標題: [轉貼討論]如果香港有這種餐館 , 你 / 妳們有無勇氣去幫趁它 ? [打印本頁]

作者: chung1219    時間: 2005-7-1 08:58 PM     標題: [轉貼討論]如果香港有這種餐館 , 你 / 妳們有無勇氣去幫趁它 ?

[這個投票最後由chung1219在 2005/07/02 05:45pm 編輯]

一群食客走進紐約曼哈頓一家不錯的餐館。一進門,他們就開始不停地往下脫裙子、襯衫、褲子、內衣、襪子,直到全都脫光。
【看足全文就按這一句】
他們都是裸體主義者,也是那家新開張的餐館的老主顧,他們在進行一月一次的「穿不穿衣服悉聽尊便晚餐」(clothing optional dinner)。
1年以前.....約翰·奧多佛成立了這個聚餐俱樂部, 但前來吃飯的大部分是中年人 , 有幾對是結了婚的伴侶 , 有一些是單身者 , 最年輕的也有30多歲。那家位於市中心的餐館老闆約翰·布西說:「他們都是很有身份的人 , 與你我沒有什麼不同 , 不會傷害任何人 , 而且聚會不是野蠻的羅馬式縱酒狂歡。」
【後話】本人會揀『 I 』同『 D 』....閣下又如何呢?  如果選擇多項的話 , 可在文中表示...
[hidepoll]
作者: 野蠻女    時間: 2005-7-1 09:11 PM     標題: [轉貼討論]如果香港有這種餐館 , 你 / 妳們有無勇氣去幫趁它 ?

我選了h,可能因為自己接受不了的問題才選了這個答案!
反之要我對著伴侶裸體,什至自己比較熟悉的女生阿,這個就沒什麼大問題!
但耍對著不認識的人麻?總覺得有點兒不當。
雖文中都說他們都不會帶著好色眼光來看,不過讓人一直看著,也有點不習慣!
作者: manman288    時間: 2005-7-1 09:39 PM     標題: [轉貼討論]如果香港有這種餐館 , 你 / 妳們有無勇氣去幫趁它 ?

有朋友陪伴....亦會試試。
甘特別,,,,,,,,,,試試都好ar,
作者: joe198663    時間: 2005-7-1 10:30 PM     標題: [轉貼討論]如果香港有這種餐館 , 你 / 妳們有無勇氣去幫趁它 ?

【H】就算怎樣逼....都不會試。
Thanks for your sharing! 8)
I won't try it since I feel embarrassing with this special activity...
Even so it is very interesting, I think I can't accept it...
Since I have a conservative mind... It is unacceptable for me...
And I can't enjoy my dinner under this embarrassing situation...
I think I can only expose when I take a bath or face my dearest one...

Actually this activity is normal to the foreigners...
In fact they have an open mind...
It is common to see some foreigners are in the nude at the beach...

Whatever I have heard many news about this activity...
Thus I don't need to fake surprised when I read this news...
I just think it is a normal hobby, but it is not suitable for me...

On the other hand, it is rare to see this kind activity in China...
Because of the conservative tradition, it is unacceptable for the chinese...
For instance, it is rare to see people wear their shirt open to expose their chest in China...
It is a difference between different countries' culture...

Out of the tradition & culture, we will have different minds...
Anyway we should respect the other people's feeling...
Sometimes their mind may be strange for us, but it is normal for them......

作者: jjjjjjj    時間: 2005-7-1 10:57 PM     標題: [轉貼討論]如果香港有這種餐館 , 你 / 妳們有無勇氣去幫趁它 ?

***** 板主模式 ***** 該文章是管理員從愛與性轉移過來的!
作者: 百葉窗    時間: 2005-7-2 02:31 PM     標題: [轉貼討論]如果香港有這種餐館 , 你 / 妳們有無勇氣去幫趁它 ?

恕我直言...
裸體主義者簡直就係不知所謂厚顏無恥...
作者: chung1219    時間: 2005-7-2 05:27 PM     標題: [轉貼討論]如果香港有這種餐館 , 你 / 妳們有無勇氣去幫趁它 ?

下面引用由manman2882005/07/01 09:39pm 發表的內容:
有朋友陪伴....亦會試試。
甘特別,,,,,,,,,,試試都好ar,
喔 ! ! 似乎....可以做妳o既朋友都唔錯喎 ? ! XD ~ ~
作者: AlienVirgin    時間: 2005-7-2 06:08 PM     標題: [轉貼討論]如果香港有這種餐館 , 你 / 妳們有無勇氣去幫趁它 ?

打死都唔會甘做~
我冇甘開放.....
作者: manman288    時間: 2005-7-2 09:20 PM     標題: [轉貼討論]如果香港有這種餐館 , 你 / 妳們有無勇氣去幫趁它 ?

下面引用由chung12192005/07/02 05:27pm 發表的內容:
喔 ! ! 似乎....可以做妳o既朋友都唔錯喎 ? ! XD ~ ~
未去到個到,,,,,,,,只憑feel 話會試ja ~
做得fd sin 唔稀行見吧
同人有你有~只不過唔同碼之嘛
你睇到我ge 話,,,,,,,,隻眼有排痛ge wor...
因我有係千層肥糕 ge ~he
你未答我選咩wor ~
作者: chung1219    時間: 2005-7-3 02:00 AM     標題: [轉貼討論]如果香港有這種餐館 , 你 / 妳們有無勇氣去幫趁它 ?

下面引用由manman2882005/07/02 09:20pm 發表的內容:
未去到個到,,,,,,,,只憑feel 話會試ja ~
做得fd sin 唔稀行見吧
同人有你有~只不過唔同碼之嘛
你睇到我ge 話,,,,,,,,隻眼有排痛ge wor...
...
我上面咪寫o左囉 !! 我揀 【I】同【D】有幾個人陪一試無妨。
哈 ~ 肥之嘛....而家咁多減肥方法 , 只在乎妳肯唔肯o者.....

作者: manman288    時間: 2005-7-3 02:17 AM     標題: [轉貼討論]如果香港有這種餐館 , 你 / 妳們有無勇氣去幫趁它 ?

下面引用由chung12192005/07/03 02:00am 發表的內容:
我上面咪寫o左囉 !! 我揀 【I】同【D】有幾個人陪一試無妨。
哈 ~ 肥之嘛....而家咁多減肥方法 , 只在乎妳肯唔肯o者.....
點解你會揀 【I】同【D】?????????

作者: chung1219    時間: 2005-7-3 01:36 PM     標題: [轉貼討論]如果香港有這種餐館 , 你 / 妳們有無勇氣去幫趁它 ?

下面引用由manman2882005/07/03 02:17am 發表的內容:
點解你會揀 【I】同【D】?????????
喔 ? 弊 ? ! 我竟然揀錯o左....其實係【E】同【D】!! 免費喎 ?
加上成班朋友陪 , 實唔多唔少都有D 壯膽作用 , 雖然
我無乜身材 ,無震波、八舊腹肌、三角肌...又無....嗚 ~

如果有的話 , 我 D 盟友同我一齊去試試啦。米飯兄....嘿 ~
作者: manman288    時間: 2005-7-4 05:13 AM     標題: [轉貼討論]如果香港有這種餐館 , 你 / 妳們有無勇氣去幫趁它 ?

下面引用由chung12192005/07/03 01:36pm 發表的內容:
喔 ? 弊 ? ! 我竟然揀錯o左....其實係【E】同【D】!! 免費喎 ?
?如果有的話 , 我 D 盟友同我一齊去試試啦。米飯兄....嘿 ~
wie ,,,,,,,chung1219,,,,,,,得我地揀第2 d,
~同類人wor ~

作者: 米飯    時間: 2005-7-4 09:27 AM     標題: [轉貼討論]如果香港有這種餐館 , 你 / 妳們有無勇氣去幫趁它 ?

下面引用由chung12192005/07/03 01:36pm 發表的內容:
?如果有的話 , 我 D 盟友同我一齊去試試啦。米飯兄....嘿 ~
車,我有乜問題渚,我揀左H,去到個度你有你除,
關我鬼事呀!!!!!!哈..5呎11吋半吖嗱.
到時找埋alien,同一班揀H既會員,個個揸部cam,
睇你點5呎11吋半.........ha ha......

作者: be晞    時間: 2005-7-6 07:37 PM     標題: [轉貼討論]如果香港有這種餐館 , 你 / 妳們有無勇氣去幫趁它 ?

如果有朋友陪同便宜的話..
我會試試.....
可能我都覺得脫掉衣服會很舒服的感覺
但給別的人看到好像有點不好意思
作者: chung1219    時間: 2005-7-7 12:35 AM     標題: [轉貼討論]如果香港有這種餐館 , 你 / 妳們有無勇氣去幫趁它 ?

下面引用由野蠻女2005/07/01 09:11pm 發表的內容:
我選了h,可能因為自己接受不了的問題才選了這個答案!
反之要我對著伴侶裸體,什至自己比較熟悉的女生阿,這個就沒什麼大問題!
但耍對著不認識的人麻?總覺得有點兒不當。
雖文中都說他們都不會帶著好色眼光...
唔 ∼ 咁又係....事關始終都是女孩子。
作者: chung1219    時間: 2005-7-7 12:40 AM     標題: [轉貼討論]如果香港有這種餐館 , 你 / 妳們有無勇氣去幫趁它 ?

下面引用由manman2882005/07/04 05:13am 發表的內容:
wie ,,,,,,,chung1219,,,,,,,得我地揀第2 d,
~同類人wor ~
Oh ~ yes.....bab....似乎都係喇。XD ~
日本人亦比香港人較開放 ,
就算同膚色都有分別.....

作者: chung1219    時間: 2005-7-7 12:51 AM     標題: [轉貼討論]如果香港有這種餐館 , 你 / 妳們有無勇氣去幫趁它 ?

下面引用由米飯2005/07/04 09:27am 發表的內容:
車,我有乜問題渚,我揀左H,去到個度你有你除,
關我鬼事呀!!!!!!哈..5呎11吋半??.
到時找埋alien,同一班揀H既會員,個個?部cam,
睇你點5呎11吋半.........ha ha......
喔.....似乎男人就覺得無乜所謂 , 5呎11吋半?  計埋著鞋就 6 呎 ,
嘰 ~  alien  Virgin 都話點逼亦唔去 , 你重想佢?cam....? 哈哈 ~
個個?部cam ? 亦算不錯的主意啊 !!

作者: 臻霜兒    時間: 2005-7-7 12:54 AM     標題: [轉貼討論]如果香港有這種餐館 , 你 / 妳們有無勇氣去幫趁它 ?

逼我我都不想試...................
= = 不敢..

作者: 茂木夏樹    時間: 2005-7-7 04:33 PM     標題: [轉貼討論]如果香港有這種餐館 , 你 / 妳們有無勇氣去幫趁它 ?

我會揀c同d∼我覺得無乜野丫!「穿不穿衣服悉聽尊便晚餐」ma,佢地唔著我著咪得lo∼我覺得幾好玩丫!夠新奇都夠激∼如果唔會打擾我的話<∼所以會同d fd去∼我驚比人帶左去賣豬仔∼
作者: 米飯    時間: 2005-7-14 01:12 PM     標題: [轉貼討論]如果香港有這種餐館 , 你 / 妳們有無勇氣去幫趁它 ?

下面引用由chung12192005/07/07 00:51am 發表的內容:
喔.....似乎男人就覺得無乜所謂 , 5呎11吋半?  計埋著鞋就 6 呎 ,
嘰 ~  alien  Virgin 都話點逼亦唔去 , 你重想佢?cam....? 哈哈 ~
個個?部cam ? 亦算不錯的主意啊 !!
乜野無所謂呀!大人,我唔係甘隨便,我陪你去
你自已除,我睇既渚,我唔除,ok...........
嘩~~~~呢度D女会員又幾open,喎.........
作者: celiaw    時間: 2005-7-14 01:40 PM     標題: [轉貼討論]如果香港有這種餐館 , 你 / 妳們有無勇氣去幫趁它 ?

我揀H,去餐館是為了吃東西,不是為裸體而去,
如果我吃東西時有這情況出現,我會立刻結算走。
作者: CHUNG1219    時間: 2005-7-21 05:04 PM     標題: [轉貼討論]如果香港有這種餐館 , 你 / 妳們有無勇氣去幫趁它 ?

下面引用由茂木夏樹2005/07/07 04:33pm 發表的內容:
 我會揀c同d∼我覺得無乜野丫!「穿不穿衣服悉聽尊便晚餐」ma,佢地唔著我著咪得lo∼我覺得幾好玩丫!夠新奇都夠激∼如果唔會打擾我的話<∼所以會同d fd去∼我驚比人帶左去賣豬仔∼
妳同我去 , 我一定會保護妳o架 ,
信我....我其實....都....都...算係個正人君子啊 !!  XD ∼

作者: CHUNG1219    時間: 2005-7-23 03:10 PM     標題: [轉貼討論]如果香港有這種餐館 , 你 / 妳們有無勇氣去幫趁它 ?

下面引用由celiaw2005/07/14 01:40pm 發表的內容:
其實哩 D o野試一次都冇乜所謂 ,
但如果成日去....我都接受唔到。
作者: CHUNG1219    時間: 2005-7-23 03:10 PM     標題: [轉貼討論]如果香港有這種餐館 , 你 / 妳們有無勇氣去幫趁它 ?

下面引用由celiaw2005/07/14 01:40pm 發表的內容:

作者: CHUNG1219    時間: 2005-7-23 03:11 PM     標題: [轉貼討論]如果香港有這種餐館 , 你 / 妳們有無勇氣去幫趁它 ?

作者: CHUNG1219    時間: 2005-7-26 01:12 AM     標題: [轉貼討論]如果香港有這種餐館 , 你 / 妳們有無勇氣去幫趁它 ?

下面引用由米飯2005/07/14 01:12pm 發表的內容:
乜野無所謂呀!大人,我唔係甘隨便,我陪你去
你自已除,我睇既渚,我唔除,ok...........
嘩~~~~呢度D女?員又幾open,喎.........
這亦不錯啊....XD ∼
作者: cherry8511    時間: 2005-8-1 01:56 AM     標題: [轉貼討論]如果香港有這種餐館 , 你 / 妳們有無勇氣去幫趁它 ?

我選h,
因為自己的膽量實在太少,
而且會覺得不好意思呀......
作者: chung1219    時間: 2005-8-3 08:20 PM     標題: [轉貼討論]如果香港有這種餐館 , 你 / 妳們有無勇氣去幫趁它 ?

下面引用由cherry85112005/08/01 01:56am 發表的內容:
我選h,
因為自己的膽量實在太少,
而且會覺得不好意思呀......
有我陪妳...唔駛驚。哈哈∼
作者: yunghoyee    時間: 2005-8-10 10:49 PM     標題: [轉貼討論]如果香港有這種餐館 , 你 / 妳們有無勇氣去幫趁它 ?

如果全是女的便試(別誤會,i am gril),女的看不少,不會不好意思 。
作者: 牙傑    時間: 2005-8-14 07:13 PM     標題: [轉貼討論]如果香港有這種餐館 , 你 / 妳們有無勇氣去幫趁它 ?

h
打死都唔試
咁變態..
又咁多人係度..
作者: -細細粒-    時間: 2005-8-14 07:40 PM     標題: [轉貼討論]如果香港有這種餐館 , 你 / 妳們有無勇氣去幫趁它 ?

下面引用由百葉窗2005/07/02 02:31pm 發表的內容:
恕我直言...
裸體主義者簡直就係不知所謂厚顏無恥...

你有冇搞錯啊
人地係到做鐘意做既野關你咩事
你唔鐘意都唔可以錦話人格
你呢d就叫厚顏無恥
完全唔識尊重人
返去叫你啊媽教下你啦\____________/
作者: CHUNG1219    時間: 2005-8-15 02:46 AM     標題: [轉貼討論]如果香港有這種餐館 , 你 / 妳們有無勇氣去幫趁它 ?

下面引用由-細細粒-2005/08/14 07:40pm 發表的內容:

你有冇搞錯啊
人地係到做鐘意做既野關你咩事
你唔鐘意都唔可以錦話人格
...
算吧 , 別要為此而太過勞氣啊 !! 哈哈 ~
作者: vling2884    時間: 2005-8-15 03:26 AM     標題: [轉貼討論]如果香港有這種餐館 , 你 / 妳們有無勇氣去幫趁它 ?

多謝你既分享~
都係揀H..
係門口參觀下..
都尚可接受既..
但要親身參與..
就肯定無可能啦@@"..
自問胆量同身型..
都較其他人輸蝕..
費事作無謂獻醜啦^^..

作者: onolisa    時間: 2005-8-15 11:28 AM     標題: [轉貼討論]如果香港有這種餐館 , 你 / 妳們有無勇氣去幫趁它 ?

全是俊男美女就話無所謂,但是見到D一舊舊肥豬肉,仲要皺皮的物體系我眼前飄來飄去~~~ 果餐飯吃唔吃都罷啦~~~~ 咪搞我~~~
作者: CHUNG1219    時間: 2005-8-15 06:33 PM     標題: [轉貼討論]如果香港有這種餐館 , 你 / 妳們有無勇氣去幫趁它 ?

如果俾我見到....或者我都考慮一下。
作者: CHUNG1219    時間: 2005-8-15 06:36 PM     標題: [轉貼討論]如果香港有這種餐館 , 你 / 妳們有無勇氣去幫趁它 ?

嗚 ~ 囉命 !! 我肯定唔入 , 唔制呀。救....
作者: vling2884    時間: 2005-8-16 01:03 AM     標題: [轉貼討論]如果香港有這種餐館 , 你 / 妳們有無勇氣去幫趁它 ?

wa~~~
以上3位人兄..
都好似幾"豐滿"下喎@@"..
第一張可能係側面影啦..
都尚可接受既..
但另一張..
兩位美女既性感照..
就好似過份"肉感"咯@@"..
喔..
唔知佢地每一個..
有冇300磅呢??

作者: joe198663    時間: 2005-8-16 01:27 AM     標題: [轉貼討論]如果香港有這種餐館 , 你 / 妳們有無勇氣去幫趁它 ?

下面引用由CHUNG12192005/08/15 06:36pm 發表的內容:
嗚 ~ 囉命 !! 我肯定唔入 , 唔制呀。救....
(www.prankli.com/Fun/pics/babyjamie.gif)
Thanks for your sharing again~! ^_^
er... er... After I read those ulgy photos, I wanna puke... =_=''
Since it is soooooooo horrible...
They are extremely fat & huge...
I can't think of any other words to descride them...

It is lucky that I have already had my dinner...
Otherwise I will waste my delicious dinner... =.=''
If I see those fat people in the resturant...
Surely I won't go there...
Will you enjoy your dinner when you see this terrible situation?

They are very similar to a ball...
A big big ball... I can't imagine that how they move... =.=''
Actually I sympathize them... They are overweight...
And I hope they can keep fit early......

作者: manman288    時間: 2005-8-16 01:40 AM     標題: [轉貼討論]如果香港有這種餐館 , 你 / 妳們有無勇氣去幫趁它 ?

下面引用由vling28842005/08/16 01:03am 發表的內容:
wa~~~
以上3位人兄..
都好似幾"豐滿"下喎@@"..
第一張可能係側面影啦..
...
vling2884,,,
vling2884,,,,更係唔止300磅la,,
我唸起碼過600磅ar ,,,CHUNG1219你
覺得有幾多磅ar

作者: CHUNG1219    時間: 2005-8-16 01:43 AM     標題: [轉貼討論]如果香港有這種餐館 , 你 / 妳們有無勇氣去幫趁它 ?

下面引用由joe1986632005/08/16 01:27am 發表的內容:
Thanks for your sharing again~! ^_^
er... er... After I read those ulgy photos, I wanna puke... =_=''
Since it is soooooooo horrible...
They are extremely fat & huge...
...
http://www.prankli.com/Fun/pics/babyjamie.gif[glow=255,red,3]﹕好在我哩次帶左字典....哈 ~[/glow]
你知嘛 ? 我曾睇本雜誌內亦提及哩類餐廳 , 幅相片真係有個肥佬....
噸位同埋重量應該有最頂o個幅肥佬o既7成....即是約有 500磅左右 !!
你都覺得 D 摺紋真係....喔 ? ....喔..嘔喔 ∼ 我都係...好在post
之前仲未食野唧....唔係隨時?晒 D 食物。
叫佢地減肥 ? ? 佢地致肥原因....擺明係擁有『 痴肥基因 』睇怕
要去抽脂至有得救喇。哩均大家一齊 Happy 再一齊反胃....嘔喔 ∼

作者: vling2884    時間: 2005-8-16 02:10 AM     標題: [轉貼討論]如果香港有這種餐館 , 你 / 妳們有無勇氣去幫趁它 ?

下面引用由manman2882005/08/16 01:40am 發表的內容:
vling2884,,,
vling2884,,,,更係唔止300磅la,,
我唸起碼過600磅ar ,,,CHUNG1219你
覺得有幾多磅ar
多謝你既分享~
吓??
600磅??
係咪每位計呀??
哎吔..
之前我估有300磅..
仲覺得自己好衰格..
諗到佢哋甘重@@"..
考慮左一陣先至夠胆寫咋..

作者: manman288    時間: 2005-8-16 02:36 AM     標題: [轉貼討論]如果香港有這種餐館 , 你 / 妳們有無勇氣去幫趁它 ?

下面引用由vling28842005/08/16 02:10am 發表的內容:
多謝你既分享~
吓??
600磅??
係咪每位計呀??
...
更係每位計la~
恩宜之前都200幾磅la,,,
更可況佢地~之前我估有700以上ge
我都覺得自己好衰格~~~
但我都係估佢地有600以上ar ∼∼

作者: joe198663    時間: 2005-8-16 03:14 AM     標題: [轉貼討論]如果香港有這種餐館 , 你 / 妳們有無勇氣去幫趁它 ?

下面引用由CHUNG12192005/08/16 01:43am 發表的內容:
(www.prankli.com/Fun/pics/babyjamie.gif)﹕好在我哩次帶左字典....哈 ~
你知嘛 ? 我曾睇本雜誌內亦提及哩類餐廳 , 幅相片真係有個肥佬....
噸位同埋重量應該有最頂o個幅肥佬o既7成....即是約有 500磅左右...
Thanks for your response~! 8)
Actually those photos are so terrible except of the baby...
Since the baby is sooooo cute~!
And I like the baby's funny face ar~!  ^w^

I guess those fat people's weight  may be over 600 pounds...
They are overweight la... They should keep fit, keep fit...
Otherwise their health will get problems...
Support them!! Keep fit, keep fit...

I find another terrible photo oh~
Let's enjoy it together...
Let's puke together... =.=''

作者: -細細粒-    時間: 2005-8-16 03:35 AM     標題: [轉貼討論]如果香港有這種餐館 , 你 / 妳們有無勇氣去幫趁它 ?

下面引用由CHUNG12192005/08/16 01:43am 發表的內容:
(www.prankli.com/Fun/pics/babyjamie.gif)﹕好在我哩次帶左字典....哈 ~
噸位同埋重量應該有最頂o個幅肥佬o既7成....即是約有 500磅左右...
唔洗嘔=.=
其實我覺得佢地肥得幾可愛呃A_________________________A
唔錯
肥係福氣梨A_____________________A
kaka><
如果全部肥人都入哂去果間既話
我諗佢地實會好開心
因為d人唔會望住哂\__________________/
頂!!點知啊
作者: vling2884    時間: 2005-8-16 03:48 AM     標題: [轉貼討論]如果香港有這種餐館 , 你 / 妳們有無勇氣去幫趁它 ?

哈..
600??
700??
諗起都覺得攪笑^^..
manman..
佢哋有700磅..
我都信架..
但就係兩個重量既重和咯^^..
joe..
係咪今晚未見肚餓..
未食杯麵呢??
仲要擺多張"肉照"上黎分享?!
爆笑~~
總之..
多謝你哋既分享啦^^

作者: manman288    時間: 2005-8-16 06:43 AM     標題: [轉貼討論]如果香港有這種餐館 , 你 / 妳們有無勇氣去幫趁它 ?

下面引用由vling28842005/08/16 03:48am 發表的內容:
哈..
600??
700??
諗起都覺得攪笑^^..
...
其實我覺得佢地肥得好可憐,,,,,,,,,,,,,,
佢地都唔想咁GE~~`~~~~~~~~~~~
佢地Maybe有病,,,,,肥胖症sin咁渣,,,
唉~~~~唔知我遲d會唔會變成咁~~~~
我都唔想咁肥ar ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

http://www2.hkedcity.net/citizen_files/aa/bw/cz3388/visitor_cabinet/38105/bear17.gif

作者: vling2884    時間: 2005-8-16 02:33 PM     標題: [轉貼討論]如果香港有這種餐館 , 你 / 妳們有無勇氣去幫趁它 ?

manman..
喔..
唔好太杞人憂天啦^^..
相信我哋普通人唔太過份..
放肆進食同疏於運動..
應該都唔會有..
呢幾個人既磅數既@@"..
况且..
現今仲有好多各式各樣既減肥方法..
只要有恒心..
就一定會達到心目中既理想體型呢^^..

作者: chung1219    時間: 2005-8-16 07:49 PM     標題: [轉貼討論]如果香港有這種餐館 , 你 / 妳們有無勇氣去幫趁它 ?

下面引用由vling28842005/08/16 02:10am 發表的內容:
多謝你既分享~
???
600磅??
係咪每位計呀??
...
世界上最重的相撲手有 7 0 0 磅以上......同佢地差不多。
作者: manman288    時間: 2005-8-16 08:55 PM     標題: [轉貼討論]如果香港有這種餐館 , 你 / 妳們有無勇氣去幫趁它 ?

下面引用由chung12192005/08/16 07:50pm 發表的內容:
香港有咁多減肥公司 , 唔駛怕喎.....
∼∼chung1219,,你供我去減肥公司減肥ar??^^
我無money ar我會do運動..減肥 ge la‘
http://www2.hkedcity.net/citizen_files/aa/bw/cz3388/visitor_cabinet/38105/bear17.gif
作者: chung1219    時間: 2005-8-17 06:40 PM     標題: [轉貼討論]如果香港有這種餐館 , 你 / 妳們有無勇氣去幫趁它 ?

下面引用由manman2882005/08/16 08:55pm 發表的內容:
∼∼chung1219,,你供我去減肥公司減肥ar??^^
我無money ar我會do運動..減肥 ge la‘
(www2.hkedcity.net/citizen_files/aa/bw/cz3388/visitor_cabinet/38105/bear17.gif)
如果妳係我o既女朋友 , 供妳又有乜所謂 , ... 不過妳可惜唔 ..... sorry ~
作者: CHUNG1219    時間: 2005-8-19 01:54 AM     標題: [轉貼討論]如果香港有這種餐館 , 你 / 妳們有無勇氣去幫趁它 ?

下面引用由joe1986632005/08/16 03:14am 發表的內容:
Thanks for your response~! 8)
Actually those photos are so terrible except of the baby...
Since the baby is sooooo cute~!
And I like the baby's funny face ar~!  ^w^
...
哈哈 ~ 哩件o野個表情似乎都....幾 nice 喎 ? XD ∼
作者: vling2884    時間: 2005-8-20 01:25 AM     標題: [轉貼討論]如果香港有這種餐館 , 你 / 妳們有無勇氣去幫趁它 ?

嘩..
點解呢個topic..
可以長賣長有既??
照走勢分析..
第5版都就到喎@@"..
好彩呢版係聊天間..
否則.......
作者: joe198663    時間: 2005-8-20 01:58 AM     標題: [轉貼討論]如果香港有這種餐館 , 你 / 妳們有無勇氣去幫趁它 ?

下面引用由vling28842005/08/20 01:25am 發表的內容:
嘩..
點解呢個topic..
可以長賣長有既??
照走勢分析..
...
Hahhaa... Let's celebrate!! ^_^
Actually this topic is really interesting & attracting...
The funny photos, the funny member...
And those responses are sooooo funny too...

If there is a restuarant likes this, will you go?
Maybe you feel interested with it...
But are you brave enough?
It is quite embarrassing...

So many questions... Different answers...
Such an interesting topic...

I hope that we can share more in this interesting topic...
I am waiting for some interesting responses come... ^.^

作者: CHUNG1219    時間: 2005-8-20 06:21 PM     標題: [轉貼討論]如果香港有這種餐館 , 你 / 妳們有無勇氣去幫趁它 ?

下面引用由vling28842005/08/20 01:25am 發表的內容:
嘩..
點解呢個topic..
可以長賣長有既??
照走勢分析..
...
咁即是證明哩度有 D 版主亦有『 人情味 』!! 是好事啊 !
大家都是想消磨時間而已。真係忍唔住講句...多謝版主。哈 ~

作者: Kattt    時間: 2006-5-31 11:52 PM     標題: [轉貼討論]如果香港有這種餐館 , 你 / 妳們有無勇氣去幫趁它 ?

點迫都唔會
唔著衫好唔舒服
我先冇咁開放...
作者: chung1219    時間: 2006-6-4 08:54 AM     標題: [轉貼討論]如果香港有這種餐館 , 你 / 妳們有無勇氣去幫趁它 ?

下面引用由Kattt2006/05/31 11:52pm 發表的內容:
點迫都唔會
唔著衫好唔舒服
我先冇咁開放...
我估妳是一位中國女性.....對嘛 ? 哈 ∼
管理員.....怎麼大半年前出的被扯上頭版 ?
我都回覆人 ! 奇怪 ? {@_@}
作者: JammyLee    時間: 2007-2-5 06:20 PM     標題: [轉貼討論]如果香港有這種餐館 , 你 / 妳們有無勇氣去幫趁它 ?

小弟對自己的體形還沒有這種自信
不會試
作者: chung1219    時間: 2007-2-6 05:40 AM     標題: [轉貼討論]如果香港有這種餐館 , 你 / 妳們有無勇氣去幫趁它 ?

下面引用由JammyLee2007/02/05 06:20pm 發表的內容:
小弟對自己的體形還沒有這種自信
不會試
多謝閣下的回覆 ∼^^
離奇 ? 我哩篇文至少一年半 post 出 , 我
明明無回覆 , 但都彈上第一頁 ......
我覺得未必只有女性較難接受 , 就算是
男子也一樣 , 香港人始終沒有西歐國家
較開放。
其實未必不和自己身形有關 , 有些人就
算怎樣也接受不了 , 如果免強都會無晒
胃口 .....
作者: xiaoxiao19    時間: 2007-2-9 10:20 AM     標題: [轉貼討論]如果香港有這種餐館 , 你 / 妳們有無勇氣去幫趁它 ?

If 香港有這種餐館, I will not have 勇氣去幫趁它  because it is uncomfortable to me.
作者: chung1219    時間: 2007-2-14 05:39 PM     標題: [轉貼討論]如果香港有這種餐館 , 你 / 妳們有無勇氣去幫趁它 ?

下面引用由xiaoxiao192007/02/09 10:20am 發表的內容:
If 香港有這種餐館, I will not have 勇氣去幫趁它  because it is uncomfortable to me.
估不到已兩年的話題都會在第一頁 ....
什麼 ? 你不是外國人嗎 ?
你是外國華僑 ?
作者: sgrlto    時間: 2007-3-6 03:13 PM     標題: [轉貼討論]如果香港有這種餐館 , 你 / 妳們有無勇氣去幫趁它 ?

一定要沖涼先...我先敢食3___3"
再加上一班朋友一齊先夠膽..=w="
夾錢食一個舖滿壽司既裸女xDDD"
我記得上海有一間...上次睇報紙知的
其實最怕都係遇見熟人囉-0-"

歡迎光臨 Cyber X-files (http://cyberxfiles.com/cyberx/) Powered by Discuz! 7.0.0