標題: 你/妳假如被擄上飛碟,被貌似地球美女/男外星人強行性交,你們如何應付? [打印本頁]

作者: CHUNG1219    時間: 2005-5-2 01:45 PM     標題: 你/妳假如被擄上飛碟,被貌似地球美女/男外星人強行性交,你們如何應付?

[這個投票最後由CHUNG1219在 2005/10/15 08:25pm 編輯]

[glow=265,red,3]前言﹕『各位....其實哩種擄人個案在世界各地
發生過一千宗以上 , 只係身處香港的你 / 妳們而
不知而已...另請各位先幻想自己亦是被外星人擄
去的受害者之一。』[/glow]
http://mutanex.com/wewantyou2b.gif這是需要你或妳來配合的配種實驗 !
本人會先要求酬勞 $ , 若價錢令我失望.....再加
上與我做愛的對象樣貌令我反胃 , 那我便捉住對
方 , 作為要脅其同伴放我離開...總言之就見步行步 ,
但點都唔同件極品做.....呀。

[glow=257,red,4]
【外星版Twins 的照片】來與我們製造下一代....噢... baby ∼[/glow]
[move][glow=257,red,5]【以下投票只可選擇一項 】[/glow][/move]
[move][glow=257,red,5]【若有其他應付方法可於文中一一列出】[/glow][/move]
[hidepoll]
作者: TinaWater    時間: 2005-5-2 03:29 PM     標題: 你/妳假如被擄上飛碟,被貌似地球美女/男外星人強行性交,你們如何應付?

***** 板主模式 ***** 該文章是管理員從自然魔力轉移過來的!
作者: AlienVirgin    時間: 2005-5-2 10:34 PM     標題: 你/妳假如被擄上飛碟,被貌似地球美女/男外星人強行性交,你們如何應付?

如果係我∼我寧願死都唔會同外星人性交.....
作者: arca    時間: 2005-5-2 10:55 PM     標題: 你/妳假如被擄上飛碟,被貌似地球美女/男外星人強行性交,你們如何應付?

我會覺得好噁心……
但都會問下佢地點解要咁做
作者: chung1219    時間: 2005-5-3 02:00 AM     標題: 你/妳假如被擄上飛碟,被貌似地球美女/男外星人強行性交,你們如何應付?

樓上兩位女士....有無考慮清楚呀? ! 對方是一名美男子喎? ! 哈哈~
哩篇o既內容其實發生過唔少次 , 我有本書...書名叫『外星人催眠術.E . T 擄人白皮書』書內提及...外星人成員中有些擁有相當強的精神力 , 能操控人類行為。
書中女受害者『詹姆斯.奧斯丁諾』對自己的身體失去支配能力 , 在UFO內被外星人要她與另一 ( 地球人) 男子『交合』!! 但那男子竟然淚流滿面 , 原來該男子亦被外星人操控了身體 , 講句白一D即是『 要你行就行 , 罰妳企就企 , 隨時玩謝你 』真是一班『外星恐怖份子』...

作者: AlienVirgin    時間: 2005-5-3 09:43 PM     標題: 你/妳假如被擄上飛碟,被貌似地球美女/男外星人強行性交,你們如何應付?

下面引用由chung12192005/05/03 02:00am 發表的內容:
樓上兩位女士....有無考慮清楚呀? ! 對方是一名美男子喎? ! 哈哈~
哩篇o既內容其實發生過唔少次 , 我有本書...書名叫『外星人催眠術.E . T 擄人白皮書』書內提及...外星人成員中有些擁有相當強的精神力 , 能操...
話就係話美男子....
有其他ufo案例..有目擊ufo的人見到一名外貌同地球人一樣的男子�女子..
容貌男的俊美,女的漂亮....我唔否認可能有唔同種類的外星人存在∼
唔係一定大頭大眼......
and then你講既女受害者『詹姆斯.奧斯丁諾』對自己的身體失去支配能力 , 在UFO內被外星人要她與另一 ( 地球人) 男子『交合』!! 但那男子竟然淚流滿面 , 原來該男子亦被外星人操控了身體 ....
你係指女受害者都係地球人...同一個地球人的男人『交合』?..係比外星人操控住?
你講既內容有d似上年明珠台播的迷你連續劇”史提芬史匹堡科幻劇集《天劫Taken》”
內容係講:
70年代個男外星人係地球識左一個女人~
之後生左一個有異能既男孩...............
個男仔大個左~同一個女仔結婚(普通人)~
生左一個冇異能既女仔~
-----------------------------
另一方面~d外星人又係另一個家庭~
捉左一個男人上飛碟唔知係佢身上做左d咩~
之後個男人結左婚~生左個仔~
d外星人又捉左個男人個仔上飛碟唔知係佢身1上做左d咩?
個男仔大個左之後~就比外星人....要佢同另外一個女仔(上面提到個個冇異能個女仔)~
令到佢地有左bb~
個bb就係混血外星人~
佢有好多異能~同佢媽媽心靈相通
不過比d軍方發現....一直想捉走個女仔∼
最尾個女仔都係跟個班外星人科學家走左∼
唔知大家有冇睇過∼(可能有d亂∼唔知大家明唔明∼)
個班外星人係科學家黎ga
就好似你所講既女受害者『詹姆斯.奧斯丁諾』的情況差不多.....

講返正題∼就算對方係美男子又好∼好可能係外星人幻化出黎∼
同佢性交完之後......有冇諗住跟佢走....????
如果係我既∼我可能會^^”
如果唔肯都唔得la∼外星人真係唔會理會你願意不願意....
強行同你性交∼你唔肯....殺左你都得丫∼
作者: 小彤    時間: 2005-5-4 03:23 PM     標題: 你/妳假如被擄上飛碟,被貌似地球美女/男外星人強行性交,你們如何應付?

喂喂
你知唔知e個世界上有寧死不屈嫁

作者: hades80    時間: 2005-5-5 01:56 AM     標題: 你/妳假如被擄上飛碟,被貌似地球美女/男外星人強行性交,你們如何應付?

女生當然是比較收斂一點
如果是外星美女﹐我會和她盡地一煲﹐
希望她的身體構造是和地球女生一樣的﹔還者會更完美﹐令人有更多驚喜。
作者: osakicom    時間: 2005-5-5 11:14 AM     標題: 你/妳假如被擄上飛碟,被貌似地球美女/男外星人強行性交,你們如何應付?

這可是人生難得的經驗,就來一發吧,沒有什麼損失吧........
作者: chung1219    時間: 2005-5-5 11:45 AM     標題: 你/妳假如被擄上飛碟,被貌似地球美女/男外星人強行性交,你們如何應付?

Re : AlienVirgin
妳幅相片...喔 ! ? 原來大家都是外星人 , 唔怪得有d親切感啦! 哈~
妳講?套...我早幾年在『有線電視』收睇過 , 譯名:『外星人種』好似有12集。 史提芬透露是結集曾被擄受害者口供而成的 ! 唔理真假佔有率各有幾多 , 最緊要拍得好睇 , 噢~諗起都幾回味...我記得當時套劇分開兩日播, 每日連播 6 集。爽噢~~

作者: AlienVirgin    時間: 2005-5-5 03:55 PM     標題: 你/妳假如被擄上飛碟,被貌似地球美女/男外星人強行性交,你們如何應付?

下面引用由chung12192005/05/05 11:45am 發表的內容:
Re : AlienVirgin
妳幅相片...喔 ! ? 原來大家都是外星人 , 唔怪得有d親切感啦! 哈~
妳講?套...我早幾年在『有線電視』收睇過 , 譯名:『外星人種』好似有12集。 史提芬透露是結集曾被擄受害者口供而成的 ! 唔?..
每日連播 6 集甘好ge~
明珠台只係馮星期二先播~
而家係hmv都可以買到隻碟~不過好貴~
作者: CHUNG1219    時間: 2005-5-6 01:20 AM     標題: 你/妳假如被擄上飛碟,被貌似地球美女/男外星人強行性交,你們如何應付?

下面引用由AlienVirgin2005/05/05 03:55pm 發表的內容: 每日連播 6 集甘好ge~ 明珠台只係馮星期二先播~
妳依家屋企有無裝『有線電視』? 有無睇過『外星人登陸.上下集』﹖ <更正...譯名 : 幽浮人種> 哩套劇內講外星人識變臉...同『X檔案』講?一樣 ! 但我覺得現實中的所謂外星人未 必做得到...而我心目中認為外星人擁有什麼能力 ? ! 應該有....傳心術、雙眼在強光中亦能視物、超念力、某程度距離上的透視力、元神出窽、超強感應力、催眠術、身體某些部位能發出強光、不需要睡眠、不需要進食、能於空中漂浮一段時間、孔武有力....等等, 未能盡錄。 大部份傳聞的外星人至少擁有以上其中七項的能力及特徵。
作者: AlienVirgin    時間: 2005-5-6 02:32 PM     標題: 你/妳假如被擄上飛碟,被貌似地球美女/男外星人強行性交,你們如何應付?

下面引用由CHUNG12192005/05/06 01:20am 發表的內容: 妳依家屋企有無裝『有線電視』? 有無睇過『外星人登陸.上下集』﹖ <更正...譯名 : 幽浮人種> 哩套劇內講外星人識變臉...同『X檔案』講?一樣 ! 但我覺得現實中的所謂外星人未 必做得到...而我心目中認為...
屋企冇裝有線電視~ 我逍常都會去書店買d關於外星人既書睇~ 特別係Budd Hopkins 著個d書∼ 可信性好高ga∼
作者: chung1219    時間: 2005-5-6 07:10 PM     標題: 你/妳假如被擄上飛碟,被貌似地球美女/男外星人強行性交,你們如何應付?

下面引用由AlienVirgin2005/05/06 02:32pm 發表的內容:
屋企冇裝有線電視~
我逍常都會去書店買d關於外星人既書睇~
特別係Budd Hopkins 著個d書∼
可信性好高ga∼
妳錯過唔少哩類節目...最精彩係 DISCOVERY  CHANNEL ?齣『外星人登陸』但它
並非連續劇 , 而是採訪及介紹真實個案 , 更讓自願出鏡的主人翁講述親身經歷與感受。
雙眼更無( 打格仔)...我另一篇文章『牧場主人』的靈感....就是由它而來。諗返起既回
味...又悲痛 !! 嗚咽 ~ {*_8}

喔~ Budd Hopkins 著作﹖總好過...台灣『江晃禜』專掠 $ 的著作。XD

RE : airdaves
好!! 哩一位地球戰士比起之前兩位戰士....有過而無不及 , 既好戰又夠上進。XD~
作者: AlienVirgin    時間: 2005-5-8 04:15 PM     標題: 你/妳假如被擄上飛碟,被貌似地球美女/男外星人強行性交,你們如何應付?

下面引用由chung12192005/05/06 07:10pm 發表的內容:
妳錯過唔少哩類節目...最精彩係 DISCOVERY  CHANNEL ?齣『外星人登陸』但它
並非連續劇 , 而是採訪及介紹真實個案 , 更讓自願出鏡的主人翁講述親身經歷與感受。
雙眼更無( 打格仔)...我另一篇文章『牧場主人』...
Budd Hopkins &台灣『江晃禜』的書∼圖書館都可以借到∼
由其是Budd Hopkins的書∼圖書館最近入了他的書∼
九成是新的∼
不過未必間間圖書館也有∼最好就預約啦∼

作者: chung1219    時間: 2005-5-8 04:54 PM     標題: 你/妳假如被擄上飛碟,被貌似地球美女/男外星人強行性交,你們如何應付?

『江晃禜』d 書租尼睇就好, 買就無謂。...我都買過兩本,( 1 本港幣 $.120. , 另1 本$.108 ) 兩本內容差不多....又係什麼UMMO....嗚~ 好赤呀。『江晃禜』搵$ 本領 ...真有他的一套啊 ! 我由當時開始就發覺.... 佢唔止係博士, 重係一名術士添。( 專掠 $ )
嗚咽~ ....吼呀。
{咦? 原來妳都在線。}

又A級 ?? 哈哈 ~ 多謝各位欣賞。
作者: AlienVirgin    時間: 2005-5-14 06:13 PM     標題: 你/妳假如被擄上飛碟,被貌似地球美女/男外星人強行性交,你們如何應付?

下面引用由CHUNG12192005/05/14 03:50pm 發表的內容:
嘿嘿 ~ 點止你想.....我都好很想呀 !
嗨~ 外星朋友快D 吸我上.....喔 ! ...不...吸埋 airdaves 同埋我上去你地部 UFO 度啦。我地兩個都係地球精英壯士....噢~耶~ Come  on...baby ~  Let’s  do  it..! 我洗定?..
被外星人綁架上飛碟~大部分都係發生係外國~
香港會發生嗎@_@我就話唔會啦~
作者: chung1219    時間: 2005-5-16 01:32 PM     標題: 你/妳假如被擄上飛碟,被貌似地球美女/男外星人強行性交,你們如何應付?

下面引用由airdaves2005/05/15 11:21pm 發表的內容:
冷靜點吧...真的現在就想要嗎?! 別忘記地球還有很多漂亮的女生,細心點找1定不會
失望的~
即使真的發生在我身上,我想未必會告訴任何人,這樣的事情太機密了。
哩D野講俾人聽 , 其他人唔當你傻都當你在開玩笑啦 !
除非身體內有外星植入物 , 咁就或者都會有 D 人信。
我在地球亦溝到女....並非溝唔到女先至有哩種想法。只想試試外星風情 , 曾有報告提及有些外星女性姿色絕不比地球的女子遜色 !!( 這個想法我從未向任何人吐露過...但在這裡我可以好坦白...哈哈 ~ )
不過捉我的千萬不要是外星種族中的灰人 , 若是....大有可能小命不保 , 因為我常說牠們壞話 ( 咀咒 + 問候)。若真的發生, 相信我會狠狠地痛毆這班冷血的....牛牛殺手一頓 !! 又或被牠們圍剿....毒打兼虐待我一輪  , 之後再將我由過萬呎高空扔下...『轟隆』!!如殺牛的手法般來對我...嗚~

作者: chung1219    時間: 2005-5-17 11:44 AM     標題: 你/妳假如被擄上飛碟,被貌似地球美女/男外星人強行性交,你們如何應付?

下面引用由airdaves2005/05/17 03:03am 發表的內容:
想不到你比我還貪心!已經有地球女友,還要位外星女友,
充份表達 - 現代地球男生典型的戀愛態度,其實這話題又不禁
令我想到外星人會不會戀愛的?會否喜歡異性或保護同類?
還是因已過份利用無性繁殖科技而失?..
Re : airdaves

請勿誤會 !! 我女朋友已經同我散了年幾喇 , 我現時沒有。而至於貪心與否的問題 ? 呵呵~ 幻想一下點又算貪心喎....
你既然有這聯想, 索性出篇文....又或加一點趣味來個投票亦不錯啊 ! 我一定定第一時間來投票。
但要註明是那一種外星人 , 因為報告曾提過有些樣子極似地球人 , 並非靠無性繁殖來延續後代的。但灰人...大數人則認為牠們是靠無性繁殖...。

作者: CHUNG1219    時間: 2005-5-18 01:08 PM     標題: 你/妳假如被擄上飛碟,被貌似地球美女/男外星人強行性交,你們如何應付?

下面引用由airdaves2005/05/17 02:38pm 發表的內容:
我也蠻同意灰人是利用無性繁殖來互相複製的,從人類的角度看還是有點不自然,但其實我
們也在研究複製技術,你能夠接受複製人或外星人嗎? 個人認為1定會產生的,問題是甚麼
時候才會公開消息罷了。 以我所聽說...
要我數我已認知的外星人種 ? 呵呵~ 弊喇。至少卅種以上, 但....經我認同既只得唔夠廿種 , (我實在太多哩類書了, 原因係我以前有一輪轉手賣過 D 二手書、漫畫之類...) 有 D個案中的受害人描述得...胡里胡塗, 求其得兩、三個特徵拼埋就話另一種外星人! 叫人點認同喎....(哩個係我主觀意見) 但有一種....在網上都搵唔到有關....類似的資料及合成照片。唉~
『灰人』一族唔止一種, 牠們亦有階級制度之分....唔少人( 包括我) 認為較常見....唔過5呎那種灰人應該算是屬『行動組』...另外...喔!繼續講有排講....不如出篇文...好唔好呢 ? 唔.....
作者: chung1219    時間: 2005-5-20 02:04 PM     標題: 你/妳假如被擄上飛碟,被貌似地球美女/男外星人強行性交,你們如何應付?

下面引用由airdaves2005/05/19 04:08pm 發表的內容:
對了啦,好像蠻多外星東西要討論的~ 不如開1下新主題吧。 還有1個問題,為甚麼大多
ET 事件都和灰人有關? 他們幹甚麼整天無所事事的來到地球? 個人認為灰人跟人類可能維
持着某種特殊關係也說不定。
灰人大多亦屬行動組別 , 重有一點是灰人並不是只得一種....
我暗地裡已決定出番兩、三篇文...再經你講一講 ! 一定出。但....亦需要少少時間至得 , 事關小弟另外有三篇 ( 關於自然魔力) 文未完成晒 ! 不過都七七八八...
外星人這東西的書...我實在太多了, 另外我亦要將有關的資料隔一隔渣至得 , 我要盡快搞掂晒.....洪洪 ~
又 A ? 多謝各位欣賞...呵呵 ~ 我會繼續出多些不為人知而較可信的真實個案。
作者: cheapgirls    時間: 2005-5-26 01:17 PM     標題: 你/妳假如被擄上飛碟,被貌似地球美女/男外星人強行性交,你們如何應付?

點會有這個問題?如果班外星人外型好似一隻狗咁,十幾隻一起強姦你又會點一樣,
eeee...你思想好醜惡
作者: chung1219    時間: 2005-5-26 03:55 PM     標題: 你/妳假如被擄上飛碟,被貌似地球美女/男外星人強行性交,你們如何應付?

下面引用由cheapgirls2005/05/26 01:17pm 發表的內容:
點會有這個問題?如果班外星人外型好似一隻狗咁,十幾隻一起強姦你又會點一樣,
eeee...你思想好醜惡
當我睇完你段九唔搭八的回應後 , 覺得你唔止好笑重好變.... 呵呵 ~
【你/妳假如成為外星人的實驗品,被一貌似地球美女/男的外星人強行性交,你們反應會?】
閣下望到上面的主题嘛 ? 寫到明『一貌似地球美女/男的外星人』...

但我無寫過哩一句『 如果班外星人外型好似一隻狗咁...』而寫的人係你呀 ? 如果...如果...? 你咁鐘意如果....不如自己去出篇文...去如果到夠把啦。
『十幾隻一起強姦你又會點一樣』哩句亦唔係我寫 , 而係你諗亦係你寫呀 ! 思想好醜惡的人 ? 究竟係邊個呢 ? 你唔駛週圍望喇 , 就係你囉。諗得出哩兩句的人真係變態加醜惡。
最後我想再提提你 , 唔該下次睇真 D 個主題先再回應啦 , ....同埋你哩兩句狗話『 如果班外星人外型好似一隻狗咁 , 十幾隻一起強姦你又會點一樣 』鐘意就拎去做你篇文的主題喇。唔該 ! 你哩隻Cheap 精扯把啦。唔送喇 ~

早前聽過一位...前輩級的網友講過一番說話 :『 咁多會員, 乜人都有架啦~大家都係為興趣上網玩下 ~ 唔好俾佢地影響自己心情。』而內裡的意思再次得到驗證 , 又多了一個例子喇。XD ~ 哈哈哈 ~

作者: whiskey    時間: 2005-7-5 01:41 AM     標題: 你/妳假如被擄上飛碟,被貌似地球美女/男外星人強行性交,你們如何應付?

捉得你上去我諗你都冇得簡...咪當比鬼擇囉=..=

作者: crystalrabbi    時間: 2005-7-7 12:24 AM     標題: 你/妳假如被擄上飛碟,被貌似地球美女/男外星人強行性交,你們如何應付?

我覺得無可能~
不相信!
因從沒有聽聞過~

作者: chung1219    時間: 2005-7-7 07:13 PM     標題: 你/妳假如被擄上飛碟,被貌似地球美女/男外星人強行性交,你們如何應付?

下面引用由crystalrabbi2005/07/07 00:24am 發表的內容:
我覺得無可能~
不相信!
因從沒有聽聞過~
無知唔係罪 , 我唔會怪你。你沒有聽聞過....唔代表係無可能!!
作者: 真理    時間: 2005-7-16 12:14 PM     標題: 你/妳假如被擄上飛碟,被貌似地球美女/男外星人強行性交,你們如何應付?

我會當作一夜情!
反抗也是沒有用的,,,可能會遭到酷刑對待,,,,
所以我倒不如當作一次神奇的經歷,,,
也會叫對方溫柔一點,,,
作者: 米飯    時間: 2005-7-16 03:15 PM     標題: 你/妳假如被擄上飛碟,被貌似地球美女/男外星人強行性交,你們如何應付?

當捐精做善事,為國增光.
不過我會扮攪野,再趁機發難,呵呵.
之後就騎刼太空船,所有物資全部
接收......
作者: 小善    時間: 2005-7-24 12:53 AM     標題: 你/妳假如被擄上飛碟,被貌似地球美女/男外星人強行性交,你們如何應付?

外星美女是吧...
如果跟地球的美女一樣...那就來做實驗吧!

作者: 諸葛嵐    時間: 2005-7-27 12:35 AM     標題: 你/妳假如被擄上飛碟,被貌似地球美女/男外星人強行性交,你們如何應付?

下面引用由小善2005/07/24 00:53am 發表的內容:
外星美女是吧...
如果跟地球的美女一樣...那就來做實驗吧!
喂!!你記得叫埋我喎? 我要為港爭光 ,啪啪聲咁做實驗真想試喀
作者: r646r    時間: 2005-8-14 10:24 PM     標題: 你/妳假如被擄上飛碟,被貌似地球美女/男外星人強行性交,你們如何應付?

下面引用由真理2005/07/16 12:14pm 發表的內容:
我會當作一夜情!
想法一樣;我也是覺的  不必要的反抗
作者: kkkso04010    時間: 2005-8-27 09:48 PM     標題: 你/妳假如被擄上飛碟,被貌似地球美女/男外星人強行性交,你們如何應付?

我揀‘你/妳即時口水流到一地都係... ’
因為佢都變貌似地球美女
如果係豬扒就死都唔要
作者: browneyes    時間: 2005-8-27 10:01 PM     標題: 你/妳假如被擄上飛碟,被貌似地球美女/男外星人強行性交,你們如何應付?

@@"~發現了~原來我們論壇的人很誠實........ =.="同時也很現實........美女/男都要............ 不過在於女生角度..@@"可能會懷孕喔........ 那就死也不要>_<~
作者: chung1219    時間: 2005-8-28 01:12 AM     標題: 你/妳假如被擄上飛碟,被貌似地球美女/男外星人強行性交,你們如何應付?

下面引用由r646r2005/08/14 10:24pm 發表的內容:
想法一樣;我也是覺的  不必要的反抗
妳又同『 真理 』一樣反應 ! 噢 ∼ 太好了 ,
我如果係外星人就更好了啊。XD ∼

作者: chung1219    時間: 2005-8-28 01:17 AM     標題: 你/妳假如被擄上飛碟,被貌似地球美女/男外星人強行性交,你們如何應付?

下面引用由kkkso040102005/08/27 09:48pm 發表的內容:
我揀‘你/妳即時口水流到一地都係... ’
因為佢都變貌似地球美女
如果係豬扒就死都唔要
閣下是一位....死唔蝕底的機會主義者 , 與我一樣。亦相當
坦白 , 如果?哩度都唔敢坦白講意見 , 就有點可悲了。
作者: chung1219    時間: 2005-8-28 01:24 AM     標題: 你/妳假如被擄上飛碟,被貌似地球美女/男外星人強行性交,你們如何應付?

下面引用由browneyes2005/08/27 10:01pm 發表的內容: @@"~發現了~原來我們論壇的人很誠實........ =.="同時也很現實........美女/男都要............ 不過在於女生角度..@@"可能會懷孕喔........ 那就死也不要>_<~
就算死....D 外星人都唔會批准你 / 妳 , 外星人中有部份 擁有超念力 , 能夠控制人類身體。有時只得一個外星人 就未必一定做得到 , 但如果有兩、三個或以上的外星人 同時向你發出超念力 , 就可以將你飄浮空中....
作者: kkkso04010    時間: 2005-8-28 12:33 PM     標題: 你/妳假如被擄上飛碟,被貌似地球美女/男外星人強行性交,你們如何應付?

下面引用由chung12192005/08/28 01:17am 發表的內容:
閣下是一位....死唔蝕底的機會主義者 , 與我一樣。亦相當
坦白 , 如果?哩度都唔敢坦白講意見 , 就有點可悲了。
多謝樓主的讚賞,我十分同意你的講法
唔坦白講出來有什麼意思
如真的有貌似地球美女外星人出現
記得通知我,我自動送上門!
作者: tkh6260    時間: 2005-9-2 01:50 AM     標題: 你/妳假如被擄上飛碟,被貌似地球美女/男外星人強行性交,你們如何應付?

試下都好ge,但係唔知d外星人會唔會變到好似阿嬌咁ge樣呢??係就好囉~~~呵呵
作者: slayer    時間: 2005-9-3 05:50 PM     標題: 你/妳假如被擄上飛碟,被貌似地球美女/男外星人強行性交,你們如何應付?

Unknown virse = life threatening. Just one question pop up in your head rite before you have sexual intercourse with the unknown creature, "How would you know you'll be alive after the unreasonable request from the alien?" Under one and only one circumstance I would probaby do it, it is that the alien can ensure my safe return to earth and it's guarantee the act would not do any harm to me physically and mentally. Otherwise I'll probaby have to see some of their green bloods.
作者: kaf    時間: 2005-9-4 12:34 PM     標題: 你/妳假如被擄上飛碟,被貌似地球美女/男外星人強行性交,你們如何應付?

外星人要性交都唔搵我地lie d地球人la............
而且外星人睇黎好似冇性氣觀
佢地應該係用神交咁強姦人
作者: frieza    時間: 2005-9-10 05:59 AM     標題: 你/妳假如被擄上飛碟,被貌似地球美女/男外星人強行性交,你們如何應付?

I don't think they want to making "that" with you.....if u are ugly either...

But it reminds me that could be an alian race when they extermite by frieza's terror then escape to Earth, than plan to mix up the blood and created a more powerful race warrior to against Frieza and his army!!
作者: frieza    時間: 2005-9-10 06:04 AM     標題: 你/妳假如被擄上飛碟,被貌似地球美女/男外星人強行性交,你們如何應付?

下面引用由真理2005/07/16 12:14pm 發表的內容:
我會當作一夜情!
I don't think they want u to do that xxx... they would counting how many powerlevel u had>
Like Frieza:
Form1: 53,000
Form2:100,000
Form3:250,000
Form4:400,000
100%:1,200,000
Coora
Stage1: 2,000,000
Stage2: 5,100,000
Human: 0.0000......5

作者: frieza    時間: 2005-9-10 06:09 AM     標題: 你/妳假如被擄上飛碟,被貌似地球美女/男外星人強行性交,你們如何應付?

下面引用由frieza2005/09/10 05:59am 發表的內容:
I don't think they want to making "that" with you.....if u are ugly either...
But it reminds me that could be an alian race when they extermite by frieza's terror then escape to Earth, t ...
But I guess that plan would be useless....or if they are the Saiyan race!!
they still have chance.....or not, because the super Saiyan must had a pure heart to turn, no matter you are pure saiyan or mixed......
作者: frieza    時間: 2005-9-11 06:00 AM     標題: 你/妳假如被擄上飛碟,被貌似地球美女/男外星人強行性交,你們如何應付?

that's what were we afraid about...the Super Saiyan!!
下面引用由chung12192005/09/10 09:07pm 發表的內容:
盡量用中文吧 .... 我一定回應你呀。
Sorry, but i don't have the Mandran CHINESE sysrem to imput.
do u know where should I lownload??
作者: milkcat    時間: 2005-9-11 06:27 AM     標題: 你/妳假如被擄上飛碟,被貌似地球美女/男外星人強行性交,你們如何應付?

我觉得如果捉得去```应该都无机会反抗咯!再讲如果系U。F。O```你走得去边``真系放都唔生啊``````
作者: chung1219    時間: 2005-9-29 05:47 PM     標題: 你/妳假如被擄上飛碟,被貌似地球美女/男外星人強行性交,你們如何應付?

下面引用由milkcat2005/09/11 06:27am 發表的內容:
我觉得如果捉得去```应该都?机?反抗咯!再讲如果系U。F。O```你走得去?``真系放都唔生啊``````
閣下太識睇環境做人 , 願我下世是外星人 ,
而妳下世就是被我擄去的地球人....XD ∼

作者: chung1219    時間: 2005-9-29 05:49 PM     標題: 你/妳假如被擄上飛碟,被貌似地球美女/男外星人強行性交,你們如何應付?

下面引用由frieza2005/09/11 06:00am 發表的內容:
that's what were we afraid about...the Super Saiyan!!
Sorry, but i don't have the Mandran CHINESE sysrem to imput.
do u know where should I lownload??
喂 ~ 你....又龍珠 ?
作者: frieza    時間: 2005-10-1 05:40 AM     標題: 你/妳假如被擄上飛碟,被貌似地球美女/男外星人強行性交,你們如何應付?

That's the Super saiyan power..even Coola has no match for him...kokkrot!!(Goku)

They are kidnap earthling because they want the strongest popular Factor from Human's DNA....So  Dragonball may be a true story.
I soppose their Powerlevel may even powerful that us.
>>I still cant find out about Chinese language imput...
作者: chung1219    時間: 2005-10-1 07:36 PM     標題: 你/妳假如被擄上飛碟,被貌似地球美女/男外星人強行性交,你們如何應付?

下面引用由frieza2005/10/01 05:40am 發表的內容:
That's the Super saiyan power..even Coola has no match for him...kokkrot!!(Goku)
They are kidnap earthling because they want the strongest popular Factor from Human's DNA....So  Dragonball may be  ...
玩夠喇 , 米再post 龍珠 D 照片 , OK ?
作者: SGRLTO    時間: 2005-10-5 05:38 PM     標題: 你/妳假如被擄上飛碟,被貌似地球美女/男外星人強行性交,你們如何應付?

叫佢溫柔d啦!!- -+如果外星人跟地球人身體一樣一定跟他性交
最好捉我的時候都一樣啦!!
作者: chung1219    時間: 2005-10-5 08:42 PM     標題: 你/妳假如被擄上飛碟,被貌似地球美女/男外星人強行性交,你們如何應付?

下面引用由SGRLTO2005/10/05 05:38pm 發表的內容:
叫佢溫柔d啦!!- -+如果外星人跟地球人身體一樣一定跟他性交
最好捉我的時候都一樣啦!!
你是想叫那男外星人抑或女外星人對你溫柔點
呢 ? 呵呵 ~閣下只得 1 5 歲 , 但不用灰心 , 詹姆斯
一次被外星灰人擄上 U F O 時只得 14 歲 , 所以你
還有機會的...嘿嘿 ∼

作者: 火月    時間: 2005-10-6 05:20 AM     標題: 你/妳假如被擄上飛碟,被貌似地球美女/男外星人強行性交,你們如何應付?

願意+死跟!
我想如果可以的話去看看別的星球XD
作者: chung1219    時間: 2005-10-6 07:30 PM     標題: 你/妳假如被擄上飛碟,被貌似地球美女/男外星人強行性交,你們如何應付?

下面引用由kaf2005/09/04 12:34pm 發表的內容:
外星人要性交都唔搵我地lie d地球人la............
而且外星人睇黎好似冇性氣觀
佢地應該係用神交咁強姦人
你話外星人係無『性器官』? ?  如果你係指灰人 .....
我無o野講 , 但你要知人類已知的星球有 700000000
00000000000000 個 , 有外星人都無可能只得一種啦 ,
可能有 D外星人『性器官』仲大碌過你....喔 ~ 同埋..
.....我添。XD ∼

作者: chung1219    時間: 2005-10-6 07:38 PM     標題: 你/妳假如被擄上飛碟,被貌似地球美女/男外星人強行性交,你們如何應付?

下面引用由火月2005/10/06 05:20am 發表的內容:
願意+死跟!
我想如果可以的話去看看別的星球XD
請為哩位.....既坦白又直接的會員鼓掌 !! 啪啪 ~ 啪啪 ∼
不過閣下真是只為去看看別的星球嗎 ? 嘿嘿 ~ 再坦
白多一點吧 ?

作者: z124x010521v    時間: 2005-10-6 09:19 PM     標題: 你/妳假如被擄上飛碟,被貌似地球美女/男外星人強行性交,你們如何應付?

只要器官正常....是美女....不要太暴力就好嚕!其他我一切配合~~

如果有其他的實驗只要不要太不舒服或會影響健康我也可以順便做一下~~!!!
作者: chung1219    時間: 2005-10-11 09:19 PM     標題: 你/妳假如被擄上飛碟,被貌似地球美女/男外星人強行性交,你們如何應付?

下面引用由z124x010521v2005/10/06 09:19pm 發表的內容:
只要器官正常....是美女....不要太暴力就好嚕!其他我一切配合~~
                                   如果有其他的實驗只要不要太不舒服或會影響健康我也可以順便做一下~~!!!
如果用暴力的外星人.....那一定是男的或是身
高 2 米至 3 米的外星人 , 而不會是女外星人。

你說﹕「順便做一下實驗....」? 不過到了哩
個情況不會有你話事的機會和權利 , 通常都
會要迫你『 捐精 』 , 而我並非在說笑啊 ! !

作者: soso128    時間: 2005-10-13 02:10 AM     標題: 你/妳假如被擄上飛碟,被貌似地球美女/男外星人強行性交,你們如何應付?

查看附近有否硬物作為武器,扮合作趁機發難...如果冇就只好>>>詢問原因,再作決定...跟住就>>>咬舌自殺! 免得日後的日子比死更難受!!!
作者: chung1219    時間: 2005-10-13 07:31 PM     標題: 你/妳假如被擄上飛碟,被貌似地球美女/男外星人強行性交,你們如何應付?

下面引用由soso1282005/10/13 02:10am 發表的內容:
查看附近有否硬物作為武器,扮合作趁機發難...如果冇就只好>>>詢問原因,再作決定...跟住就>>>咬舌自殺! 免得日後的日子比死更難受!!!
妳...竟然是一名如此『兇悍』的女子 !! 嘿 ∼ 勁 !!
一字記之曰狼 , 惹不得。但最尾一句『咬舌自殺』
就令我失望了 , 事關外星人安排個外星美男做妳
的對手 , 那就死得不值啊 ! 對嘛 ? 哈哈 ∼[glow=255,red,3](如下圖)[/glow]
[glow=257,red,4]
【模擬外星版碧咸的照片】[/glow]
作者: z124x010521v    時間: 2005-10-14 09:20 PM     標題: 你/妳假如被擄上飛碟,被貌似地球美女/男外星人強行性交,你們如何應付?

不過有些外星人還算很理性的.有些事件就有說到有時候做完實驗有人會要求參觀飛碟.
而且他們也答應嚕阿!!所以我覺得我的想法也是有可能辦到的!
順道一提---
有時候除了那種標準形的外星人外.還會有長的跟地球人很像的外星人會代替他們出來跟你溝通.
作者: chung1219    時間: 2005-10-15 01:58 AM     標題: 你/妳假如被擄上飛碟,被貌似地球美女/男外星人強行性交,你們如何應付?

下面引用由z124x010521v2005/10/14 09:20pm 發表的內容:
不過有些外星人還算很理性的.有些事件就有說到有時候做完實驗有人會要求參觀飛碟.
而且他們也答應嚕阿!!所以我覺得我的想法也是有可能辦到的!
順道一提---
有時候除了那種標準形的外星人外.還會有長的跟地球人?..
說得不錯啊 ! 參觀飛碟 ? 其實這個算是用作.....一種
安撫地球人類的方式之一 , 假如我是被擄者咁樣俾
D 外星人抽精 , 竟然無回報 , 我實打到佢地『豬頭』
又或者我會四圍搗亂 , 事關家計會捐精都有幾百蚊
收啦 , 對嘛 ? 嘿嘿 ∼

作者: 眼睛123    時間: 2005-10-15 10:12 AM     標題: 你/妳假如被擄上飛碟,被貌似地球美女/男外星人強行性交,你們如何應付?

很简单 四个字  顺其自然.....想多了也没有用  反正在哪种情况没有你选择的佘地!~~
作者: z124x010521v    時間: 2005-10-15 04:33 PM     標題: 你/妳假如被擄上飛碟,被貌似地球美女/男外星人強行性交,你們如何應付?

ㄏㄏ....不過如果能要求回報的話!那我要他順便幫我把我身體上所有問題或所有病痛幫我一好.當作做實驗的報酬......如果能便聰明順便讓我更聰明一點ㄏㄏ!!
作者: CHUNG1219    時間: 2005-10-15 07:37 PM     標題: 你/妳假如被擄上飛碟,被貌似地球美女/男外星人強行性交,你們如何應付?

下面引用由z124x010521v2005/10/15 04:33pm 發表的內容:
ㄏㄏ....不過如果能要求回報的話!那我要他順便幫我把我身體上所有問題或所有病痛幫我一好.當作做實驗的報酬......如果能便聰明順便讓我更聰明一點ㄏㄏ!!
你識得咁諗都幾聰明.....但你仲想更聰明一點 ? 閣下
就是一位『貪婪主義者』....勁 ~ 啪啪∼ V 搖 V ∼
不過話時話 , 外星人真係幫人醫病的個案.....我睇過
至少有近 1 5 單 , 可惜我?本書唔見? , 唉 ∼ 買唔
返架.....慘喇。嗚 ∼
作者: z124x010521v    時間: 2005-10-16 09:04 PM     標題: 你/妳假如被擄上飛碟,被貌似地球美女/男外星人強行性交,你們如何應付?

其實外星人大部分都還滿友善的啦!只會有有些做法比較慘忍的外星人.像我就有讀到過有一個人他被做了徹底檢查.重頭到腳都被許多條細線插入並且由細線抽取它的各種器官分泌物.想到這種情形就有點怕怕的...而有很多外星人就很可憐嚕!跑到美國他們的農家裡.美國的農夫是看到黑影先開槍的那種做法.所以有很多外星人比較倒楣在美國農家的地登入.就被他們看到後開槍殺死了!
作者: h3836133    時間: 2005-10-17 01:43 AM     標題: 你/妳假如被擄上飛碟,被貌似地球美女/男外星人強行性交,你們如何應付?

外星人長的太美身材又太好
只要是男人都很難抗拒的了
美女投懷送抱
大丈夫能屈能伸
放手一搏何嘗不是一件美事?
所謂春宵一刻值千金 千金難買吋光陰
被外星人擄的機會少之又少
不答應他的要求 可能會被做掉
所謂識時務者為俊傑呀!
作者: chung1219    時間: 2005-10-26 02:04 AM     標題: 你/妳假如被擄上飛碟,被貌似地球美女/男外星人強行性交,你們如何應付?

下面引用由z124x010521v2005/10/16 09:04pm 發表的內容:
其實外星人大部分都還滿友善的啦!只會有有些做法比較慘忍的外星人.像我就有讀到過有一個人他被做了徹底檢查.重頭到腳都被許多條細線插入並且由細線抽取它的各種器官分泌物.想到這種情形就有點怕怕的...而有很多...
我極之相信你所說的話 , 但我認為美國農夫
哩個做法唔算過份 , 事關對方可能是賊人。
閣下似乎睇過唔少有關書籍 , 得閒 post 多少
你睇過的書中內容....俾其他人分享下 , 好嘛 ?

作者: chung1219    時間: 2005-10-28 04:39 PM     標題: 你/妳假如被擄上飛碟,被貌似地球美女/男外星人強行性交,你們如何應付?

下面引用由h38361332005/10/17 01:43am 發表的內容:
外星人長的太美身材又太好
只要是男人都很難抗拒的了
美女投懷送抱
大丈夫能屈能伸
...
籍口之多 .... 你敢認第二 , 無人敢認第一 !!
我?籍口得四個字.....就係『食色性也』。
尤其係男人 , 天生較敏感 , 而女人則大多較
為細? ,所以是男抑或是女....當面對哩種情
況 , 要作出理智的行為未必是件易事啊....。
作者: tung0513    時間: 2005-10-28 06:56 PM     標題: 你/妳假如被擄上飛碟,被貌似地球美女/男外星人強行性交,你們如何應付?

呵呵...一定要問清潔原因我先會再考慮下啦
唔好理要性交既對象係邊個...只要有價值我都會覺得係值得考慮既
始終如果揀中左你你都係超級幸運既一個囉~~~!!
絕對冇問題24小時on call+stand by
作者: z124x010521v    時間: 2005-10-28 09:03 PM     標題: 你/妳假如被擄上飛碟,被貌似地球美女/男外星人強行性交,你們如何應付?

要說我看過的說的內容也可以阿!
在美國美地的某個人.他在晚上開車的時候(道路比較偏僻一些些).就突然看到一個不明飛行物向他飛來.後來那台飛碟就飛行在他車頂上放出一種探照光.他發現被這種光照的的引擎蓋竟然呈現有如透視般的景象.過不久後那台飛碟就右飛走嚕.
還有一則比較有名的.好像是在美國有一位老婦人.自重她學會了傳心術後有一天突然她就跟外星人連絡上了.她用打字機跟外星人交談.外星人也告訴她了一些有關為會發生的事.結果都應驗了!有一天.外星人跟她說她住的城鎮將會有災難發生.於是她就在外星人所說的災難發生日之前把村民們都撤離了村莊.最後災難真的發生了.她們村莊的火山突然爆發了.還好外星人有跟她說這件事.否則可能會死傷慘重.後來外星人又用打字機留言邀請她進飛碟.於是她就真的進了飛碟參觀.參觀完外星人就跟她說:我們要來開了.以後如果有緣再見.然後就把她送下飛碟後就飛向天際.重此後她就在也聯絡不上那位外星人了
作者: chung1219    時間: 2005-10-29 05:46 PM     標題: 你/妳假如被擄上飛碟,被貌似地球美女/男外星人強行性交,你們如何應付?

下面引用由tung05132005/10/28 06:56pm 發表的內容:
唔好理要性交既對象係邊個...只要有價值我都會覺得係值得考慮既
閣下是我眼中的第 4 位地球烈士。乜你
可以天真到認為.....仲有機會俾你問完原
因再去考慮咩 ?   

作者: 聖殿之龍    時間: 2005-10-29 07:15 PM     標題: 你/妳假如被擄上飛碟,被貌似地球美女/男外星人強行性交,你們如何應付?

基於外星人不會詢問你意願(本人認為),
我想到一種對策:
首先我會扮成被迫,表現得好痛苦,
之後當佢地迫我"強行進入"時突然"發難"
令那位"外星勇士"以後不敢再來地球作進行實驗

這樣就能令外星人少了一位"自願者",令地球人中招機會下降
,順便享一享溫柔~~~AoA
作者: chung1219    時間: 2005-10-31 02:20 AM     標題: 你/妳假如被擄上飛碟,被貌似地球美女/男外星人強行性交,你們如何應付?

下面引用由tung05132005/10/28 06:56pm 發表的內容:
閣下渴望度之高似乎不在我之下 , 對的....男性
較易話為。但並非揀中就以為一定有哩類實驗
可以俾你做 , 可能會出現類似『邱比斯伍敦』
的遭遇在你身上啊 !

作者: chung1219    時間: 2005-10-31 02:23 AM     標題: 你/妳假如被擄上飛碟,被貌似地球美女/男外星人強行性交,你們如何應付?

下面引用由z124x010521v2005/10/28 09:03pm 發表的內容:
要說我看過的說的內容也可以阿!
在美國美地的某個人.他在晚上開車的時候(道路比較偏僻一些些).就突然看到一個不明飛行物向他飛來.後來那台飛碟就飛行在他車頂上放出一種探照光.他發現被這種光照的的引擎蓋竟然?..
你講的第2個事件....我以前曾聽過 , 但搵
你做實驗的外星人就不會對人那般好了。

作者: yeungm    時間: 2005-10-31 08:42 PM     標題: 你/妳假如被擄上飛碟,被貌似地球美女/男外星人強行性交,你們如何應付?

well, it depends law, what if they kidnapped u, and u can never go back to earth or home!!!???
作者: billy0083    時間: 2005-11-5 04:59 PM     標題: 你/妳假如被擄上飛碟,被貌似地球美女/男外星人強行性交,你們如何應付?

我會覺得好噁心……
但都會問下佢地點解要咁做
作者: 烈炎闇    時間: 2005-11-9 10:51 PM     標題: 你/妳假如被擄上飛碟,被貌似地球美女/男外星人強行性交,你們如何應付?

我死也不要跟外星人X交或X交咧(口X或肛X)
作者: chung1219    時間: 2005-11-12 01:49 AM     標題: 你/妳假如被擄上飛碟,被貌似地球美女/男外星人強行性交,你們如何應付?

下面引用由yeungm2005/10/31 08:42pm 發表的內容:
well, it depends law, what if they kidnapped u, and u can never go back to earth or home!!!???
或者有部份被擄者永遠『人間蒸發』都唔奇......
永遠做外星人的『性奴』....自殺仲好過。8_8 ∼
作者: kennychan007    時間: 2005-11-24 09:11 PM     標題: 你/妳假如被擄上飛碟,被貌似地球美女/男外星人強行性交,你們如何應付?

我沒有選擇,當作一夜情.如果不做,外星美女一定不放過我.且用一些刑具逼我.加上我想看看外星和人類混種是如何?一是我帶Ak-47,以防萬一
作者: 諸葛嵐    時間: 2005-11-25 12:49 AM     標題: 你/妳假如被擄上飛碟,被貌似地球美女/男外星人強行性交,你們如何應付?

下面引用由kennychan0072005/11/24 09:11pm 發表的內容:
我沒有選擇,當作一夜情.如果不做,外星美女一定不放過我.且用一些刑具逼我.加上我想看看外星和人類混種是如何?一是我帶Ak-47,以防萬一
那跟你交合是位男外星人又點???
作者: 天使號角    時間: 2005-11-26 04:15 PM     標題: 你/妳假如被擄上飛碟,被貌似地球美女/男外星人強行性交,你們如何應付?

我夢寐以求呀~~
我會要求外星人將我改造[^___^]
改造成機械人~這樣便免受生老病死之苦,同時肉體上的痛苦/感情也會失去~
這是機械化的代價~(就像銀河鐵路999女主角的母親)
當然,長生不死的話便可不受時間限制,學習想學的東西了~
作者: CHUNG1219    時間: 2005-12-4 01:55 AM     標題: 你/妳假如被擄上飛碟,被貌似地球美女/男外星人強行性交,你們如何應付?

下面引用由諸葛嵐2005/11/25 00:49am 發表的內容:
那跟你交合是位男外星人又點???
俾你吹漲∼ 我邊有俾哩一項大家揀呢 ?
米再老作....
作者: apple5    時間: 2005-12-4 10:42 AM     標題: 你/妳假如被擄上飛碟,被貌似地球美女/男外星人強行性交,你們如何應付?

我也絕對不會,萬一染上奇怪的病就遭了.
作者: keira    時間: 2005-12-10 12:15 AM     標題: 你/妳假如被擄上飛碟,被貌似地球美女/男外星人強行性交,你們如何應付?

我會先問原因吧...
反正也沒有選擇的餘地...
知道是什麼原因也比不明不白的來得好,
心裡會好過一點點吧...=.=
作者: CHUNG1219    時間: 2005-12-12 08:08 PM     標題: 你/妳假如被擄上飛碟,被貌似地球美女/男外星人強行性交,你們如何應付?

下面引用由apple52005/12/04 10:42am 發表的內容:
我也絕對不會,萬一染上奇怪的病就遭了.
這樣的例子未發生過 , 醫人就有。
作者: CHUNG1219    時間: 2005-12-14 02:04 PM     標題: 你/妳假如被擄上飛碟,被貌似地球美女/男外星人強行性交,你們如何應付?

下面引用由keira2005/12/10 00:15am 發表的內容:
我會先問原因吧...
反正也沒有選擇的餘地...
知道是什麼原因也比不明不白的來得好,
心裡會好過一點點吧...=.=
逆來順受 ? 不怪妳 , 始終是女孩子 ,
但願.... 我也是外星人之一。
作者: 朽木留亞    時間: 2005-12-29 11:56 AM     標題: 你/妳假如被擄上飛碟,被貌似地球美女/男外星人強行性交,你們如何應付?

要睇當時情況.... 不過既然被擄得上飛碟,
即係都唔到我佔地利/主動逃走得到的吧?
雖然外表是人類...
但始終唔知外星人同地球人體質上有咩唔同,
若果隨隨便便就範或者扮暈任佢魚肉,
可能佢中途識變身/ 變巨大化(超人迪加?)
被佢當實驗品亂來搞....隨時會死左都唔知咩事...
(外國農場有時發現牛隻的碎屍唔知係咪呢個原因)
而且地球人可能對外星病菌無抵抗力,
外星人以為無事其實等於地球的絕症咁就o咀~
可以溝通的話會問清楚企圖, 睇下有無其他商榷的餘地....
咁高文明的外星生物應該會有少少情理吧?
告訴他我已經有男朋友, 叫佢諗下其他方法解決唔好搞我~
溝通唔到會作點反抗, 希望佢明白我意思...
但唔會以硬物作太激烈動作/攻擊性反抗,
以免佢發惡可能一槍K左我就無意思了....
總之都係見步行步~
作者: esperanto    時間: 2006-3-9 11:01 PM     標題: 你/妳假如被擄上飛碟,被貌似地球美女/男外星人強行性交,你們如何應付?

既然貌似地球美女,重使讲,一率通杀。fuck左再讲。系这个60亿人的世界里,哪有甘易碰这类事,所以讲 一率整巨。再做翻次巨姑爺仔益下其他人。
作者: 0922465163    時間: 2006-3-14 03:19 PM     標題: 你/妳假如被擄上飛碟,被貌似地球美女/男外星人強行性交,你們如何應付?

如果是外星人我會叫他先去7-11買保險套~
先學會用在交合~擺他一道
作者: chung1219    時間: 2006-3-15 01:48 AM     標題: 你/妳假如被擄上飛碟,被貌似地球美女/男外星人強行性交,你們如何應付?

下面引用由朽木留亞2005/12/29 11:56am 發表的內容:
要睇當時情況.... 不過既然被擄得上飛碟,
即係都唔到我佔地利/主動逃走得到的吧?
雖然外表是人類...
但始終唔知外星人同地球人體質上有咩唔同,
...
閣下是一個理智型的人 , 但有時不作
出反抗 , 就只會任人魚肉 ....
作者: chung1219    時間: 2006-3-15 01:55 AM     標題: 你/妳假如被擄上飛碟,被貌似地球美女/男外星人強行性交,你們如何應付?

下面引用由esperanto2006/03/09 11:01pm 發表的內容:
既然貌似地球美女,重使讲,一率通杀。fxxx左再讲。系这?60?人的世界里,哪有甘易碰这?事,所以讲 一率整巨。再做翻次巨姑爺仔益下其他人。
太坦白的見解 , 唔 ∼ 不錯 ....真的不錯啊。
閣下的口氣之大似乎與性需要亦成正比 , 哈哈 ∼
跟本人同樣擁有著超級兇猛『掠食者』的本色 ,
不...., 應該說兇猛度似乎不在我之下 !
有著數就搵到盡 .....
地球又多了一位兇悍戰士了....呵呵 ∼

作者: 柴人    時間: 2006-3-20 05:21 PM     標題: 你/妳假如被擄上飛碟,被貌似地球美女/男外星人強行性交,你們如何應付?

係我就黎番場轟轟烈架喇...................係又死唔係又死(佢個樣係好的話= =)
作者: chung1219    時間: 2006-3-25 01:31 AM     標題: 你/妳假如被擄上飛碟,被貌似地球美女/男外星人強行性交,你們如何應付?

下面引用由09224651632006/03/14 03:19pm 發表的內容:
如果是外星人我會叫他先去7-11買保險套~
先學會用在交合~擺他一道
去 7-11 買 ? 是否比起 OK 便利店更便宜 ?
先學會才 .....? 閣下似乎還未成年....
作者: chung1219    時間: 2006-3-25 01:37 AM     標題: 你/妳假如被擄上飛碟,被貌似地球美女/男外星人強行性交,你們如何應付?

下面引用由柴人2006/03/20 05:21pm 發表的內容:
係我就黎番場轟轟烈架喇...................係又死唔係又死(佢個樣係好的話= =)
從這番見解得出.....閣下應該是個敢於面對惡
劣環境的人 , 有著『烈士』的潛質 ! 體內流著
烈士的血 !
作者: 座敷童子    時間: 2006-3-26 08:33 PM     標題: 你/妳假如被擄上飛碟,被貌似地球美女/男外星人強行性交,你們如何應付?

管理員按:無意義回覆
作者: 1001echo    時間: 2006-3-29 09:48 AM     標題: 你/妳假如被擄上飛碟,被貌似地球美女/男外星人強行性交,你們如何應付?

管理員按:無意義回覆。
作者: chung1219    時間: 2006-3-30 06:12 AM     標題: 你/妳假如被擄上飛碟,被貌似地球美女/男外星人強行性交,你們如何應付?

下面引用由1001echo2006/03/29 09:48am 發表的內容:
前提是紀念品~heeheee~
錢就無謂~~
多謝閣下的回應~
紀念品....哩一樣都俾你諗到 , 妙啊 ! 呵呵 ~
咁閣下想要邊一類紀念品 ?
其實外星人好有可能真的會送禮物給你 , 但
應該都是『植入器』之類的東西 .....

作者: chung1219    時間: 2006-3-30 09:03 PM     標題: 你/妳假如被擄上飛碟,被貌似地球美女/男外星人強行性交,你們如何應付?

下面引用由discovery5312006/03/30 06:33pm 發表的內容:
我係男既 + 無女朋友
睇下事完後有咩利益啦,如果唔係一定唔同佢癲
有無女朋友都無乜關係 , 外星人唔會因為
你有女朋友就唔捉你。
即是無利益就會反抗到底啦 ! 對嘛 ?
作者: sgrlto    時間: 2006-4-1 06:41 PM     標題: 你/妳假如被擄上飛碟,被貌似地球美女/男外星人強行性交,你們如何應付?

實不相瞞,如果係既話,我什麼都不理便跟她性交...
其實我等左好耐架啦!!菊花呀菊花...哈哈∼∼
有些人可能會說我禽獸都不如,但我認為我的思想是正常的
作者: chung1219    時間: 2006-4-2 12:10 AM     標題: 你/妳假如被擄上飛碟,被貌似地球美女/男外星人強行性交,你們如何應付?

下面引用由sgrlto2006/04/01 06:41pm 發表的內容:
實不相瞞,如果係既話,我什麼都不理便跟她性交...
其實我等左好耐架啦!!菊花呀菊花...哈哈∼∼
有些人可能會說我禽獸都不如,但我認為我的思想是正常的
你太猴擒了 , 比起我似乎....有過而無不及 !
你想跟外星人來個翻雲覆雨 ? 你不是想跟
衛蘭嗎 ?

作者: sgrlto    時間: 2006-4-2 09:22 AM     標題: 你/妳假如被擄上飛碟,被貌似地球美女/男外星人強行性交,你們如何應付?

下面引用由chung12192006/04/02 00:10am 發表的內容:
你太猴擒了 , 比起我似乎....有過而無不及 !
你想跟外星人來個翻雲覆雨 ? 你不是想跟
衛蘭嗎 ?
衛蘭,不要這樣說我的偶像啊!
我經以有我的愛人了,不要衛蘭啦!衛蘭只是我的代替品XDD
事關我愛的那個女仔很像衛蘭啊!
好多野都有第一次同外星人做愛都耍有第一次啊!試試感覺如何嗎︿︿

歡迎光臨 Cyber X-files (http://cyberxfiles.com/cyberx/) Powered by Discuz! 7.0.0