標題: 我個fd既真人真事! [打印本頁]

作者: kit*    時間: 2005-7-23 05:23 PM     標題: 我個fd既真人真事!

呢件事係發生係華富村嫁,大約幾年前既2月,係我地學校既運動會。我地學校既啦啦隊比賽係區內比較出名嫁,而我地既啦啦隊成員係當日係要5點幾去到運動場既。就喺我個fd出門口既時候,行到去華清樓行過d既樓梯口,望過對面既巴士站,見到一個著住唐裝既牙伯飄緊去我個fd到,我個fd仲見到個牙伯係冇腳既!嚇到我個fd死,即刻拉埋個同學跑落華貴,但係個同學係咩都睇唔到嫁。
我個fd同我講返o個陣佢都仲驚緊,之後仲唔比我地提tim...好彩當時我唔係同佢一齊去運動場,如果唔係我實比佢嚇死牙...文字
作者: gslm    時間: 2005-7-24 04:33 PM     標題: 我個fd既真人真事!

你係5:00am 定5:00pm ??  仲有 你有無問你個fd 個阿伯個樣清唔清楚??
作者: kit*    時間: 2005-7-24 05:03 PM     標題: 我個fd既真人真事!

係朝頭早5點牙∼佢話個牙伯個樣好惡嫁...
仲飄得好快咁詔去佢地到...佢地先嚇到飛奔!
作者: 吳郭魚    時間: 2005-7-25 01:53 PM     標題: 我個fd既真人真事!

kit*呀∼∼
知唔知華富係邊度最多人跳樓呀???
仲有呀,我聽過話華富有個棺材d工人拎唔到出黎架
仲話果度有好多水管ga,知唔知係邊度呀
作者: kit*    時間: 2005-7-25 02:11 PM     標題: 我個fd既真人真事!

我都聽過,d人話係華昌樓,但係我點睇d相都唔知係邊囉∼
我一出世就住係華富,可以話冇乜邊到未去過,
但係佢話擺棺材o個到我真係睇極都唔知係邊...
華富差唔多棟棟都有人跳過樓,都冇話邊棟特別多個啵..
以我所知就前排有幾單係上村,一、兩單係下村囉...
作者: 暗女    時間: 2005-11-28 01:21 PM     標題: 我個fd既真人真事!

唔係a~化~~=...........=~我往華富~ga~bo~=........=好彩我係住華光樓~~>3<~~~

歡迎光臨 Cyber X-files (http://cyberxfiles.com/cyberx/) Powered by Discuz! 7.0.0