標題: 買賣化石的網頁!! [打印本頁]

作者: nico    時間: 2004-4-26 02:15 AM     標題: 買賣化石的網頁!!

http://www.fossilshk.com/index.html
超得意!!
有隕石、恐龍化石、古生物化石等等~
都有得賣wo~~快D去睇睇啦~~~!!
作者: easka    時間: 2004-4-26 03:42 PM     標題: 買賣化石的網頁!!

我好想知佢點得黎嫁....
係咪偷呢????
如果係偷, 我買左返屋企咪死~~~~
有d佢話殞石ja
都唔知係咪o既~.~"
作者: nico    時間: 2004-4-26 04:09 PM     標題: 買賣化石的網頁!!

我都覺得係犯法o既~~
但只係第一次見網上原來會有恐龍ar~~三葉蟲化石賣~~
以前以為呢家o野都一係就得博物館、一係就D咩咩博士先可以接觸到,普通人遙不可及架嘛~~
所以覺得超得意~~
作者: fannyckw    時間: 2004-4-26 04:11 PM     標題: 買賣化石的網頁!!

我自己就覺得個網係假囉~
你呢d相~要係網到搵~有幾難喎~
何況佢o地價錢~好似太平~冇咩信服力係到~
作者: ok人    時間: 2004-4-26 05:39 PM     標題: 買賣化石的網頁!!

我屋企都有兩塊三葉蟲化石,一般呢d野o係大型博物館都可以買到,價錢大多數都係以少為貴.....不過o係網站有得賣我真係第一次聽.
作者: owlfrankie    時間: 2004-4-26 07:58 PM     標題: 買賣化石的網頁!!

我都覺得係假的,
因為除左D相片可以好容易從其它途徑搵到之外,
D價錢又實在太平啦,
而且有D化石相片睇落去好假, 似模型多D,
特別係D三葉蟲化石寄立體又完整得真係勁似模型公仔.....
可能係個D網上行騙都唔定......

作者: ddddaa123    時間: 2004-4-26 09:29 PM     標題: 買賣化石的網頁!!

但係佢係可以當面交收
我覺得信得過,因為隕石,有唔出奇
而且多數係大陸同捷克隕石,捷克隕石好多賣石既地方都有
大陸隕石.....有錢咩都有啦...可況個d都幾cheap下,價錢合理
d恐龍骨計埋尺寸.....d價錢唔出奇
基本上有80%信得過既
作者: huisiutung    時間: 2004-4-27 03:37 PM     標題: 買賣化石的網頁!!

我覺得都應該係真的~~`這世上有錢就咩都有啦......

歡迎光臨 Cyber X-files (http://cyberxfiles.com/cyberx/) Powered by Discuz! 7.0.0