標題: 個人經歷~ [打印本頁]

作者: 上大人    時間: 2005-11-14 04:20 PM     標題: 個人經歷~

個人經歷~
我琴晚上完網準備訓教...... 果時大約 0100
上左床差唔多訓著時,突然聽到有幾把聲係到叫我起身陪佢地玩,仲 FEEL 到好似有野搖我手腳咁,果時好驚,唔係係咪果 D 野。
初初都唔想開眼....... 但搖左一段時間( 應該唔太耐) ,最後決定開眼訓下咩事,開左眼唔係敢轉身望後面.......
跟住見冇咩聲就即刻揾張被....... 冚住成個人......... 訓左 LU~~~
到今朝起身時,成個人好冇精神
不過真係好驚
作者: vincentlok    時間: 2005-11-14 06:50 PM     標題: 個人經歷~

敢你之前有無試敢既情況
如果連續幾晚都係敢既情況
敢就真係要請教下其他人意見
又會唔會你自己又太累有幻覺別

作者: frenchfree    時間: 2005-11-15 10:49 AM     標題: 個人經歷~

哇,都幾猛啵……我通常都係聽到,而無觸碰感,而且我一旦聽到,就吾會很快停,經常係那些奇怪聲音中重新睡着。其他人好似聼吾到。
作者: 寧彩臣    時間: 2005-11-15 12:39 PM     標題: 個人經歷~

哈哈哈~~
我都聽過o的咁既野~~
如果你陪佢玩第一次~~
佢就會不停咁黎同你玩!!直至你冇曬陽氣為至~~(即係你會死)
係你冇曬陽氣之前  佢會保護你唔好受意外等等~~
p.s仲有le     你陪佢玩既時候   唔係你真人同佢玩~ 而係你既生靈同佢玩~
作者: 上大人    時間: 2005-11-16 03:35 PM     標題: 個人經歷~

下面引用由寧彩臣2005/11/15 12:39pm 發表的內容:
哈哈哈~~
我都聽過o的咁既野~~
如果你陪佢玩第一次~~
佢就會不停咁黎同你玩!!直至你冇曬陽氣為至~~(即係你會死)
...
我一直訓係床到唔敢郁,連抖氣都唔敢太大力
驚會得罪佢地
可唔可以講多少少俾我知呀 ..... 同佢地玩

歡迎光臨 Cyber X-files (http://cyberxfiles.com/cyberx/) Powered by Discuz! 7.0.0