標題: 星座之說 [打印本頁]

作者: legogo    時間: 2005-2-2 02:58 PM     標題: 星座之說

本人好相信星座~而每當我有喜歡既男仔的時候...
我就會check下自己既星座既佢夾唔夾...如果唔夾的話...我就會好唔開心...
有時候我會記住星座所講佢既性格...我就會成日覺得佢既性格就係咁...
就好似天蠍座既男仔咁...好唔鍾意將自己既事同人講...又神秘..等等...(真係好準呀!)
星座話我同佢唔係太夾...真係好唔開心呀...
其實我應唔應該咁迷信呢...?!
文字
作者: Hollyren    時間: 2005-2-2 03:10 PM     標題: 星座之說

我不同意拿星座來看大家合適與否!本人研究星座也有一段日子,其實根據在下分析,比較兩人合適與否如果比較通俗易懂並且比較準確的話是應該看星區的!有興趣可以自行搜索一下有關「星區」的網站!
為什麼在下比較信服呢!因為通過「星區」來算的兩人關係,可以得出兩人的最好關係是什麼,和最差關係是什麼來的!根據其分析,我通過和身邊的人比較和仔細調查!發現可信性還是極高的!例如天蠍座生日的某些日子和雙子座生日的某些日子,關係好到甚至可以喜結連理!就是例证!
作者: Fireex    時間: 2005-2-2 05:44 PM     標題: 星座之說

If fact I think you must understand the person more and not just looking at there星座.
DO you know why?Sometimes you must belive yourself then belive the others.
作者: 檸檬柚子    時間: 2005-2-2 10:08 PM     標題: 星座之說

希望你不介意...
你這種人終會被命運控制...
會不太好的..
作者: 璃魅姬    時間: 2005-2-3 05:09 PM     標題: 星座之說

星座只是參考用的.... 可以藉此來了解心中的人.... 無論她準不準確.... 重要的是你自己.... <----其實我也是個很喜歡星座何心理測驗的人呢!
作者: waiyitracy    時間: 2005-2-4 03:33 AM     標題: 星座之說

其實我同你地一樣,都係十分之相信星座,日日都會買一份有星座既報紙返黎睇,睇下會唔會有d講中,不過我睇星座都係只係關心愛情,絕少留意到其他既野,或者去買一本全年既星座書,睇完又睇,當睇到一d覺得講得自己唔?既野,就唔會去睇

歡迎光臨 Cyber X-files (http://cyberxfiles.com/cyberx/) Powered by Discuz! 7.0.0