標題: [原創]串燒9短片﹕飛魔襲警、UFH大集會、飛龍、天蛾人、追命謊言(更新) [打印本頁]

作者: chung1219    時間: 2006-11-11 09:48 AM     標題: [原創]串燒9短片﹕飛魔襲警、UFH大集會、飛龍、天蛾人、追命謊言(更新)

LBSALE[99]LBSALE[glow=255,blue,3]_____________________________________________
_____________________________________________[/glow]
下一段就比起之前的訪問較為詳細 , 亦算是另一次
訪問。其他亦有模擬被襲警員眼中的墨西哥飛魔的
樣子 , 但 ......但 ......你自己看看吧 !
[glow=255,blue,3]【飛魔襲警】[/glow]
【看第1段短片.接此】
[glow=255,blue,3]【UFH (不明飛行人形生物) 大集會】[/glow]
【看第2段短片.接此】
這一段就係想話比各位知道世界上實在太多神秘難
以解釋的事物 , 其實我早已 Post 過這些短片 , 當是
重溫吧。
CHUNG1219 ﹕當我最初知道了世界上居然會有這
麼多離奇怪誕的事物時 , 心裡就突然想起了一句說
話 , 就是...『天外有天 , 人上有人 .....』
這些能高高在人的傢伙的確令人羨慕 , 不過我想有
些人如果遇上這種飛行人形生物時而剛巧亦有槍在
手的話 , 可能由羨慕轉變為妒忌 , 瞄準牠們做一些
痛快的事。.....呯呯呯 ! 嗚 ∼
我或許是這些人的其中之一 ....嘿嘿 ∼

第3、4、5、6、7、8、9段錄影片需要回覆
後才能看到 , 內裡包括天蛾人、飛龍、UFA , 只需寫
廿個字的回覆並不是難事啊 ! ......
本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

以上短片來自youtube.com 的連結 ......
[glow=255,red,3]請各位會員當看過小弟
這篇文之後 , 能盡量回應
文中的問題或是討論的要
點 , 多謝合作 ....
[/glow]

作者: sgrlto    時間: 2006-11-11 06:34 PM     標題: [原創]串燒9短片﹕飛魔襲警、UFH大集會、飛龍、天蛾人、追命謊言(更新)

飛魔襲警原來是這樣襲的呢.....好像女鬼- -"
其實飛魔是不是癲女鬼來呀!
而天蛾人的片段很好笑!天蛾人追著車跑....
不用吧!傳說天蛾人有500KM/H的.....速度飛快啊!
最後的片段差不多成一個鐘...不過都值得一看^^GOOG
作者: chan1    時間: 2006-11-12 12:02 AM     標題: [原創]串燒9短片﹕飛魔襲警、UFH大集會、飛龍、天蛾人、追命謊言(更新)

我冇時間睇
不過睇左天蛾人追車
我覺得好搞笑=.="".....................
最後個男人,不斷用石頭打天蛾人=.=""
份天蛾人果個,睇自己一定覺得好好笑=.=""

作者: chung1219    時間: 2006-11-12 01:23 AM     標題: [原創]串燒9短片﹕飛魔襲警、UFH大集會、飛龍、天蛾人、追命謊言(更新)

下面引用由sgrlto2006/11/11 06:34pm 發表的內容:
飛魔襲警原來是這樣襲的呢.....好像女鬼- -"
其實飛魔是不是癲女鬼來呀!
而天蛾人的片段很好笑!天蛾人追著車跑....
不用吧!傳說天蛾人有500KM/H的.....速度飛快啊!
...
我都唔知點解模擬出來的版本明顯有差
別 , 可能飛魔得 5 尺 8 吋身高啦 , 以外國
的標準來說這高度的通常都是女人 , 所以
被形容為像個女人一樣。
天蛾人果段的確好笑 , 如果我係佢 .....又
剛巧有槍在手 , 我實淝佢 !! 魔刃炮 ! FIRE∼
有一小時咩?我都唔知 , 哩一段我只看了一
半而已 .....呵呵 ∼

作者: chung1219    時間: 2006-11-12 01:51 AM     標題: [原創]串燒9短片﹕飛魔襲警、UFH大集會、飛龍、天蛾人、追命謊言(更新)

下面引用由chan12006/11/12 00:02am 發表的內容:
我冇時間睇
不過睇左天蛾人追車
我覺得好搞笑=.="".....................
最後個男人,不斷用石頭打天蛾人=.=""
...
其實用石頭扔佢都唔易中啦 !
我覺得這個所謂天蛾人有 D 怪怪地 , 身
上好似有羽毛 ......
作者: 肆拾玖    時間: 2006-11-12 07:15 AM     標題: [原創]串燒9短片﹕飛魔襲警、UFH大集會、飛龍、天蛾人、追命謊言(更新)

其實有冇D更清楚既圖或者片呀?
我真係想再深入D見識一下~
由人扮果D好假好搞笑......
UFO果段真係幾長幾精彩!!
作者: sgrlto    時間: 2006-11-12 08:38 AM     標題: [原創]串燒9短片﹕飛魔襲警、UFH大集會、飛龍、天蛾人、追命謊言(更新)

下面引用由chung12192006/11/12 01:23am 發表的內容:
我都唔知點解模擬出來的版本明顯有差
別 , 可能飛魔得 5 尺 8 吋身高啦 , 以外國
的標準來說這高度的通常都是女人 , 所以
被形容為像個女人一樣。
...
哈哈...你都認為天蛾人很好笑呢XDD
如果是我..我車爆牠的腳指了XDD~
作者: chung1219    時間: 2006-11-12 03:21 PM     標題: [原創]串燒9短片﹕飛魔襲警、UFH大集會、飛龍、天蛾人、追命謊言(更新)

下面引用由肆拾玖2006/11/12 07:15am 發表的內容:
其實有冇D更清楚既圖或者片呀?
我真係想再深入D見識一下~
由人扮果D好假好搞笑......
UFO果段真係幾長幾精彩!!
[glow=255,red,6]【顧問﹕請按這裡】[/glow]

作者: hytghy123    時間: 2006-11-14 03:51 PM     標題: [原創]串燒9短片﹕飛魔襲警、UFH大集會、飛龍、天蛾人、追命謊言(更新)

好可惜沒有人拍到過真的天蛾人的影片
我真想看看
作者: 殺神§麟§    時間: 2006-11-15 08:57 PM     標題: [原創]串燒9短片﹕飛魔襲警、UFH大集會、飛龍、天蛾人、追命謊言(更新)

個女飛魔成個癲婆咁囧||
個天蛾人扮得唔錯@_@……不過對翼好假囧......
最後段片,果條黃色o既"蟲"……就係飛龍!?
同第二個post又係成條蟲=.=
作者: chung1219    時間: 2006-11-16 09:04 AM     標題: [原創]串燒9短片﹕飛魔襲警、UFH大集會、飛龍、天蛾人、追命謊言(更新)

下面引用由殺神§麟§2006/11/15 08:57pm 發表的內容:
個女飛魔成個癲婆咁囧||
個天蛾人扮得唔錯@_@……不過對翼好假囧......
最後段片,果條黃色o既"蟲"……就係飛龍!?
同第二個post又係成條蟲=.=
用癲婆來形容的確貼切 , 不過傳說
中的墨西哥飛魔是男人 ......
雙翅膀不太像天蛾人 , 較為像天使....

作者: SUNNYSUNNY    時間: 2006-11-17 11:56 AM     標題: [原創]串燒9短片﹕飛魔襲警、UFH大集會、飛龍、天蛾人、追命謊言(更新)

我想問全陪係唔係電影一怖份啊??@@
果D啊飛天魔啊姐
係咪人扮架@@!!!
哇!!第2果個有D真喎@@不過呢唔覺恐怖囉
但唔想比自己遇到D咁既事既我都@@
作者: chung1219    時間: 2006-11-17 12:18 PM     標題: [原創]串燒9短片﹕飛魔襲警、UFH大集會、飛龍、天蛾人、追命謊言(更新)

下面引用由SUNNYSUNNY2006/11/17 11:56am 發表的內容:
我想問全陪係唔係電影一怖份啊??@@
果D啊飛天魔啊姐
係咪人扮架@@!!!
...
追命謊言是電映 , 但和其他的都是真
人真事 , 其中有一部份是模擬外型。

作者: 122480469    時間: 2006-11-17 12:43 PM     標題: [原創]串燒9短片﹕飛魔襲警、UFH大集會、飛龍、天蛾人、追命謊言(更新)

看了以上內容
我比較有興趣看其他的
回應樓主
感謝分享這些資料
只是爾後別收費太貴就是了
作者: seanxil    時間: 2006-11-17 04:04 PM     標題: [原創]串燒9短片﹕飛魔襲警、UFH大集會、飛龍、天蛾人、追命謊言(更新)

雙翅膀不太像天蛾人 , 較為像天使.... 好可惜沒有人拍到過真的天蛾人的影片
我真想看看
作者: ★邪惡貓★    時間: 2006-11-18 10:16 PM     標題: [原創]串燒9短片﹕飛魔襲警、UFH大集會、飛龍、天蛾人、追命謊言(更新)

岩岩睇完第1個短片..
點解個墨西哥飛魔咁似d女妖ge= =''
就算話佢係模擬都唔洗咁假牙麻..
作者: chung1219    時間: 2006-11-19 01:20 AM     標題: [原創]串燒9短片﹕飛魔襲警、UFH大集會、飛龍、天蛾人、追命謊言(更新)

下面引用由★邪惡貓★2006/11/18 10:16pm 發表的內容:
岩岩睇完第1個短片..
點解個墨西哥飛魔咁似d女妖ge= =''
就算話佢係模擬都唔洗咁假牙麻..
我都唔係好明哩個原因 , 因為據受襲警
員稱那個『墨西哥飛魔』的眼睛上是沒
有眼皮 , 同哩個模擬造型明顯有差別 ....
真離奇 !!
作者: DeathMetal    時間: 2006-11-19 07:18 AM     標題: [原創]串燒9短片﹕飛魔襲警、UFH大集會、飛龍、天蛾人、追命謊言(更新)

隻飛魔真係同D恐怖片既女鬼冇咩分别, 雖然模擬片段好似有D假, 但無啦啦比佢飛埋黎係咁拍你架車都咪話唔驚.
最後果段片好詳盡, 好多都未睇過, 多謝分享.
作者: easyloveyyj    時間: 2006-11-19 03:49 PM     標題: [原創]串燒9短片﹕飛魔襲警、UFH大集會、飛龍、天蛾人、追命謊言(更新)

恩恩
我很支持的 呵呵
不過
第2個我看不來
怎么辦啊

而且我的網速很慢........
作者: chung1219    時間: 2006-11-20 09:26 AM     標題: [原創]串燒9短片﹕飛魔襲警、UFH大集會、飛龍、天蛾人、追命謊言(更新)

下面引用由DeathMetal2006/11/19 07:18am 發表的內容:
隻飛魔真係同D恐怖片既女鬼冇咩分别, 雖然模擬片段好似有D假, 但無啦啦比佢飛埋黎係咁拍你架車都咪話唔驚.
最後果段片好詳盡, 好多都未睇過, 多謝分享.
話明係模擬就當然有點差別 , 點
止拍車 , 墨西哥飛魔仲一拳打爆
埋擋風玻璃添? ! ! !
作者: chung1219    時間: 2006-11-20 09:27 AM     標題: [原創]串燒9短片﹕飛魔襲警、UFH大集會、飛龍、天蛾人、追命謊言(更新)

下面引用由easyloveyyj2006/11/19 03:49pm 發表的內容:
恩恩
我很支持的 呵呵
不過
第2個我看不來
...
你看不到 ? 我也沒辦法啊 ! 因為原
因係閣下部電腦較慢 , 多數都會逐
格逐格咁去 ......
作者: 234523225    時間: 2006-12-27 04:07 PM     標題: [原創]串燒9短片﹕飛魔襲警、UFH大集會、飛龍、天蛾人、追命謊言(更新)

[glow=255,red,4]【顧問 ﹕無意義回覆】[/glow]
請這會員下次不要只講句﹕好多未睇過。
這樣不如不要回覆我這一篇文 .....

作者: reijoker    時間: 2007-1-1 01:15 AM     標題: [原創]串燒9短片﹕飛魔襲警、UFH大集會、飛龍、天蛾人、追命謊言(更新)

個女飛魔癲婆,應該係事後人扮呱
有d似大陸靠撿垃圾為生既人..
作者: chung1219    時間: 2007-1-1 02:23 AM     標題: [原創]串燒9短片﹕飛魔襲警、UFH大集會、飛龍、天蛾人、追命謊言(更新)

下面引用由reijoker2007/01/01 01:15am 發表的內容:
個女飛魔癲婆,應該係事後人扮呱
有d似大陸靠撿垃圾為生既人..
那段短片中的墨西哥飛魔當然是人扮
喇  , 像靠撿垃圾為生既人 ? 離奇的見
解 .....哈哈 ∼
作者: 牛牛賢    時間: 2007-1-1 08:10 AM     標題: [原創]串燒9短片﹕飛魔襲警、UFH大集會、飛龍、天蛾人、追命謊言(更新)

哈哈....第一段片好鬼白痴呀...
笑死我.....
同埋第2段睇唔到呀-口-"
作者: 狐火    時間: 2007-1-9 10:04 AM     標題: [原創]串燒9短片﹕飛魔襲警、UFH大集會、飛龍、天蛾人、追命謊言(更新)

管理員按:無意義回覆。
作者: 11065566    時間: 2007-1-9 05:22 PM     標題: [原創]串燒9短片﹕飛魔襲警、UFH大集會、飛龍、天蛾人、追命謊言(更新)

一開始很好奇的來看看!
本來還在想影片我聽不懂##
不過後來看到模擬的畫面。。。
我弟的第一個反應是笑。。。。
我還在想飛魔是指什麼樣的生物!
原來是像鬼的東西啊@@
作者: 11065566    時間: 2007-1-9 05:29 PM     標題: [原創]串燒9短片﹕飛魔襲警、UFH大集會、飛龍、天蛾人、追命謊言(更新)

@@
我看了第九段影片!
說真的!
前面那龍的地方我覺得很奇怪@@
雖然說看的出來拍攝的人正在努力的想要把鏡頭拉近接清楚。。。
可是真的太糢糊了!
很奇怪!
真想看到清楚一點的影片"∼"
不過一樣辛苦大大了。
作者: chung1219    時間: 2007-1-9 05:37 PM     標題: [原創]串燒9短片﹕飛魔襲警、UFH大集會、飛龍、天蛾人、追命謊言(更新)

下面引用由110655662007/01/09 05:22pm 發表的內容:
一開始很好奇的來看看!
本來還在想影片我聽不懂##
不過後來看到模擬的畫面。。。
我弟的第一個反應是笑。。。。
...
墨西哥飛魔根本不是短片中模擬出來的
樣子 , 牠樣子有點像人和蜥蝪 .....
可惡啊 ! 如果我是墨西哥飛魔的話 , 一
定會找那些搞醜化模擬的傢伙出來狠狠
揍一頓 !

作者: AlienVirgin    時間: 2007-2-12 08:10 PM     標題: [原創]串燒9短片﹕飛魔襲警、UFH大集會、飛龍、天蛾人、追命謊言(更新)

下面引用由chung12192006/11/16 09:04am 發表的內容:
用癲婆來形容的確貼切 , 不過傳說
中的墨西哥飛魔是男人 ......
雙翅膀不太像天蛾人 , 較為像天使....
飛魔襲警.....無話可說.....
似係一個癲婆襲警多D囉....
話係天使就唔多貼切...似係魔鬼多D啦...
全程鬼叫甘款.....=_="
都底係真係假GA....

癲婆上身...

魔鬼臉孔...
作者: chung1219    時間: 2007-2-13 02:06 AM     標題: [原創]串燒9短片﹕飛魔襲警、UFH大集會、飛龍、天蛾人、追命謊言(更新)

下面引用由AlienVirgin2007/02/12 08:10pm 發表的內容:
飛魔襲警.....無話可說.....
似係一個癲婆襲警多D囉....
話係天使就唔多貼切...似係魔鬼多D啦...
全程鬼叫甘款.....=_="
...
乜妳都對飛魔有興趣 ? ! 離奇 ?
我以為只有我對牠有興趣添 !
個女採訪員都唔知搞乜 ? 明明
飛魔個樣似人同蜥蝪之間的東
西 , 但變成『癲婆』.......喔 ~
作者: xiaoxiao19    時間: 2007-2-13 10:18 AM     標題: [原創]串燒9短片﹕飛魔襲警、UFH大集會、飛龍、天蛾人、追命謊言(更新)

In video 1, the  飛魔 just like a witch, it doesn't look like the real飛魔  .I think real  飛魔 is look like alien rather than witch. In video 3,  I think the person who act as mothman in the video is  very real ,except the wings.  
作者: chung1219    時間: 2007-2-13 06:11 PM     標題: [原創]串燒9短片﹕飛魔襲警、UFH大集會、飛龍、天蛾人、追命謊言(更新)

我覺得有時同一件事當流傳了一段
時間之後都會有些差距 , 但今次墨
西哥飛魔的外型差距非常之大 !
天蛾人都有至少兩個版本 ....
我有時諗飛蛾人可能唔止得一種 !
作者: ho    時間: 2007-2-17 02:15 PM     標題: [原創]串燒9短片﹕飛魔襲警、UFH大集會、飛龍、天蛾人、追命謊言(更新)

【UFH (不明飛行人形生物) 大集會】
【看第2段短片.接此】 < Video removed by the user
The first vidoe is LOL
飛龍、UFA】< not avaliable
作者: chung1219    時間: 2007-2-17 05:17 PM     標題: [原創]串燒9短片﹕飛魔襲警、UFH大集會、飛龍、天蛾人、追命謊言(更新)

下面引用由ho2007/02/17 02:15pm 發表的內容:
【UFH (不明飛行人形生物) 大集會】
【看第2段短片.接此】 < Video removed by the user
The first vidoe is LOL
飛龍、UFA】< not avaliable
我只能說一句抱歉 , 該段錄影片已
被刪去 , 閣下遲了一步 .....
但我還有其他 UFH 文章中附帶短
片 , 你可以點擊『搜尋功能』或去
看第2至8頁找來看。
作者: sgrlto    時間: 2007-2-18 09:09 PM     標題: [原創]串燒9短片﹕飛魔襲警、UFH大集會、飛龍、天蛾人、追命謊言(更新)

下面引用由chung12192007/02/13 02:06am 發表的內容:
乜妳都對飛魔有興趣 ? ! 離奇 ?
我以為只有我對牠有興趣添 !
個女採訪員都唔知搞乜 ? 明明
飛魔個樣似人同蜥蝪之間的東
...
娛樂尼加野係咁架啦!!有咁大誇咁大""
蜥蝪好普通而且...如果變了一個癲婆就不同了XDD
這也令更多人相信這是巫婆所為...而不是什麼外星生物或飛魔
其實我仍然覺得飛魔是一隻三角形風爭XD"
因為那套拍到飛魔的片段都是這樣的/3\"大大的風爭...吼
作者: chung1219    時間: 2007-2-18 09:35 PM     標題: [原創]串燒9短片﹕飛魔襲警、UFH大集會、飛龍、天蛾人、追命謊言(更新)

下面引用由sgrlto2007/02/18 09:09pm 發表的內容:
娛樂尼加野係咁架啦!!有咁大誇咁大""
蜥蝪好普通而且...如果變了一個癲婆就不同了XDD
這也令更多人相信這是巫婆所為...而不是什麼外星生物或飛魔
其實我仍然覺得飛魔是一隻三角形風爭XD"
...
最離奇係該警員第一次落口供 , 內容中
描述飛魔雙眼上並沒有眼皮 , 即是沒有
眼蓋 .....
而短片卻把飛魔形容得就像是一個女鬼
般的傢伙 !
如果飛魔先生看到這報導或短片 , 請立
即去殺死那名歪曲你樣貌的女記者 .....

作者: sgrlto    時間: 2007-2-18 09:58 PM     標題: [原創]串燒9短片﹕飛魔襲警、UFH大集會、飛龍、天蛾人、追命謊言(更新)

下面引用由chung12192007/02/18 09:35pm 發表的內容:
最離奇係該警員第一次落口供 , 內容中
描述飛魔雙眼上並沒有眼皮 , 即是沒有
眼蓋 .....
而短片卻把飛魔形容得就像是一個女鬼
...
憑這一點已經很清楚你是個飛魔崇拜者啊^^
殺了她實在太平宜佢啦...就俾飛魔嘗試一下人類性交既快感XDD"
我好像有點過份...本站內容不應該涉及這些成人情節...XD
作者: chung1219    時間: 2007-2-19 02:17 AM     標題: [原創]串燒9短片﹕飛魔襲警、UFH大集會、飛龍、天蛾人、追命謊言(更新)

下面引用由sgrlto2007/02/18 09:58pm 發表的內容:
憑這一點已經很清楚你是個飛魔崇拜者啊^^
殺了她實在太平宜佢啦...就俾飛魔嘗試一下人類性交既快感XDD"
我好像有點過份...本站內容不應該涉及這些成人情節...XD
飛魔迷?
既然我把牠稱為『墨西哥飛魔先生』就
知我咩 ...咩啦 ! XD∼
成人情節?
只要我認為不過份便不過份了!...嘿嘿 ~
或者墨西哥飛魔早以突變後的身體和女
性接觸過不止一次呀 !
一時不慎便可能有小飛魔出現 .....
作者: sgrlto    時間: 2007-2-19 09:39 AM     標題: [原創]串燒9短片﹕飛魔襲警、UFH大集會、飛龍、天蛾人、追命謊言(更新)

下面引用由chung12192007/02/19 02:17am 發表的內容:
飛魔迷?
既然我把牠稱為『墨西哥飛魔先生』就
知我咩 ...咩啦 ! XD∼
成人情節?
...
咁JA係飛魔先生可能跟人類交配了
那些人類一定不是自願...牠犯了強姦罪XDD
墨西哥警察快點捉牠吧!!!
作者: Gilbert169    時間: 2007-2-19 06:52 PM     標題: [原創]串燒9短片﹕飛魔襲警、UFH大集會、飛龍、天蛾人、追命謊言(更新)

[glow=255,red,2]【顧問 ﹕無意義回覆】[/glow]
顧問 ﹕其實要打 1 5 個字很難嗎 ?
喔 ...唉 ~ 似乎需要教教你至得。
作者: LawChunCheong    時間: 2011-1-12 01:29 PM

睇咗之後我覺得呢個似係天蛾人,但係又有啲似新澤西惡魔

歡迎光臨 Cyber X-files (http://cyberxfiles.com/cyberx/) Powered by Discuz! 7.0.0