標題: 我最 "愛" 的管理員 =3= [打印本頁]

作者: raborovskie    時間: 2005-5-28 01:56 AM     標題: 我最 "愛" 的管理員 =3=

今日係我最最最 "愛" 的好朋友 + CYBERX管理員 反反白的 生日 係呢到我要 祝佢[move]生日快樂!![/move] 佢 ge 願望可以一一實現 (暗笑~卡) 轉眼間~~ 已經識左你 3年幾了~~ 好開心可以同你 keep 到個 relationship 咁耐>3< 好多謝你陪我渡過左個 d 唔開心ge 日子~~ 係我需要你 ge 時候 有你 ge 出現~~ 陪我一齊搗蛋 一齊吃喝玩樂~~ 教識我好多野~~ (好似教識左我兩句普通話 "不是我啦" + "我甚麼都不知道野~"... 哈哈~~ 呢兩個句好使好用) 令我明白有時我係一個唔衰 ge 小孩子~~ 認同我有時白痴 + 低能 ge 想法~~ 好多好多..... 有你係身邊令我有說不完我話(長氣婆...=.=") 有你係身邊令我覺得好 "安全" (火坑唔計....哈) 有你係身邊唔會有悶場................. 我好鍾意同你係一齊 ge 時間~ 你要知道嘛無人可以代替你 ga!!!! 哈哈哈哈~~
作者: freegoman    時間: 2005-5-28 03:01 AM     標題: 我最 "愛" 的管理員 =3=

雖然不認識你,但今天是你的生日,總要講聲:合皮畢地 (Happy Brithday)。
作者: christhk    時間: 2005-5-28 10:24 AM     標題: 我最 "愛" 的管理員 =3=

反反白, 我都祝你生日快樂呀! 點解唔早D講呢? 等我整個生日蛋榚比你...
Happy Birthday to YOU!
作者: fannylam    時間: 2005-5-28 11:07 AM     標題: 我最 "愛" 的管理員 =3=

反反白
生日快樂!!
開開心心過生日.................. yeah!
作者: ezratse    時間: 2005-5-28 11:09 AM     標題: 我最 "愛" 的管理員 =3=

生日快樂啦,反反白!!!!有什麼生日願望?可以的說來給大家聽聽?在這裡,可能有人可以幫您達成這願望啦!!!!

作者: raborovskie    時間: 2005-5-28 05:54 PM     標題: 我最 "愛" 的管理員 =3=

下面引用由ezratse2005/05/28 11:09am 發表的內容:
生日快樂啦,反反白!!!!有什麼生日願望?可以的說來給大家聽聽?在這裡,可能有人可以幫您達成這願望啦!!!!
佢 d 生日願望有 d 好奇怪 ga~~
有時我都想幫佢 ga~~
但係又唔知點幫 wor.....=.="
如果真係有人幫到佢的話~~
就太好了~~

哈哈哈~~
作者: 野蠻女    時間: 2005-5-28 06:07 PM     標題: 我最 "愛" 的管理員 =3=

manman生日快樂阿!
正好星期天,可以大家出食吃個飯阿!
祝你一年比一年漂亮,而且希望你夢想成真吧!
雖野蠻不知道你的生日願望是啥?
引用智恩的一句話,加油,加油、fighting∼
作者: ClouDie    時間: 2005-5-28 10:09 PM     標題: 我最 "愛" 的管理員 =3=

@@"
反反白....................................
生日快樂.......................
龍兒也愛你呀...............
作者: 水其    時間: 2005-5-28 11:00 PM     標題: 我最 "愛" 的管理員 =3=

我今日先上這個論壇,
唔太熟悉這個論壇的人,
但係生日..
點都要講返聲∼∼∼∼
生日快樂o....
作者: raborovskie    時間: 2005-5-29 12:26 AM     標題: 我最 "愛" 的管理員 =3=

有咁多人愛 反反白我 實在太開心了!!!!!

作者: browneyes    時間: 2005-5-29 12:29 AM     標題: 我最 "愛" 的管理員 =3=

哈哈~點都要講聲~~生日快樂~雖然己經過左12點=.="~脆脆地收左佢拉.....^^~
作者: 水其    時間: 2005-5-29 12:53 AM     標題: 我最 "愛" 的管理員 =3=

下面引用由browneyes2005/05/29 00:29am 發表的內容:
哈哈~點都要講聲~~生日快樂~雖然己經過左12點=.="~脆脆地收左佢拉.....^^~
你放心定la...佢一定收a!!!
只要佢見到的話!!!
作者: raborovskie    時間: 2005-5-29 01:04 AM     標題: 我最 "愛" 的管理員 =3=

收收收~~
我的 "愛愛" 一定收 ga~~
哈哈哈~~
我仲知道佢今日過得 "有夠" 愉快 la~~
咁多人同佢玩 :p
嘩哈哈哈哈~~~~
作者: 反反白    時間: 2005-5-29 01:18 AM     標題: 我最 "愛" 的管理員 =3=

好~~~~好多謝大家啦~
首先~我係唔信丸丸你真係出文祝我的~
          但,點都好啦~多謝你噤"愛"我啦!!
to freegoman ~ 多謝你~唔識我都噤好人啦~
to christhk ~ 多謝你的生日蛋榚啦~下年有機會的~我會早d話比你知的啦
to fannylam ~ 都係多謝你啦~
to ezratse ~ 我的生日願望係要自己達成的~不過多謝你想幫我啦~!
to 野蠻 ~ 我係唔會靚我啦~不過都多謝你的美言~放心,我會加油,加油、fighting∼
to 龍兒 ~我都噤愛你啦~
to 水其 ~多謝曬~
to browneyes ~遲來的祝賀係唔緊要的~因為我都重係好多謝你~!
其實~我會覺得生日唔係一個有幾重要的日子~
生日的祝賀係應該比我母親大人的~
佢對我的愛~比任何一個人都多~任何一個人都深~
但~我都係好感激大家對我的祝賀~
今年有"你地"同我過~好多謝~!!
重有~好難得,又好開心有一班識左唔係好耐的capoeira的朋友仔同我玩左一下啦
by the way
我係一個唔稱職的管理員~

作者: 水其    時間: 2005-5-29 01:50 AM     標題: 我最 "愛" 的管理員 =3=

下面引用由反反白2005/05/29 01:18am 發表的內容:
好~~~~好多謝大家啦~
首先~我係唔信丸丸你真係出文祝我的~
          但,點都好啦~多謝你噤"愛"我啦!!
to freegoman ~ 多謝你~唔識我都噤好人啦~
...
我直覺覺得你好好o...
如果真係唔稱職,
未做到稱職為至...
加油a!!!
作者: raborovskie    時間: 2005-5-29 02:37 AM     標題: 我最 "愛" 的管理員 =3=

反反白
你知道的 la~~
雖然有時我會係咁問你的意見~~
但你都知係 "問左等於無問" la~~
哈哈哈哈~~
不要話自己唔稱職~~
你做好本份咪夠 lor..... (有點那個 tim)
都要記住我幾時都咁撐你的呀!!!!!
最後我也要感謝反反白的母親大人
因為她帶左反反白俾我~  (暗笑~哈)
她也令我的腦子經常"急轉彎" 呢~~ 哈
哈哈哈~~ >3<

歡迎光臨 Cyber X-files (http://cyberxfiles.com/cyberx/) Powered by Discuz! 7.0.0