標題: 最喜愛漫畫投票 [打印本頁]

作者: 百葉窗    時間: 2004-8-7 04:06 PM     標題: 最喜愛漫畫投票

項目少,請見諒!
看過的漫畫請在名稱vote
你最喜愛的漫畫請vote
  • (可多選)
    我睇過的comic唔多,最中意睇One Piece,純情房東俏房客,日式麵飽王,hunter
    敬請投票!!!
    [hidepoll]
    作者: 雷.仲恩    時間: 2004-8-7 04:16 PM     標題: 最喜愛漫畫投票

HunterXHunter 我十分喜歡,不過香港與日本的出書日(可以買的時間)的差距很大,很久才出一本,非常吊「引」。
    我一向不看漫畫的…因為沒有動機就進去看…不過HunterXHunter 比較吸引到我…可能是打鬥與劇情的比例分配比較好吧…而且我喜歡他那「念」和不同的系。
    特質系最帥了^^
    作者: 百葉窗    時間: 2004-8-7 04:20 PM     標題: 最喜愛漫畫投票

雷.仲恩 , 你睇到第幾回ar,我只係o係呢個網[ http://huntercomic.hk.st/ ]看到219回詐!!!
    作者: Aphrodite    時間: 2004-8-7 04:20 PM     標題: 最喜愛漫畫投票

我看的漫畫大多都是少女漫畫...
    最喜歡的...................沒有啦...看過的都喜歡..
    小甜甜..白木蘭圓舞曲..他與她的事情..還有美少女戰士..
    喔....這幾套實在太好看了...還有我唯一看過的少年漫畫『龍珠』我看上隱的.....
    不過..不得不提的是clamp姐姐們的『X』吧...
    很好看....真的...可是....10年了~~~~~~~~還在第18集喔~~~~~~~~~~~~~~~~~~~=.=
    還在說:『未來尚未決定好。』.....喔..我暈了....
    作者: 天使號角    時間: 2004-8-7 04:46 PM     標題: 最喜愛漫畫投票

唉~~沒有多項選擇啊??
    我也喜歡HxH,金田一,名偵探柯南,純情房東俏房客呀~~
    CLAMP的聖傳才是王道!!!!!!
    作者: 22564990    時間: 2004-8-7 04:57 PM     標題: 最喜愛漫畫投票

HunterxHunter我覺得最好睇
    跟住就係鬼眼,足球少將,閃靈
    作者: 雷.仲恩    時間: 2004-8-7 04:58 PM     標題: 最喜愛漫畫投票

下面引用由百葉窗2004/08/07 04:20pm 發表的內容:
    雷.仲恩 , 你睇到第幾回ar,我只係o係呢個網看到219回詐!!!
    我只有看漫畫…你那個網非常正﹗謝謝~
    Aphrodite﹕我也看過唯一的一部少女漫畫=.=應該是我姊借來的…好像叫「神風怪盜貞德」
    情節一般…不過扯到上帝那裡就有點誇。
    不過畫就是畫得很好很華麗,不過現在記憶已經剩下很少,只是記得﹕
    「我就是怪盜森巴達。」=.=
    作者: minoko    時間: 2004-8-7 06:38 PM     標題: 最喜愛漫畫投票

有冇睇過恐怖寵物店~
    個作者係秋乃茉莉~~
    佢仲其他ga作品~不過我到而家剩係睇三個~~~
    好想睇埋其他呀~~~~
    呢度有冇人識得佢呀??????~
    作者: 癲狗    時間: 2004-8-7 07:15 PM     標題: 最喜愛漫畫投票

I LIKE[ 哆啦A夢 ] BEST~!!!!!
    I THINK THE  ROBOT CAT IS SO CUTE & POPULAR..........
    MOST PEOPLE LIKE HIM ......
    作者: ocean0867    時間: 2004-8-7 09:09 PM     標題: 最喜愛漫畫投票

我都幾鐘意睇漫畫的
    其中最鐘意睇的係hunter x hunter , 通靈王,one piece,強棒出擊,狐忍,魔界小金毛
    強棒個名可能好多人都未聽過,但係我覺得如果你睇左第一集,你就可能會一路睇落去,而且d圖畫得愈來愈好,所以如果想睇好笑的漫畫我會推薦強棒出擊(台灣叫野球長打王)
    作者: ezratse    時間: 2004-8-7 09:29 PM     標題: 最喜愛漫畫投票

以上的除了日式麵飽王外,我差不多都全看過。
    我最喜歡的慢畫不在這例,是銀河鐵道九九九,我看了不只三十次。現在無線電視早上做的不是銀河鐵道九九九,而是銀河鐵道全部車。
    作者: 玄奘    時間: 2004-8-7 11:18 PM     標題: 最喜愛漫畫投票

我喜愛的有 鬼眼狂刀 , OnePiece , 棋靈王 , 鋼之練金術師 , 烈火之炎 , HunterXHunter , 閃靈二人組 , 遊戲王 , 通靈王 , 最遊記
    但最喜愛的都是 黑貓 (黑色野貓 black cat)
    說是說 =    =
    怎麼沒黑貓給我選 =     =

作者: kant2219    時間: 2004-8-8 12:05 AM     標題: 最喜愛漫畫投票

上面那些漫畫,除?OnePiece 同網球王子之外,基本上全部都睇哂,而我最鐘意係龍珠同GTO!
    作者: 牧牧    時間: 2004-8-8 01:22 AM     標題: 最喜愛漫畫投票

下面引用由minoko2004/08/07 06:38pm 發表的內容:
    有冇睇過恐怖寵物店~
    個作者係秋乃茉莉~~
    佢仲其他ga作品~不過我到而家剩係睇三個~~~
    好想睇埋其他呀~~~~
    呢度有冇人識得佢呀??????~
    我也喜歡恐怖寵物店呀~~~D伯爵那奇妙的氣質真的是無人可比~~(除了他那一家子之外…=_=|||)
    而秋乃茉莉…據我所知…我只看過她三部作品呢~~
    一就是恐怖寵物店、
    二是一部跟公主有關的,全三冊(名稱忘了)
    三是她的新作"幻獸星座"(也不錯看哦~~^_^)
    她是少數我喜歡的少女漫畫家之一說~~我看的大部分都是少年漫畫~~>_<
    因為她的故事風格很有特色吧~~
    基本上…我只要故事很特別很吸引我,我就會看啦~~~
    不過為什麼吸引我的總是少年漫畫呢~~(以上所列的絕大部分我都看過~~笑)
    我真的沒有特別挑…真的哦~~~!!
    作者: 絕無朋    時間: 2004-8-8 02:53 AM     標題: 最喜愛漫畫投票

我都係喜歡onepiece HunterxHunter 頭文字d 高達 gto boy聖子
    以家相睇狐忍,不過想知胡事講咩先看
    作者: Chieri    時間: 2004-8-8 05:03 AM     標題: 最喜愛漫畫投票

我鍾意睇柯南、金田一、臘筆小新、叮噹 ( 多啦A夢 )同狐忍。
    因為我比較鍾意睇小說多o的,所以鍾意睇o既漫畫唔多。
    不過狐忍真係好睇 .... 以致我連狐忍o既卡通都 download 埋o黎睇。
    作者: 凱提風    時間: 2004-8-8 05:49 AM     標題: 最喜愛漫畫投票

「銀河戰國群雄傳」也是一部不錯的漫畫!
    漫畫中所描述的處世理論對每個人的處事觀及思想亦可有一定程度的幫助!
    如要在線觀看漫畫的話, 亦可到一名為普斯討論區的網站瀏覽, 其中的動漫台存有大量漫畫可供在線或下載觀看。
    管理員按
    不要公開提供下載網址哦~
    想要的人請pm問他謝謝

作者: 羅偉成    時間: 2004-8-8 08:05 AM     標題: 最喜愛漫畫投票

海盜王,狐忍,hunter,鋼金,純情房東俏房客,幽游白書,
    浪客劍心,龍珠,3x3eyes,統夢,怪醫秦博士,銀河鐵道999,
    xxxHolic(新漫畫),人型電腦天使心Chobits,殺戮都市Gantz,
    死亡筆記,叮噹,GS美神,地獄老師,夫妻成長日記,這些我最
    喜歡看,而且以上漫畫我都看了全套的耶!

作者: minoko    時間: 2004-8-8 11:13 AM     標題: 最喜愛漫畫投票

下面引用由牧牧2004/08/08 01:22am 發表的內容: 我也喜歡恐怖寵物店呀~~~D伯爵那奇妙的氣質真的是無人可比~~(除了他那一家子之外…=_=|||) 而秋乃茉莉…據我所知…我只看過她三部作品呢~~ 一就是恐怖寵物店、 二是一部跟公主有關的,全三冊(名稱忘了) ...
    哈~你同我一模一樣~~~我都係like少年多過少女~~ 你睇個個應該係<<天真公主萬事靈>>~~~ 我睇過《靈感商法公司》~~~~ 哈~~好開心~~搵到人同我一樣~~~ 我o的fd好多都覺得秋乃茉莉o的畫風好怪~~唔睇~~
    作者: kura    時間: 2004-8-8 02:20 PM     標題: 最喜愛漫畫投票

hunter是我低最愛歐,因為庫拉實在帥呀````
    另外魔法少年也不錯
    作者: phoemax1988    時間: 2004-8-8 02:54 PM     標題: 最喜愛漫畫投票

點解冇桂正和本"I`s"??佢d畫我覺得幾靚,
    我呢排睇返都唔覺老土,桂正和呢排仲出左本zetman添
    同埋河下水希既"草莓100%"d畫好靚,
    佢直情影響埋我既畫風.
    我好鐘意佢畫ge角色,可拖劇情@@
    仲有貞本義行既"新世紀福音戰士"
    佢d彩稿唔錯ga~
    不過由我小一出到e家先得個8期.
    大暮維人最出名ge"天上天下"又冇=.=
    不過我睇過頭4期d畫唔係好得
    不過自從佢出左本"飛輪少年"之後,畫功突飛猛進,
    可以見到佢真係有心去畫
    不過hunter富堅d畫直頭係堆草稿,
    本人睇書重畫多過重文,所以頂唔順本hunter@@
    作者: kachung415    時間: 2004-8-8 04:30 PM     標題: 最喜愛漫畫投票

為什麼沒有狐忍的....也是一本很好的漫畫...
    我也很喜歡hunter...不過很久才有一本...很慢..
    作者: 雷.仲恩    時間: 2004-8-9 01:38 AM     標題: 最喜愛漫畫投票

下面引用由phoemax19882004/08/08 02:54pm 發表的內容:
    點解冇桂正和本"I`s"??佢d畫我覺得幾靚,
    我呢排睇返都唔覺老土,桂正和呢排仲出左本zetman添
    同埋河下水希既"草莓100%"d畫好靚,
    佢直情影響埋我既畫風.
    ...
    全職獵人的畫有時真的很亂,不過我覺得最亂的是海賊王啊﹗我看過朋友的單行本一眼,便眼冒金星~
    作者: 。•墨仔•。    時間: 2004-8-9 08:37 AM     標題: 最喜愛漫畫投票

絕對是劍心吧...不過我不喜歡動畫,OVA倒是不錯
    充滿諷刺的一部巨著,我比較喜歡有深度的漫畫^^
    作者: 百葉窗    時間: 2004-8-9 03:28 PM     標題: 最喜愛漫畫投票

怎麼冇乜人有睇日式麵飽王o既?!某漫畫店的店員話好受男仔歡迎個喎!
    日式麵飽王非一般既好笑,係我看得最入神既漫畫。
    作者: ReBorN    時間: 2004-8-9 03:30 PM     標題: 最喜愛漫畫投票

頭文字D , 男兒當入樽  ~
    呢兩個最好睇啦
    作者: 就    時間: 2004-8-9 09:30 PM     標題: 最喜愛漫畫投票

我是一名漫畫迷, 為何沒有我最愛的<<五星物語>>,<<鐵拳浪子>>,<<刃牙>>,<<強殖裝甲-加爾巴>>?? 死亡筆記,是今年最喜愛的 zetman據說也不錯,有機會真的要買來看.... 其實Hunter自從過了拍賣會一段後,我覺得吸引力明顯下降了很多, 比起充滿正義感的主角,我較喜歡殺手家族出身的基路亞 比起兩名小朋友,我卻較喜歡幻影軍團。 說到畫功....有無有留意一本叫<>的漫畫???
    作者: 月之魂    時間: 2004-8-10 02:16 PM     標題: 最喜愛漫畫投票

最鍾意睇浪客劍心,武俠味幾濃,另外情節都好緊湊,
    蠟筆小新都好睇,勁搞笑
    作者: 百葉窗    時間: 2004-8-11 02:16 PM     標題: 最喜愛漫畫投票

下面引用由2004/08/09 09:30pm 發表的內容: 我是一名漫畫迷, 為何沒有我最愛的<<五星物語>>,<<鐵拳浪子>>,<<刃牙>>,<<強殖裝甲-加爾巴>>?? 死亡筆記,是今年最喜愛的
    唔好意思,我從未聽過
    作者: owlfrankie    時間: 2004-8-14 10:54 PM     標題: 最喜愛漫畫投票

要選最喜歡的漫畫我會選"聖鬥士星矢",
    其次係亂馬, 犬夜叉, 浪客劍心.....
    "Aphrodite"...我也喜歡看『X』, 不過真的追得太耐了, 之前的都忘得七七八八了....
    現在主攻少女漫畫 "不思議遊戲-玄武",
    以及開始係內地買漫畫, 因為真係平好多....

作者: 不知道    時間: 2004-8-15 09:06 PM     標題: 最喜愛漫畫投票

[glow=255,red,2]   
    呵呵到目前為止我印象最深刻 也最難難忘的兩本漫畫輸就是 烈火之炎 跟
    浪客劍心( 神劍闖江湖)  因為都畫的很精采巷浪客劍心這本漫畫當初的作者指打算
    畫此作品 7ㄍ月就好 但他萬萬沒有想到 從開頭起偉畫到完結 卻共有了5年的時間 耶哈哈ㄏ
    而其他的漫畫 有些我也都有大約看過幾本 沒有全部看過
    所以喜歡度就沒有這2本這麼大 且  烈火之炎 跟神劍闖江湖 我都有買下來放在家裡
    倉庫做收集 因有時無聊一下再拿出來 看一看也會覺得很有趣

[/glow]
    作者: CoolerMon    時間: 2004-8-15 09:24 PM     標題: 最喜愛漫畫投票

HunterXHunter 絕對首選.. 唔拖時間, 比較快... 不過, 一集與一集的時間太長..

作者: Cass    時間: 2004-8-15 09:56 PM     標題: 最喜愛漫畫投票

forget me not?我有睇呀!封面好吸引!故事都幾好!好期待第二集呀!話時話,有冇人睇[鋼鐵神兵]呀?
    又有冇人睇666呀?第1,2集故事都好,但之後我就冇睇了-_-..志水明的[怪力亂神]故事以三國做背景........好神秘.........好吸引!!
    作者: 螳螂兄    時間: 2004-8-16 06:52 PM     標題: 最喜愛漫畫投票

唉...hunterXhunter令我有點失望, 現在我睇單行本, 給我感覺沒有最初的那種要用腦思考每一個故事細節, 及那般冒險感覺(純個人意見)
    現在的獵人就像當年的龍珠, 一個字「打」, 不停咁互相切磋功夫...唉...如果係不停咁打, 我睇香港既漫畫啦, 個個都大大舊, 好打到不得了。
    作者: 傻佬丁    時間: 2004-8-16 07:39 PM     標題: 最喜愛漫畫投票

我like既漫畫大多數都係about打鬥既漫畫,例如幽游白書、龍珠同HunterxHunter.....
    但係幽默少少既漫畫我都有d like,例如多啦A夢同老夫子..........
    作者: ★自由傀儡★    時間: 2004-8-18 07:53 PM     標題: 最喜愛漫畫投票

劲中意 金田一少年的事件薄 ,名偵探柯南, GTO麻辣教師 !

仲有d恐怖漫画,其实对于我来讲一d都晤恐怖......汗...............
    作者: Dexter    時間: 2004-8-18 11:37 PM     標題: 最喜愛漫畫投票

我喜歡聖鬥士星矢,One piece,Rave,亂馬等... 而我最愛的漫畫是非常冷門的 Dragon head(龍頭)及銃夢 <------誠意推介
    作者: 我的天我的歌    時間: 2004-10-11 11:34 PM     標題: 最喜愛漫畫投票

漫畫嘛....
    看了不少哩....
    最廣受歡迎的我會看....
    不怎樣出名的也看....
    實在難以列舉哩....
    Hurter....狐忍....死亡筆記....海賊王(one piece)....
    都是我這陣子的最愛....
    我有收藏的嘛....
    Hurter....浪客劍心.....跟行運超人....
    (狐忍....死亡筆記....海賊王....朋友有喇....用不著自己買....)
    有看過的嘛....
    龍珠...犬夜叉....棋魂....遊戲王....強殖裝甲....
    甚麼跟甚麼的....不知怎麼數....

可以推介的嘛....
    少女漫畫有"貧窮貴公子"....爆笑....
    另類的有"廢柴同盟"....意識不良但極級爆笑....
    港產的我幾乎都不看....
    但陳某的"火鳳燎原"卻是非看不可....三國誌超級版....
    不看走寶....
    作者: wingwing514    時間: 2004-10-12 12:17 AM     標題: 最喜愛漫畫投票

下面引用由minoko2004/08/07 06:38pm 發表的內容: 有冇睇過恐怖寵物店~ 個作者係秋乃茉莉~~ 佢仲其他ga作品~不過我到而家剩係睇三個~~~ 好想睇埋其他呀~~~~ ...
    當然有~ 那個就是我了 記得小學時租過這套漫畫來看 多年後的今天突然很想再看一次 就下定決心買回一套 可能是這套漫畫太舊了吧 行遍了整個旺角, 也只能買回 1~9 期而已 第 10 期訂了幾個月也未有 如果完結篇未能擁有 真的會是個遺憾 .... 另外喜歡的有由貴香織理 包括 <毒伯爵該隱> <天使禁獵區> 等 <毒伯爵> 這本也大約由中學追到現在 很喜歡書中古代歐洲的華麗感 近期它終於完結了, 反而有點失落呢... 還有還有 近期追看的有 <金田一完全復活篇> 和 GTO 作者的新作 < 特公 > 也非常的緊張刺激 !
    作者: 藤原拓海    時間: 2004-10-12 01:17 AM     標題: 最喜愛漫畫投票

我最喜歡當然是頭文字D吧!
    跟著是男兒當入樽
    幽遊白書
    龍珠
    聖鬥士星矢
    亂馬1/2
    以上都是我喜歡看的漫畫
    另外我也很欣賞
    飄流教室
    古惑仔、洪興仔、東英仔、砵蘭街、紅燈區等
    我也會看看
    還有我也喜歡看風雲=天下

作者: porkchophell    時間: 2005-1-28 11:41 PM     標題: 最喜愛漫畫投票

我投了one piece.
    但是我最愛的漫畫是火影忍者, 浪客劍心跟gto.
    我很喜歡劍心裡人們的角色跟他們的心理.
    真的很好看呢.
    作者: 野蠻女    時間: 2005-1-28 11:58 PM     標題: 最喜愛漫畫投票

阿,脫節了,老了老了.
    看見很多的名字,有些還沒聽過.
    所以只選了之前在小時侯很愛看的小新.
    作者: 。靈。    時間: 2005-1-29 10:20 PM     標題: 最喜愛漫畫投票

鬼眼狂刀 kyo 第1位∼好好看的∼很看得出友誼∼在開頭由夜經常給京4cc偷看洗澡真是好笑∼
    閃靈二人組 第2位∼你看我的頭像∼都是銀次哦∼
    HunterXHunter∼第一部   第3位∼因為內容很好∼但是圖畫-.-
    犬夜叉∼我只看過動漫∼ 犬夜叉傻得十分可愛>o<

作者: 室女座    時間: 2005-1-30 09:46 AM     標題: 最喜愛漫畫投票

我個人是絕對不看港式漫畫的...
    不要問為何不看, 不喜歡就是不喜歡...
    最喜歡的有:
    新.暗行御史
    大劍
    RAVE
    One-Piece
    天使暗獵區
    毒伯爵該隱
    火鳳燎原
    其他的話比較喜歡的如下(要一一列舉沒可能的了, 本人看過數百套漫畫)
    Gantz
    D.N.Angel
    魔偶馬戲團
    銃夢
    死神
    冒險王比特
    推理之絆
    植木的法則
    Get Backers (下略數百..)
    大家所說的除了X、恐怖寵物店、廢柴同盟、貧窮貴公子 外, 我也都有看 (會不會看太多了...)
    作者: vling2884    時間: 2005-1-30 06:42 PM     標題: 最喜愛漫畫投票

點解冇靈異漫畫o既..
    係咪數漏o左??
    我最鍾意伊籐潤二o既"至死不渝的愛"、"魚"..
    仲有望月峰太郎"末日"..
    其實"末日"我會推薦你o地去睇..
    故事與"飄流教室"相似..
    但結局較係悲觀咯..
    作者: 笨豪    時間: 2005-2-6 01:53 PM     標題: 最喜愛漫畫投票

點解冇NARUTO O既~~
    NARUTO好野O黎KA∼∼∼
    作者: ��血祭*    時間: 2005-2-6 03:40 PM     標題: 最喜愛漫畫投票

我鍾意睇狐忍同魔法金毛仔
    魔法金毛仔好搞笑=D
    作者: fish30628    時間: 2005-2-6 09:28 PM     標題: 最喜愛漫畫投票

我是因為~比較喜歡裡面ㄉ人物~~不過都粉不錯ㄌ~我都喜歡
    ㄏㄏ
    作者: arki    時間: 2005-2-8 01:21 AM     標題: 最喜愛漫畫投票

我喜歡hunter喔_不知大家有沒有看狐忍?我最喜歡是狐忍_但沒有得投.. ...
    我極力推薦狐忍給大家看,內容新鮮,畫功超好。
    作者: ckg719    時間: 2005-2-9 03:05 AM     標題: 最喜愛漫畫投票

hunterxhunter is a very good story!!
    i love it 2!! i can feel this not a normal story!!! full of author intellect!!!!!
    do you agree??
    and my favour is ""THE FIVE STARS STORY""!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    it is the most great story i have never see!!!!
    i strongly recommend that to all people who love comic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    believe me!!!! i will not tell lie!!!!

作者: 幽靈星座天使    時間: 2005-2-11 06:58 PM     標題: 最喜愛漫畫投票

在下雖然唔睇漫畫 但我de朋友睇 佢地話hunter同棋靈王好睇 我想呢兩本都會好睇掛 p.s.:在漫畫中,<<棋靈王>>應該叫<<棋魂>> <<棋靈王>>是電視ge叫法
    作者: 子龍    時間: 2005-2-12 01:58 PM     標題: 最喜愛漫畫投票

點解冇通靈王和中華英雄 ,我好鍾意睇架,但係我都係選了遊戲王和棋靈王
    作者: 室女座    時間: 2005-2-12 02:06 PM     標題: 最喜愛漫畫投票

下面引用由幽靈星座天使2005/02/11 06:58pm 發表的內容:
    在下雖然唔睇漫畫
    但我de朋友睇
    佢地話hunter同棋靈王好睇
    我想呢兩本都會好睇掛
    ...
    正確來說,棋靈王是台灣(還是大陸)的叫法……
    作者: feliloveryo    時間: 2005-2-13 09:06 PM     標題: 最喜愛漫畫投票

我喜歡 矢澤愛 和 伊藤潤二(恐怖大師)的漫畫~!!!! 兩個都是一級棒的唷!!!!!!!!!!!!!! 矢澤愛 - 近所物語,天堂之吻,NANA,下弦之月...... 伊藤潤二 - 裂口女,漩渦,富江...... 真係好好睇嫁~!!!!!!!!!!>.<~~~~~~~~~嘻嘻~~~~~
    作者: rion    時間: 2005-2-13 09:12 PM     標題: 最喜愛漫畫投票

My favourite comic is "The Prince of Tennis"~~
    I like it very much~~
    Kunimitsu !!!Excellent!!!
    作者: dinocrisis    時間: 2005-2-15 11:33 PM     標題: 最喜愛漫畫投票

點解無金田一既???
    不過講最like既除hunter外就係金田一!話晒都係第一本睇既漫畫~~~
    仲有就係伊藤潤二既漫畫!!最愛係 至死不渝的愛
    作者: 邪炎    時間: 2005-2-16 12:08 AM     標題: 最喜愛漫畫投票

本人有睇"鬼眼狂刀"~"GTO"~"棋魂"~"Hunter"&"閃靈2人組!
    不過以上我覺得最棒係棋魂~
    可是我想向你介紹一下狐忍呀^^!
    作者: 阿斯蘭З薩拉    時間: 2005-3-20 10:26 PM     標題: 最喜愛漫畫投票

我中意錬金術c,同埋gundam seed,阿斯蘭З薩拉,佢好型仔哦!
    作者: HimCheng    時間: 2005-3-21 12:02 AM     標題: 最喜愛漫畫投票

HunterxHunter, 孤忍, 烈火之炎, OnePiece, 我們的足球場,
    足球小將, 網球王子, 消防員的故事, 龍珠....等等
    好多都好好睇呢!
    作者: hohayo    時間: 2005-3-21 01:37 AM     標題: 最喜愛漫畫投票

喜歡漫畫有上面提及的和湘南純愛組(可以說是gto前傳吧).gs美神.
    魔劍美神 天地無用 我的愛神 魔法老師等等太多了.

歡迎光臨 Cyber X-files (http://cyberxfiles.com/cyberx/) Powered by Discuz! 7.0.0