標題: [原創]【一名女子攝錄到傳說中服食搖頭丸的飛行妖巫..... [打印本頁]

作者: chung1219    時間: 2007-6-24 06:23 AM     標題: [原創]【一名女子攝錄到傳說中服食搖頭丸的飛行妖巫.....

{資料來自linda.com}___________[/glow]
我的名字叫作『 琳達 』, 這段錄影片是由我親自攝
製的 , 片段中的人物懷疑是妖巫。
當時目擊到牠令我非常震撼 , 因為牠的行為實在古
怪 , 牠根本不是正常人。

除此之外我最初拍攝的是那一帶區域的事物 , 例如
附近的岩石被刻上一些奇怪的標誌 , 然後我的朋友
便告訴我剛才她看到一個奇怪的服飾的人突然消失
在樹林間。
可是當時亦已接近日落時份 , 所以就有需要用上一
部行動型 AV 攝錄器材 , 即是有生物經過就會自動
拍攝 , 接著我揀選了這條小河作為設置之位置。

我在第二日再次來到昨晚的設置地點取回錄影帶及
器材 , 然後我便發現到驚人的事 !
[glow=255,red,3]【第1段短片】[/glow]
http://www.youtube.com/v/vU3XSmAZTUo

竟然攝錄到一個像是巫婆的人形生物 , 難道那就是
牠的居所?

以下一段短片中的牠竟然懂得飛行 .....
本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

我和朋友當看過這段錄影之後同樣亦感到了非常震
撼 , 這的而且確是真實的記錄。
CHUNG1219 ﹕到底是真與否便看閣下而定了 ! 今次
希望大家亦會踴躍一點發表自己對此的見解 .....

[glow=255,red,3]請各位會員當看過小弟
這篇文之後 , 能盡量回應
文中的問題或是討論的要
點 , 多謝合作 ....
[/glow]
作者: ★邪惡貓★    時間: 2007-6-24 06:33 AM     標題: [原創]【一名女子攝錄到傳說中服食搖頭丸的飛行妖巫.附錄影片2段 】

睇完第1段片果陣反而覺得好似有個癲婆係度發神經
第2段片有一個度唔協調.....個人飛起果度好假 = =!!
作者: 克斯頓    時間: 2007-6-24 05:27 PM     標題: [原創]【一名女子攝錄到傳說中服食搖頭丸的飛行妖巫.附錄影片2段 】

睇完之後覺得勁好笑,個所謂既女巫好做作,
好似發癲咁特登做D古怪行為引人注意,
重要著對大十幾個碼既鞋搞到行步路都驚趴街...
第2段片尾飛起同第1段片中段整到有干擾再跳起
既動作好假,好似係用左差到痺既電腦技術...
個『迷幻女巫』好有機會係個拍攝者自己扮,
如果佢真係屁股痕上腦都應該扮好D同整好D段片啦﹗
作者: chung1219    時間: 2007-6-24 08:49 PM     標題: [原創]【一名女子攝錄到傳說中服食搖頭丸的飛行妖巫.附錄影片2段 】

下面引用由★邪惡貓★2007/06/24 06:33am 發表的內容:
第2段片有一個度唔協調.....個人飛起果度好假 = =!!
其實我都睇唔出佢究竟係男抑或係女 .....
我覺得哩條妖巫在突然飛起果一下好似係
有『威也』吊高扯走佢。....

作者: chung1219    時間: 2007-6-25 11:11 AM     標題: [原創]【一名女子攝錄到傳說中服食搖頭丸的飛行妖巫.附錄影片2段 】

下面引用由克斯頓2007/06/24 05:27pm 發表的內容:
睇完之後覺得勁好笑,個所謂既女巫好做作,
好似發癲咁特登做D古怪行為引人注意,
重要著對大十幾個碼既鞋搞到行步路都驚趴街...
第1段片尾飛起同第2段片中段整到有干擾再跳起
...
十幾個碼既鞋?唔係??!我唔多覺?!
我忽然想起一個人 , 那人就係大隻佬和尚。
扮成『Fing頭妖巫 』係拍攝者既朋友的
可能性高少少 ......

作者: sgrlto    時間: 2007-6-25 01:57 PM     標題: [原創]【一名女子攝錄到傳說中服食搖頭丸的飛行妖巫.附錄影片2段 】

第一個感覺係覺得好恐怖...而且覺得個懷疑巫女發左神經
係到跳舞...第二個感覺係覺得佢好似
扯線公仔..因為佢既動作太畺硬...好似機械人咁-_-"
有d似中國既殭屍,,最尾佢飛走果時好似係到爬樹然後扯左出去
如果唔知..我以為拍緊「大濡俠史艷文」續集...
作者: 克斯頓    時間: 2007-6-25 06:32 PM     標題: [原創]【一名女子攝錄到傳說中服食搖頭丸的飛行妖巫.附錄影片2段 】

下面引用由chung12192007/06/25 11:11am 發表的內容:
十幾個碼既鞋?唔係??!我唔多覺?!
我忽然想起一個人 , 那人就係大隻佬和尚。
扮成『Fing頭妖巫 』係拍攝者既朋友的
可能性高少少 ......
在第一段片比較清楚見到對鞋大左幾倍,
同佢身體比例唔協調....
大隻佬和尚﹖﹗乜水黎架﹖唔通係 劉華﹖
作者: 克斯頓    時間: 2007-6-25 06:42 PM     標題: [原創]【一名女子攝錄到傳說中服食搖頭丸的飛行妖巫.附錄影片2段 】

下面引用由sgrlto2007/06/25 01:57pm 發表的內容:
扯線公仔..因為佢既動作太畺硬...好似機械人咁-_-"
有d似中國既殭屍,,最尾佢飛走果時好似係到爬樹然後扯?..
好恐怖...﹖﹗你個膽都好細喎...搞笑就真XD
計我話「史艷文」D動作重流暢過佢,
所以續集點會搵佢拍吖,或者你去試鏡應該得~
作者: sgrlto    時間: 2007-6-25 06:47 PM     標題: [原創]【一名女子攝錄到傳說中服食搖頭丸的飛行妖巫.附錄影片2段 】

下面引用由克斯頓2007/06/25 06:42pm 發表的內容:
好恐怖...﹖﹗你個膽都好細喎...搞笑就真XD
計我話「史艷文」D動作重流暢過佢,
所以續集點會搵佢拍吖,或者你去試鏡應該得~
恐怖ja...無驚!!xDD"D行為的確係好搞笑好奇怪
如果拍攝者係我..我可能會扔D石頭過去!!XD"
個女巫會唔會捉左我變我捉青蛙架
作者: sgrlto    時間: 2007-6-25 06:50 PM     標題: [原創]【一名女子攝錄到傳說中服食搖頭丸的飛行妖巫.附錄影片2段 】

下面引用由chung12192007/06/24 08:49pm 發表的內容:
其實我都睇唔出佢究竟係男抑或係女 .....
我覺得哩條妖巫在突然飛起果一下好似係
有『威也』吊高扯走佢。....
除左尼個之外..第一段佢有個位差D PK架
成個人倒後..好似係凌空倒後咁架..離左少少地
個情況就好似扯線公仔咁..
作者: 克斯頓    時間: 2007-6-25 07:54 PM     標題: [原創]【一名女子攝錄到傳說中服食搖頭丸的飛行妖巫.附錄影片2段 】

下面引用由sgrlto2007/06/25 06:47pm 發表的內容:
扔石頭咁鬼祟...不衝出去指住佢黎笑再打佢一鑊,
話唔定可以生擒佢揭開佢既真面目,
就算佢變你做青蛙都唔驚,因為你已經係人狼喇~
作者: sgrlto    時間: 2007-6-25 11:05 PM     標題: [原創]【一名女子攝錄到傳說中服食搖頭丸的飛行妖巫.附錄影片2段 】

下面引用由克斯頓2007/06/25 07:54pm 發表的內容:
扔石頭咁鬼祟...不衝出去指住佢黎笑再打佢一鑊,
話唔定可以生擒佢揭開佢既真面目,
就算佢變你做青蛙都唔驚,因為你已經係人狼喇~
我寧願做人狼都唔做青蛙呀-____-
做人狼不知幾好..!!
尼隻女巫同一般女巫既衣著都無咩分別
不過我最欣賞佢頂帽...勁型..xD
作者: 克斯頓    時間: 2007-6-26 12:24 AM     標題: [原創]【一名女子攝錄到傳說中服食搖頭丸的飛行妖巫.附錄影片2段 】

下面引用由sgrlto2007/06/25 11:05pm 發表的內容:
我寧願做人狼都唔做青蛙呀-____-
做人狼不知幾好..!!
尼隻女巫同一般女巫既衣著都無咩分別
不過我最欣賞佢頂帽...勁型..xD
佢既裝束令我想起午夜屠夫,
如果襯埋奪命狂呼個面具仲型~

[glow=255,red,2]點擊這裡.白痴短片[/glow]
作者: chung1219    時間: 2007-6-26 02:16 AM     標題: [原創]【一名女子攝錄到傳說中服食搖頭丸的飛行妖巫.附錄影片2段 】

下面引用由sgrlto2007/06/25 01:57pm 發表的內容:
扯線公仔..因為佢既動作太?硬...好似機械人咁-_-"
有d似中國既殭屍,,最尾佢飛走果時好似係到爬樹然後扯?..
仲 ..... 俠史艷文 ?
點解好似個個人都話佢係『女』巫?!
我睇唔出佢個性別 ......

作者: chung1219    時間: 2007-6-26 03:22 AM     標題: [原創]攝錄到傳說中服食搖頭丸的飛行妖巫.附錄影2段

LBHIDDEN[4]LBHIDDEN
下面引用由克斯頓2007/06/25 06:32pm 發表的內容:
正是最尾果場 ..... 野人版劉華!!
下面引用由sgrlto2007/06/25 06:47pm 發表的內容:
可能當你係白雲公主咁質你食蘋果 , 再迫
你同佢濕吻一分鐘!
唔喔.... .放過.....唔唔 ....過我啦 ....嗚咽 ∼
作者: SGRLTO    時間: 2007-6-26 12:54 PM     標題: [原創]【一名女子攝錄到傳說中服食搖頭丸的飛行妖巫.附錄影片2段 】

下面引用由chung12192007/06/26 02:16am 發表的內容:
仲 ..... 俠史艷文 ?
點解好似個個人都話佢係『女』巫?!
我睇唔出佢個性別 ......
巫師唔知點解通常都係女性來-___-"
你未睇過「大濡俠史艷文」咩XD..我諗果時你廿歲左右啦
果時我先得果11歲差唔多~幾好睇呀!!日日追架....
作者: tete80240    時間: 2007-6-26 08:05 PM     標題: [原創]【一名女子攝錄到傳說中服食搖頭丸的飛行妖巫.附錄影片2段 】

管理員按:無意義回覆。
作者: 影子鴻    時間: 2007-12-8 07:11 PM     標題: [原創]【一名女子攝錄到傳說中服食搖頭丸的飛行妖巫.附錄影片2段 】

第一段片唔知佢想點,行黎行去,行左無幾遠又返原位行過
第二段片d動作=.=十足布袋戲咁款.....怪雞
真實程度好低/..\
作者: 火星天使小月    時間: 2009-3-19 12:05 PM

點解我睇吾到段片既,和delete左喎.///////////(第一段我睇吾到啊)
第二段睇到啦,覺得好攪笑啊,但係無聲既??
同埋我見吾到佢飛啊,佢吾係爬樹咩???
作者: ZenasD    時間: 2009-3-20 11:09 PM

之前都有睇過~
未有出現個陣好緊張~
但係出現之後覺得有d搞笑~
因為佢好似不斷係到跳舞咁...

睇埋其他~
有一段係係溪邊~一段係有個盒~
個兩段比較好睇~
作者: chung1219    時間: 2009-3-21 06:50 AM

27# ZenasD

如果係假都唔奇,哩個女仔可能一時屁股痕而惡作劇,但佢始終都未有承認。
作者: babyhappychu    時間: 2009-3-24 10:15 AM

我睇到第2個呀...佢好似dance緊咁^^
作者: chung1219    時間: 2009-4-18 06:37 PM

妖巫都服食搖頭丸咁勁-0-?
nicole127 發表於 2009-4-18 08:38 AM
只不過係一個『比喻』,搞下野甘解唧。嘿嘿~~
作者: mjw3000    時間: 2009-5-20 09:54 AM

作者: tan8180    時間: 2009-6-1 08:56 AM

作者: 陸天行    時間: 2009-6-2 08:09 PM

個所謂巫婆似傻婆多d, 如果佢真係識飛, 唔使咁身苦爬番上去啦! @@
作者: 66997788    時間: 2009-6-12 12:27 AM

歡迎光臨 Cyber X-files (http://cyberxfiles.com/cyberx/) Powered by Discuz! 7.0.0