標題: [原創]外星人有可能係地球ge未來人? [打印本頁]

作者: 千葉巔    時間: 2005-2-26 11:23 PM     標題: [原創]外星人有可能係地球ge未來人?

如果冇人接觸過外星人,又點會知道佢地係有兩隻大眼,有同我地差唔多ge手腳,身材同我地差唔多,唔通,係無中生有!?
諗深一層,唔知大家有冇諗過外星人有可能係地球ge未來人呢?
大家覺得外星人有冇可能係地球ge未來人呢??
作者: c0082106    時間: 2005-2-26 11:44 PM     標題: [原創]外星人有可能係地球ge未來人?

其實我反而覺得外星人可能係創造我們既人
佢地成日搭飛碟來地球,就係想睇下我地既進化程度
=0=
作者: 千葉巔    時間: 2005-2-26 11:54 PM     標題: [原創]外星人有可能係地球ge未來人?

下面引用由c00821062005/02/26 11:44pm 發表的內容:
=0=
haha!
le個諗法我都post過~不過個post唔見左...
作者: howard10448    時間: 2005-2-27 11:51 AM     標題: [原創]外星人有可能係地球ge未來人?

外星人....是否真的有人類真實看見!!幾乎我看到有關飛碟的報導或影片都是有點模糊或是不清楚的,看到的人也不多,但如果真有這樣的〝非人類〞存在,我跟上面幾層樓的大大一樣是覺得,外星人常來地球上看人類的演化,但每次來都不讓地球人發現,有種故意想躲避地球人的感覺,說實在的,對方是敵是友人類都還不清楚??哀...順其自然吧!....(我是新會員..請各位大大照顧..)
作者: 九尾妖狐    時間: 2005-2-28 06:48 AM     標題: [原創]外星人有可能係地球ge未來人?

我覺得他們本身可能同我地一樣,而家科技發達,人們就努力找尋適合地球人居住既地方,有科學家認為火星都適合地球人居住,我唔係紀得太清楚火星既溫度,只知同地球差太遠=.=但係科學家知我地呢一代人類無可能能夠居住火星/其他星球.所以開始研究如何創造新一代既人類,張一d有冬眠習慣既動物DNA移直在人類身上,用來冷藏自己用作長時間既太空旅程.人類正在研究利用各動物的本能,如何轉移到人類身上,什至未來既人類能夠不會生病,壽命比現在長5陪以上,不會生病既原因是科學家找出DNA內有生病的密碼,只要人類抽掉哪一組DNA人類便不會生病了.以上是本人睇逃出地球所講的,不是我的幻想,我只是把我所能記憶的寫出來^^
作者: lukison    時間: 2005-2-28 10:57 AM     標題: [原創]外星人有可能係地球ge未來人?

我覺得外星人有製做我地人類既可能性.
現在神話傳說宗教都有可能是外星人傳入的.
可能係利用人類開採資源.
作者: AlienVirgin    時間: 2005-2-28 03:24 PM     標題: [原創]外星人有可能係地球ge未來人?

下面引用由c00821062005/02/26 11:44pm 發表的內容:
=0=
我認同∼

作者: 鬼斧神工    時間: 2005-3-7 09:26 PM     標題: [原創]外星人有可能係地球ge未來人?

地球最後都會滅了,外星人有機會再建做一個地球.話不定佢地進化成人類,
作者: chrisabraham    時間: 2005-3-24 10:21 PM     標題: [原創]外星人有可能係地球ge未來人?

其實我都有感諗過
我成日覺得其實那些所為的太空飛蝶
是未來的人發明的時光機
作者: Wai87    時間: 2005-3-25 09:05 AM     標題: [原創]外星人有可能係地球ge未來人?

我都覺得人類可能係外星人創造出來的,可能傳說中的耶穌,印袓等都是外星人
但是外星人是不是一定和人一樣有眼耳口鼻呢和人類差不多呢,應該不是吧∼∼
我本人覺得最高等的外星應該是沒有型態的,像一組電波的形式傳在.有點像靈體。
同埋你地有冇唸過人其實係外星人將地球上原有生物溝溝埋整成ge呢∼∼
作者: 光羽    時間: 2005-3-25 09:51 PM     標題: [原創]外星人有可能係地球ge未來人?

或者有冇人諗我地係造物者既實驗品
我地係高智慧生物既實驗之一 佢地一直睇住我地造既野
作者: keyman    時間: 2005-4-6 06:54 PM     標題: [原創]外星人有可能係地球ge未來人?

有可能ar
喱個世界乜野事都有可能發生
作者: onolisa    時間: 2005-4-21 10:08 AM     標題: [原創]外星人有可能係地球ge未來人?

我覺得唔會咯,因為如果系未來的人,他們的外貌無理由同我地相差咁遠...
斷估人類無論點進化,都無可能進化到我地所講的外星人的樣啦...
作者: 嵐b    時間: 2005-4-21 04:51 PM     標題: [原創]外星人有可能係地球ge未來人?

我都唔知呀,,
不過我信有外星人,,
不過如果真係有外星人,,
係佢地心目中,,
我地未又係外星人,,
作者: 緋村.劍心    時間: 2005-4-29 06:05 PM     標題: [原創]外星人有可能係地球ge未來人?

如果我選是的話,那我未來就會變成那個樣子了?當然不行喔--v
作者: z124x010521v    時間: 2005-11-12 04:17 PM     標題: [原創]外星人有可能係地球ge未來人?

雖然說是有那麼一點的可能性.但是呢?進化方式來看.手和頭腦是還可以啦!不過為什麼眼睛要變大和變黑勒?而且一理論來講就算經常使用電腦.手子也是不會因而進化變常的.
而且幹麼要對人體做實驗阿?要人體的報告資料只要查閱以前紀錄就好啦!幹麼要大費周章回到過去偷偷的找人做檢查阿.而且在很多綁架世間的回憶中有很多都有提到那些人給他們看一個類是他們來自的星係的行星圖的東西.如果是未來人幹麼要讓他們了解這個阿!(除非他們移民了)
作者: 恨鬼劍EX    時間: 2005-11-23 10:42 AM     標題: [原創]外星人有可能係地球ge未來人?

我覺得我地係佢地既進化,所以D外星人想捉我地拿走D進化基因
作者: kk8220    時間: 2006-1-7 12:23 PM     標題: [原創]外星人有可能係地球ge未來人?

我睇到你地咁講∼∼我又諗,地球所有野,包括人類會唔會係外星人特登製造出黎,,而為左做一d研究工作,,所以先會成日黎觀察
作者: 蕭塞豐乳中    時間: 2007-6-6 04:30 PM     標題: [原創]外星人有可能係地球ge未來人?

我唸唔會系未來人,因為宇宙咁大難保有第二個太陽系,甚至更多的太陽系,只不過距地形成比我地早,自然科技比我地發達,因為時間問題,話唔定依家宇宙中有D生命星球比我地依個地球形成得遲,依家等于我地古代的時期添。
作者: bonglam    時間: 2007-10-11 12:58 AM     標題: [原創]外星人有可能係地球ge未來人?

我諗我地同外星人未必係係同一個宇宙入面= =
好有可能佢地係用好高ge技術由另一個宇宙飛黎

歡迎光臨 Cyber X-files (http://cyberxfiles.com/cyberx/) Powered by Discuz! 7.0.0