標題: ∫christhk生日,每人一句祝賀好嗎?? [打印本頁]

作者: ezratse    時間: 2005-11-2 12:43 AM     標題: ∫christhk生日,每人一句祝賀好嗎??

大家好,今天3/11是christhk的生日(幾多歲就唔好講啦)
同時也是結婚週年記念,大家不如每人一句祝賀她!
我先啦,christine,生日又大一歲啦,我真。以斯拉祝您今年工作順利,同老公越來越恩愛,整蛋糕整得越來越好味;還有的就是在宗教上靈命長進,經歷神的同在!

作者: joe198663    時間: 2005-11-2 12:58 AM     標題: ∫christhk生日,每人一句祝賀好嗎??

嘻嘻... 這樣我也來送上祝福吧! ^_^
一向也佩服對Christine 的廚藝學識...
她會很多美味的蛋糕呢! ^o^
定是很好吃了...

Christine, 生日快樂啊!!
在此祝你, 生活如意!! 身體健康!!
造更多美味的食物!!
ps: ezratse, 那蛋糕是你做的嗎? ^.^

作者: 車伯母    時間: 2005-11-2 02:02 AM     標題: ∫christhk生日,每人一句祝賀好嗎??

christhk : 你近來好嗎 ?
雖然妳我不算太熟,
但希望這次的祝道會令閣下再次想起小妹....
祝妳年年有今日...
年年咁開心....
作者: 豆腐仔    時間: 2005-11-2 07:25 AM     標題: ∫christhk生日,每人一句祝賀好嗎??

好啦^^
我希望你地可以[白頭到老],[永結同心]^^
作者: 雷.仲恩    時間: 2005-11-2 07:29 AM     標題: ∫christhk生日,每人一句祝賀好嗎??

芒果?-,-超好味咁wo
果d「行」野就唔好講啦,希望大家都留得住條命,平平安安。
條命先最重要=.=
作者: mj21816    時間: 2005-11-2 10:24 AM     標題: ∫christhk生日,每人一句祝賀好嗎??

生日快樂呀
聽佢地講你做d蛋糕好好味
希望有機會食到啦
作者: lochuntak    時間: 2005-11-2 12:20 PM     標題: ∫christhk生日,每人一句祝賀好嗎??

右大一age了^.^
happy birthday to you!!
作者: 米飯    時間: 2005-11-2 04:40 PM     標題: ∫christhk生日,每人一句祝賀好嗎??

首先我祝rainbow cookery會員人數到達五萬,
跟住就係同老公仔日日都開心快活,再來就
冇病冇痛,不用看医生.
happy birthday & every day like birthday.
作者: --Zeta--    時間: 2005-11-2 07:44 PM     標題: ∫christhk生日,每人一句祝賀好嗎??

Wish you two can solve every problem together!
And I wish you two can stay inside GOD to go on growing within HIM!
作者: TWKCO    時間: 2005-11-2 08:51 PM     標題: ∫christhk生日,每人一句祝賀好嗎??

christhk妳好嗎?又大一歲喇!祝妳一年比一年好,生日快樂 !
作者: 藤原拓海    時間: 2005-11-2 09:02 PM     標題: ∫christhk生日,每人一句祝賀好嗎??

契媽
生日快樂
契媽生日,做契仔的,點會唔祝妳...
祝妳一年靚過一年,仲有快d生返個BB同我玩...哈哈
作者: christhk    時間: 2005-11-2 11:39 PM     標題: ∫christhk生日,每人一句祝賀好嗎??

OH, 好感動呀... 多謝大家呀! 最鐘意仲恩叫我留番條命... ^_^
最近忙得要死, 還差點和老公鬧分手, 幸好在接近12時前, 一切回覆正常了! 無論我認不認識的朋友, 大家能在網上相見, 都算是一種緣份, 我真的很多謝各位! 當然我會繼續做各種的甜品, 在彩虹的終端與大家研究, 至於會員人數, 無故變成由零開始, 不過不要緊, 這從來都不是我想要的數字遊戲, 能與大家分享就行了...
我的生日不單提醒我老了一年, 還提醒我在cyber x已經超過一年了! 我與一些會員更成為了好朋友, 真的好開心啊!
真希望有人能為我做一個蛋榚, 說真的, 除了在蛋榚店購買外, 我從未吃過別人做的蛋榚呀! (不是的, 有一次吃過小闊闊和jpm做的小蛋榚!)
如果有機會, 我也希望這裏的朋友能品嘗我的劣作啊, 哈哈...
作者: ezratse    時間: 2005-11-2 11:41 PM     標題: ∫christhk生日,每人一句祝賀好嗎??

下面引用由christhk2005/11/02 11:39pm 發表的內容:
OH, 好感動呀... 多謝大家呀! 最鐘意仲恩叫我留番條命... ^_^
最近忙得要死, 還差點和老公鬧分手, 幸好在接近12時前, 一切回覆正常了! 無論我認不認識的朋友, 大家能在網上相見, 都算是一種緣份, 我真的很多謝...
有什麼生日願望???講來聽下好唔好??
作者: butn    時間: 2005-11-3 10:50 AM     標題: ∫christhk生日,每人一句祝賀好嗎??

christine~~~~~~~~~~~
生日快樂呀~~~~~~~~~~
唔怪得你最近打電話比我啦,
原來係你就黎生日..........
最衰我又唔在意啦..........
anyway, 生日要開開心心,
唔好攪到自己咁多野煩哦
作者: christhk    時間: 2005-11-3 07:34 PM     標題: ∫christhk生日,每人一句祝賀好嗎??

下面引用由butn2005/11/03 10:50am 發表的內容:
christine~~~~~~~~~~~
生日快樂呀~~~~~~~~~~
唔怪得你最近打電話比我啦,
原來係你就黎生日..........
...
我打電話比你唔係因為我就黎生日, 係要鼓勵你啊!
以斯拉, 我既生日願望? 無乜特別唔講啦... 哈哈... 其實係未諗倒!
作者: Hollyren    時間: 2005-11-4 08:55 PM     標題: ∫christhk生日,每人一句祝賀好嗎??

是啊是啊!
我遲左來祝賀真是5好意思啊!
祝願christhk姐姐可以青春常駐,同中意既人白頭諧老~~
是啊!C奶好似都是天蠍座,5知又幾時生日呢??????

歡迎光臨 Cyber X-files (http://cyberxfiles.com/cyberx/) Powered by Discuz! 7.0.0