標題: [注意]女仕 小心小心 (香港) [打印本頁]

作者: AlienVirgin    時間: 2005-4-5 05:30 PM     標題: [注意]女仕 小心小心 (香港)

有件重要事情要講俾大家知,這件事情是千真萬確,請大家將這消息告知你身邊的女性,Thx!
下係其中一有一個女學生撘地鐵返屋企時,站在車廂的門邊,突然有一個男人走近,站在她面前,幾秒鐘後,二人就在接吻個真人真事的個案:二人斷斷續續地吻,直至過了幾個站後,那男人下了車,女學生便大哭起來。
有乘客便問她發生什麼事?她說她根本不認識剛才那個男人!那男人用刀指著她,強迫她跟他接吻。這麼恐佈的事件,在旺角、尖沙咀和油麻地的地鐵站也發生過同樣的事件。請各女士小心!並請將這消息傳開去,提醒大家!

P.S~我搭地鐵時最中2企車廂既門邊... 要小心d啦..
真係恐怖∼

作者: sze393    時間: 2005-4-5 06:43 PM     標題: [注意]女仕 小心小心 (香港)

有冇攬錯呀...!!
咁都得...??
只是接吻...??冇其他...??

作者: 邪炎    時間: 2005-4-5 07:07 PM     標題: [注意]女仕 小心小心 (香港)

= =|||那麼受害人有冇報警呢?!
我覺得縱然有刀~
果個人係途中又落唔到車~
捉佢應該唔難吧!
而且我估佢都唔夠膽殺人吧!
作者: 傻佬丁    時間: 2005-4-5 07:09 PM     標題: [注意]女仕 小心小心 (香港)

下面引用由sze3932005/04/05 06:43pm 發表的內容:
有冇攬錯呀...!!
咁都得...??
只是接吻...??冇其他...??
地鐵咁多人 , 個淫賊點會夠膽做大膽ga行為呀 .
佢唔怕俾人懷疑而被揭發咩= ="
作者: sheepy    時間: 2005-4-5 08:13 PM     標題: [注意]女仕 小心小心 (香港)

我令願俾佢插一刀都唔會錫佢,如果佢同我講句咁嘅野,我會大哎先.
作者: MINIcoffee    時間: 2005-4-5 08:25 PM     標題: [注意]女仕 小心小心 (香港)

嘩!!!!!!...我搭地鐵最鍾意企門邊...点算???
作者: 傻佬丁    時間: 2005-4-5 09:07 PM     標題: [注意]女仕 小心小心 (香港)

下面引用由MINIcoffee2005/04/05 08:25pm 發表的內容:
嘩!!!!!!...我搭地鐵最鍾意企門邊...点算???
大哎"唔好呀、救命呀" , 唔好笑住 ! 有時真係好有用 !(雖然我未試過)
咁其他乘客一定會挺身而出 !
作者: 波子汽水”    時間: 2005-4-5 09:49 PM     標題: [注意]女仕 小心小心 (香港)

嘩∼咁恐怖ga!如果俾我∼我就寧願俾佢插一野囉。。。=〔
作者: mkboy2046    時間: 2005-4-5 10:06 PM     標題: [注意]女仕 小心小心 (香港)

d人真係變態呀,學曬日本仔d衰嘢
作者: vincentlok    時間: 2005-4-6 12:33 AM     標題: [注意]女仕 小心小心 (香港)

唔係嗎
佢應該大叫嗎
係地鐵度開緊車
條友都走唔到啦
我覺得有事真係唔好怕
要議出黍。
作者: TinaWater    時間: 2005-4-6 12:49 AM     標題: [注意]女仕 小心小心 (香港)

如果係小妹, 左手先捉住佢?刀既手腕, 右手一拳封埋去!!
其他乘客見到佢拎住把刀, 唔諗佢非禮, 都諗佢打劫先!
到時佢仲大鑊!
(不過建議女生們都係唔好學...唔係個個女仔好似小妹咁有暴力傾向~  =^O^= )
作者: HimCheng    時間: 2005-4-6 01:02 AM     標題: [注意]女仕 小心小心 (香港)

嘩~~
而家d方法又幾新喎~
但只係想接吻而挺身犯險...
俾人捉到我一定笑到佢傻!!
作者: joe198663    時間: 2005-4-6 01:57 AM     標題: [注意]女仕 小心小心 (香港)

What a terrible experience for every girl...
It seems that the prisoner has serious psychological problem...
And actually it is a psychological demage for the girl in this cause...
Girls should be careful when you are taking MTR...
If this terrible thing really happen on you , you shouldn't be shy...
You  should give a warning shout and catch him...
I believe the passengers must help you at first time...
If we this situation, we should do our duty too...
We shouldn't sit & watch only, we should help the victim at first time...
Since we have duty to stop the crime happen...

Women should be strong enough to protect themselves...
Women shouldn't hide away...
Women should be dangerous...
Wish the prisoner will be catched early...
作者: hsu    時間: 2005-4-6 12:18 PM     標題: [注意]女仕 小心小心 (香港)

The first thing I concern is whether that psychopath has aids, or other dispeakable disease. I hope the victim would go to the hospital and have a check! Plus going to the police and spread the word around! Kissing a stranger is really yucky! Poor Girl!
作者: love4over    時間: 2005-4-6 02:30 PM     標題: [注意]女仕 小心小心 (香港)

嘩∼!! 依家d香港人真係越唻越變態呀∼* 
用把刀就可以同人接吻∼?? 佢唔覺得有問題既咩∼??
我估唔到會有d咁既人架∼!! 
不過如果係我既話,我諗我都嗌唔出∼ 驚得濟ma∼*
講就話會嗌?∼* 但係到真係?時就唔同架啦∼!!
作者: 鬼畜潮?吹★    時間: 2005-4-6 07:08 PM     標題: [注意]女仕 小心小心 (香港)

地鐵痴漢?
有d咁猖狂既事...俾佢走人事後個女仔有無報警?
備案等d差佬留意下,唔好等d地鐵痴漢咁放肆...
我最憎色狼,如果俾我發覺,我實好好教訓呢d人渣!
作者: yan0629    時間: 2005-4-6 09:36 PM     標題: [注意]女仕 小心小心 (香港)

嘩. ....呢d人仲係變態得好恐怖...
如果係我....佢一嘴埋黎...即刻咬爆佢條利...=.="
女仔真係要小心d啦. ....好多女仔俾人非禮都唔敢出聲..
咁d變態佬只會愈來愈過份
作者: maneylove    時間: 2005-4-6 09:39 PM     標題: [注意]女仕 小心小心 (香港)

恏恐怖吖~
點解咁得秂驚吖?
作者: carnannan    時間: 2005-4-7 09:37 PM     標題: [注意]女仕 小心小心 (香港)

现在的女孩子~~是不是太难追了。。。。男孩儿竟然做这种事情~!
希望现在的女孩子要坚强、勇敢的说不。。反攻那些变太男。。。
作者: 白天翼    時間: 2005-4-9 12:56 AM     標題: [注意]女仕 小心小心 (香港)

唔洗驚
我諗只係d靚既女仔先會有事架姐
作者: 臻霜兒    時間: 2005-4-9 08:47 AM     標題: [注意]女仕 小心小心 (香港)

下面引用由vincentlok2005/04/06 00:33am 發表的內容:
唔係嗎
佢應該大叫嗎
係地鐵度開緊車
條友都走唔到啦
...
我也是覺得這樣... 他可能比你還怕= =
作者: angefan    時間: 2005-4-9 10:04 AM     標題: [注意]女仕 小心小心 (香港)

這篇文章我在轉寄電郵中也看過,但是我不相信,一來不是在報章中看到,二來我懷疑會不會有人為了要光明正大地在公眾場所非禮女生而做出這種行為。
畢竟我的信念是:轉寄文章不可盡信!

歡迎光臨 Cyber X-files (http://cyberxfiles.com/cyberx/) Powered by Discuz! 7.0.0