標題: [引文轉貼]哈哈哈!入來聽下啦! [打印本頁]

作者: soso128    時間: 2005-8-15 02:40 AM     標題: [引文轉貼]哈哈哈!入來聽下啦!

kakakaka.....我聽完笑到肚痛!有人會咁去找工作嗎?我覺得係個男仔有問題(個腦)!.........聽落唔似做假?大家認為嗎!>>>暑期工被騙實錄...超搞笑>>>按入去後,請開你的喇叭.因為這是聽的.>>>http://www.putfile.com/media.php?n=35686;35338;
作者: manman288    時間: 2005-8-15 04:30 AM     標題: [引文轉貼]哈哈哈!入來聽下啦!

下面引用由soso1282005/08/15 02:40am 發表的內容:
kakakaka.....我聽完笑到肚痛!有人會咁去找工作嗎?我覺得係個男仔有問題(個腦)!.........聽落唔似做假?大家認為嗎!>>>暑期工被騙實錄...超搞笑>>>按入去後,請開你的喇叭.因為這是聽的.&g...
哈哈哈哈哈哈^^
我聽完都笑到肚痛,,,,個男仔白白痴痴,
笑到肚痛,,,,,,

作者: soso128    時間: 2005-8-15 04:42 AM     標題: [引文轉貼]哈哈哈!入來聽下啦!

下面引用由manman2882005/08/15 04:30am 發表的內容:
哈哈哈哈哈哈^^
我聽完都笑到肚痛,,,,個男仔白白痴痴,
笑到肚痛,,,,,,
manman288 ..........你覺得是真係有此人還是電台找人扮呢?   
作者: soso128    時間: 2005-8-15 04:47 AM     標題: [引文轉貼]哈哈哈!入來聽下啦!

我覺得是真呢!大家有冇聽到個儍仔去問佢呀媽最尾個段?所以我認為是真係le個原因!
作者: manman288    時間: 2005-8-15 04:55 AM     標題: [引文轉貼]哈哈哈!入來聽下啦!

下面引用由soso1282005/08/15 04:42am 發表的內容:
manman288 ..........你覺得是真係有此人還是電台找人扮呢?
soso128^^,,,,
我覺得電台找人扮ge,,,
無理由被個男仔白白痴痴講咁多笑話,,
如果係其他人,,,,
電台d人cut左線 la,,^^ ha
作者: joe198663    時間: 2005-8-15 05:23 AM     標題: [引文轉貼]哈哈哈!入來聽下啦!

Hahaha... Thanks for your great sharing!! ^_^
This record is sooooooooo funny~ (爆笑度200%)

According to the record, it seems the student plays a trick on the woman...
He is so funny ar... ^.^
I appreciate his special idea...
Surely he wants to be a ''good'' volunteer...
And then he will get a great ''achievement'' in his part-time job...
And I appreciate his great courage too...
Actually it is a courage to play tricks on the woman...

On the other hand, I appreciate the woman's patience...
She is patient enough to haddle this mad student...
And she does her duty to help the student...
If I were her, I will shout angrily at the student...

Where do you find this interesting record?
And would you like to share more with us? 8)

作者: daguilar    時間: 2005-8-15 08:39 AM     標題: [引文轉貼]哈哈哈!入來聽下啦!

分明就係903架勢堂中森美扮青少年搵暑期工..
聽到我傻左//
接電話o個個係小儀黎架,所以一定唔係扮
我仲諗住佢會講埋扮小白兔派復活蛋添。
作者: Hollyren    時間: 2005-8-15 08:56 AM     標題: [引文轉貼]哈哈哈!入來聽下啦!

"鼻鼾"中心??? 避寒中心??? 賣淫????>.<|||||笑淫淫,遊子吟..... 搞咩啊個靚仔????電架他???????? ps:我覺得個靚仔的聲線好似阿燦???
作者: soso128    時間: 2005-8-15 10:40 AM     標題: [引文轉貼]哈哈哈!入來聽下啦!

下面引用由manman2882005/08/15 04:55am 發表的內容:
如果係其他人,,,,
...
manman288.......你講得好有理......!
作者: soso128    時間: 2005-8-15 10:46 AM     標題: [引文轉貼]哈哈哈!入來聽下啦!

下面引用由joe1986632005/08/15 05:23am 發表的內容:
Hahaha... Thanks for your great sharing!! ^_^
This record is sooooooooo funny~ (爆笑度200%)
According to the record, it seems the student plays a trick on the woman...
...
joe198663.....好好笑呢!我頭一次聽有咁既人找工作!個女人又好似好同大聲!真假都好啦,,,,,,,已帶來好多笑料比大家呵!*^*~   
作者: chloechloe    時間: 2005-8-15 11:44 AM     標題: [引文轉貼]哈哈哈!入來聽下啦!

的而且確係森美小儀黎架~~~~~~~~~~~
最愛小儀果句"熱屎辣辣" hahaha
作者: Hollyren    時間: 2005-8-15 01:39 PM     標題: [引文轉貼]哈哈哈!入來聽下啦!

我都好想聽下森美小儀的其他節目,請問大家有無好似"恐怖熱線人"甘有無得響網上每星期都可以更新收聽啊????
好想要個連接啊~thank you~
作者: 鬼仲    時間: 2005-8-15 03:30 PM     標題: [引文轉貼]哈哈哈!入來聽下啦!

好明顯係假啦~~~~~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
作者: soso128    時間: 2005-8-17 02:17 AM     標題: [引文轉貼]哈哈哈!入來聽下啦!

下面引用由joe1986632005/08/15 05:23am 發表的內容:
...
joe198663.....又真係幾好笑!聽了令人笑不停...不過有會員講可能是電台找人扮?有這可能.....不要理真與假帶來歡笑也唔錯!   
作者: soso128    時間: 2005-8-17 02:26 AM     標題: [引文轉貼]哈哈哈!入來聽下啦!

下面引用由manman2882005/08/15 04:55am 發表的內容:
如果係其他人,,,,
...
manman288 .....講得好有理.....冇理由佢答出咁無聊同不正常問與答....而電台會比佢up咁耐....!電台時間好Q貴喎,,,都唔比佢亂丟時間啦!同意你講!
作者: soso128    時間: 2005-8-17 02:34 AM     標題: [引文轉貼]哈哈哈!入來聽下啦!

下面引用由daguilar2005/08/15 08:39am 發表的內容: 分明就係903架勢堂中森美扮青少年搵暑期工.. 聽到我傻左// 接電話o個個係小儀黎架,所以一定唔係扮 我仲諗住佢會講埋扮小白兔派復活蛋添。
daguilar....呵!你常有聽此節目,當然你較清楚在節目中佢地會玩咩啦!想問問>>> 我仲諗住佢會講埋扮小白兔派復活蛋添<<<可以講下以上話題意思同大家分享下嗎?多謝你先ok!
作者: soso128    時間: 2005-8-17 02:43 AM     標題: [引文轉貼]哈哈哈!入來聽下啦!

下面引用由Hollyren2005/08/15 08:56am 發表的內容: "鼻鼾"中心??? 避寒中心??? 賣淫????>.<|||||笑淫淫,遊子吟..... 搞咩啊個靚仔????電架他???????? ...
Hollyren....哈哈哈!佢講野係有D音好Q, >>>ps:我覺得個靚仔的聲線好似阿燦??? <<<唔多似喎?(TVB...那個?),,,,,,,定>>>李燦X???
作者: soso128    時間: 2005-8-17 02:54 AM     標題: [引文轉貼]哈哈哈!入來聽下啦!

下面引用由chloechloe2005/08/15 11:44am 發表的內容: 的而且確係森美小儀黎架~~~~~~~~~~~ 最愛小儀果句"熱屎辣辣" hahaha
chloechloe.......即是>>>女声係小儀?男声係森美?.....唔同節目喎!架勢堂<<<係佢2人節目?我以為是>>>劉天蘭!是換左主持定係一出la個節目就係佢2人主持?呵呵少聽可講我知嗎?thx}}}.^*^~
作者: soso128    時間: 2005-8-17 03:06 AM     標題: [引文轉貼]哈哈哈!入來聽下啦!

下面引用由Hollyren2005/08/15 01:39pm 發表的內容:
我都好想聽下森美小儀的其他節目,請問大家有無好似"恐怖熱線人"甘有無得響網上每星期都可以更新收聽啊????
好想要個連接啊~thank you~
Hollyren......本論壇也有.....你試下有冇你想聽個D啦! 新城恐怖熱線>>>http://www.997metroshowbiz.com/ghost/index.html去看看吧本論壇>>>http://www.cyberxfiles.com/cgi-bin/cyba1.cgi
作者: soso128    時間: 2005-8-17 03:36 AM     標題: [引文轉貼]哈哈哈!入來聽下啦!

下面引用由鬼仲2005/08/15 03:30pm 發表的內容:
好明顯係假啦~~~~~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
鬼仲..........thx..........各會員已論定多是假的,會有電台比佢講咁耐咩!   
作者: kkkso04010    時間: 2005-8-17 01:52 PM     標題: [引文轉貼]哈哈哈!入來聽下啦!

個男仔極低能,我聽完後笑到常死!
作者: soso128    時間: 2005-8-17 03:52 PM     標題: [引文轉貼]哈哈哈!入來聽下啦!

下面引用由kkkso040102005/08/17 01:52pm 發表的內容:
個男仔極低能,我聽完後笑到常死!
講真個句.....真係好Q好笑,我總共聽左多次但都可以笑得出!
作者: Hollyren    時間: 2005-8-17 05:30 PM     標題: [引文轉貼]哈哈哈!入來聽下啦!

Sorry啊∼楼主
我可能表達有問題,我是問有無人有森美同小儀節目網上播出既連接啊∼
恐怖熱線人我都成日聽既∼
>V<|||||

作者: soso128    時間: 2005-8-17 10:49 PM     標題: [引文轉貼]哈哈哈!入來聽下啦!

下面引用由Hollyren2005/08/17 05:30pm 發表的內容:
Sorry啊∼楼主
我可能表達有問題,我是問有無人有森美同小儀節目網上播出既連接啊∼
恐怖熱線人我都成日聽既∼
>V<|||||
呵!是我誤會了....................!

歡迎光臨 Cyber X-files (http://cyberxfiles.com/cyberx/) Powered by Discuz! 7.0.0