的確有點兒恐怖..
就像黑夜中的狼...要吃你身上的一塊鮮肉
你漏了一句口頭憚 , 在吃肉前先 .....斷背。
下面引用由小養由基郭方2007/05/12 07:02pm 發表的內容:
這段片是aphex twin 拍的
一個怪人 喜歡用電腦特技拍這類東西的人
附送完整版
畸形人take野
...
這可能是真相之一 , 因為真相有太多版本
了 ! 我有一個 , Sgrlto 又有一個 , 亞邊個邊
個都有一 ..... XD∼
下面引用由影子鴻2007/05/16 01:08am 發表的內容:
哈哈=]
我無讀書架啦,我係返工架啦
不過而家失業啦xd
果隻野可以用可愛黎形容XD
...
原來已踏入社會 , 我的文章不是只有學生
看 , 亦適合工作者 , 當作減壓的消遣。
佢外型可愛 ?
每個人有每個不同見解 , 或許有些人對佢
有 ....生理反應都不出奇 ! XD∼

作者: rttkamet    時間: 2007-5-17 06:24 PM     標題: [原創]【和攝製人員互毆的超低能...多佛魔鬼 ? .附2段隻揪之短片】

盟友, 此個不就是恐怖熱線以前提過的大頭怪嬰啦! 有說他突然人間蒸發,  原來是被美國捉去研究, 而且已經長大啦, 可惜片段沒說是多年前拍的, 因為提供大頭怪嬰的人說大頭怪嬰已死去, 而且投胎變成另一個人, 他說那人好像怪物的約翰一樣, 有超能力能控制別人思想的,
作者: chikin86    時間: 2007-5-17 06:44 PM     標題: [原創]【和攝製人員互毆的超低能...多佛魔鬼 ? .附2段隻揪之短片】

不知他還是大頭x嬰的頭較大呢@@?
我想他天天要背起這麼大的頭一定會十分累,所以要用輪椅吧。至於,後面輪子大是必需的,不然他的那個大頭會使普通輪椅倒番呢~!!!
作者: chung1219    時間: 2007-5-18 10:49 AM     標題: [原創]【和攝製人員互毆的超低能...多佛魔鬼 ? .附2段隻揪之短片】

下面引用由rttkamet2007/05/17 06:24pm 發表的內容:
盟友, 此個不就是恐怖熱線以前提過的大頭怪嬰啦! 有說他突然人間蒸發,  原來是被美國捉去研究, 而且已經長大啦, 可惜片段沒說是多年前拍的, 因為提供大頭怪嬰的人說大頭怪嬰已死去, 而且投胎變成另一個人, 他說...
這個應該不是『大頭』怪嬰 , 應該說
是『巨頭』怪嬰 !
似乎你無睇我講的真相 , 其實痛毆牠
的人是我和 sgrlto .....
而這東西是 chan1 扮的。....嘰嘰~~~

作者: TomHomc    時間: 2007-5-18 01:25 PM     標題: [原創]【和攝製人員互毆的超低能...多佛魔鬼 ? .附2段隻揪之短片】

好正喎= =+
最後果幾秒...d聲音好似d打鬥電影...正搞鬼= =+
不過真係c得出隻野真係好驚...
作者: 影子鴻    時間: 2007-12-8 07:29 PM     標題: [原創]【和攝製人員互毆的超低能...多佛魔鬼 ? .附2段隻揪之短片】

下面引用由chung12192007/05/15 02:36am 發表的內容:
原來已踏入社會 , 我的文章不是只有學生
看 , 亦適合工作者 , 當作減壓的消遣。
佢外型可愛 ?
每個人有每個不同見解 , 或許有些人對佢
...
我而家都少左黎睇添.....
而家慢慢追番d post先....
相信無人會對佢有生理反應....
有既話我相信一定=.=.....仲變態
作者: lungft    時間: 2007-12-10 08:04 PM     標題: [原創]【和攝製人員互毆的超低能...多佛魔鬼 ? .附2段隻揪之短片】

看完這個"輪椅人"第一個感覺就係......................
點解咁似"深山大屠殺第一集"個大佬,
故事講述美國核試爆區令到d人生左畸胎,而呢d異變人再不斷殺人................
所以我覺得影片中的係畸型人多過係外星人)默................
而隻眼就似反光多過似發光...................
作者: chung1219    時間: 2007-12-12 01:33 PM     標題: [原創]【和攝製人員互毆的超低能...多佛魔鬼 ? .附2段隻揪之短片】

下面引用由lungft2007/12/09 09:04pm 發表的內容:
看完這個"輪椅人"第一個感覺就係......................
點解咁似"深山大屠殺第一集"個大佬,
故事講述美國核試爆區令到d人生左畸胎,而呢d異變人再不斷殺人................
所以我覺得影片...
我都有睇哩齣戲 , 不過個頭點都唔及本帖主角咁巨大 !
仲未夠班 !
作者: lazybone    時間: 2007-12-12 03:16 PM     標題: [原創]【和攝製人員互毆的超低能...多佛魔鬼 ? .附2段隻揪之短片】

係一個外國music video黎ga,,,,,,,
作者: pvp    時間: 2007-12-13 06:14 PM     標題: [原創]【和攝製人員互毆的超低能...多佛魔鬼 ? .附2段隻揪之短片】

謝謝大大的分享, d配音幾好!!呯呯聲....
作者: iHd    時間: 2009-3-11 10:20 PM

睇完都未知點解~
作者: liu4jie    時間: 2009-3-12 01:01 AM

唔系呱,甘都得
作者: hO    時間: 2009-3-14 07:36 PM

我見到個標題之後o左=_____="
不過真係要睇下.3."
想見下咩鬼怪咁得意,同人打交xD"
作者: 66997788    時間: 2009-6-12 12:42 AM

作者: 殺神§麟§    時間: 2009-6-22 12:42 AM

同人隻揪咁普通……!?
我就睇下隻野有幾「超低能、勁搞笑」
作者: chung1219    時間: 2009-6-26 05:57 AM

同人隻揪咁普通……!?
我就睇下隻野有幾「超低能、勁搞笑」
殺神§麟§ 發表於 2009-6-21 04:42 PM
UMA同人隻DUP竟然都算普通,那麼閣下的胃口實在大得驚人了!

如果佢和你隻DUP算唔算普通呢?
作者: kyowing    時間: 2009-8-2 04:47 PM

睇下先,乜咁多野先睇到條片GA
作者: cyrus_bid    時間: 2010-3-1 09:37 PM

cccccccccccccccc
作者: morris123    時間: 2010-3-26 03:06 PM

作者: 公子哥兒    時間: 2010-5-1 08:16 PM

C兄好耐無見拉.. 本貓過黎再次撐場
近日先知Cyber X開返..遲左黎..吾好意思
作者: 公子哥兒    時間: 2010-5-1 08:18 PM

佢隻眼發光會吾會系因為拍攝上既問題呢 ?

平時我地影相都間中會有尼個情況出現

歡迎光臨 Cyber X-files (http://cyberxfiles.com/cyberx/) Powered by Discuz! 7.0.0