標題: [原創]親身經歷~~東堤恐佈山路 [打印本頁]

作者: christywong    時間: 2005-7-27 12:07 AM     標題: [原創]親身經歷~~東堤恐佈山路

這是本人的親身所經歷的故事...故事地點..是在長洲東堤......
那天我連同朋友一共九人,三女六男....在第一天晚上時....有人提意去看星星,
所以在零晨1點後出發去了行一條山路...
         然後我們一連九人沿著海灘行....因為街燈頗少的關系...
加上只有第一個男仔手上有電筒...基本上是看不清路面的...
其實我本身對靈界的磁場有點敏感...所以我一開始是不原意去的..
不過是跟大隊無辦法....
        當行到一段蠻黑暗的度路時,其中有一個男仔突然看到面前...
有一段像似煙霧的氣體阻擋著他的視線....像是突然瞎了一樣...
但那男仔當時沒有說出來..可能是他認為只是眼花了吧....
       重要的是....在山路中...我突然有一種感覺...好自然地看著一個方向...
是一個涼亭...我看到一個女性的靈體...她是半透明的靈魂...長長的頭髮..
而且她也是同樣地看著我們這個方向...但當時只有我一個看到...
我立即看了一眼便算了.....真的好奇怪....奇怪的是..我很久沒有遇見過靈體了...
頂多只是感覺到在身邊...這種現實以很多年沒有的了...何解突然又回復第三眼呢..
我真的不想見到的...
        後來,我看回雲海的小說...雲海原來在東堤...同一個地方..同一個地點..
同一個涼亭...一樣見到靈體..不過只是他見到的是男性靈魂吧...
我想知道...有無人同樣的遇過這經歷呢..?
作者: 大力雞泡魚    時間: 2005-7-28 07:44 PM     標題: [原創]親身經歷~~東堤恐佈山路

其實會唔會係個個女既等緊雲海所講既男呢@@"【個人睇法】
作者: 米飯    時間: 2005-7-28 10:04 PM     標題: [原創]親身經歷~~東堤恐佈山路

下面引用由christywong2005/07/27 00:07am 發表的內容:
LBSALELBSALE        這是本人的親身所經歷的故事...故事地點..是在長洲東堤......
那天我連同朋友一共九人,三女六男....在第一天晚上時....有人提意去看星星,
所以在零晨1點後出發去了行一條山路...
         ...
東堤有甘多事件發生過,仲有詩意去看星星,
oh,不過可能妳地多人,冇理會妳既直覺,甘撞
上了妳自己多年冇見到既野,是禍躲不過.
鬼眼開番,之後日子,仲有冇見到鬼........
作者: christywong    時間: 2005-7-28 11:38 PM     標題: [原創]親身經歷~~東堤恐佈山路

下面引用由米飯2005/07/28 10:04pm 發表的內容:
東堤有甘多事件發生過,仲有詩意去看星星,
oh,不過可能妳地多人,冇理會妳既直覺,甘撞
上了妳自己多年冇見到既野,是禍躲不過.
鬼眼開番,之後日子,仲有冇見到鬼........
唔算開番ga.......或者個時係我時運低ga.....
好多時都係有"feel"only........

作者: 呀倫    時間: 2005-7-29 06:11 PM     標題: [原創]親身經歷~~東堤恐佈山路

我都有去呀!!
果次我地成3點幾至走!!
走之前我地停左係個墳墓下面點知!!我地有一個人好似比私上身tim呀
作者: 呀倫    時間: 2005-7-29 06:13 PM     標題: [原創]親身經歷~~東堤恐佈山路

詳情睇下我係呢到發表果個長洲啦!! 都係係幽靈鬼怪區嫁
作者: joe4320    時間: 2005-8-7 05:54 PM     標題: [原創]親身經歷~~東堤恐佈山路

不是特别恐怖~~~
不过到是没经历过

歡迎光臨 Cyber X-files (http://cyberxfiles.com/cyberx/) Powered by Discuz! 7.0.0