標題: [求助]女會員請進來(有關咸網) [打印本頁]

作者: 真理    時間: 2005-2-20 05:25 PM     標題: [求助]女會員請進來(有關咸網)

只問女會員:
       請問你地有冇上咸網?
       為什麼上咸網?
       覺得女仔這樣做變態嗎?
       上咸網時有什麼感覺?
       會幻想自己是男主角嗎?
        會不會覺得興奮?(生理和心理上)
我想先看看你們的見解....遲些才發表我的意見....[hidepoll]
作者: 真理    時間: 2005-2-20 05:36 PM     標題: [求助]女會員請進來(有關咸網)

想吓想吓~為免被人刪文...我的意見如下:
我有上過....但依家冇了....
為什麼上咸網?    這個是因為那些煩人的連結
覺得女仔這樣做變態嗎?
我不覺得這樣做變態...
上咸網時有什麼感覺?
好嘔心
會幻想自己是男主角嗎?
不會
不會....因為只是很短的時間
作者: jpm    時間: 2005-2-20 06:13 PM     標題: [求助]女會員請進來(有關咸網)

我也有上過啦。起初是那些廣告…之後好像當機…亂發脾氣後不小心開了,所以就看…
我不覺得女生看色情網是變態,男生都可以看,為什麼女生不可以呢?況且只是好奇一下…又不會經常看。感覺…好難講。不會幻想自己是男主角,怎樣幻想==…這個有點… 興奮?不會。
作者: 月精靈    時間: 2005-2-20 08:16 PM     標題: [求助]女會員請進來(有關咸網)

我都是因為那些廣告而上過一次
我只覺得好嘔心
把女人如此玩弄
好像把女人當作洩慾工具,好變態
作者: 小強    時間: 2005-2-20 11:13 PM     標題: [求助]女會員請進來(有關咸網)

以前細個有一排成日睇...
因為發現原來係有咁多野唔知...
原來可以咁咁咁...咁興奮唔多唔少都有既
不過睇得多就好似飽和左咁...好厭倦
不過女仔睇,我唔覺變態架喎...
作者: siupigleung    時間: 2005-2-20 11:36 PM     標題: [求助]女會員請進來(有關咸網)

不管男女都會有好奇心!!
不過我怕了...
原因..
因為有次在公司收到一封由荷蘭客戶sent e-mail 給我, 看後我的電腦已中了咸濕毒(即咸網毒),這種病毒好煩惱..一開機不停地跑出四,五,怎至六級的精華片段...激死人...整天不用工作, 那我就煩請電腦部工程司修理...幾不好意思!!好像和他一起看咸片咁...點知這種毒是不能解決...只可在網絡設定限制(咸網不能進入)才能處理!!
**請問眾會員有沒有試過中咸濕病毒, 如有的話!!你們用什麼方法解毒?可否教我!!thk**
作者: Max326    時間: 2005-2-24 06:37 PM     標題: [求助]女會員請進來(有關咸網)

*請問眾會員有沒有試過中咸濕病毒, 如有的話!!你們用什麼方法解毒?可否教我!!thk** (Anti-viruses then open)<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
作者: thomaschua    時間: 2005-2-24 08:02 PM     標題: [求助]女會員請進來(有關咸網)

I personally recommend you to re-format your computer. Because some of the virus may hard to delete or detect by your computer. The reasons are some of the virus hiding in the files that hard to find and always pop out in your screen in that time you try to open the internet navigator. Even though you had installed the latest anti-virus, but it seem like useless because cannot detect it.
Well, what i mentioned in above is just for the serious cases only.
Good luck in exploring!
作者: siupigleung    時間: 2005-2-24 11:58 PM     標題: [求助]女會員請進來(有關咸網)

下面引用由thomaschua2005/02/24 08:02pm 發表的內容:
I personally recommend you to re-format your computer. Because some of the virus may hard to delete or detect by your computer. The reasons are some of the virus hiding in the files that hard to f ...
Thanks for your help!!
但 re-format computer 是不行, 因為是公司-是我用的私人電腦, 所有重要文件,設定, e-mail 我要再花很多時間重新再處理, 所有客戶資料可能全部失去...
咸濕病毒應是咸網的連結...其實這種"咸濕病毒", 我問過很多人都未試過中招..亦未聽過...
咁好彩給我中招,,,而本司電腦部工程司亦查看過我的電腦, 沒有中毒...只是咸網的連結而已..
作者: 好孩子    時間: 2005-4-5 07:23 PM     標題: [求助]女會員請進來(有關咸網)

1. 請問你地有冇上咸網?
其實都未算經常, 間中都有上下啦.
2. 為什麼上咸網?
我想是無聊, 八卦啦.
3. 覺得女仔這樣做變態嗎?
完全沒覺得變態, 男仔這樣做就不變態, 女仔做就變態, 這世界無天理, 不公平!!!
變態與否看人自己本身的思想!!
4. 上咸網時有什麼感覺?
沒有感覺, 會愈看愈想看, 但同時又驚家人發現.
5. 會幻想自己是男主角嗎?
一時時啦.
6. 會不會覺得興奮?(生理和心理上)
多數都會!!!

作者: 米飯    時間: 2005-4-6 02:39 PM     標題: [求助]女會員請進來(有關咸網)

我想講我相信你地中既係spy-ware新型virus,如果係咸網中既話多時這種,同特洛伊,我想講如在你工作期間成日有一個危險訊式彈出,叫你scan.search.junkmailredalarm.之後就會hijack your browser to about blank or sex page.我使用個無數anti-virus soft ware 也無法阻止,連norton systemwork2005都detect唔到,有米者可以試1試spyware vanisher(自己search)可download free scan 睇睇,真係有至講,冇米者我有一法,不過你要答我是上網彈出?環是冇上網時彈出勒?又或者拔綫後有冇彈出呢?答咗先講勒.
作者: 血怨哥德城    時間: 2005-4-20 05:57 AM     標題: [求助]女會員請進來(有關咸網)

我有睇過 , 完全是小孩好奇心理 , 以前最多一星期一次 , E+幾個月都唔睇一次=.="
我念是慣了 , 而且漫漫覺得沒有什麼大不了 , 所以我都說 , 那些色魔和色狼 ,
可能是濾積好奇心態 , 不能解放而已 , 所以不能儘禁.....
其實""性"是好是壞在乎你用咩角度去看
作者: vling2884    時間: 2005-4-20 09:57 AM     標題: [求助]女會員請進來(有關咸網)

我就冇刻意上成網,但部電腦有時short  short 地,會入左去?,o甘無乜特別感覺既,望兩眼咪出返黎啦!
我係抱住好奇眼光去睇,因為覺得網上女主角咪同我地一樣,都係女仔,佢有既我都有...只不過冇佢地o甘"偉大"之嘛..有時睇到某d特別誇張,仲會叫埋我媽一齊研究呢~~

作者: puppy    時間: 2005-5-10 06:11 PM     標題: [求助]女會員請進來(有關咸網)

請問你地有冇上咸網?
*有呀.....不過唔係咁嚴重==”
      為什麼上咸網?
*因為有時無野做,又咁岩見到,咁上去欣賞欣賞..哈哈.....
      覺得女仔這樣做變態嗎?
*冇野架..咁個個都會好奇...同埋都望下羨慕下人地d身材=_=
      上咸網時有什麼感覺?
*自卑∼哈.....不過布時有d網唔係裸照而係一d變態既就覺得好嘔∼果d就唔睇
      會幻想自己是男主角嗎?
*冇啵-_-a因為好肉酸哇....><
*下...feel唔到--a

作者: 游泳寺    時間: 2005-5-10 07:31 PM     標題: [求助]女會員請進來(有關咸網)

我有上過一兩次
不過係同好多人一齊上
重要係學校= =''
其實都係好奇想知點解d男仔咁鍾意上
先上咸網
我覺得o個d女仔咁做好變態呀
d相又核突
所以更加唔會興奮

作者: fannylam    時間: 2005-5-14 02:43 AM     標題: [求助]女會員請進來(有關咸網)

有冇上咸網?      有...間中上囉~
為什麼上咸網?       好悶...無聊....好奇.....
覺得這樣做變態嗎?      唔會架.... 好正常者.... 男都上得去睇啦~~  做咩女唔可以者...
上咸網時有什麼感覺?      睇下佢地點攪囉~~   有咩技術囉~
會幻想自己是男主角嗎?   唔會啦~~  不如幻想下係女主角仲好...   HAHA~~
會不會覺得興奮?(生理和心理上)      唔多唔少緊有"D"生理同心理反應既... 冇就呃你

作者: Bk31號仔    時間: 2005-5-14 06:40 AM     標題: [求助]女會員請進來(有關咸網)

上咸網 我就唔信冇人上過 我自己都唔例外..我dfd介紹我ge><
好核較...其實男仔 女仔上都冇問題...因為個個都對異性身體有一定既好奇心 我覺得上咸網 不過唔好沉迷..否則會空想變真實 果時就變做犯法o架喇 小心小心
作者: 幸運toby    時間: 2005-5-14 04:12 PM     標題: [求助]女會員請進來(有關咸網)

我上過一次-v-'
好無聊囉~冇野睇~
但係ok喇...我並唔覺得變態
每個人喜好唔同

作者: evayau    時間: 2005-6-12 06:00 PM     標題: [求助]女會員請進來(有關咸網)

本來冇ge!
但有friend好like睇~
And then send 俾我,
我唔知係咩,
so睇lo~

作者: anakini    時間: 2005-6-22 04:37 AM     標題: [求助]女會員請進來(有關咸網)

有冇上咸網?      
ye sometimes but not very often
為什麼上咸網?      
no particular reason
覺得這樣做變態嗎?      
no
上咸網時有什麼感覺?   
nothing special, but i like to watch girls hehe (but im not a les )   
會幻想自己是男主角嗎?   
no

ye alittle
作者: ericatiger    時間: 2005-7-2 01:48 PM     標題: [求助]女會員請進來(有關咸網)

我間中see la . 多數都會搵老公一齊睇.睇完就... 咩囉
見到d 特別的 如幾天前see 女人和機械sex 一齊笑
一齊睇好似睇戲咁冇乜特別

作者: maggie35201    時間: 2005-7-9 09:55 PM     標題: [求助]女會員請進來(有關咸網)

我覺得冇咩感覺,而且我覺得好噁心
作者: 辣椒    時間: 2005-7-28 03:11 PM     標題: [求助]女會員請進來(有關咸網)

下面引用由Max3262005/02/24 06:37pm 發表的內容: *請問眾會員有沒有試過中咸濕病毒, 如有的話!!你們用什麼方法解毒?可否教我!!thk** (Anti-viruses then open)<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
我男友就試過∼ 一開電腦就彈好幾個廣告出黎......... 仲係好露骨...... 之後佢剷左成個windows 再從新裝過就無事喇∼
作者: 靈女    時間: 2005-8-6 04:45 PM     標題: [求助]女會員請進來(有關咸網)

RE:請問你地有冇上咸網?
有1次囉,玩完個game之後想玩多次,點知開了個咸網,咪欣賞下囉~
RE:為什麼上咸網?
好奇下咪睇多下囉!!冇咩野架,係核突咗D暏~
RE:覺得女仔這樣做變態嗎?
唔會囉,男仔都睇啦!(覺得女仔上好變態架,咁算唔算性別崎視呢??=3=")
RE:上咸網時有什麼感覺?
冇感覺~~~
RE:會幻想自己是男主角嗎?
唔會囉,感覺上好核突~
RE:會不會覺得興奮?(生理和心理上)
冇感覺~= 3=

作者: man0100    時間: 2005-8-27 09:44 AM     標題: [求助]女會員請進來(有關咸網)

有上過去睇過啦....無咩特別...都見過晒....哈哈哈~~~
興奮...睇下睇邊d啦.."
作者: -小花-    時間: 2005-10-7 01:34 PM     標題: [求助]女會員請進來(有關咸網)

我是好奇心作祟..
上過幾次∼覺得挺新鮮的!
我只是單純的好奇(真的!!)
作者: 天使號角    時間: 2005-11-18 03:38 PM     標題: [求助]女會員請進來(有關咸網)

請問你地有冇上咸網?
以前有~最近冇了~
為什麼上咸網?
因為我咸濕~
覺得女仔這樣做變態嗎?
點解女仔5可以咸濕??女仔好少會睇左h野而犯法

上咸網時有什麼感覺?
好正~身材好好~(gay website)好多令仔
會幻想自己是男主角嗎?
5會~我只愛旁觀
當然會~有少許生理反應~心理上,好有報酬既feel

作者: 朽木留亞    時間: 2005-12-31 10:45 AM     標題: [求助]女會員請進來(有關咸網)

主動找來上---無
但試過被一些古怪連結自動轉過上去,
仲彈出一堆又一堆的露骨廣告,
明明唔係想睇佢仲要關一個開三個好討厭!!
Hot Key關閉視窗都唔得; 結果要硬關電源~
所以對咸網無乜好感~ 亦唔想上去
作者: 貓記    時間: 2006-1-1 11:11 AM     標題: [求助]女會員請進來(有關咸網)

呒所谓架..嚸解要话女仔上会变态錒.?!  甘男人上得..嚸解女人吾上得錒.?!
   系米先..?!
有时侯我条仔系度睇....我都会睇架..仲系度讲..:哗...距"仰"得好劲喔..(狗仔式)錒...哈哈..!!

作者: tracyyls1982    時間: 2006-4-12 05:08 PM     標題: [求助]女會員請進來(有關咸網)

I think maybe some gril feel loney,want to find each other...
作者: 欣er    時間: 2006-4-26 11:56 AM     標題: [求助]女會員請進來(有關咸網)

請問你地有冇上咸網?
答:我上過...!!
為什麼上咸網?
答:因爲好奇..!!
覺得女仔這樣做變態嗎?
答:不覺得變態..!!!
上咸網時有什麼感覺?
答:有點噁心的感覺.!!
會幻想自己是男主角嗎?
答:無啵,因爲我係女既,又點會幻想自己係男主角呢..???
答:好似無吧。

作者: AlienVirgin    時間: 2006-7-5 05:55 PM     標題: [求助]女會員請進來(有關咸網)

我沒有上過...
不過竟然有個男網友send咸網比我睇....
我之後鬧佢....=_=”
作者: sgrlto    時間: 2006-7-5 06:30 PM     標題: [求助]女會員請進來(有關咸網)

雖然我是男會員,但我都發言一下
間中,通常是論壇的十八區...
會很興奮...
但睇得太多,厭倦了
返而一時覺得自己是女主角- -
那個部份很嘔心,我只會看姿勢...
返而覺得興奮∼∼
我覺得女生睇這些沒甚麼不當,正常的
作者: 12345678921    時間: 2006-7-18 07:13 PM     標題: [求助]女會員請進來(有關咸網)

1. 請問你地有冇上咸網?
其實都未算經常, 間中都有上下啦.
2. 為什麼上咸網?
我想是無聊, 八卦啦.
3. 覺得女仔這樣做變態嗎?
完全沒覺得變態, 男仔這樣做就不變態, 女仔做就變態, 這世界無天理, 不公平!!!
變態與否看人自己本身的思想!!
4. 上咸網時有什麼感覺?
沒有感覺, 會愈看愈想看, 但同時又驚家人發現.
5. 會幻想自己是男主角嗎?
一時時啦.
6. 會不會覺得興奮?(生理和心理上)
多數都會!!!

作者: ahBeeEee    時間: 2006-7-22 08:07 AM     標題: [求助]女會員請進來(有關咸網)

我不覺得是變態呀~~~
是好奇心啦~~好不好....
反正我覺得看了也不是什麼大問題...

歡迎光臨 Cyber X-files (http://cyberxfiles.com/cyberx/) Powered by Discuz! 7.0.0