標題: [原創文章]這個...二年前左右..我懷疑我遇上外星人的經歷. [打印本頁]

作者: thomas2005hk    時間: 2005-7-14 08:23 PM     標題: [原創文章]這個...二年前左右..我懷疑我遇上外星人的經歷.

記得那天晚上
我在一個偏僻的地方飲酒,之後我想回家.可是當時太晚,沒辦法坐火車.當時太累之下,只好在地上睡起覺來.
可是我我醒了後,我發覺我醒來的時候的地方跟一開始睡覺時的地方相差6-7metres左右.因為我睡的時候是在給路人過馬路的地方右邊盡頭,可是當我醒了後居然在左邊盡頭.
P.S
當晚我肯定自己沒有飲醉,我只飲了一點點.
其實我不太時常去飲酒,只是當時發生了一些事情令我很不開心.所以飲了點酒.
而我本人沒有夢遊的病,所以實在有點奇怪^_^"
不過有一點我肯定時我當時沒有飲醉跟一開始睡的地方是右邊,可是醒了後居然是左邊
一_一"

作者: AlienVirgin    時間: 2005-7-14 08:52 PM     標題: [原創文章]這個...二年前左右..我懷疑我遇上外星人的經歷.

下面引用由thomas2005hk2005/07/14 08:23pm 發表的內容:
記得那天晚上
我在一個偏僻的地方飲酒,之後我想回家.可是當時太晚,沒辦法坐火車.當時太累之下,只好在地上睡起覺來.
可是我我醒了後,我發覺我醒來的時候的地方跟一開始睡覺時的地方相差6-7metres左右.因為我睡的...
是在香港發生的嗎?還是....?
只是睡著前和醒後的地方差距不同嗎?
你說你懷疑遇上外星人....醒後你有感到身體有什麼不適嗎?
如果只是睡著前和醒後的地方差距不同......=_=”
我覺得你應該唔係比外星人搞....似係比鬼搞多d囉∼
(只是我的意見^^”)

作者: thomas2005hk    時間: 2005-7-14 09:02 PM     標題: [原創文章]這個...二年前左右..我懷疑我遇上外星人的經歷.

對.是在香港發生
給鬼搞?唔會掛=口="
除左睡前醒段差距唔同之外,就係姿勢唔同左
講起O個姿勢好似有D怪.
2隻腳交叉分開一隻,2隻手我唔係甘識用文字打出來.因為我中文唔係甘好
諗諗下個姿態真係有D似電影播外星人捉左之後由高空放下個地球人個姿勢一.一"
給鬼搞?唔會掛...
我O日之後右唔覺自己黑仔左BO
作者: thomas2005hk    時間: 2005-7-14 09:07 PM     標題: [原創文章]這個...二年前左右..我懷疑我遇上外星人的經歷.

有無唔舒服,我就真係唔記得了
不過記得醒左O陣耳仔有D癢.之後抓左幾下發現有隻INSECT係我耳仔度=口="
除始之外真係唔記得有無有咩唔舒服了
P.S
我本人有D驚INSECT的
所以我以後都唔夠膽周圍訓了一.一"
作者: AlienVirgin    時間: 2005-7-14 09:11 PM     標題: [原創文章]這個...二年前左右..我懷疑我遇上外星人的經歷.

不過你都有可能遇上外星人都未定ga∼
甘你記唔記得你訓之前ge時間...
同你醒左之後ge時間?
或者你可以比外星人捉左∼個段記憶冇左∼
而家問題係係訓前同醒之後he時間?
而且你訓左...訓覺ge姿勢都控制唔到喎∼
作者: AlienVirgin    時間: 2005-7-14 09:16 PM     標題: [原創文章]這個...二年前左右..我懷疑我遇上外星人的經歷.

其實...睡醒後的姿勢都唔可以代表d咩∼
總結..我還是覺得你是比鬼搞∼
似電影播外星人捉左之後由高空放下個地球人個姿勢?
沒有關係吧?

作者: thomas2005hk    時間: 2005-7-14 09:24 PM     標題: [原創文章]這個...二年前左右..我懷疑我遇上外星人的經歷.

呵,其實我都係忽然間諗返起個姿勢有d似電影播d片段d姿勢有d似所以覺得有d想笑^_^
睡o陣跟醒時的時候大約40分鐘到60分鐘左右啦^^"
如果你係問幾點...唔..唔係太記得..好似係夜晚2點幾啦
作者: AlienVirgin    時間: 2005-7-14 09:30 PM     標題: [原創文章]這個...二年前左右..我懷疑我遇上外星人的經歷.

下面引用由thomas2005hk2005/07/14 09:24pm 發表的內容:
呵,其實我都係忽然間諗返起個姿勢有d似電影播d片段d姿勢有d似所以覺得有d想笑^_^
睡o陣跟醒時的時候大約40分鐘到60分鐘左右啦^^"
如果你係問幾點...唔..唔係太記得..好似係夜晚2點幾啦
有可能遇到外星人∼而且記憶又冇左∼
仍然你覺得遇到外星人∼
不如搵個人幫你催眠la∼
作者: thomas2005hk    時間: 2005-7-14 11:20 PM     標題: [原創文章]這個...二年前左右..我懷疑我遇上外星人的經歷.

呵=口-"
我諗唔洗掛@_@"
其實我唔係真係覺得真係遇到外星人
只係無聊po下我D經歷給大家睇下QQ
搵人催眠?我真係未諗過~"~
我諗如果我講我屋企人聽我懷疑我遇上外星人要去催眠証實下我諗佢地會話我發神經
=口="
其實我以前係英國讀書O陣都有遇到好似遇到外星人的情況^_^"
不過我我講給我家人知佢地右唔多信一.一"
不過ANYWAY
我都係懷疑,其實我都唔多相信我甘好彩~呵

作者: chung1219    時間: 2005-7-15 12:30 AM     標題: [原創文章]這個...二年前左右..我懷疑我遇上外星人的經歷.

下面引用由thomas2005hk2005/07/14 08:23pm 發表的內容:
記得那天晚上
可是我我醒了後,我發覺我醒來的時候的地方跟一開始睡覺時的地方相差6-7metres左右.因為我睡的...
我有一個...案例係講一個醉漢被擄去做實驗。
我就快會出你 , 要留意一下啦 !!

作者: nessie    時間: 2005-8-3 10:23 PM     標題: [原創文章]這個...二年前左右..我懷疑我遇上外星人的經歷.

係咪俾人拖埋一邊洗劫完咋?
單憑咁既跡象,真係唔太可能俾外星人搞完喎
作者: foxmagic    時間: 2005-8-3 10:41 PM     標題: [原創文章]這個...二年前左右..我懷疑我遇上外星人的經歷.

maybe Alien's incident..maybe ghost incident.......since writer thomas didn't know what he did......since some Ghost incident also likes that...of course........this can ans. by scientific ( of course I don't believe...but I can give u another reference)...
the doctor states that after alchol ..ur brain will be under a confusing ga condition.....this condition brain will keep running but without store anything...even not drink too much.....since this is some biological effect...then the people will have some short-term ~space~ in ur mind.....so what did u do will mainly lose...this will happen after drinking...(even not too much they say wo..I don't know)....
but I think ur situation has lot of other condition (can play by ghost, Alien or people)....can have lot of possible....but according ur situtaion..ghost and people amy be possible more ...

歡迎光臨 Cyber X-files (http://cyberxfiles.com/cyberx/) Powered by Discuz! 7.0.0