標題: [認真討論] 玩on line games 遇怪事!!! [打印本頁]

作者: ituke    時間: 2006-3-10 07:40 AM     標題: [認真討論] 玩on line games 遇怪事!!!

各位!
請問大家有否在上網或玩on line games 時,遇到靈異現象?
我只是聽過朋友的朋友曾說遇見過怪事。有點不明‥想再與大家分享。

ituke
作者: frenchfree    時間: 2006-3-10 09:55 AM     標題: [認真討論] 玩on line games 遇怪事!!!

我都有玩開online game,但係由於很多game都有很多bug,搞到我麻木曬,就算真係比我遇到靈異事件,我都會當距係bug
作者: 0915505282    時間: 2006-3-10 03:09 PM     標題: [認真討論] 玩on line games 遇怪事!!!

我聽人地講過話msn~
有人add佢~之後就見到人地有cam!
開左人地個cam見到既係自己既背面
作者: ituke    時間: 2006-3-10 03:17 PM     標題: [認真討論] 玩on line games 遇怪事!!!

咁又係!我聽好多通常玩on line game 嘅人有D都玩到唔食飯、唔瞓覺‥
不過我聽朋友講她的朋友個同室朋友都一樣,玩到唔食、唔瞓,最終有一次被同室朋友發現他竟在房內熄哂燈,對住部冇開嘅電腦‥喺度打機!!
聽落去都幾驚!不過我有D懷疑他是否玩到精神有問題,或者體力過分透支而產生幻覺呢?
本人無玩開on line game,故不知那種精神狀態是如何。究竟是怎樣的?
作者: ituke    時間: 2006-3-10 07:04 PM     標題: [認真討論] 玩on line games 遇怪事!!!

查實之前都有人講過上鬼網睇鬼相,好邪!不過近期竟聽到連玩om line game都會出垻靈異現象!真的想知更多有關這類型的鬼故,大家不妨談談吧!!
我個人認為夜深脖獨個兒對着部電腦上網,也感恐惧,不知是不是人的心理通常都會疑心心有鬼呢?
作者: ituke    時間: 2006-3-11 03:41 PM     標題: [認真討論] 玩on line games 遇怪事!!!

大家信不信電腦網絡可以通靈呢?你們不覺得神袐嗎?請各位發表一下意見。謝謝!
管理員按: 請會員留意板規細則, 同一主題作出多個回覆會當作洗板論. 請會員多加留意.
作者: 水•龍王    時間: 2006-4-4 03:31 AM     標題: [認真討論] 玩on line games 遇怪事!!!

我都有玩online game同上d網睇古靈精怪野....不過就無遇過怪事
唔食飯唔瞓覺等等我小學時已經成日係咁依d都係係閒事習慣咗就閒事黎
都係果句信者則有令可信其有不可信其無喇

歡迎光臨 Cyber X-files (http://cyberxfiles.com/cyberx/) Powered by Discuz! 7.0.0