標題: [ProjectX]六月份活動問答處 [打印本頁]

作者: TinaWater    時間: 2005-6-13 05:34 PM     標題: [ProjectX]六月份活動問答處

如對ProjectX六月份的泰國佛研討會活動有任何問題,可以在此發問!
作者: TinaWater    時間: 2005-6-17 01:12 PM     標題: [ProjectX]六月份活動問答處

呢幾日好多會員icq問左好多問題, 而家將d問題集合, 同時解答你地既問題啦!

Q1:  $120......好似太貴喇!
A1:  $120只係一個大約而且預鬆左既價錢, 上次出席過塔羅網聚既會員都知道, 到時係會找番錢俾會員既, 所以大家唔使擔心錢太貴架~
Q2:  講巫術同降頭......好似好恐怖咁!
A2:  今次主題主要係講泰國佛教既一D淵源、有趣故事, 唔驚架!
Q3:  研討會......好似好悶咁喎~
A3:  HEY!  我地CYBER X-FILES既會員最鍾意係乜?  就係討論交流丫麻!  所以唔使好似返學咁坐定定聽書, 可以即場發問或者討論, 互動既野, 又點會悶呢?
Q4:  今次淨係做研討會, 冇其他野做?
A4:  上次百人之夜話, 由於名額有限, 好多會員都冇得去, 同埋當場時間關係, 我地 "恐怖熱線人" 既分享環節唔係咁多, 所以今次我地既 "恐怖熱線人" 會同大家分享更多既靈異經歷, 真係好精彩架!

今日答住咁多先, 如過各位有咩問題/意見想提出, 不妨?度問~  ^.^[/SIZE][/COLOR]
作者: youcom2003    時間: 2005-6-20 06:38 PM     標題: [ProjectX]六月份活動問答處

我想問我朋友唔係呢度既會員,我可否帶埋佢去泰國佛研討會活動?
作者: pulsar    時間: 2005-6-20 07:48 PM     標題: [ProjectX]六月份活動問答處

我唔知點去bor...咁有冇人會教我點去ga?....

作者: TinaWater    時間: 2005-6-20 07:55 PM     標題: [ProjectX]六月份活動問答處

下面引用由youcom20032005/06/20 06:38pm 發表的內容:
我想問我朋友唔係呢度既會員,我可否帶埋佢去泰國佛研討會活動?
可以, 可是請留意, 如果報名人數超過40人 (連管理員), 名額將留ProjectX會員優先.
謝謝!
作者: TinaWater    時間: 2005-6-20 08:01 PM     標題: [ProjectX]六月份活動問答處

下面引用由pulsar2005/06/20 07:48pm 發表的內容:
我唔知點去bor...咁有冇人會教我點去ga?....
詳細地點將於活動前兩天公告, 亦會有管理員親自聯絡各位.
謝謝!
作者: 小康子2005    時間: 2005-6-21 11:57 PM     標題: [ProjectX]六月份活動問答處

TinaWater~~~我係阿康呀......我之前個derrickman既AC唔記得左個密碼=o="
如果可以既麻煩幫我改返我而家呢個做Project X會員丫....THX~~~
黎緊既星期日我未知黎唔黎到呀.....仲要睇下先知T__T"
作者: TinaWater    時間: 2005-6-23 12:30 AM     標題: [ProjectX]六月份活動問答處

下面引用由小康子20052005/06/21 11:57pm 發表的內容:
TinaWater~~~我係阿康呀......我之前個derrickman既AC唔記得左個密碼=o="
如果可以既麻煩幫我改返我而家呢個做Project X會員丫....THX~~~
黎緊既星期日我未知黎唔黎到呀.....仲要睇下先知T__T"
會員只需於 "申請ProjectX" 填上資料, 而會齡足夠7日, 管理員便會核實會員身份;
另, 如會員忘記密碼, 可善用 "忘記密碼提示" 功能, 無須再開新帳戶.
期望可以於今次網聚見到你!  ^.^
作者: joebb    時間: 2005-6-23 02:45 AM     標題: [ProjectX]六月份活動問答處

請問点報名呀?我唔知点報,麻煩幫幫我!
作者: TinaWater    時間: 2005-6-23 11:33 AM     標題: [ProjectX]六月份活動問答處

下面引用由joebb2005/06/23 02:45am 發表的內容:
請問?報名呀?我唔知?報,麻煩幫幫我!
會員只須於以下報名處留下所需資料便可!  ^.^
http://www.cyberxfiles.com/cgi-bin/topic.cgi?forum=25&topic=4486&show=0
作者: alan198982    時間: 2005-6-23 06:38 PM     標題: [ProjectX]六月份活動問答處

請問一下這活動有沒有太大的危險性?
若有?危險性在那?
若危險性風險不大 , 為何只有18歲或以上的會員才可參與?
請問我可以參與嗎?
作者: TinaWater    時間: 2005-6-24 04:12 PM     標題: [ProjectX]六月份活動問答處

下面引用由npcernest2005/06/24 02:52pm 發表的內容:
我想報名怎樣俾錢兩個人得唔得請回覆﹔我27歲,叫Ernest  Kwan.
1.  我想報名怎樣俾錢 --> 費用將於活動當晚入場時由管理員收取;
2.  兩個人得唔得 --> 可以, 可是請留意, 如果報名人數超過40人 (連管理員), 名額將留ProjectX會員優先;
3.  請會員留下聯絡方法 (例如手提號碼), 以便管理員聯絡會員;
4.  請同時提供與會員同行朋友的資料.
謝謝!
作者: alan198982    時間: 2005-6-24 07:57 PM     標題: [ProjectX]六月份活動問答處

TinaWater :
如果我是沒有資格去的話?
可否幫我問幾個問題呢?
問題1
我平時經過一些泰國佛具店,門口有一對叫" 巴戟" 的 東西 (用木造的 形狀似蘑菇 寫了泰國咒文 )  我想知這對巴戟有何用處 ?有故事嗎?
問題2
我一次機緣下獲得一個細細金屬的像 , 這像叫"故曼童" 或 叫 "金銀童子" , 外形 (一個小孩雙手 各拿著一塊金塼 , 兩足盤座 足上有一瓶銀幣, 足下有塊東西連著像,刻有四個字,但字是泰文不懂看,座底有一個小孔,不知小孔用塗), 究竟這像有何用塗?用不用供奉?
可當護身符嗎?這像有故事嗎?與財有關嗎?
勞煩你為我問這些問題
謝謝!
Alan

作者: TinaWater    時間: 2005-6-24 08:38 PM     標題: [ProjectX]六月份活動問答處

下面引用由alan1989822005/06/23 06:38pm 發表的內容:
請問一下這活動有沒有太大的危險性?
若有?危險性在那?
若危險性風險不大 , 為何只有18歲或以上的會員才可參與?
請問我可以參與嗎?
下面引用由alan1989822005/06/24 07:57pm 發表的內容:
TinaWater :
如果我是沒有資格去的話?
可否幫我問幾個問題呢?
問題1...
雖然今次聚會危險性不大, 可是由於當中有部份內容涉及巫術及降頭, 故18歲以下會員恕未能參與;
關於會員的提問, 當日主持將替會員詢問當天嘉賓.
謝謝!
作者: TinaWater    時間: 2005-6-25 05:44 AM     標題: [ProjectX]六月份活動問答處

請各已報名參加是次聚會之會員注意, 以下乃當晚聚會之詳細地點, 管理員將於星期六晚之前聯絡會員:
失眠冰室:  油麻地彌敦道570-572號基利商業大廈5樓501室 (油麻地地鐵站A2出口)

作者: pulsar    時間: 2005-6-26 02:42 PM     標題: [ProjectX]六月份活動問答處

我想tina water可唔可以再callcall我...有d野我想再問下呀..

作者: alan198982    時間: 2005-6-26 03:05 PM     標題: [ProjectX]六月份活動問答處

有勞 水姐姐!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
關於 降頭,巫術 的故事會否登在 這網嗎?

歡迎光臨 Cyber X-files (http://cyberxfiles.com/cyberx/) Powered by Discuz! 7.0.0