標題: [分享]那裏是你們的拍拖飯堂? [打印本頁]

作者: z9413    時間: 2005-3-2 02:19 AM     標題: [分享]那裏是你們的拍拖飯堂?

我以前拍拖常食壽司,因為我覺得女仔通常都喜歡吃壽司

[hidepoll]
作者: --zeta--    時間: 2005-3-2 02:34 AM     標題: [分享]那裏是你們的拍拖飯堂?

在家煮飯.........
u can cook everything u like,
and also u can play with he or she while cooking!
it is fun and sweet!
作者: Cloudie    時間: 2005-3-2 05:43 AM     標題: [分享]那裏是你們的拍拖飯堂?

我以前常到他的家泡麵給他吃...
當時他說只愛吃我泡的麵耶...
不過已成過去了....
作者: 鬼畜潮?吹★    時間: 2005-3-2 04:01 PM     標題: [分享]那裏是你們的拍拖飯堂?

如說多數我選了港式茶餐廳,
可能係我同以前既女朋友有都係無所謂的人,
好多時出街都唔想諗,仲有加上可以食煙~
或者話只要見到大家巳經好滿足...
無論食什麼都一樣開心~^^
作者: samsamanva    時間: 2005-3-2 06:22 PM     標題: [分享]那裏是你們的拍拖飯堂?

我鍾意去太古城 Uny 個 food court ~
又平又多款式,價錢又抵 ~~
食飽又可以去行 supermarket ~ 正!
作者: 聖靈∼霜〞    時間: 2005-3-2 08:40 PM     標題: [分享]那裏是你們的拍拖飯堂?

我就想去甜品屋多d~甜上加甜嘛XP
不過如果識耐左就會想煮飯仔,或者想試下同居既滋味掛?@@a
作者: jjjjjjj    時間: 2005-3-2 10:47 PM     標題: [分享]那裏是你們的拍拖飯堂?

拍拖飯堂... 冇~ 啦~   -_-"
細個拍拖會多數食茶餐廳
因為我晏晝鍾意食干炒牛河,tea time 鍾意食西多士
晚餐鍾意食煲仔飯
相信只有茶餐廳先滿足倒我所有要求
所以男朋友永遠不用為那裡進餐而煩惱
不過,其實心裡面食嚮往的拍拖飯堂
當然是在家裡一起玩煮飯仔啦
只是我... 實在... 除了公仔面外
沒有信心煮到好食的東西給我最鍾意最鍾意的人食

作者: joe198663    時間: 2005-3-3 02:22 AM     標題: [分享]那裏是你們的拍拖飯堂?

Whatever, I had a romatic moment with my lover in a Cafe...
We drank a sweet  coffee together...
We talked about our future together...
We share our dream each other...
We kissed each other goodbye...
However, the Cafe belongs to other lovers now...
The coffee is  sour for me now...
The future hasn't coime true now...
I only dream of you every night now...
Your kiss is still sweet for me...
I am afraid I might not be able to go back to the times when I had not known you...
Although the memory is so painful for, I still satisefy whatever I had...
Well, I know better than anyone else...
That a happy ending never suits me...

作者: HimCheng    時間: 2005-3-3 12:47 PM     標題: [分享]那裏是你們的拍拖飯堂?

其實食咩都無所謂~
但要揀的話,我會揀在家煮飯仔~
因為好sweet,好warm~~
作者: 螞蟻    時間: 2005-3-3 02:24 PM     標題: [分享]那裏是你們的拍拖飯堂?

我覺得食糖水最正啦!!!因為糖水鋪個feel通常都係好正~!
作者: jjjjjjj    時間: 2005-3-4 11:01 PM     標題: [分享]那裏是你們的拍拖飯堂?

以前試過為一個男仔學煮飯 (從小在家中媽媽都不准我入廚房和掂家務)
因為連煎一隻荷包蛋也學不會
每餐只會煮一煲飯,煎雞翼/ 扒類,蒸水蛋,烚/炒菜,加一個金寶湯...
有時間唔中仲出古惑開罐頭添
不過無論食什麼,只要和最鍾意的人食,都是很sweet 很開心~

歡迎光臨 Cyber X-files (http://cyberxfiles.com/cyberx/) Powered by Discuz! 7.0.0