標題: 極度詭異:唔好亂折斷香腳a.! [打印本頁]

作者: losin    時間: 2008-1-27 03:33 PM     標題: 極度詭異:唔好亂折斷香腳a.!

有日我姑媽上大陸,叫我幫佢 abysit her baby.我驚我自己一個handle唔來,就叫埋個Fd一齊去.
我姑媽's home有好多尊菩薩,有d個樣仲好猙獰tim. 我個fd見冇嘢做,就隨手響個香爐度那佐支燒完嘅香來玩,玩下玩下仲折斷埋佢..- -In this time我姑媽翻佐來,見到佢響玩只斷香腳,面色突然凝重佐,叫佢快d響d菩薩面前say sorry.But佢打死唔肯,因為佢係信基督嘅.
到佐第2日,佢就猛喊腳疼,我地車佐去佢e院,醫生都發覺唔到咩問題出來,但恐怖嘅係,佢對腳板底突然多佐成堆嘅紅色針lone,密密麻麻,想唔痛都難啦!跟住我帶佢去姑媽's home度,姑媽叫佢快d同菩薩 say聲sorry,佢照做之后,過幾日對腳就又冇事了
             所以話,得閑無事,千其唔好搞d神位d嘢..
作者: lonelymoon    時間: 2008-1-28 09:41 PM     標題: 極度詭異:唔好亂折斷香腳a.!

我會覺得......
若有得罪就報復在人身上的"神",不要信好過。
神 是不會少氣的。
作者: salem666    時間: 2009-3-12 02:53 PM

我會覺得......
若有得罪就報復在人身上的"神",不要信好過。
神 是不會少氣的。
lonelymoon 發表於 2008-1-28 01:41 PM
贊成.....
作者: salem666    時間: 2009-3-12 02:55 PM

贊成.....
salem666 發表於 2009-3-12 06:53 AM
但鬼神之說,還是請不要立心穢瀆好一點.......
作者: ceailnico    時間: 2009-3-12 09:37 PM

咁又係喎~神係唔應該小氣喎........

歡迎光臨 Cyber X-files (http://cyberxfiles.com/cyberx/) Powered by Discuz! 7.0.0