標題: [討論]最難頂的女伴 [打印本頁]

作者: z9413    時間: 2005-1-9 12:09 AM     標題: [討論]最難頂的女伴

[這個投票最後由z9413在 2005/01/09 00:56am 編輯]

愛一個人是講求包容及忍耐,但人始終係人總有一條底線,只要底線一過,有多愛也不能接受,以下數項可作投票,而本人會選其他,因我最難頂女人"猜發財",這行為簡直可用"爛"這個字來形容
作者: porkchophell    時間: 2005-1-9 12:30 AM     標題: [討論]最難頂的女伴

我覺得少事大發脾氣好難頂.
因為女仔既情緒變化好大係一個short period of time.
同埋如果你同佢噪只會搞到佢喊.
最難應付就係女仔既眼淚.
作者: michael0528    時間: 2005-1-9 01:39 AM     標題: [討論]最難頂的女伴

絕對係吸煙飲酒係最難頂...佢吸完煙..飲完酒再同我出街既話
成身臭味,真係叫我行開定行埋去好
當然講粗口其實都唔多好...但適量既粗口係冇問題既
每個人都應該有發洩既途徑..
但講太多就唔好啦...
作者: 野蠻女    時間: 2005-1-9 04:17 AM     標題: [討論]最難頂的女伴

有點兒不認同樓主的意見,你說你最不能接受女朋友懂得猜發財.
我不認同的原因是因為我也懂得猜這個枚.
而我也是因為工作所需才學懂這個枚.
而且猜發財其實也可以很斯文阿.為什麼會覺得爛呢?

作者: tobby    時間: 2005-1-9 10:42 AM     標題: [討論]最難頂的女伴

男朋友話郁d都博哄既人係最惡頂....
而我就係果d成日博哄既人....
佢遲到我又扮嬲...佢串我我就會啤住佢等哄既人
就算係玩都好佢都話唔可以郁d就哄女朋友會縱壞...
覺得我麻鬼煩....oh....
猜發財係咩黎ka?係咪好似十五二十果d?
作者: hongka    時間: 2005-1-9 12:13 PM     標題: [討論]最難頂的女伴

我揀左郁D少少事就發脾氣,
因為現實生活我經歷過。
其實人人生活都有壓力,
點解一定永遠都係我就你呢?俾你鬧呢?
就好似一次我去弟間學校打波,輸左。
又累又唔開心,佢之後仲要我唔關心佢,
唔問佢有無事,唔問佢肚唔餓。
根住佢就開始鬧我喇發我脾氣喇.....
真係好難頂,不過我都忍住無鬧番佢
但成日都係咁,真係越黎越心淡。
作者: 真理    時間: 2005-1-9 12:20 PM     標題: [討論]最難頂的女伴

腳毛濃密  講粗口  體臭口臭  終日哭哭啼啼
這四項我覺得最難忍受...
腳毛濃密:嘔心、核突(男女也是)
講粗口 :冇修養..下等人行為(女仔尢甚)..
體臭口臭:呢樣最難頂..日日聞..身體機能都失靈..
終日哭哭啼啼 :聽得多都煩啦...
作者: benchan    時間: 2005-1-9 12:55 PM     標題: [討論]最難頂的女伴

以上既投票結果~~好多我都想投晒佢~!
可惜才能投一個~~但我最後都投左"大洗"
因為女人大洗係好得人驚架~~見到乜就買乜~~完全唔理後果(個別的女人)
所以揀女友同老婆~~要揀個會顧全大局~~唔會見乜就買乜既~~﹗
做野要有頭有尾~~做野要為人著想等等~~﹗最緊要既係會為男友著想既~~﹗
作者: kalung03    時間: 2005-1-9 01:56 PM     標題: [討論]最難頂的女伴

最難頂就梗係大洗啦,如果佢大洗你有幾多錢都唔夠俾佢洗......
同埋有D女仔知你有錢先會彈埋你度,唔係鐘意你
所以其他都無乜問題
作者: 背影    時間: 2005-1-9 02:02 PM     標題: [討論]最難頂的女伴

大洗是啥?跟得夫人乜都管是什麼?猜發財又是什麼?猜你什麼時候撿到錢?算命還有粗魯的嗎?
愛是透過長期的相處與認識後所得到的一種感覺,既然明知她有那些壞習慣了還愛上她那就認命吧....   
不過我覺得體味跟口臭真的讓人很難親近..... 
女生講粗話更讓人受不了.....
吸煙喝酒又感覺很沒氣質.....
要找個能看對眼的終身伴侶還真難.....
作者: VirusKing    時間: 2005-1-9 07:48 PM     標題: [討論]最難頂的女伴

我無投票,但女仔有三樣同"口"有關既野就真係好難忍.
1) 口臭.
2) 講粗口.
3) 食煙.
口臭可以食多d香口膠,如果佢發惱先講一兩句粗口都可以忍下,但食煙最不可接受.

作者: TinaWater    時間: 2005-1-9 08:09 PM     標題: [討論]最難頂的女伴

淨係可以揀一樣實在太少喇!
其實除?紋身之外, 其他全部我都想揀哂佢!
因為紋身可以好靚, 同著衫化妝一樣, 可以接受.
作者: jpm    時間: 2005-1-9 10:44 PM     標題: [討論]最難頂的女伴

我投左終日哭哭啼啼…
成個深宮怨婦…比你都怕。
作者: christhk    時間: 2005-1-10 04:28 PM     標題: [討論]最難頂的女伴

點解無人投好打牌 (即係難賭), 可能你地仲細, 無見過一個女人好打牌既恐怖...
乜野腳毛濃密口臭, 都係生理既問題, 可以改善既..... 其他性格既問題, 我覺得都唔及好打牌.....
親眼所見, 多少女人打牌打到家破人亡, 欠債纍纍, 每一個賭徒, 都會連累好多親人朋友... 我既朋友, 終日打牌, 老公又唔理, 仔又唔理, 可以掉低個仔比我睇, 終日為左打牌攪到家嘈屋閉, 另一個, 失業又終日打牌, 無錢咪拖住先, 羸左就收錢.... 越欠越多...
女人打牌時狠勁咁食煙, 爆粗口, 手裏面就係麻雀, 唔係好恐怖咩?
我老公最討厭女人既, 都係打牌... 女人大洗都話買倒樣野番黎, 輸o係麻雀桌既就乜都無晒...  打牌打到上隱既, 真係好多, 佢地已經成為病態賭徒, 真係太恐怖!

作者: ezratse    時間: 2005-1-10 07:41 PM     標題: [討論]最難頂的女伴

對我來說,
大洗----沒有問題,女人糸咁;
腳毛濃密----廣告話三分鐘就可以無曬
講粗口----個人來說接受不到
有紋身----看看紋在那裡
粗魯-----我肯定粗魯過任何女人,唔怕
暴力對待 ----打架是我的強項,沒有怕
體臭口臭-----醫得好的,沒有問題
跟得夫人乜都管-----那我便可以唔帶個腦出街
吸煙飲酒 ----飲酒只要唔醉都無問題,吸煙接受唔倒,我個鼻敏感
好打牌-----我最討厭人賭錢!接受唔倒
無主見------唯有我話事啦,哈!重好!
終日哭哭啼啼------這樣才是女人本性,沒有問題
少事大發脾氣-------也是女人的本性,沒有問題
看來我的包容及忍耐力都是未夠!
作者: baby-fat    時間: 2005-1-11 09:49 AM     標題: [討論]最難頂的女伴

以上幾點,我覺得最不能忍受的是第五、六、七項=.=
暴力對待:終日打架,有什麼好呢?要是這樣,雙方一起也不會開心的。
體臭口臭:抱歉,我看到一定"調頭走"的。
吸煙飲酒:浪費金錢
其他的,我還可以接受

作者: HimCheng    時間: 2005-3-11 06:07 PM     標題: [討論]最難頂的女伴

身體有異味...相信男或女都不是太好吧...
而其他的問題相信可以用自己的感染力去改變一下吧~
(我唔反對紋身!)

作者: c0082106    時間: 2005-3-14 03:19 PM     標題: [討論]最難頂的女伴

最難頂既係無那那因為好少好少既事
就發超大超大既脾氣
又想鬧番佢架喎
但又唔忍心喎=0=
小輝衰心軟
作者: --zeta--    時間: 2005-3-14 03:39 PM     標題: [討論]最難頂的女伴

only one thing is the worstL
not respecting others.
=not respecting theirselves.
作者: JB    時間: 2005-3-14 03:50 PM     標題: [討論]最難頂的女伴

我就覺得少事大發脾氣....係女仔O既頭號敵人....可能...我自己都試過...少少O野就會嘈
喧巴閉...~~話時話...都真係幾難頂O架...~~
作者: hohayo    時間: 2005-3-17 08:23 AM     標題: [討論]最難頂的女伴

吸煙 飲酒 粗魯 有紋身  猜發財我都仲可以接受
細聲講粗口都冇問題,但係大大聲講真係唔可以接受

作者: online99    時間: 2005-3-17 10:43 AM     標題: [討論]最難頂的女伴

我選其他,當一個女人無視你為她付出的所有,包括感情,金錢,你還可愛下去嗎?
作者: vling2884    時間: 2005-3-17 01:33 PM     標題: [討論]最難頂的女伴

覺得最難頂既女性,應該係大聲講粗口!講粗口係可以發洩自已情緒不滿,但要適可而止嘛!男人o甘講又時我都頂唔順,何况係女人呢~
作者: 車伯母    時間: 2005-3-20 01:53 PM     標題: [討論]最難頂的女伴

我男友咩都忍到我,可是我自自忍不到我情緒化,這是我覺得最對唔住佢既地方,我自己都控制唔到,我知佢就我唔係一定既,佢明明唔鐘意我亂發皮氣佢都唔出聲~"~
作者: 笑新    時間: 2005-3-26 07:29 PM     標題: [討論]最難頂的女伴

腳毛濃密.....
口臭體臭....
少事大發脾氣 .....
對我來說都是女生最難頂的女件...........
作者: 水鏡卡修    時間: 2005-4-10 12:49 PM     標題: [討論]最難頂的女伴

我個人認為因少事大發脾氣,不聽勸告,如果佢聽我改過那些壞習慣都好些,例如勸佢卻大發脾氣,不能接受...
作者: pig999    時間: 2005-4-30 04:16 PM     標題: [討論]最難頂的女伴

对唔住啊,楼主,我无投票啊。
因为好几个我都想投,要选一个,我唔知选边个先系最好。
体臭口臭呢样野,我林无几个人可以顶得顺。
其次就系暴力对待,系人都惊自己命仔冻过水啦。
再来就系跟得夫人乜都管,男人会觉得自己无晒face架,俾人管住晒。
然后就系成日发脾气。反复无常甘,同呢d人相处真系辛苦自己。
作者: 辣椒    時間: 2005-9-10 06:31 AM     標題: [討論]最難頂的女伴

下面引用由野蠻女2005/01/09 04:17am 發表的內容:
有點兒不認同樓主的意見,你說你最不能接受女朋友懂得猜發財.
我不認同的原因是因為我也懂得猜這個枚.
而我也是因為工作所需才學懂這個枚.
而且猜發財其實也可以很斯文阿.為什麼會覺得爛呢?
絕對認同!!!!!!!
況且猜枚不一定就是粗魯的~
我就認識一個女仔猜發財可以猜到好似唱歌咁~
樓主這樣說,可能少接觸這些人吧~
作者: swliuhk    時間: 2006-12-20 04:13 PM     標題: [討論]最難頂的女伴

我投左終日哭哭啼啼.......
我覺得事無大小成日喊, 就好似成日活O係地獄咁, 成日都唔開心.....
如果成日都唔開心咁做咩O係埋一齊呢?

歡迎光臨 Cyber X-files (http://cyberxfiles.com/cyberx/) Powered by Discuz! 7.0.0