標題: M A S K [打印本頁]

作者: 天命難違    時間: 2005-6-4 04:59 PM     標題: M A S K

我FD問男仔應用乜野MASK才可保持全身皮膚(面,手,成身)又白又滑,誰可以解答?
同樣,經常打籃球既男仔應用乜野護膚品レ可KEEP住皮膚(面,手,成身)又白又滑呢?
仲有,我想問係咪有D男仔天生皮膚就好白同滑嫁?(因為人人都話我皮膚好,但我又唔係女人型,而且我係讀男校,仲係F.3添,所以我覺得唔係太正常)
邊個可以解答啊?
作者: sbh20052003    時間: 2005-6-4 06:25 PM     標題: M A S K

男仔呀..冇架喎..用下D比計貴少少男士清潔用品囉..手..可以用一D比較粗粒既手磨砂.
身就一定要用有牛奶成份磨砂..可滋潤..又會令皮膚光滑.皮膚白同滑兩回事..1)都好講飲食..2)早訓..3)天生..4)後天..好多好多野....我係一個女仔..我自已本身皮膚比好多好多女仔一定好..我本人白裹X紅皮膚..所以一定要好好Keep住..朋友你都係呀......
作者: 天命難違    時間: 2005-6-4 07:02 PM     標題: M A S K

下面引用由sbh200520032005/06/04 06:25pm 發表的內容:
男仔呀..冇架喎..用下D比計貴少少男士清潔用品囉..手..可以用一D比較粗粒既手磨砂.
身就一定要用有牛奶成份磨砂..可滋潤..又會令皮膚光滑.皮膚白同滑兩回事..1)都好講飲食..2)早訓..3)天生..4)後天..好多好多野...
磨砂可以係邊度買啊∼
作者: janethugo    時間: 2005-6-4 07:28 PM     標題: M A S K

做美白之前一定要打好個底.
一定要keep住用保濕...
如果唔係白咗之後過幾日都會自動黑返..
所以一定要keep住保濕喔...

歡迎光臨 Cyber X-files (http://cyberxfiles.com/cyberx/) Powered by Discuz! 7.0.0