標題: 自然界的一絕 [打印本頁]

作者: rttkamet    時間: 2005-10-9 03:41 PM     標題: 自然界的一絕

位於中國丹霞山的陽元石, 外貌真的很像陽具,
作者: rttkamet    時間: 2005-10-9 03:42 PM     標題: 自然界的一絕

更絕的是, 在陽元石相反方向, 竟然有一陰元洞, 你說是否很絕!
作者: SGRLTO    時間: 2005-10-9 09:57 PM     標題: 自然界的一絕

電腦整既係唔係呀??真還是假的..我唔懋睇假野
作者: TinaWater    時間: 2005-10-10 12:54 AM     標題: 自然界的一絕

***** 板主模式 ***** 該文章是管理員從自然魔力轉移過來的!
作者: rttkamet    時間: 2005-10-10 01:15 PM     標題: 自然界的一絕

係真野來的, 係由一個旅遊網下載來的, 如果你去丹霞山可以去遊一遊的, 如果你去yahoo search 有很多關於陽元石的旅遊網架!
作者: rttkamet    時間: 2005-10-10 01:19 PM     標題: 自然界的一絕

不知為何不能上傳, 在此再貼不知是否成功, 此仍陰元洞啦
作者: 70869413    時間: 2005-10-15 11:26 AM     標題: 自然界的一絕

得閒去睇下.................如果吾係真係有d吾信
作者: adammiriam    時間: 2006-2-11 08:12 PM     標題: 自然界的一絕

我答到你係真架
我前年去過韶關 丹霞山岩岩比聯合國set左做世界遺剷哥d野
其實唔係咩超自然力  係因為佢哥層岩石唔受acid影晌 無比佢蝕左
而陰元洞就係因為比水沖左好多年 有讀geog ge一定用我講咩
其實即係erosion
作者: bb2008    時間: 2008-1-31 06:47 PM     標題: 自然界的一絕

歡迎光臨 Cyber X-files (http://cyberxfiles.com/cyberx/) Powered by Discuz! 7.0.0