標題: [分享]喜愛的零食 [打印本頁]

作者: z9413    時間: 2005-3-7 01:24 AM     標題: [分享]喜愛的零食

我喜愛的零食是香口膠,因又可止口痕,又唔怕肥,又唔怕熱氣[hidepoll]
作者: vling2884    時間: 2005-3-7 02:08 AM     標題: [分享]喜愛的零食

我最鍾意o既零食係薯片同汽水.每晚臨訓前食一?卡樂x,加埋一罐可x,o甘就好快,好舒服訓眚覺,幾爽?~
作者: z9413    時間: 2005-3-7 02:26 AM     標題: [分享]喜愛的零食

下面引用由vling28842005/03/07 02:08am 發表的內容:
我最鍾意o既零食係薯片同汽水.每晚臨訓前食一?卡樂x,加埋一罐可x,o甘就好快,好舒服訓眚覺,幾爽?~
我食咁多甜嘢,你唔怕變肥妹?
作者: 。靈。    時間: 2005-3-7 02:42 AM     標題: [分享]喜愛的零食

一見到呢個post 搞到我樣樣都想食~
你叫我如何入手呀!!!最like係糖~餅乾哥d食得多會好熱氣~@@
作者: HimCheng    時間: 2005-3-7 03:12 AM     標題: [分享]喜愛的零食

香口膠~~
但又唔係當零食咁食呢~
食完飯食就好喇~
作者: joe198663    時間: 2005-3-7 03:20 AM     標題: [分享]喜愛的零食

I like chocolate so much...
Such as chocolate cake, chocolate biscuit, hot chocolate,etc...
Whatever i ate a box of chocolate each week...
However it is so ''熱氣'', I get a terrible sore throat...
I think nobody can stop me to enjor my dearest chocolate...
作者: Cloudie    時間: 2005-3-7 03:23 AM     標題: [分享]喜愛的零食

當我見到這個顕目
我便想到我最愛的Häagen-Dxxx 草莓味的雪榚....@.@^
每當我很不開心時食了便開心起來...........正!!!
作者: vling2884    時間: 2005-3-7 03:41 AM     標題: [分享]喜愛的零食

下面引用由z9413在 2005/03/07 02:26am 發表的內容:
唔怕,應該個肚入面有條虫住係度,食幾多係人都仲話瘦,所以食呢方面我係冇限制既~

作者: z9413    時間: 2005-3-7 09:55 AM     標題: [分享]喜愛的零食

下面引用由vling28842005/03/07 03:41am 發表的內容:
下面引用由z9413在 2005/03/07 02:26am 發表的內容:
唔怕,應該個肚入面有條虫住係度,食幾多係人都仲話瘦,所以食呢方面我係冇限制既~
雖然我係男人但都怕肥,你食極都唔肥,真善慕死人啦!!
作者: 鬼畜潮?吹★    時間: 2005-3-7 12:09 PM     標題: [分享]喜愛的零食

熱天~雪糕~~和愛人的至愛~
還創了這個雪糕加氣水,
冷天~朱古力~so sweet~
我兩都是食極都無肥啊..=.=
作者: agneslee    時間: 2005-3-7 01:24 PM     標題: [分享]喜愛的零食

最鐘意dark chocolate~
苦先好食*
作者: FaNnYcKw    時間: 2005-3-7 05:07 PM     標題: [分享]喜愛的零食

下面引用由agneslee2005/03/07 01:24pm 發表的內容:
苦先好食*
我都覺得係,太甜,都已經唔算係朱古力。
太甜o既話,我自己食糖都得啦。
做咩要走去食朱古力。
我好多朱古力都鍾意食,哈。

作者: 真理    時間: 2005-3-7 06:20 PM     標題: [分享]喜愛的零食

我的最愛零食:
no.1薯片
no.2朱古力
no.3糖果
no.4雪糕雪條
薯片好好食!我最鐘意食薯制食物!薯片的缺點是熱氣......要不然我日日刀食
作者: 邪炎    時間: 2005-3-7 06:38 PM     標題: [分享]喜愛的零食

嗯~~~~我選了朱古力,糖果,餅乾!
朱古力首選(明治的雪吻的純朱力)
糖果就喜歡自己去夾的(嘴唇糖)
餅乾就冇咩特定的(只要好吃就可以哦)^^a
作者: 嘉文哥    時間: 2005-3-7 06:41 PM     標題: [分享]喜愛的零食

我喜歡吃薯條,薯片,朱古力,雪糕,不過很可惜這些食物都是垃圾食物,所以少吃為妙!
但是偏偏這些食物就非常美味......
作者: ioriip    時間: 2005-3-7 08:52 PM     標題: [分享]喜愛的零食

朱古力呵,不論黑,白朱古力都很喜歡~~
不過吃完白朱古力後再吃黑的話真的是很若的.....=.='
作者: wing1802001    時間: 2005-3-8 08:02 AM     標題: [分享]喜愛的零食

我好like食ice-cream......,朱古力.......
好食好食....
作者: rraymondchu    時間: 2005-3-8 10:25 AM     標題: [分享]喜愛的零食

當然係香口膠 la.....最好係佢有排食呀........又唔會肥 bor.....又有唔同味道.....一流呀!
作者: Grahamsat    時間: 2005-3-8 10:40 AM     標題: [分享]喜愛的零食

Junk food is very bad
not healthy
people like so much
take care
no healthy and fat
作者: soso128    時間: 2005-3-9 04:56 AM     標題: [分享]喜愛的零食

大家有冇忘記"橙紅色"又好味又脆卜卜既>>>齋雞粒同又好香口{?}豆先!這2種我而家都有去超市入貨....想起現時很小見到包裝得像唦(x)<<唔會打那字sorry!一串串的齋雞肉......試過同朋友傻起上來一齊坐車到上環批發商處大量入貨然後才分2份....只因批發價平好多......所以耐唔中都會去入貨,去年比我發現在銅鑼灣有間叫[么鳳]<<內裡全是大家都喜愛零食都可在這裡找到.....我就找到多年冇食過既>>>橙色的魚皮花生內有花生....還發現一種我從未見過是用一張臘紙獨立包裝長條型既>>>牛肉乾!真係好好味呀......老闆還講此牛肉乾已有30多年曆史啦!大家有冇忘記以上美味的零食呢?{{希望大家再想想有冇其它零食是忘記左而又想到請各位提出來談一下吧!好嗎?}}^^~
作者: soso128    時間: 2005-3-9 05:10 AM     標題: [分享]喜愛的零食

下面引用由agneslee2005/03/07 01:24pm 發表的內容:
苦先好食*
agneslee ........我也是愛吃有小小苦朱古力的....純黑朱古力片最好味...不過我吃那個有G字頭那種很貴買小小6片也要幾十元......現找到麥提沙的黑朱古力也不錯!   

作者: baby-fat    時間: 2005-3-10 07:51 PM     標題: [分享]喜愛的零食

說到零食........我較喜歡吃喉糖呢..(特別是利口樂)
喉糖既不肥又不膩,而且喉糖又不會蛀牙、熱氣。
味道甜甜的,可說是男女老幼都適合吃呢﹗
作者: ayin    時間: 2005-3-11 12:25 AM     標題: [分享]喜愛的零食

大致上係零食我都鍾意,,
不過呢排要減肥也...嗚|!
作者: dinocrisis    時間: 2005-3-31 08:27 PM     標題: [分享]喜愛的零食

棉花糖不過唔係周街都買到果隻棉花糖
而係要係X險樂園擾擾下果d
作者: carrie2005    時間: 2005-4-1 10:24 PM     標題: [分享]喜愛的零食

我有勁多野都鍾意食喎~ 薯片、雪糕、糖(依家食緊)、話梅、魷魚絲、朱古力、綿花糖、香口膠同紫菜仲有好多好多好多野我都鍾意食架喎~ 口癢就想食架啦~ 不過無奈地=..= 阿媽唔比買=..= 忍得好辛苦丫><
作者: nataliefu    時間: 2005-4-3 11:37 PM     標題: [分享]喜愛的零食

我本身什麼零食都喜歡吃
特別是薯片和巧克力
不過現在很少吃了.一來是怕肥.二來是怕出青春痘
而我現在完全不喝汽水.因為它的pH scale真的低得驚人
十分傷害牙齒,而且又全是化學品
所以現在多數是食幾塊餅乾.過了口癮就算
作者: vincentlok    時間: 2005-4-4 11:32 PM     標題: [分享]喜愛的零食

我的最愛零食係薯片
但一定要係卡樂B原味
果隻真係好好食
但我覺得價錢就貴左小小

作者: yan0629    時間: 2005-4-6 09:29 PM     標題: [分享]喜愛的零食

朱古力吧!!!無論是牛奶朱古力,果仁朱古力,水果味朱古力...我都好鍾意食!!^^
  太好味啦!!!同埋聽人講食朱古力可以令心情輕鬆d~~
所以我成日都會食!
作者: McDonald    時間: 2005-4-7 12:40 AM     標題: [分享]喜愛的零食

魷魚絲 呀.......
真係真係食極都好想食!!!!!究竟點解?????
作者: rexrex    時間: 2005-4-7 02:50 AM     標題: [分享]喜愛的零食

雪糕正呀....薯片又想食...不過熱氣= =....朱古力都好好味
哈...好鐘意食野
作者: 臻霜兒    時間: 2005-4-9 08:55 AM     標題: [分享]喜愛的零食

薯片^^ 朱古力^^  子菜^^  都是以上之中比較喜歡的..
其他的也不是不喜歡..只是這3種比較優@@
看投票結果 朱古力跟薯片也是大熱呢

歡迎光臨 Cyber X-files (http://cyberxfiles.com/cyberx/) Powered by Discuz! 7.0.0