標題: 男會員會陪女朋友去買衫嗎? [打印本頁]

作者: EaSKa    時間: 2004-5-3 01:40 AM     標題: 男會員會陪女朋友去買衫嗎?

記得有一次問我個朋友,
我問佢會唔會陪女朋友去買衫.
佢話唔會,仲要唔會入去陪佢睇衫tim....
我諗如果我係男仔, 我會陪女朋友買衫,
從中幫佢揀, 唔比佢買d太暴露o既衫tim...
我想問d男會員, 點解大多數o既男仔都唔會去陪女朋友睇衫呢?
有d仲好似好驚個d店食左佢咁, 點都唔願意入去tim~
作者: LibraBOY    時間: 2004-5-3 02:25 AM     標題: 男會員會陪女朋友去買衫嗎?

我一定唔會嫁~~~
d女仔買衫,多數都左睇右睇都唔知幾時先買到既~~我係等佢買完既時候係悶到好想發脾氣嫁~
作者: Gravekeeper    時間: 2004-5-3 02:30 AM     標題: 男會員會陪女朋友去買衫嗎?

I would go into the shop with her because there are often other cute girls to look at....... and I would help pick clothes also.
作者: porkchophell    時間: 2004-5-3 03:06 AM     標題: 男會員會陪女朋友去買衫嗎?

well! sure i will go into the shop with her.  coz i would give her some advice. such as if i like kind of dress. i will ask her whether it looks alright or not. but i will never say that i like that dress. then if she agree with me, and buy it. i will be so happy to see her wearing it. and i dont mind she waste time to choose. you know. girls. need  caring.  
作者: 闊囡2    時間: 2004-5-3 12:39 PM     標題: 男會員會陪女朋友去買衫嗎?

我想問各位男會員呀>>??
如果你地個女朋友入去睇bar
你地會唔會.....??
可能個個人想法都唔同架..
作者: huisiutung    時間: 2004-5-3 05:02 PM     標題: 男會員會陪女朋友去買衫嗎?

會~陪佢買衫係情趣來ga 嘛.....
的確第1係唔想佢太暴露啦
2來可以買情侶裝吧....
bar~就難講od~會好尷尬

作者: 好孩子    時間: 2004-5-3 10:38 PM     標題: 男會員會陪女朋友去買衫嗎?

我覺得買衫是私人事來的~
如果男友話要陪我去買~ 出到街~
我只會在櫥窗看~ 不會入內參觀買衫~
始終我想買的style~ 他未必喜歡~
到時又話依件唔好~ 果件唔好~
搞到我乜心情都無哂!!
作者: 反反白    時間: 2004-5-4 12:50 AM     標題: 男會員會陪女朋友去買衫嗎?

我極唔喜歡我男朋友陪去買衫啦.
要佢同去行街已經好煩.
要佢同自己去買衫??嘩..噤就一定可以買唔到啦.
作者: pandapch    時間: 2004-5-4 01:28 AM     標題: 男會員會陪女朋友去買衫嗎?

因為煩,
一陣佢話個件靚,
我又話個件唔好睇,
咪自己搵野黎嘈.........
仲有我冇咁好毅力.....行兩.三個鍾街而且仲要左邊一大袋,右邊一大袋.......
未辛苦過咩.........       -__________-
作者: vincentlok    時間: 2004-5-4 08:09 PM     標題: 男會員會陪女朋友去買衫嗎?

多數唔會陪佢買衫﹐行黍行去又唔買﹐又話唔靚﹐又話貴
送比佢又話唔洗﹐又問件衫靚唔靚﹐﹐我話唔靚﹐佢話靚﹐
又問點解唔靚﹐好煩。
作者: EaSKa    時間: 2004-5-4 11:15 PM     標題: 男會員會陪女朋友去買衫嗎?

我有一次, 我叫男朋友陪我去買衫, 佢好似唔想入去咁, 而且企係門口度.
之後我揀唔掟衫, 就叫佢入黎幫手揀, 佢個樣好似有d唔知點咁=.="
之後我問佢邊件好, .....最後我都係買左佢話好果件...

作者: huisiutung    時間: 2004-5-5 12:15 AM     標題: 男會員會陪女朋友去買衫嗎?

下面引用由EaSKa2004/05/04 11:15pm 發表的內容:
我有一次, 我叫男朋友陪我去買衫, 佢好似唔想入去咁, 而且企係門口度.
之後我揀唔掟衫, 就叫佢入黎幫手揀, 佢個樣好似有d唔知點咁=.="
之後我問佢邊件好, .....最後我都係買左佢話好果件...
你的那間一定是女性衣服專賣店,,,,
這一個問題男朋友不想入也是正常的
尷尬嘛
作者: kermuel    時間: 2004-5-5 01:32 AM     標題: 男會員會陪女朋友去買衫嗎?

假設女朋友係事先話左睇arm邊件陪佢去買都無所謂,但如果話係去睇就真係唔會入,
女仔揀衫可以揀成個鐘,自己就企係隔離唔知點咁,有時真係又尷尬,又火滾=.="
作者: 晴天使    時間: 2004-5-6 10:57 AM     標題: 男會員會陪女朋友去買衫嗎?

唔想,但係就會…依個活動已做?五年…出街指定動作
作者: EaSKa    時間: 2004-5-7 03:25 PM     標題: 男會員會陪女朋友去買衫嗎?

下面引用由huisiutung2004/05/05 00:15am 發表的內容:
你的那間一定是女性衣服專賣店,,,,
這一個問題男朋友不想入也是正常的
尷尬嘛
果間係買女裝o既, 之不過係買平時出街衫之痳....
佢都唔入去!!
作者: 我的天我的歌    時間: 2004-5-7 05:02 PM     標題: 男會員會陪女朋友去買衫嗎?

會....
其實是沒有所謂吧....
對方想我陪的話我也就不會拒絕....
唔....
不過我個人來說就不會替對方選擇穿甚麼....
買甚麼....
因為哩....
對於衣著方面我個人是沒甚麼知覺的哩....
不知道甚麼好看甚麼老套.....

歡迎光臨 Cyber X-files (http://cyberxfiles.com/cyberx/) Powered by Discuz! 7.0.0