標題: 覺吾覺得佢好熟口面.....@@ [打印本頁]

作者: browneyes    時間: 2005-3-3 05:01 PM     標題: 覺吾覺得佢好熟口面.....@@

http://www.miniforum.org/showpost.fcgi?MGID=1514709&page=1&tempid=2 上左MINI喎..............................吾係我放GA~>_<~(驚)
作者: HimCheng    時間: 2005-3-3 05:10 PM     標題: 覺吾覺得佢好熟口面.....@@

一定是呢...
但我又不太相信那句話..."覺得佢點ar?
佢成日問我佢靚唔靚仔...."
作者: TinaWater    時間: 2005-3-3 05:12 PM     標題: 覺吾覺得佢好熟口面.....@@

咦?  又真係好熟面口喎...係邊度見過呢...難道小妹失憶症發作??
「佢成日問我佢靚唔靚仔....」
「比我好一點....但不算靚仔」
「一d都唔~」
「ok la, 影得吾太得姐」
「有佢一半我死左去算....」
「算叫不過不失啦」
「只能五官端正XD」
「do not play me la "靚仔"  醜"治"是這樣打的.............」
「最吾中2呢d類型= =!!」
「扮型...」
「扮都唔多靚仔 =口=」
「麻麻啦........=-=」
「感覺上肌肉型」
「有d似溫兆倫...」
「阿叔=.=  佢幾多歲」
......
真係...小妹欽佩browneyes既勇敢(冒著被禁發言的險~)  ^O^
作者: FANNYckw    時間: 2005-3-3 05:13 PM     標題: 覺吾覺得佢好熟口面.....@@

好明顯就係我o地偉大o既總監xxxx。
算啦,post得上網就有咁o既機會。
大家小心d,上網唔好得罪人呀。
作者: z9413    時間: 2005-3-3 05:18 PM     標題: 覺吾覺得佢好熟口面.....@@

下面引用由FANNYckw2005/03/03 05:13pm 發表的內容:
好明顯就係我o地偉大o既總監xxxx。
算啦,post得上網就有咁o既機會。
大家小心d,上網唔好得罪人呀。
我都好同意上網千其唔好得罪人,下場真係唔方好,各位網友小心啊!!
作者: TinaWater    時間: 2005-3-3 05:21 PM     標題: 覺吾覺得佢好熟口面.....@@

D人成日話佢似日本人, 而家咪好囉, 終於都有人話佢似個香港人咯──溫兆倫!!
作者: porkchophell    時間: 2005-3-3 05:23 PM     標題: 覺吾覺得佢好熟口面.....@@

But actually the one who posted this photo didnt do much on that forum at all.
also i think he/she might just copy from somewhere.
that's what i thought.
作者: tennight1314    時間: 2005-3-3 05:29 PM     標題: 覺吾覺得佢好熟口面.....@@

十某反而想知道如果知道兇手是誰,那一個人的下場會是如何....
作者: 鬼畜潮?吹★    時間: 2005-3-3 05:34 PM     標題: 覺吾覺得佢好熟口面.....@@

說得對上網應避免與人有過節~
又或者可能POST相那位仁兄太仰慕...
才POST上那個型男靚女貼相區呢~~哈

作者: 野蠻女    時間: 2005-3-3 05:37 PM     標題: 覺吾覺得佢好熟口面.....@@

哈哈哈..
慢了一步上來看就發生了這些事阿.
那就要問一下某總監認識的朋友當中有沒有人住在香港仔了.
而且還是男的呢,這次就要看看某總監怎回覆了.
作者: credit    時間: 2005-3-3 06:29 PM     標題: 覺吾覺得佢好熟口面.....@@

我真係唔信拓海會成日問一個男仔佢靚唔靚...........
作者: 藤原拓海    時間: 2005-3-3 06:30 PM     標題: 覺吾覺得佢好熟口面.....@@

下面引用由TinaWater2005/03/03 05:12pm 發表的內容:
咦?  又真係好熟面口喎...係邊度見過呢...難道小妹失憶症發作??
「一d都唔~」
...
哈哈.........
我原來到其他論譠都那麼出名啊?
正所謂人怕出名,豬怕肥,放得上去我預給一些討厭我的低能兒拿去玩!
但我又不明白,其他相他不拿,篇篇我影得最差的就拿去玩!
哈哈...............
作者: 野蠻女    時間: 2005-3-3 06:33 PM     標題: 覺吾覺得佢好熟口面.....@@

下面引用由credit2005/03/03 06:29pm 發表的內容:
我真係唔信拓海會成日問一個男仔佢靚唔靚...........
又係啵..
拓海會問一個男仔佢靚唔靚仔..
即係有人玩野啦..
作者: 凱提風    時間: 2005-3-3 06:35 PM     標題: 覺吾覺得佢好熟口面.....@@

拓海,你做過什麼「好」事啊?
那你下次就別再拍「露肉照」了。
哈哈!
真的有點無言.....................
作者: 藤原拓海    時間: 2005-3-3 06:39 PM     標題: 覺吾覺得佢好熟口面.....@@

下面引用由野蠻女2005/03/03 06:33pm 發表的內容:
又係啵..
拓海會問一個男仔佢靚唔靚仔..
即係有人玩野啦..
一定有啦!
可惜他一定不是有用的人,
這些人最喜歡做這些不知所謂的東西,
有本事叫他親身找我嘛!
哈哈.....
作者: browneyes    時間: 2005-3-3 06:46 PM     標題: 覺吾覺得佢好熟口面.....@@

下面引用由TinaWater2005/03/03 05:12pm 發表的內容:
「一d都唔~」
...
@@"...........犯規ga??(我都驚驚地)不過我都唸過.....
=.="~不過我新手個時都比人罰到傻~哈哈^^"........冷
不過我覺得吾好隨便拎人d相post囉........=.="

作者: 藤原拓海    時間: 2005-3-3 06:50 PM     標題: 覺吾覺得佢好熟口面.....@@

下面引用由凱提風2005/03/03 06:35pm 發表的內容:
拓海,你做過什麼「好」事啊?
那你下次就別再拍「露肉照」了。
哈哈!
真的有點無言.....................
上次fish和一班人說我肥左嘛!
我才這樣做.......
怎料原來有白痴仔借機會又玩野咩!
我好肯定放上去果條友,不論男女都係暗戀我好耐!
男既知我唔攪基,因愛成恨就放上去
女既我唔受佢媾,又因愛成恨放上去!
唔係無端端收埋我張唔著衫相做乜?哈哈.......

作者: browneyes    時間: 2005-3-3 07:03 PM     標題: 覺吾覺得佢好熟口面.....@@

下面引用由藤原拓海2005/03/03 06:50pm 發表的內容: 上次fish和一班人說我肥左嘛! 我才這樣做....... 怎料原來有白痴仔借機會又玩野咩! 我好肯定放上去果條友,不論男女都係暗戀我好耐! ...
@@"~咁要唸唸你拒絕過邊個...................... 依>3<~好嘔心~~可能拎緊相嘴嘴~(想太多...=.=")
作者: fannyckw    時間: 2005-3-3 07:05 PM     標題: 覺吾覺得佢好熟口面.....@@

下面引用由藤原拓海2005/03/03 06:50pm 發表的內容:
我才這樣做.......
怎料原來有白痴仔借機會又玩野咩!
我好肯定放上去果條友,不論男女都係暗戀我好耐!
...
講真o丫,你都知邊個放啦。
哈哈哈。
作者: 藤原拓海    時間: 2005-3-3 07:12 PM     標題: 覺吾覺得佢好熟口面.....@@

下面引用由fannyckw2005/03/03 07:05pm 發表的內容:
講真o丫,你都知邊個放啦。
哈哈哈。
一位比我踢走的舊管理員
作者: 野蠻女    時間: 2005-3-3 07:16 PM     標題: 覺吾覺得佢好熟口面.....@@

下面引用由browneyes2005/03/03 07:03pm 發表的內容: @@"~咁要唸唸你拒絕過邊個...................... 依>3<~好嘔心~~可能拎緊相嘴嘴~(想太多...=.=")
也許這樣吧.. 其實你在那個論壇待了多久呢? 也想知道下你在那個論壇的ID是什麼呢? 只想知道而己.還有你是女的還是男的?
作者: 藤原拓海    時間: 2005-3-3 07:20 PM     標題: 覺吾覺得佢好熟口面.....@@

下面引用由野蠻女2005/03/03 07:16pm 發表的內容:
也許這樣吧..
其實你在那個論壇待了多久呢?
也想知道下你在那個論壇的ID是什麼呢?
只想知道而己.還有你是女的還是男的?
不關她的事!
她是女!
是一位不順我氣的舊總管理員做的!
他暗戀我很久,但我拒絕他!
因為我不愛同性戀!(不要誤會是Simon)

作者: browneyes    時間: 2005-3-3 07:20 PM     標題: 覺吾覺得佢好熟口面.....@@

下面引用由野蠻女2005/03/03 07:16pm 發表的內容:
也許這樣吧..
其實你在那個論壇待了多久呢?
也想知道下你在那個論壇的ID是什麼呢?
只想知道而己.還有你是女的還是男的?
我係個個論壇......?係呢排先成日去~=.="

作者: fish13leo27    時間: 2005-3-3 07:32 PM     標題: 覺吾覺得佢好熟口面.....@@

下面引用由藤原拓海2005/03/03 06:50pm 發表的內容:
好嘛..人家知錯了 (捏耳朵ing*) 也不必一直提嘛..
其實拓海哥身型標準,靚仔一個 !
可以了嗎..  (嘟嘴ing*)
作者: 藤原拓海    時間: 2005-3-3 07:48 PM     標題: 覺吾覺得佢好熟口面.....@@

下面引用由fish13leo272005/03/03 07:32pm 發表的內容:
好嘛..人家知錯了 (捏耳朵ing*) 也不必一直提嘛..
其實拓海哥身型標準,靚仔一個 !
可以了嗎..  (嘟嘴ing*)
傻女!才不關妳的事!
是那些無聊人的惡作劇吧!
不要嘟嘴啊!

作者: wingwing514    時間: 2005-3-3 08:40 PM     標題: 覺吾覺得佢好熟口面.....@@

想不到拓海你的"肉照" 那般受歡迎呢
你怎麼不問我你靚不靚仔呀 ?? 哈哈哈 !!!! (大笑三聲)
那邊也有不少美女呢
乘勝過去追擊一下啦~~
哈哈 ~~~ ( 再笑兩聲 ) !
作者: vling2884    時間: 2005-3-3 08:49 PM     標題: 覺吾覺得佢好熟口面.....@@

下面引用由TinaWater在 2005/03/03 05:21pm發表的內容:
D人成日話佢似日本人, 而家咪好囉, 終於都有人話佢似個香港人咯──溫兆倫!!

嘩,睇完呢段o野,即刻笑o左出o黎!TinaWater,你好"得"?~
講番轉頭,其實阿總監xxxx呢張相係角度問題影?佢望落去好唔自然唧,之前同之後o既幾張?ok?~

作者: TinaWater    時間: 2005-3-3 09:16 PM     標題: 覺吾覺得佢好熟口面.....@@

下面引用由wingwing5142005/03/03 08:40pm 發表的內容:
你怎麼不問我你靚不靚仔呀 ?? 哈哈哈 !!!! (大笑三聲)
那邊也有不少美女呢
乘勝過去追擊一下啦~~
...
係喎, 識?拓海咁耐, 佢都冇問過小妹佢靚唔靚仔!
唔通佢淨係鍾意問男仔?  (o^O^o)
作者: 藤原拓海    時間: 2005-3-3 09:27 PM     標題: 覺吾覺得佢好熟口面.....@@

下面引用由wingwing5142005/03/03 08:40pm 發表的內容:
那邊也有不少美女呢
乘勝過去追擊一下啦~~
...
唉...那邊人家說我樣衰啊!
下面引用由vling28842005/03/03 08:49pm 發表的內容:
嘩,睇完呢段o野,即刻笑o左出o黎!TinaWater,你好"得"?~
講番轉頭,其實阿總監xxxx呢張相係角度問題影?佢望落去好唔自然唧,之前同之後o既幾張?ok?~
...
不用那麼xxxx,我沒所謂,要說便說吧!
下面引用由TinaWater2005/03/03 09:16pm 發表的內容:
係喎, 識?拓海咁耐, 佢都冇問過小妹佢靚唔靚仔!
唔通佢淨係鍾意問男仔?  (o^O^o) ...
我不是同性戀啊!
我都說過,這位舊總管理員是暗戀我嘛!所以現在因愛成恨,什麼也自己幻想出來!
這個還說自己是基督徒,他現犯了十戒!
所以我還是原諒他的弱智行為吧!
好!大家繼續去笑吧!哈哈...

作者: c0082106    時間: 2005-3-3 09:49 PM     標題: 覺吾覺得佢好熟口面.....@@

下面引用由野蠻女2005/03/03 05:37pm 發表的內容:
那就要問一下某總監認識的朋友當中有沒有人住在香港仔了.
而且還是男的呢
啊~~~~~我想講呢
小輝係住係香港仔架
我亦都係一個男仔................................
但絕對唔關我事啊~~~~~~~!!!!!!!!!!嘩哈哈,因為我同某總監都唔熟>W<

作者: tennight1314    時間: 2005-3-3 10:23 PM     標題: 覺吾覺得佢好熟口面.....@@

哎呀~~~~原來已經知道誰是兇手啦~~~十某還以為會有人縣紅賞金找兇手.......
一個橫財夢就這樣沒有了.....不過都只是一般的惡作劇,正如海兄都說人怕出名,猪怕肥.海兄當然是人出名啦,,,,,,肥與否十某就不加評論啦........
作者: TinaWater    時間: 2005-3-3 10:47 PM     標題: 覺吾覺得佢好熟口面.....@@

下面引用由藤原拓海2005/03/03 09:27pm 發表的內容:
我不是同性戀啊!
我都說過,這位舊總管理員是暗戀我嘛!所以現在因愛成恨,什麼也自己幻想出來!
這個還說自己是基督徒,他現犯了十戒!
所以我還是原諒他的弱智行為吧!
...
拓海哥真係寬宏大量到心口可以 "拓" 起個 "海" 呢~  ^.^
但係睇?條友仔唔會就咁就算, 可能仲有排玩...
拓海哥要小心小心喇~
作者: Butn    時間: 2005-3-3 11:24 PM     標題: 覺吾覺得佢好熟口面.....@@

呼~~~~~~~~~初初未click 連結,
以為係我o既尊容o係其他比人發表.........
真好彩 ^_^
post得相上網, 就預左比人玩了,
只怪拓海太多仇口了.............
今日"金"句 : 咪有樣學樣, post自己張相!
作者: 藤原拓海    時間: 2005-3-3 11:49 PM     標題: 覺吾覺得佢好熟口面.....@@

下面引用由Butn2005/03/03 11:24pm 發表的內容:
呼~~~~~~~~~初初未click 連結,
以為係我o既尊容o係其他比人發表.........
真好彩 ^_^
post得相上網, 就預左比人玩了,
...
錯!我覺得只怪我的仇家太沒用!
因為他們竟然蠢到這樣可以傷害我,學butn說話,我放得上網預了給人戲弄吧!
我覺得他真的有本事,就在現實世界傷害我吧!
枉他讀那麼多書,果然讀出尿布來!
不過我又試試將butn張相放在那視裡吧!不知又會如何呢?
作者: Cloudie    時間: 2005-3-4 01:44 AM     標題: 覺吾覺得佢好熟口面.....@@

=  ="""""
我很同拓海師所言, 這個仇家真沒用丫...
要報復都要高明一點丫...
現在不是小孩子玩泥沙耶!!=0=
他廿幾歲都看不化....可隣....= ="
而我就不會隨便Post自己的照片,
免得有人來找我麻煩耶.....~"~
作者: joe198663    時間: 2005-3-4 02:58 AM     標題: 覺吾覺得佢好熟口面.....@@

Forgive him~  ^_^
He just played a little trick on you...
You shouldn't haggle on this problem with this silly boy...
I think he seems to be jealous of you are more handsome than him...
The photo is not bad...
It is brave for you to post your photo on the website...
Good luck! It tends to someone play trick on you in every websites...
Hope to see more photos you post... ^_^

作者: 反反白    時間: 2005-3-4 03:05 AM     標題: 覺吾覺得佢好熟口面.....@@

一打開連結~哈哈哈~(連笑3聲)
當發現那網站的會員噤"真誠"的發表個人意見~
哈哈哈......(連笑不止~)
.......拓海都好好啦~.........................(背住良心中)
作者: christhk    時間: 2005-3-4 11:01 AM     標題: 覺吾覺得佢好熟口面.....@@

我一段時間無番黎, 就發生左D咁既事, 一番黎就笑到肚痛, 哈哈...
契仔, 你都好呀, 只係比人放左張相上一個普通論壇, 同品評下你靚唔靚仔, 你雖然拒絕左該名男士, 但佢對你既愛唔係咁深呢.. 仲攞你張相同人分甘同味! ^_^
我以前仲慘, 比人POST左張相上性愛論壇, 幫我招一夜情對像, 仲要應徵者寫出三圍, 身高, 體重, 年齡, "長度", 特殊技能, 仲POST埋我ICQ, 結果我一開ICQ, 就收到好多 "資料", 雖然我都好多謝那位仁兄, 但係應徵者無個得啦..
我反而覺得POST相上網無乜問題既, 我唔信有人可以用我張相, o係街見倒我可以認得我喎, 哈哈..
作者: FANNYckw    時間: 2005-3-4 11:11 AM     標題: 覺吾覺得佢好熟口面.....@@

唔知大家仲記唔記得"我的天我的歌"post了一張紅桃姑娘。
一張普普通通的相,變成大頭相,靈異檔案封面。
這個才是高招。
比起總監那張相,只不過小毛見大毛。
哈哈哈。
作者: 藤原拓海    時間: 2005-3-4 02:11 PM     標題: 覺吾覺得佢好熟口面.....@@

下面引用由christhk2005/03/04 11:01am 發表的內容:
我一段時間無番黎, 就發生左D咁既事, 一番黎就笑到肚痛, 哈哈...
契仔, 你都好呀, 只係比人放左張相上一個普通論壇, 同品評下你靚唔靚仔, 你雖然拒絕左該名男士, 但佢對你既愛唔係咁深呢.. 仲?你張相同...
契媽我試過比人用張相,拎去徵友,攪到我真係好似唔知點咁...
所以今次我真係嬲都無嬲囉!只覺得條友無聊又低B!
下面引用由FANNYckw2005/03/04 11:11am 發表的內容:
唔知大家仲記唔記得"我的天我的歌"post了一張紅桃姑娘。
一張普普通通的相,變成大頭相,靈異檔案封面。
這個才是高招。
比起總監那張相,只不過小毛見大毛。
哈哈哈。
你地駛唔駛下下總監前總監後呢?=.=

作者: FANNYckw    時間: 2005-3-4 04:39 PM     標題: 覺吾覺得佢好熟口面.....@@

下面引用由藤原拓海2005/03/04 02:11pm 發表的內容:
你地駛唔駛下下總監前總監後呢?=.=
尊重你咋。
你唔鍾意咁咪改口囉。
咁你想叫咩o丫。
作者: 334556    時間: 2005-3-4 05:31 PM     標題: 覺吾覺得佢好熟口面.....@@

=.=...原來查出了....
當我沒說講話...
真的對不起...我沒有看過第2頁...
作者: 藤原拓海    時間: 2005-3-4 07:13 PM     標題: 覺吾覺得佢好熟口面.....@@

下面引用由FANNYckw2005/03/04 04:39pm 發表的內容:
尊重你咋。
你唔鍾意咁咪改口囉。
咁你想叫咩o丫。
拓海咪得囉!
fanny姐真係鍾意玩野!
作者: 邪炎    時間: 2005-3-4 07:43 PM     標題: 覺吾覺得佢好熟口面.....@@

拓海兄的胸襟果然廣闊哦~
可是你知道發生了這件事的時候
而且又知道是誰人所作所為~
那麼你在那時候冇想過向他報復一嗎?!
作者: soso128    時間: 2005-3-14 05:25 AM     標題: 覺吾覺得佢好熟口面.....@@

下面引用由野蠻女2005/03/03 07:16pm 發表的內容: 只想知道而己.還有你是女的還是男的?
好肯定>>> 藤原拓海<<<是男的因去年佢曾post同會員去燒烤相片出來!好多舊會員都看過!
作者: soso128    時間: 2005-3-14 05:58 AM     標題: 覺吾覺得佢好熟口面.....@@

藤原拓海......我有感應(第六感)是何人整古你?因你話是被踢走既在管理員!而我這次回來也未見此管理員出現過???   

歡迎光臨 Cyber X-files (http://cyberxfiles.com/cyberx/) Powered by Discuz! 7.0.0