標題: 2020年隕石撞地球 [打印本頁]

作者: mfp2008    時間: 2005-2-26 06:06 PM     標題: 2020年隕石撞地球

我係第一次發表,最近我聽到d人講話2029年會有一粒隕石撞洛地球,美國太空總署都已經證實左,仲話會有300分之1.5%既幾會中地球,我覺得雖然機會率好低.但係始終會危害人類生命.........(我想問下大家點睇)
作者: 闇空使者    時間: 2005-2-26 07:33 PM     標題: 2020年隕石撞地球

在自己能力以來的會盡能力去改寫這結果
但我更相信任何事物都是無常
如果人類真的要因此滅亡
那也是十分自然的事

作者: benchan    時間: 2005-2-26 08:15 PM     標題: 2020年隕石撞地球

我已經聽隕石撞地球聽到厭喇﹗
從我好小時候聽到現在了﹗﹗﹗結果有撞到嗎?
就算美國太空總署都已經證實了~~有怎樣呢?有多少是真的呢?
為什麼我們的人類總喜歡"杞人憂天"呢???
地球始終有一是會毀滅的呀﹗但我們是不會知道這天是什時候到來的﹗
說不定明天地球就會毀滅呢???
我們為什麼不好好活在每一個今天呢???
總喜歡"杞人憂天"的地球人﹗樂觀點吧﹗不要把地球想得那麼悲觀﹗

作者: suki2003    時間: 2005-2-27 12:13 AM     標題: 2020年隕石撞地球

agree what beechan say.........................!I think earth will die one day,,,,why don't we enjoy our life before we die???
作者: 12342314231    時間: 2005-3-1 12:18 AM     標題: 2020年隕石撞地球

快撞啊``撞死算`返正而家的人类吾死都无用啦```````成日互相残杀!~
作者: AlienVirgin    時間: 2005-3-2 03:15 PM     標題: 2020年隕石撞地球

要死就死啦∼
我都聽過2029年會有一粒隕石撞洛地球∼
文章如下:
美 國 太 空 總 署 預 測 , 另 一 次 更 大 型 、 更 可 怕 的 海 嘯 , 很 可 能 在 2029 年 4 月 13 日 發 生 , 因 為 一 顆 名 為 「 2004mn4 」 的 行 星 , 預 計 會 在 當 天 撞 向 地 球 , 引 發 比 今 次 更 大 規 模 的 海 嘯 !....
聽講會撞擊地球...預計撞擊時間是2029年4月13日,即西方人迷信的黑色星期五!
若真的擊中地球..將會造成巨大浩劫,由於地球有七成係海洋,如果真係撞向海面..就會引起大規模海嘯!

作者: ASTRAYm1    時間: 2005-3-16 09:43 PM     標題: 2020年隕石撞地球

年中有大把隕石o係 地 球側邊飛過
03年先有一粒o係地 球側邊飛過
邊驚得咁多
作者: kchan    時間: 2005-3-17 05:21 PM     標題: 2020年隕石撞地球

大自然係會自我清洗自己既.....宜家俾人類"嗚"染到咁....地球係時候要更換一種更高智慧既生物啦......我地宜家人類..係第4代既生物....地球經歷果3次生物大滅絕....遲早都會有呢一日...
作者: 阿斯蘭З薩拉    時間: 2005-3-20 05:29 PM     標題: 2020年隕石撞地球

損石撞地球我都係新聞聽過,但係話好似會阻止到wo
作者: 可惡帥姿公    時間: 2005-3-20 11:38 PM     標題: 2020年隕石撞地球

我覺得這個很無聊啦....
要知道美國太空總署說那個
要比中六合彩更難的機會改變軌跡才會磁上地球
作者: tommyching    時間: 2005-3-21 07:44 PM     標題: 2020年隕石撞地球

講吾定那個時侯真的會有損石撞地球,莫非地球的審判日就在那時??!!
作者: yk852066    時間: 2005-4-11 11:00 AM     標題: 2020年隕石撞地球

不足為信
不用大驚小怪
我夠可以話個地球飛緊埋去太陽度
作者: 愛爆香織!輝    時間: 2006-6-2 04:13 AM     標題: 2020年隕石撞地球

聽天由命 , 到2020年既時候我地既科技可能已經同而家無得比
作者: GC169    時間: 2006-6-2 12:43 PM     標題: 2020年隕石撞地球

現代科技日新月異....一年間可發生好多東西(不排除科學技術).......
況且這麽長時間人類可能發明一種隕石撞擊科技了..........
哪怕多少隕石都可以在外太空將它擊碎.........
事實,前年美國通過撞擊器將外太空漂流隕石擊碎過.......
所以不必擔心這問題.........

歡迎光臨 Cyber X-files (http://cyberxfiles.com/cyberx/) Powered by Discuz! 7.0.0