標題: [原創文章]《南固臺》1997、98年版本 [打印本頁]

作者: easycash1314    時間: 2004-10-14 09:27 PM     標題: [原創文章]《南固臺》1997、98年版本

我好多年前(約七、八年前曾入過去《南固臺》,原本我諗住去合和中心堅尼地道旁的古老大屋,但無人肯去,因為我聽過人話?度最猛,所以就退而求其次落《南固臺》,佢?度?地下無咁恐怖,但一去到二樓及近廚房時就非常恐怖,在二樓數人數次次唔同,而在廚房就極度陰寒,好似有陣好寒?風由四方八面咁圍住我,因當時只有我一個人入到廚房,所以我急急腳跟大隊上二樓,但在後花園時望向左手邊的一座好似係學校?建築物時,我看到在入面有好多電筒光?光,我看了大約一分鐘,本來只有一層有,突然之間四、五層都有,我就立刻跟大隊上二樓,上到去時還沒有甚麼恐怖但再行入D時,入到廁所時又好寒,但並不夠廚房寒,但就好有壓迫感,而同時有幾個女仔話好驚,而佢地又手凍面冷又面無血色,所以我地就立刻數人然後就走,但數?三次都唔同,所以我地就決定立刻走,出到去先數。而佢地有無事我就唔知,但我就無乜事。
作者: supermax84    時間: 2004-10-16 11:54 AM     標題: [原創文章]《南固臺》1997、98年版本

點解政府唔將個到改建成廟宇啊,應該可以鎮得住掛?
作者: 影子人    時間: 2004-10-16 04:02 PM     標題: [原創文章]《南固臺》1997、98年版本

嘩..我諗今次咁樣都算好彩..
下次就一定記得要帶d護身符之類既野啦
剩翻果d人點好呀??
作者: easycash1314    時間: 2004-10-17 02:46 AM     標題: [原創文章]《南固臺》1997、98年版本

合和諗住起樓!但政府成日都唔批,所以就未攪之嗎!
作者: easycash1314    時間: 2004-10-17 02:51 AM     標題: [原創文章]《南固臺》1997、98年版本

我有一兩個朋友都有帶護身符,所以之後都仲可以施施然食宵夜。文字

歡迎光臨 Cyber X-files (http://cyberxfiles.com/cyberx/) Powered by Discuz! 7.0.0