標題: 你有冇試過拍拖時期招妓!! [打印本頁]

作者: EaSKa    時間: 2004-4-22 11:27 PM     標題: 你有冇試過拍拖時期招妓!!

我聽絕情谷講十個男人有九個半有招過妓,
點解你地會咁做呢,  
唔通真係為個gf忍下都唔得!!!!!!
如果個女朋友搵男妓, 你地都唔願意啦!!!!!!

作者: kennyken    時間: 2004-4-23 12:40 AM     標題: 你有冇試過拍拖時期招妓!!

我本來也不喜歡招妓, 不過當遇到不少不知所謂的女仔後. 就對招妓有OK態度. 起碼畀完性 有講有笑. 不似其他女仔只想在我身上拿數 la.
不過有拍拖時期就不好招妓 la ....賤格.......冇拍拖就是但la
作者: 我的天我的歌    時間: 2004-4-23 03:37 AM     標題: 你有冇試過拍拖時期招妓!!

我從未冇諗過自己需要召妓.....
亦都唔相信得半個男仔唔召妓囉.....
太誇張喇....

就算....
我有性需要....
我都唔會召妓....
唔係道德問題....
唔係衛生問題....
而係接受唔到同一個三唔識七既女人有性接觸囉....
更加....我唔覺得性當做商品好平常囉....

照番題目....
有拖拍仲要召妓??
呢D人渣唔死都冇用囉.....
作者: Butn    時間: 2004-4-23 09:59 AM     標題: 你有冇試過拍拖時期招妓!!

無論o係拍拖唔拍拖時期我都無召過妓啦
原因:
1. 怕比愛人或熟人知 --- 比人知道後患無窮, 輕則比人周圍唱, 重則妻離子散
2. 怕有病 --- 有d性病係唔會醫得好, 唔會斷尾
3. 晒錢 --- 根本就係浪費金錢, 自己都可以解決到問題喎, 何需用錢解決
(p.s. 我是一個理性重的人)
作者: lwldio    時間: 2004-4-23 10:07 AM     標題: 你有冇試過拍拖時期招妓!!

有拖拍仲要召妓
拍拖同召妓根本係兩回事!!!!!!!!!!!!!!!!!
拍拖出發點都吾係向性方面諗!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
召妓.....................
吾通你同佢想相好!?!?!?!?!?!?
佢係服務!!!!!!!!!!!!!!
係性服務!!!!!!!!!!!!!!!!!!
除左性就無其他!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
出問題之前諗清楚先出!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
拍拖同召妓根本風馬牛不相及!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
完全吾可以相提並論!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
拍拖時期冇招妓
吾通就係同女朋友發生關係???????????????
作者: 35    時間: 2004-4-23 10:26 AM     標題: 你有冇試過拍拖時期招妓!!

下面引用由lwldio2004/04/23 10:07am 發表的內容:
有拖拍仲要召妓
拍拖出發點都吾係向性方面諗!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
...
反之...你個point係想話女方有男友去召男妓不太對頭
因為男友不會不願意跟女友做..
作者: 羅偉成    時間: 2004-4-23 01:28 PM     標題: 你有冇試過拍拖時期招妓!!

怎麼沒有其他這一頂選擇呢?!
不是個個人都喜歡招妓,
好明顯是自己沒有這樣的『需要』。
現在的青少年不是有性伴還行了嗎?
可必花錢去招妓呢?
我不去招妓的原因如下:
1.我寧願要錢都不要性愛,因為錢比性愛更好。
2.我對和人有過性行為的人沒有興趣。
3.看h漫不是更好嗎?(我喜歡看)
作者: easka    時間: 2004-4-23 05:47 PM     標題: 你有冇試過拍拖時期招妓!!

我冇話拍拖d人一定係有性方面諗......
我覺得一定要尊重自己o既女朋友,
愛包括左好多野係裡面嫁. ...
有體諒...信任...關心....尊重..愛等等...好多....
我打少左個選擇就比人罵.....
下次都係小心d啦....

作者: 御風行    時間: 2004-4-23 07:34 PM     標題: 你有冇試過拍拖時期招妓!!

招妓.......不大好吧!!~= =""
我還小所以也不想招妓........><
而且就算真的有需要......可以跟女友商量一下阿......
看要怎麼解決再說.......
反正少作對不起對方的事......
作者: dominicwoo    時間: 2004-4-23 07:36 PM     標題: 你有冇試過拍拖時期招妓!!

下面引用由殿屎王子2004/04/23 06:28pm 發表的內容:
拍拖唔係從性開始,從唔性結束咩?
男:hi,小姐,你姓咩啊?
女:我姓艾.
你講緊咩呀???我唔明嘅?????
講番我自己啦.....
我覺得我嘅人生中係唔會有招妓呢樣嘅出現
所以拍拖嘅時候就更加唔會
因為沒有這樣的需要
最重要嘅原因係因為性同愛係兩件事......
根本唔可以話因為唔夠愛而用性黎中和番.......
所以我覺得我會睇唔起拍拖時期招妓嘅人!!!
作者: lwldio    時間: 2004-4-23 08:07 PM     標題: 你有冇試過拍拖時期招妓!!

係男係女都吾係因為要性而去拍拖!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
而且愛吾係建基於性!!!!!!!!!!!!!!!!
作者: 唔係人    時間: 2004-4-24 03:52 AM     標題: 你有冇試過拍拖時期招妓!!

我冇伯拖都冇召妓
唔係愛唔愛人O既問題
係我好伯俾其他人摸到我
就算係我父母都一樣
除左我太太
作者: 雷.仲恩    時間: 2004-4-24 07:40 AM     標題: 你有冇試過拍拖時期招妓!!

下面引用由easka2004/04/23 05:47pm 發表的內容:
我冇話拍拖d人一定係有性方面諗......
我覺得一定要尊重自己o既女朋友,
愛包括左好多野係裡面嫁. ...
有體諒...信任...關心....尊重..愛等等...好多....
...
我覺得你個topic出得好,唔使甘…我撐你~~^^
我覺得一個人招妓與否,唔重要。但係你就唔好有女朋友,我覺得唔睇個人慾望,對個女仔都幾唔公平,如果我知自己個女友去招男妓,我實搵刀走去爆佢地…
所以個女仔既心情可想天知,同埋又可能有性病,錢又要使得多…
我的天我的歌話唔想同一個三五識7既人做…但係我就冇咩所謂既…我又有第二個理由,就係我唔like段關係甘短暫,即係你做完之後就可能會走,但係我對任何野都會有依戀既…唔想有d冇第二次既性關係…
作者: 35    時間: 2004-4-24 10:17 AM     標題: 你有冇試過拍拖時期招妓!!

下面引用由lwldio2004/04/23 08:07pm 發表的內容: 35 係男係女都吾係因為要性而去拍拖!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 而且愛吾係建基於性!!!!!!!!!!!!!!!!
我在說性需要, 男女皆有 召妓女、男妓都為解性需要 你所寫的句子....像是硬要拼在一起說的 係男係女都吾係因為要性而去拍拖<---不可以排除性是其中重要原因 而且愛吾係建基於性<---對。性接觸可令愛更深、更美好 注:我不會白痴到說拍拖時女方一定要在性方面滿足男方... 在這社會, 男方有女友去召妓就算是理虧、 算是不對 不夠理性, 把持不住去招妓, 是關係到人之「原罪」, 人性之所謂「醜」 女友肯跟男友做也不一定能避免男人去召妓 理還理, 慾是慾, 你說男似「禽獸」?! 就是這樣。 怎樣? 召妓普遍發生!
作者: porkchophell    時間: 2004-4-30 02:20 AM     標題: 你有冇試過拍拖時期招妓!!

well! i think you said that 90% of man or boys 招妓. it is not true. why girls always think about boys in a bad side? why would we think of 招妓 when we have a gf. i am not saying that gf is a tool of sex. but there's only love we have if we are going out with a girl. also why should we go 招妓 in the first place. for fun? for pleasure? nono... i think all the boys who have gf. they are all fullfilled. with love.
作者: kermuel    時間: 2004-5-5 02:43 AM     標題: 你有冇試過拍拖時期招妓!!

我覺得如果拍緊拖仲去招妓,即係唔尊重自己ge伴侶囉~
當然話十個男人有九個半都會,呢點我唔太認同,無理由一棍打沈成船人丫(起碼我d friend無試過囉,唔熟ge就有)
再講o個九個半ge係唔係有六個or七個半係近中年ge男人?
作者: sinman1217    時間: 2004-6-11 11:20 PM     標題: 你有冇試過拍拖時期招妓!!

9個半咁誇張呀?我唔信~
你話9個半都有性需要我都信,但係9個半召妓我真係唔信
如果真係咁,咁d妓女咪供不應求?
作者: 百葉窗    時間: 2004-7-25 02:56 PM     標題: 你有冇試過拍拖時期招妓!!

下面引用由lwldio2004/04/23 10:07am 發表的內容:
有拖拍仲要召妓
...
性同愛是分不開的,係人都知拍拖唔多唔少會同性有關係ge la!

作者: 不知道    時間: 2004-7-26 02:35 PM     標題: 你有冇試過拍拖時期招妓!!

下面引用由kennyken2004/04/23 00:40am 發表的內容:
我本來也不喜歡招妓, 不過當遇到不少不知所謂的女仔後. 就對招妓有OK態度. 起碼畀完性 有講有笑. 不似其他女仔只想在我身上拿數 la.
不過有拍拖時期就不好招妓 la ....賤格.......冇拍拖就是但la
[glow=255,red,2]        
恩恩   身有同感的說 我也很不喜歡招妓 這樣的行為 且我現在也才18歲 如果去招妓ㄉ話未免也顯得我太遜了 (開玩笑的 嘿嘿^"^)  其實我是覺得 人要專情 對於感情這種事情要特別的執著吧  !!  所以認為 性這種東西是不能隨便亂來的  更別說是招妓嚕 !!

[/glow]
[SHADOW=255,red,1]一幅很美的圖 看了別後悔唷 ^^[/SHADOW]

作者: annart    時間: 2004-7-26 03:46 PM     標題: 你有冇試過拍拖時期招妓!!

站在男人角度看..男人性雖要比起女人強,有時男人想要時.女人就唔好啦.唔好tim我啦,
無moon呀........加上男人天生係沖動..有些男人個心好想去招妓..但唔敢係因為.唔想對無感情的女人做..買來不好受,但係男人雖要時..真係24小時都得.醫學指出.男人生理比起女人生性自然反應強,就算他們男人訓醒左早上時,好多時候都撥起係不受控制......如果問男人點解去招妓首先問下女人點解..唔得.....
站在女人角度看.女人平時都喜歡男人寵同錫..男人最鍚女人時就係要求個做愛,
女人唔係唔想做.只係男人沒前奏,不溫柔,如果女人沒有反應怎樣跟男人去做愛,
所以男人說自己個女人.沒情趣..出去招妓時起馬女人可以主動.同時點都可以,
不過問心一句..你們跟你的老婆和女朋友做愛時..有沒有對他溫柔一面?
很多訪問女性之中,女性在一生人當中有幾多個真正知道什麼叫高潮呢???
哈哈........................
作者: scd20000    時間: 2004-9-28 04:07 PM     標題: 你有冇試過拍拖時期招妓!!

拍 拖 和 召 妓 根 本 是 兩 碼 事 ...........
性 和 愛 是 分 開 的, 人 都 知 拍 拖 多 少 會 和 性 有 關 係
但 是 需 求 量 各 不 同 ...
拍 拖 是 愛
召 妓 是 性
作者: z9413    時間: 2005-3-3 07:24 PM     標題: 你有冇試過拍拖時期招妓!!

不論是否拍緊拖或係唔係結佐婚都好,都唔會召妓,不是懶係正直,而係怕有性病或愛滋,同埋怕污遭
作者: onizuka    時間: 2005-3-7 09:09 PM     標題: 你有冇試過拍拖時期招妓!!

拍拖招妓...無野呀,對個女友好唔公平呀...就算無女友都唔好啦!好唔掂
作者: kit3674    時間: 2005-3-8 10:33 AM     標題: 你有冇試過拍拖時期招妓!!

召妓, 無試過, 無想過, 但同拍拖都無關係......
怎可能相提並論............
一個有性有愛, 一個有性冇愛!!雖然我識人同個妓女拍拖!

作者: 鬼畜潮?吹★    時間: 2005-3-8 11:41 AM     標題: 你有冇試過拍拖時期招妓!!

拍拖時招妓,就像結了婚找女人一樣,
當中都是追尋偷食產生罪惡感所帶來的興奮!
在這個世紀大有人在,身邊也不少...
作者: HimCheng    時間: 2005-3-11 06:22 PM     標題: 你有冇試過拍拖時期招妓!!

有拍拖...又點解要招妓呢??
伴侶滿足不到自己?
那一夜情不是更好嗎?
作者: 最終兵器彼女    時間: 2005-3-12 01:26 PM     標題: 你有冇試過拍拖時期招妓!!

我覺得拍拖時機去召妓既人好可恥!各位若果真係有拍拖時召妓,
你地有冇諗過你女朋友會點諗?!我會覺得好冇道德!
有個女朋友係面前,有咩需要咪可以搵佢囉,咁點解要搵d三唔識七既女人?!
女朋友係用黎錫用黎疼惜,唔係用黎傷!!
我相信冇乜女仔係接受到自已愛既人同其他人發生性行為,除非佢唔愛你!
拍拖係有愛有性,召妓就只係為性!
若你只係為左性需要而拍拖的話,請你分手!拍拖唔岩你,你亦唔配拍拖!
拍拖係因為本身有愛,從而愛得深入繼而發生性,再由身體印認自已愛對方有幾多!
有人話拍拖同召妓係兩回事!但如果你拍拖時去召妓,我好難相信仲係兩回事囉!
有愛的,請繼續專心拍拖!冇愛的,請你繼續召妓或一夜情!
作者: jjjjjjj    時間: 2005-3-15 10:39 PM     標題: 你有冇試過拍拖時期招妓!!

咁多年來識的男仔之中,都沒有多少個有出去召妓的習慣
可以說,連這個意欲都沒有
大家都知道召妓的代價不只那三兩百... 相信都不會受這個風險吧
況且,既然有拍拖,.... 還需付錢出去解決麼?!
ok, 就算那種有愛冇性,這回事其實男生自己也懂自己解決
相信男生才不會花錢在這些事上囉,買下波鞋、模型、..... 好過啦~

作者: hohayo    時間: 2005-3-17 05:47 AM     標題: 你有冇試過拍拖時期招妓!!

如果話十個男人有九個半都會去
太誇張了,我不太相信
亦有人話十個光頭九個富你又相信嗎
我相信拍拖不一定要有性,冇性有愛不可以嗎
我有對朋友拍拖5年就從來都冇發生過性關係
而招妓同拍唔拍拖根本就冇關係
因為你要去的話有冇拖拍你都會去
你唔去的話就算有冇需要你都唔會去
至於衛唔衛生一樣冇關係
我個人應為有冇尊重過對方先係問題

作者: 笑新    時間: 2005-3-18 09:29 PM     標題: 你有冇試過拍拖時期招妓!!

我覺得 甘樣做好5 好羅
對5住佢架媽......................
作者: 阿斯蘭З薩拉    時間: 2005-3-21 10:00 PM     標題: 你有冇試過拍拖時期招妓!!

我冇,因為我未夠年齡,就算夠都唔會去啦,因為我覺得呢d係一d唔好行為-.-"

歡迎光臨 Cyber X-files (http://cyberxfiles.com/cyberx/) Powered by Discuz! 7.0.0