標題: [Hack]google 比黑客入侵新聞 [打印本頁]

作者: STTOMMYLEE    時間: 2007-6-24 08:13 PM     標題: [Hack]google 比黑客入侵新聞

2007年6月24日 下午7:00
google網蝕失了 700億美元,疑有黑客入侵...令其資料庫破壞,
大家可以試搜尋 "  開心share " 就會發現其網址竟然是google 的2003年版本 的初版
就於此次入侵,google 已經交由FBI處理, 而今次損失將令下季股息有所調整                                                                                      記者: 沈日朗

作者: chung1219    時間: 2007-6-26 03:41 AM     標題: [Hack]google 比黑客入侵新聞

下面引用由STTOMMYLEE2007/06/24 08:13pm 發表的內容:
2007年6月24日 下午7:00
google網蝕失了 700億美元,疑有黑客入侵...令其資料庫破壞,
大家可以試搜尋 "  開心share " 就會發現其網址竟然是google 的2003年版本 的初版
就於此次入侵,google 已經交由...
700 億美元??
哩D咁既野就一定有咁大作咁大!
就算係減一半我都唔信。
無人回你 , 我至回咋 ! 費事咁冷清啦。
作者: sgrlto    時間: 2007-6-26 12:43 PM     標題: [Hack]google 比黑客入侵新聞

下面引用由chung12192007/06/26 03:41am 發表的內容:
700 億美元??
哩D咁既野就一定有咁大作咁大!
就算係減一半我都唔信。
無人回你 , 我至回咋 ! 費事咁冷清啦。
700億美元我就唔知啦!!不過google今年好似
真係俾黑客入侵左一次,,仲有google好衰
上佢個網頁會自動安裝舊野..之後就會中毒..@v@
作者: chung1219    時間: 2007-6-26 05:59 PM     標題: [Hack]google 比黑客入侵新聞

下面引用由sgrlto2007/06/26 12:43pm 發表的內容:
700億美元我就唔知啦!!不過google今年好似
真係俾黑客入侵左一次,,仲有google好衰
上佢個網頁會自動安裝舊野..之後就會中毒..@v@
只要一開 google 主頁就會『 領野 』? !
你係唔係受害者之一呀 ?
可能 yahoo 正在暗笑中 ......嘿嘿 ~ ~
作者: 克斯頓    時間: 2007-6-27 11:09 AM     標題: [Hack]google 比黑客入侵新聞

呢個可能係驚天大陰謀,
商業競爭造成既惡果...
下面引用由chung12192007/06/26 05:59pm 發表的內容:
佢9成中過招,如果唔係邊會咁清楚XD

作者: sgrlto    時間: 2007-6-27 11:45 AM     標題: [Hack]google 比黑客入侵新聞

下面引用由chung12192007/06/26 05:59pm 發表的內容:
好似係google既e-mail...
我被迫咁安裝左佢一個程式
不過..好彩無中蕉xD""
見報紙D人中左..登佢地慘/___\
作者: sgrlto    時間: 2007-6-27 11:47 AM     標題: [Hack]google 比黑客入侵新聞

下面引用由克斯頓2007/06/27 11:09am 發表的內容:
呢個可能係驚天大陰謀,
商業競爭造成既惡果...
佢9成中過招,如果唔係邊會咁清楚XD
尼個世界有報紙架嘛..XD"
有好多傳播媒體可以知道既...

歡迎光臨 Cyber X-files (http://cyberxfiles.com/cyberx/) Powered by Discuz! 7.0.0