標題: 無心冒犯,這麼的人是不是死光了???????????????????/ [打印本頁]

作者: Hollyren    時間: 2007-3-29 12:31 PM     標題: 無心冒犯,這麼的人是不是死光了???????????????????/

無心冒犯,這麼的人是不是死光了???????????????????/ 在下N久沒來了,這裡怎麼都沒人了??????????????? 希望這種現象只是暫時的!!!!!!!!!!!!!!!! 希望CyberX越辦越好....................... >.<||||||||||||||||||||||||\\
作者: joe198663    時間: 2007-3-30 03:35 AM     標題: 無心冒犯,這麼的人是不是死光了???????????????????/

健在...... =- ="
可唔可以講句好d, 好唔老利喎~
不過係暫時性, 待人流多ge 時候就唔係咁講。

想問係你發呢個topic ge 時候有冇諗過自己最近係cx 做過d 咩?
係呢個時候如果有心ge, 就多d 發吓文, 積極d 回覆,
有好文自然有人睇, 回覆吸引就吸引更多會員討論,
老友係想cx 好ge , 好d 上黎同我地傾吓, cx 咪自然多番人上黎lor~ ^_^

(我很少用口語, 但這裡是規則不限的聊天間, 多點進來談天啦!)

作者: ★邪惡貓★    時間: 2007-3-30 09:14 AM     標題: 無心冒犯,這麼的人是不是死光了???????????????????/

不過真係冷清左好多.....人流都比之前少左...
[回文果d 我最近一得閒就回...不過好似無乜大作用..]
作者: porkchophell    時間: 2007-3-30 09:48 AM     標題: 無心冒犯,這麼的人是不是死光了???????????????????/

還健在.
連夜趕工做功課剛剛才做好.
哈哈~ 你可以想一想一些新意思為論壇沖喜一下呢.
我遲一點會更加忙.
不過會抽到一點時間上來.
也希望所有會員都可以來討論.
和發一些好的文章.
因為好的文章一定有人回覆的.
作者: Dragon    時間: 2007-3-30 01:01 PM     標題: 無心冒犯,這麼的人是不是死光了???????????????????/

我每天都會來,只是幾乎都沒有什麼新的話題...
所以都看看就走了...
作者: tokoyo    時間: 2007-3-30 10:04 PM     標題: 無心冒犯,這麼的人是不是死光了???????????????????/

我也很久沒有上cyberx....
要準備ce......
不過....我仍在....
作者: gacktau    時間: 2007-3-30 11:11 PM     標題: 無心冒犯,這麼的人是不是死光了???????????????????/

我..半死狀態中....
不時都有上來看看呢!
不過我倒是看看而已啦!
最近煩躁著網上重溫恐怖熱線的事。
怎麼現在都聽不了呢!
大家可幫幫我嗎?
作者: Hollyren    時間: 2007-3-31 01:18 AM     標題: 無心冒犯,這麼的人是不是死光了???????????????????/

恐怖熱線人重溫可以聽啊。。。。。。。。。。
http://apps.metroradio.com.hk/popup/popup.php?code=ghost

作者: Hollyren    時間: 2007-3-31 01:20 AM     標題: 無心冒犯,這麼的人是不是死光了???????????????????/

下面引用由porkchophell2007/03/30 09:48am 發表的內容:
還健在.
連夜趕工做功課剛剛才做好.
哈哈~ 你可以想一想一些新意思為論壇沖喜一下呢.
我遲一點會更加忙.
...
沖喜一下???結婚好5好。。。。。。。。。。。。。
不知道之前的熱心會員現在都跑哪去了。。。。。。。。。。。。。

作者: simo    時間: 2007-3-31 04:02 AM     標題: 無心冒犯,這麼的人是不是死光了???????????????????/

下面引用由Hollyren2007/03/29 12:31pm 發表的內容:
無心冒犯
回你四字-  無心插柳
這裡的出現也只是無心插柳柳成蔭
作者: skybluepink    時間: 2007-3-31 05:08 PM     標題: 無心冒犯,這麼的人是不是死光了???????????????????/

下面引用由Hollyren2007/03/29 12:31pm 發表的內容:
無心冒犯,這麼的人是不是死光了???????????????????/
在下N久沒來了,這裡怎麼都沒人了???????????????
希望這種現象只是暫時的!!!!!!!!!!!!!!!!
希望CyberX越辦越好.......................
...
我都有一段時間沒來, 近來回到來, 感覺怪怪的...
post 少了, 人少了, 從前的活躍份子不見了...
我都好疑惑.
這裏好像地震後的災區, 很死寂...
請尚健在的, 報到下吧

作者: 羅偉成    時間: 2007-3-31 08:18 PM     標題: 無心冒犯,這麼的人是不是死光了???????????????????/

看,那麼多人在,
沒死光耶.....
雖然我現在變了cd-rom......
作者: aso    時間: 2007-4-8 03:52 AM     標題: 無心冒犯,這麼的人是不是死光了???????????????????/

我也很久沒有在此蒲頭了,因很多事忙着,幸而再返來的感覺仍然良好。
作者: 埋伏王    時間: 2007-4-11 09:28 PM     標題: 無心冒犯,這麼的人是不是死光了???????????????????/

冷清左好多...........
(我都算是在高峰期駐守既人吧)
作者: 柴人    時間: 2007-4-14 11:26 PM     標題: 無心冒犯,這麼的人是不是死光了???????????????????/

我都係半死...我係日日都會上、唔黎都到一到果種會員
但近期經常無故上唔到黎.....
係前幾日黑客作怪嗎???線路唔多穩定......
在線人數銳減一半呀!!!!嗚嗚嗚.......
作者: joe198663    時間: 2007-4-15 02:51 AM     標題: 無心冒犯,這麼的人是不是死光了???????????????????/

下面引用由柴人2007/04/14 11:26pm 發表的內容:
我都係半死...我係日日都會上、唔黎都到一到果種會員
但近期經常無故上唔到黎.....
係前幾日黑客作怪嗎???線路唔多穩定......
在線人數銳減一半呀!!!!嗚嗚嗚.......
哈~ 唔緊要啦~! 我覺得有時呢度靜靜地, 文章質素反而有保證,
總好多人太多但做成灌水或純轉貼等低質素回覆。
總之一切, 順其自然, 能夠經得起風浪, 先至可以見證呢個壇ge 實力,

我係一個樂觀主義者, 所以呢! 我都希望大家可以從正面方而想,
有時上黎唔一定要回覆, 你上黎已經係對個壇有一定幫助, 至少已經係人流之一,
而你地用心ge 回覆或發表更加會係呢個壇最大ge 動力~ ^_^

希望個壇ge 保安可以加強一d 啦~! 而我地都唔可以各d 惹事生非ge 黑客低頭~!
銳減一半都仍可以見到大家發言, 唔知點解我已經覺得開心~

作者: sgrlto    時間: 2007-4-15 04:28 PM     標題: 無心冒犯,這麼的人是不是死光了???????????????????/

我還在..."
不過要會考,少上來而已...
還要煩許多許多事-3-"
但我還會抽少少時間見下網友們啊~"
作者: 米飯    時間: 2007-4-28 02:32 PM     標題: 無心冒犯,這麼的人是不是死光了???????????????????/

我都好似冇出topic好耐,呢度有d人攪破壞,
我先至唔?,goodbye everybody..............
作者: chung1219    時間: 2007-4-30 04:32 AM     標題: 無心冒犯,這麼的人是不是死光了???????????????????/

無心冒犯,這麼的人是不是死光了???????????????????/
在下N久沒來了,這裡怎麼都沒人了???????????????
希望這種現象只是暫時的!!!!!!!!!!!!!!!!
希望CyberX越辦越好.......................
...
我就唔駛講啦 ! 日日仍然都會執行版規 , 我一
定和 Cyber - X 靈異論壇共存亡 .....
發帖量第一至免強可以保得住小部份會員 , 但
我都好少見到你? ! 你似乎都好少來 .....

作者: 野蠻女    時間: 2007-5-2 01:22 PM     標題: 無心冒犯,這麼的人是不是死光了???????????????????/

仲健在,無需擔心!
其實呢個環境都算正常既,死完sever一定會好靜
第二,你估真係日日都有人見到鬼咩..
鬼又唔係通街都有,又唔係個個見到!
但係聊天間就唔同,日日都有水吹,只不過係睇有冇人肯去回覆
曾留意過一點,我地的在線瀏覽量可以超過一百,但係訪客佔左一百分之九十咁滯
100個訪客得20個係會員,咁你話有咩辦法會有人回覆呢?
作者: 克斯頓    時間: 2007-5-11 05:52 PM     標題: 無心冒犯,這麼的人是不是死光了???????????????????/

以我觀察所得cyber-x都仲有一班會員成日上黎,
但係就無咩新topic可以討論,而且好多話題都討論過,
要諗新話題真係好難..........
作者: 好孩子    時間: 2007-5-18 11:28 PM     標題: 無心冒犯,這麼的人是不是死光了???????????????????/

未死未死, 只不過潛水吧了,
沒見一排, 其實已經很久很久沒上過來了~
相比起以前來說, 很像是靜了下來,
但我深知道 ehell 是一個以作討論為性質的地方,
不過柴娃娃去玩的遊樂場所~
盡使這裡不能耍玩, 但至少可以在這樣學到野!!

歡迎光臨 Cyber X-files (http://cyberxfiles.com/cyberx/) Powered by Discuz! 7.0.0