標題: 驚嚇勁歌 [打印本頁]

作者: victorlamwt    時間: 2005-2-15 04:14 PM     標題: 驚嚇勁歌

前晚ge勁歌係有史以黎驚嚇程度爆燈ge一次....
先有八騎呢報喜賀喜....
咩喜神財神都俾佢地嚇走la....
賀佢地個死人頭....
八個不知所謂....
再加多個張小姐....
走音....
仲有夢夢、女宿同van仔....
驚嚇200%
=.="
作者: tn00618145    時間: 2005-2-15 05:01 PM     標題: 驚嚇勁歌

夢夢、女宿同van仔
個part我完全唔知佢地想點.......

作者: agneslee    時間: 2005-2-15 05:17 PM     標題: 驚嚇勁歌

我都係咁話~
除o左twins 同boy'z 其他人真係唔想見到...
作者: victorlamwt    時間: 2005-2-15 05:26 PM     標題: 驚嚇勁歌

下面引用由agneslee2005/02/15 05:17pm 發表的內容:
我都係咁話~
除o左twins 同boy'z 其他人真係唔想見到...
除左觀眾之外其他人真係唔想見到....
twins、boy'z、yumiko、deep、don、isabella....
柏芝、夢夢、女宿同van仔都唔想見到....
樂壇ge腐蟲....
作者: 334556    時間: 2005-2-15 06:03 PM     標題: 驚嚇勁歌

呃....唔好人身攻擊...含沙射影會比較好的~
驚唔驚嚇就見人見志啦...
不過d觀眾都係因為有佢地d偶像先去睇o者
佢地去得,就肯定唔方無聊兼驚嚇~
既然咁樣,順其自然啦
作者: 真理    時間: 2005-2-15 08:27 PM     標題: 驚嚇勁歌

呵呵~~不過果晚我好開心啵~!!因為Juno首新歌"雌雄同體"上左勁歌金磅第一位!!!!!
証明Juno真係有實力架!!佢唱歌真係唔錯!!!!!!
作者: z9413    時間: 2005-2-15 08:51 PM     標題: 驚嚇勁歌

嗰集勁歌我無睇,但新年期間時常見到英皇今年的賀年歌MTV,簡直想嘔,首歌唔好聽、形象驚嚇、無聊到極點,都係twins比較正常,boyz還可以,其他人似騎呢怪多D,仲有唔知點解yumiko、deep、don、isabella這四個人同農曆新年扯唔上關係,梗係好怪
作者: 我的天我的歌    時間: 2005-2-15 09:03 PM     標題: 驚嚇勁歌

下面引用由z94132005/02/15 08:51pm 發表的內容:
仲有唔知點解yumiko、deep、don、isabella?..這四個人同農曆新年扯唔上關係,梗係好怪
首先表明我對歌手們沒有甚麼好惡的感覺....
但以上的歌手嘛....
跟新年的關係大概就是簡單的八星報喜吧....
這只是公司給予的一個形象....
也是公司把兩者扯上關係....
沒有甚麼怪跟不怪....
照閣下所說的....yumiko、deep、don、isabella他們就怪....
我想問為什麼boy'z跟twins就不怪呢??
還不是去年前年公司給他們的形象麼??

作者: victorlamwt    時間: 2005-2-15 09:19 PM     標題: 驚嚇勁歌

下面引用由z94132005/02/15 08:51pm 發表的內容:
?集勁歌我無睇,但新年期間時常見到英皇今年的賀年歌MTV,簡直想嘔,首歌唔好聽、形象驚嚇、無聊到極點,都係twins比較正常,boyz還可以,其他人似騎呢怪多D,仲有唔知點解yumiko、deep、don、isabella?..
actually, twins and boy'z are also unrelated.
we can't say twins and boy'z had sung such songs but those 4ppl hadn't
作者: martintszfai    時間: 2005-2-16 02:22 AM     標題: 驚嚇勁歌

柏芝唱歌的確很 BAD ar!
做戲 ok la!
作者: taoming    時間: 2005-2-16 02:38 AM     標題: 驚嚇勁歌

下面引用由真理2005/02/15 08:27pm 發表的內容:
呵呵~~不過果晚我好開心啵~!!因為Juno首新歌"雌雄同體"上左勁歌金磅第一位!!!!!
証明Juno真係有實力架!!佢唱歌真係唔錯!!!!!!
但我見到Juno與野火女混血兒跳舞那part,Juno那欲拒還迎的樣子實在很好笑^^

歡迎光臨 Cyber X-files (http://cyberxfiles.com/cyberx/) Powered by Discuz! 7.0.0