標題: 拍到嘢, 可能仲唔只一架添... [打印本頁]

作者: kazama    時間: 2004-12-16 10:28 PM     標題: 拍到嘢, 可能仲唔只一架添...

大家,
我有段片係墨西哥空軍影到嘅, 之後比美國第8台轉播咗.
http://media.localnews8.com/video/KIFI_UFO_HIGH.wmv
我覺得啲光係由同一隻船所發出嘅, 呢段片嘅可信性都幾高, 你點睇?
大家睇完段片之後不妨發表吓意見.

作者: benchan    時間: 2004-12-16 10:36 PM     標題: 拍到嘢, 可能仲唔只一架添...

我睇黎覺得唔止係一隻船所發出既光~~
而係多隻船發出既光~~﹗
作者: JLee2134    時間: 2004-12-17 01:19 AM     標題: 拍到嘢, 可能仲唔只一架添...

ships??? 但係佢地唔係影緊空中ge咩????
可能係其他部隊一齊飛行中影到ga???
作者: 小C    時間: 2004-12-17 04:04 PM     標題: 拍到嘢, 可能仲唔只一架添...

為什麼他們拍到的UFO活像戰爭時發放的連珠炮一般的呢?
像戰爭的感覺多一點~
作者: yipngalai    時間: 2004-12-17 05:35 PM     標題: 拍到嘢, 可能仲唔只一架添...

我覺得O的光好似由戰機發出O黎.
作者: mp5俊    時間: 2004-12-17 07:27 PM     標題: 拍到嘢, 可能仲唔只一架添...

不是一個~是一大班........真是一個大發現~
但片是黑白的????
是在戰機影的嗎?
作者: kazama    時間: 2004-12-17 07:39 PM     標題: 拍到嘢, 可能仲唔只一架添...

我覺得段片裹面啲光有大有細, 本來我有唸係有幾隻細嘅飛船一齊飛, 但係我又唸咁解唔可以係由同一隻飛船發出嘅, 就好似郵輪上面嘅燈光一樣.
我覺得而家開始, 我哋會有多啲機會見到UFO之類嘅飛行物體.
唔知點解, 只係覺得會比以前有更多機會...
不過我覺得個女新聞報導員喺報導呢單嘢嘅時候有啲僅張, 佢將啲已經出咗鏡頭嘅稿攞返埋身再疊一次嘅表情... 我覺得都幾好笑.
作者: kazama    時間: 2004-12-17 07:53 PM     標題: 拍到嘢, 可能仲唔只一架添...

我都覺得因為係黑白所以都有啲無癮, 同嗰陣睇中東戰嗰陣影到嗰啲片差唔多.
段片係由一部戰機拍到嘅, 部攝錄機嘅位置就喺戰機前部份嘅底部有部外置嘅攝錄機喺度.

歡迎光臨 Cyber X-files (http://cyberxfiles.com/cyberx/) Powered by Discuz! 7.0.0