標題: 講開暗示… [打印本頁]

作者: ☆Icy☆    時間: 2006-10-27 01:07 AM     標題: 講開暗示…

講開暗示…
好多人都有疑問…﹖!
一…來又冇對話
二…好驚喜
三…又係一種情趣
問題﹕
有個男仔暗示佢好少出聲
但係好得佢好鍾意俾人話佢同某人情侶裝
佢地兩人係唔識大家…
但好其怪有時…不約而同咁 *情侶裝* 同色 plus 差唔多style
可能有 D 女仔鍾意中性打扮
果個女仔係我 best fd 黎~
個女仔對情侶裝情件一d 都唔在意
而個男仔對情侶裝情件就同冇點冇出聲…
但情侶裝情件成為男仔 d FD 既話題
後來…佢地冇 *情侶裝*
尋日個女發現個男仔平時唔同
個男仔著好似…好鍾意玩情侶裝
開始又著個女仔平時著開個幾種顏色
唔通而家 d 男仔鍾意玩情侶裝﹖﹖﹖
1) 想知以男仔角度黎睇有咩暗示﹖
2) 想知以女仔角度黎睇俾人話又有咩反應﹖
作者: ChinaAimar    時間: 2006-10-27 02:08 AM     標題: 講開暗示…

那位男性似乎己經不理會其他男性的說話了...
哈..不知他平時性格如何呢...是否獨行獨斷呢...
如果是優柔寡斷,很怕別人的閒言閒語...我猜想他有點喜歡那位女生了....吸引她汪意ma...
作者: ☆Icy☆    時間: 2006-10-27 04:57 AM     標題: 講開暗示…

他就係時獨行獨斷、鍾意裝酷
他外表打扮酷酷 XD 好少出聲
染髮型﹕染過紅色、而家係high light 深藍色
那個男有 d 似 f4既仔仔 (好shy)
不過…早前好流行 voodo doll
個女仔有個女戰士…個男仔留意到又話好可怕 喔~~~XD
我個 best fd 話唔佢想點﹖
我個 best fd 比較 school active 讀書ok 、樣子ok 唔算好靚
如何呢﹖

作者: 334556    時間: 2006-10-31 08:18 PM     標題: 講開暗示…

..= =個人意見
男生對女生有好感才會這樣做
至於是真的好感還是玩弄的好感
很難去證明
作者: ☆Icy☆    時間: 2006-11-1 05:36 AM     標題: 講開暗示…

當然依家唔止咁簡單
實情我個 best fd 話個男仔有約過佢去玩…但冇去到
大家又唔認識對方
而我 best fd 個孖公仔話同過個男仔一班…
不過今個 semester 就冇啦
有次個男仔班 fd 又話孖公仔成日啤住果個男仔
我 best fd 都在場…咁 d 果個男仔係到笑
但果個男仔一見到我 best fd 就冇再笑 dub 底個頭 (次次都係咁)
依家孖公仔似為果個男仔真係喑戀佢
咁我個 best fd 話孖公仔成日問佢覺得果個男仔點點
其實我個 best fd 係有 d lum 果個男仔
雖然佢冇出聲…但呢 d 野…
我身為佢個 best fd 我一定撐佢
你覺得果男仔會鐘意我個 best fd 既孖公仔﹖點解﹖
但一開始就情侶裝事件…由始至終係我個 best fd
而我 best fd 既孖公仔話果個男仔喑戀佢係後期發生
我真係唔想佢地因個男仔而反目成仇 !!!!!!!!!

作者: 米飯    時間: 2006-11-4 04:16 PM     標題: 講開暗示…

乜依家的後生,玩暗示玩到甘複雜,我都唔係好明。
不過個男仔甘冇謂,反而個女仔潚洒得多。
作者: ☆Icy☆    時間: 2006-11-5 01:33 AM     標題: 講開暗示…

我個 best fd 一直都出聲
但最好笑係個男仔同佢個 fd 一齊去圖書館
見到我個 best fd 係到搵書
我個 best fd 見到佢地但扮見唔到
個男仔同佢 fd 講 ﹕ shi~ 唔好咁大聲俾佢知我係到…費事嘈住我個 best fd 搵書
你話好唔好笑

歡迎光臨 Cyber X-files (http://cyberxfiles.com/cyberx/) Powered by Discuz! 7.0.0