標題: [認真 + 請求]我唔知自己見到既係唔係真 [打印本頁]

作者: 茂木夏樹    時間: 2005-7-4 05:31 PM     標題: [認真 + 請求]我唔知自己見到既係唔係真

咁多位前輩,大家好呀。
 小女(哈哈,睇得韓片多添)由好細個開始,都會偶爾咁見到一d好唔真實既野……好似,最近有一次放學咁,帶我個妹去買公仔。我地行入個商場既時候,我覺得好奇怪,但係,又唔知應該點講,又怕嚇親我個妹,so就無講出黎。但係,越行得耐,個種感覺越辛苦。明明係有冷氣既地方,我就覺得好熱,好似火燒咁……
 仲有呀,我好多時都會見到一d好似影既野,but我一轉頭又無晒啦!!由其係我屋企,if我老豆唔係度既話呢( pps: 我老豆係警察黎架)!個種情況就更多。不過,又唔會話特別唔舒服,仲會有一種好親切既感覺……

我相問,d咁既情況,我可以點……
 麻凡咁多位前輩幫手啦…… thanky.
作者: Graceluke    時間: 2005-7-4 11:11 PM     標題: [認真 + 請求]我唔知自己見到既係唔係真

我想它們都沒有害人之意,或許它們也不想給你看到,可能你時運低吧!
作者: 茂木夏樹    時間: 2005-7-5 12:18 AM     標題: [認真 + 請求]我唔知自己見到既係唔係真

我諗佢地真係無惡意既…不過人對於自己唔知既野,都會存在一d危機感掛

作者: cammy4016    時間: 2005-7-5 01:08 AM     標題: [認真 + 請求]我唔知自己見到既係唔係真

☉☉∼臨近七月節;一般“四方朋友”而已。可以的話,盡量都以視而不見之心態吧!

管理員按:  會員請勿上傳與主題無關之圖片以增加伺器負荷.
作者: mj21816    時間: 2005-7-6 02:44 PM     標題: [認真 + 請求]我唔知自己見到既係唔係真

我想話你聽一點事,係佛教我地吾會成日同人講話你感覺到和聽到的係靈界事件,有好多時都可能係我地自己感覺過敏,但如果你係家中都感覺到的,好可能係過去的親人,因為一般情況普通的靈界係吾可以隨便進入其他人家中,更何況你無覺得佢打擾你,所以你吾應該再去在乎佢地的存在
作者: szezone    時間: 2005-7-7 05:09 AM     標題: [認真 + 請求]我唔知自己見到既係唔係真

不要太疑神疑鬼﹐應該先擔心是不是出自身體的生理問題。自己嚇自己會使情況更糟。
作者: 蒲芷芩    時間: 2005-7-8 12:33 PM     標題: [認真 + 請求]我唔知自己見到既係唔係真

我覺得 , 姊姊無錯係擔心得多左d。其實 , 我姊姊都唔鐘意提 d 咁 ge 事。佢有睇過心理醫生 , 但係 , 醫生話佢好正常 ...... 而且 , 都係因為佢唔識 ja , 所以 , 就黎向咁多前輩請教 lo。唔知我可以點幫到我姊姊呢 ?

作者: etwilliam    時間: 2005-7-9 09:50 PM     標題: [認真 + 請求]我唔知自己見到既係唔係真

你感到熱,但是知道開了冷氣,請問你如何得知開了冷氣?問你妹?你不怕嚇到她嗎?
作者: 蒲芷芩    時間: 2005-7-11 04:10 PM     標題: [認真 + 請求]我唔知自己見到既係唔係真

我個背囊扣住一個公仔型ge溫度計 , 姊姊唔問我都知啦 !
 If , 咁大個商場係無冷氣ge話 , d 人仲邊可以行得咁開心喎 ? I think 會唔會係個日姊姊有 d 唔舒服 but 我唔知呢 ?

歡迎光臨 Cyber X-files (http://cyberxfiles.com/cyberx/) Powered by Discuz! 7.0.0