標題: 外星人已經來了!!!! [打印本頁]

作者: ry2009    時間: 2006-9-9 01:02 PM     標題: 外星人已經來了!!!!

個宁宙禁大
有外星文明 一d都唔出奇
但系大家又有無諗過
個d外星生物 可能一早已經來到左地球
而且佢地識得變身 變成人一樣
即系話 依家你出街 都可以睇到好多外星人??!!!
[hidepoll]
作者: 傷心人    時間: 2006-9-9 10:12 PM     標題: 外星人已經來了!!!!

這世上真的是有外星人. 理由是地球有人, 其他地方也有權有人.
作者: DinCat    時間: 2006-10-7 11:36 PM     標題: 外星人已經來了!!!!

我一直都覺得係地球某一處存在非地球物體"
不過佢地係到又未必係可以自由活動"~
作者: n562562    時間: 2006-10-9 10:59 AM     標題: 外星人已經來了!!!!

管理員按:無意義回覆。
作者: cykg12    時間: 2006-12-2 02:31 PM     標題: 外星人已經來了!!!!

世界沒有外星人!!
如果世界真的有外星人,我們一早死了!!
作者: 過路人    時間: 2006-12-5 07:01 PM     標題: 外星人已經來了!!!!

一定有外星人唷 因為我們屬於太陽系 太陽系又在銀河 銀河又有許多系 銀河又再宇宙 宇宙又有許多類似銀河的 那你們說 有可能沒別的生物嗎?

作者: 蕭塞豐乳中    時間: 2006-12-6 03:26 PM     標題: 外星人已經來了!!!!

下面引用由cykg122006/12/02 02:31pm 發表的內容:
世界沒有外星人!!
宇宙咁大有外星人唔出奇啊,有外星人我地就要死?咩道理先?我係相信外星人已經黎左地球,仲扮埋人咁同我地一齊生活,只不過唔會同人類通婚咁喈,MIB裡面的情節唔係無可能發生的.
作者: DinCat    時間: 2006-12-12 09:44 PM     標題: 外星人已經來了!!!!

還有~外星生物唔一定係人型/獸型~
就算係一粒細菌佢地都係有生命的啊!!
又或者可能佢地既體積可以有一個地球咁大都未定,
因為宇宙真係好大![對我地而言!]
作者: tommyching    時間: 2006-12-14 01:09 AM     標題: 外星人已經來了!!!!

吾好傻啦, 地球係本太陽系中唯一一個可以供求生物生長的星球。
無錯, 的確係有其他星球有生命源, 不過一定不會在此太陽系中見到。
再者, 人類到現時都不能沖出自己的太陽系, 又有什麼可能有其他星球會做得到。
人類現在連火星都去吾到, 所以就算真係有某些星球人比地球人聰明百陪, 極其量也只能到達到自己個太陽系的90%。
根本無可能出到去, 又點來地球啊?
作者: marco2005    時間: 2006-12-17 06:19 PM     標題: 外星人已經來了!!!!

有都唔奇,世界咁大!我覺得實有囉,只係d 人唔認......
作者: him1998    時間: 2006-12-17 06:36 PM     標題: 外星人已經來了!!!!

作者: 昭明    時間: 2006-12-28 01:50 AM     標題: 外星人已經來了!!!!

我根本看不出外星人一定會比我們聰明百偣的理由,
亦看不出外星人來到地球一點反應(侵略之心)也沒有的理由,
也看不出他們要委屈自己裝成我們的理由,
更看不出他們要千里迢迢來到地球的理由,
最看不出他們為什麼連一點外星垃圾也不會留下的理由.

作者: 神龍小子    時間: 2006-12-31 09:29 AM     標題: 外星人已經來了!!!!

我半信半疑啦...
我始終都要見過先至信...
就算我係有可能睇唔到佢地(仍地隱形)
作者: CS爆頭王    時間: 2006-12-31 02:42 PM     標題: 外星人已經來了!!!!

作者: phantasia    時間: 2007-1-5 06:43 PM     標題: 外星人已經來了!!!!

下面引用由cykg122006/12/02 02:31pm 發表的內容:
世界沒有外星人!!
我絕對相信!以我們自己來看,每國家想超越各人,為的都是統治,如果真的有外星人到了地球,大家想想實力,我們跟他們都相差得很遠吧!再講目的,我們現在找到一個地方是我們證實了可居住的,那我們會想怎樣,最後都是要去佔據!那大家覺得又怎樣?
作者: FDream    時間: 2007-1-10 10:50 AM     標題: 外星人已經來了!!!!

相信外星人來地球已是非常久遠之事..
以我們現今的科技而言..其地球古文明科技已以遠駕於現代..
依瑪雅的古文明其科技亦是現代科學所不能及..
古文明時代 相信就已和其他外星系人有所交流..
宇宙何其之大..有地球人類亦會有別星系的高生物及高文明性存在..
若現代的人們能與其交流.溝通 相信地球的文明與科技更能往前邁向更高的里程碑..
以上是小弟的愚解..和各位大大分享.討論
作者: celiaw    時間: 2007-1-17 01:43 PM     標題: 外星人已經來了!!!!

我相信宇宙其他星球也有生物存在,地球只是其中之一。
作者: 無雙直傳    時間: 2007-1-19 02:49 PM     標題: 外星人已經來了!!!!

宇宙無限大,亦出現了很長時間,有外星人而且其科技比當今人類先進不出奇。如果某些ufo個案是真的,那麽最大問題是,為何外星人在人類有記錄這數千年來,只觀察我們,而不接觸我們。原因和目的是什麽?當然不信有外星人或他們有能力來地球的,這疑問是不成立了。
作者: pvp    時間: 2007-2-8 11:50 PM     標題: 外星人已經來了!!!!

世界有外星人但不會變成人咁樣周圍去!原因冇咁必要且...佢地一早就已然係地球度啦..可能人頪就係外星人的地球型態....只不過佢地(原外星人)不適合在地球居住..只能不段研究外星頪地球型人的實驗...看看能否研究出能承繼他們特性的地球人型.....如不理想的那就重來一次大改變吧...要不然現在我們的發展還可以令他們感到一點滿意....到一個適當的時候(品德及科技發展都令他們滿意時)...來個超級大接觸...母子相認....外星文明及技術又得以承受時候便一清二楚..呵!!!
作者: xiaoxiao19    時間: 2007-2-10 06:08 AM     標題: 外星人已經來了!!!!

I believe half and half . It is because alien may be transfrom to human. But it do not have the evidence to prove that.
作者: 桉    時間: 2007-3-27 05:41 PM     標題: 外星人已經來了!!!!

可能有些核突深海魚同埋好奇怪種類既昆蟲其實都係外星人 :O
不過科學家每次找到一些新品種既深海魚同昆蟲都只會覺得佢地係新品種既深海魚同昆蟲。
作者: 電腦    時間: 2007-5-5 12:29 AM     標題: 外星人已經來了!!!!

之前1月頭定2月
有個巴西ufo專家話自己收到外星人會係四月中
有一大班宇宙不同種族既外星雜種以一個官方式來做訪地球
到時各大城市上空都會出現巨大ufo,以示佢地既到訪同觀察我地
沖講sell哂電郵俾世界各地既ufo專家
家陣已經5月4日
連一粒鼻屎(ufo)係上空停留都未出現 ......

作者: sgrlto    時間: 2007-5-13 12:47 AM     標題: 外星人已經來了!!!!

點解還有人問這個問題,,,?
本人認為外星人一定存在..而且還在地球!!
但真實的外星人我卻未見識過....
因為網上的外星人相片大多數是假的...
作者: annart    時間: 2007-5-24 01:41 PM     標題: 外星人已經來了!!!!

太陽系不止一個.. 只有銀河系太陽都有數以一千多億來計算.而且太陽每一個面積也不同,.所以不單止一個太陽,而且一定有外星人....
銀河系 (Milky Way) 是太陽系所處的星系。過去它被認為與同處於本星系團的仙女座大星系一樣,都是旋渦星系,但最近研究指銀河系實際上為一棒旋星系(barred spiral galaxy)。因為它像一條流淌在天上閃閃發光的河流一樣,古稱銀河、天河,北半球來說夏季最明顯看到銀河(在天蠍座、人馬座延伸至夏季大三角,甚至仙后座),冬季的那邊銀河很黯淡(在獵戶座與大犬座)。估計約1000多億顆恆星組成。)))
(((
作者: fkycryu1    時間: 2007-6-21 07:57 PM     標題: 外星人已經來了!!!!

作者: anison879    時間: 2007-6-26 04:27 PM     標題: 外星人已經來了!!!!

我應為有,大家想想,美國禁強大ge軍力到底係點come?y美國人會可以發明到原子彈?軍力比個個國家勁超多,我應為軍力係外星人比ge,而美國就比個地方佢地生活,外星人就比軍火美國
作者: danielcjw    時間: 2007-7-12 08:47 AM     標題: 外星人已經來了!!!!

地球人種也不少, 若外星人跟地球人交配, 經過幾百代,也很難去分辨!
所以並非不可採信!畢竟宇宙之大無奇不有!
作者: 玖蘭樞    時間: 2007-9-9 06:09 PM     標題: 外星人已經來了!!!!

個人覺的這世界上確實是有外星人的
宇宙那麼大 我們這個小小的星球都有那麼多樣的生物了
何況是未知的外太空呢??
而且地球上也有許多未知的迷團 想是麥田圈之類的
我就覺的的是外星生物的傑作 畢竟人類是坐不出那種東西的
作者: bonglam    時間: 2007-10-11 01:08 AM     標題: 外星人已經來了!!!!

世界上一定有外星人黎過地球啦
只是美國ge51區已經十分可疑啦
明明有e個地方
but軍方又唔認有= =
作者: 無名氏    時間: 2007-10-13 02:32 PM     標題: 外星人已經來了!!!!

雖然宇宙咁..可能性好大..就算係都5出奇...
bu過都5可以因為咁就肯定佢一定有la ma- -"
so..我只可以話認為可能...
作者: DEEP02    時間: 2009-3-11 12:09 AM

但有外星生物都應該係幾億光年咁遠

單用機械根本好難來到
作者: kurohime    時間: 2009-3-11 01:33 PM

有冇黎就唔知
不過佢地會觀察地球就真
作者: martix2501    時間: 2009-3-13 01:15 AM

世界沒有外星人!!
cykg12 發表於 2006-12-2 02:31 PM
這樣說好像有點不對,.又可以是對......
1 . 外星人殺死地球人原因?   是人類的科技威脅到他們嗎?,,,就像地球上有些殺傷力高的動物, 人類都會加害或殘殺.
2. 人類在地球上或這個銀河系中, 可能只是一個生態實驗或外星人的大自然郊野公園的其中一種動物而已.
3. 其實如果要人類滅亡, 地球未日,只是一件很簡單的事.(對外星人而言) 就像你用手指弄死一隻螞蟻一樣.
4. 你所說的可能是電影  "天剎"  裡的外星人吧.
作者: martix2501    時間: 2009-3-13 01:40 AM

吾好傻啦, 地球係本太陽系中唯一一個可以供求生物生長的星球。
無錯, 的確係有其他星球有生命源, 不過一定不會在此太陽系中見到。
再者, 人類到現時都不能沖出自己的太陽系, 又有什麼可能有其他星球會做得到。
人類 ...
tommyching 發表於 2006-12-14 01:09 AM
其實都唔傻, 因為生存的型態不一定是用人類的定義來衡量,意識生態的思想角度往往是先入為主, 就像太空物質的開發理解, 人類就只是得知宇宙中的1%, 另外99%是其他未知物質什至光線去不到的空間, 既然是外星人, 科技一定不是單靠想像力能得知, 問題可能是相信和不相信有外星人能高科技了, 生命的存在定義有代再討論, 有意識的生物,不一定要"水" 空氣等.....
只因人類只理解地球上生命元素是 H2O.
作者: martix2501    時間: 2009-3-13 01:41 AM

人類 ...
tommyching 發表於 2006-12-14 01:09 AM
其實都唔傻, 因為生存的型態不一定是用人類的定義來衡量,意識生態的思想角度往往是先入為主, 就像太空物質的開發理解, 人類就只是得知宇宙中的1%, 另外99%是其他未知物質什至光線去不到的空間, 既然是外星人, 科技一定不是單靠想像力能得知, 問題可能是相信和不相信有外星人能高科技了, 生命的存在定義有代再討論, 有意識的生物,不一定要"水" 空氣等.....
只因人類只理解地球上生命元素是 H2O.
作者: hO    時間: 2009-3-13 07:39 PM

有人話過其實二次大戰個時,
全世界都已經發現有ufo個d...
只係當時無講出來
好似話個時美國都已經拎左ufo tim了
作者: DEEP02    時間: 2009-3-13 11:10 PM

有人話過其實二次大戰個時,
全世界都已經發現有ufo個d...
只係當時無講出來
好似話個時美國都已經拎左ufo tim了
hO 發表於 2009-3-13 07:39 PM
二次大戰德國研制到隻類似ufo 既野

唔知關唔關事
作者: hO    時間: 2009-3-14 07:40 PM

好似話個時已經關事了...
好似話個時佢地已經拎到ufo...
只不過唔講出來
作者: ZenasD    時間: 2009-4-16 11:12 PM

呢個世界無奇不有~
如果佢地係善意~我都唔介意同佢地做朋友~

歡迎光臨 Cyber X-files (http://cyberxfiles.com/cyberx/) Powered by Discuz! 7.0.0