標題: [原創文章]俾男友媽媽見到我同男友在床上…………點算? [打印本頁]

作者: kristylao    時間: 2005-2-26 03:36 PM     標題: [原創文章]俾男友媽媽見到我同男友在床上…………點算?

尋晚去左男友屋企,系距間房睇完電視。情到濃時,我地系床度親熱,
當然系一絲不挂的情景。點知男友條鎖匙留左系廳,距媽媽見到就想
羅入黎俾返我地,但當時我地唔記得左鎖門。就系甘,巨媽媽一開門
就見到我地…………不過巨媽媽只系系門度開左小小見到就伸手遞返
條鎖匙俾我男友。
       唉,醜死人了。我先系第5次見距媽媽咋。以後我都唔知點見巨
媽媽好喇,都唔知距媽媽點諗我喇。。。各位安慰下我喇,教下
我點做好,我真系覺得好醜。
PS:我同男友都成年喇!

作者: 曼曼    時間: 2005-2-26 03:51 PM     標題: [原創文章]俾男友媽媽見到我同男友在床上…………點算?

你只有扮自己都唔知道你男友媽媽見到你地乜野囖~~~免大家都尴尬,相信仔大個左,你男友媽媽唔會理甘多野```
作者: benchan    時間: 2005-2-26 04:03 PM     標題: [原創文章]俾男友媽媽見到我同男友在床上…………點算?

恕我直言﹗
你都算大膽~~明知男友屋企~有阿媽起度﹗
你地都敢起度親熱~小弟佩服﹗
普通既攬攬錫錫就冇所謂﹗既然還一絲不挂的在親熱﹗
你同你男友都當屋企人係透明喎﹗
換著係我最多係攬攬錫錫就夠啦﹗
我知道你地都係唔想既﹗不過以後唔好再因一時沖動啦﹗
我好相信你男友既阿媽~~應該好清楚見到你地所做既野﹗所以先當冇野發生﹗
你點都要面對你男友既阿媽架~~不過你好似俾左個壞映像伯母﹗
希望伯母是個開放既人啦﹗如果係傳統既中國人既話~~咁就麻煩啦﹗
相信你以後都好難面對伯母啦﹗因為你俾左個壞映像伯母就係:....你是個好隨便女仔﹗
咁會令你起伯母既心目中大打折扣﹗
多口問多句你同你男友拍左拖幾耐??

作者: 蜜兒    時間: 2005-2-26 04:31 PM     標題: [原創文章]俾男友媽媽見到我同男友在床上…………點算?

下面引用由benchan2005/02/26 04:03pm 發表的內容:
恕我直言﹗
你都算大膽~~明知男友屋企~有阿媽起度﹗
你地都敢起度親熱~小弟佩服﹗
普通既攬攬錫錫就冇所謂﹗既然還一絲不挂的在親熱﹗
...
同意囉~
最好以後係伯母面前扮乖d啦~~~
其實你而家可以點做ja!? 唯有扮無野囉...

作者: crazyemil    時間: 2005-2-26 04:41 PM     標題: [原創文章]俾男友媽媽見到我同男友在床上…………點算?

哈哈.........吾好意思,我覺得好攪笑,不過我覺得佢亞媽比得你上去佢屋企,都吾會介意既,何況你地都成年啦,佢可能都想抱孫呢,驚你吾攪佢個仔tim呀,放心啦,無事既
作者: 真理    時間: 2005-2-26 08:57 PM     標題: [原創文章]俾男友媽媽見到我同男友在床上…………點算?

呵呵~恕我直言.....我覺得都幾搞笑~~^^
我想問一問你走的時候...佢媽媽有咩表情...神態咁?
因為無論怎麼隱藏...或多或少會在一些細微的動作中表露出來....
作者: jpm    時間: 2005-2-26 09:59 PM     標題: [原創文章]俾男友媽媽見到我同男友在床上…………點算?

呵。這種情況我有個朋友也遇過…蠻好笑。他跟媽說,他們在房間溫習,可是卻做了別的事…他媽拿東西給他們吃…因為忘了”所門”,被他媽看到,就很快地跟女友左右分開,他媽媽也很開通,說 我放下就走,臨走前還說你們繼續吧。
我覺得如果你將來會跟他結婚應該都沒關係吧…而且都是成年人了,你男友的媽媽可能都想自己的兒子快結婚,抱孫啦。不必介意吧。我認為你現在要做的是…多見男友的媽,讓她了解你的為人,那就不會覺得你隨便,只是情不自禁而已。
作者: kristylao    時間: 2005-2-26 10:29 PM     標題: [原創文章]俾男友媽媽見到我同男友在床上…………點算?

多謝各位.其實當時情況系甘既.我講漏左.
男友話距媽媽唔會入距既房,而當時距媽媽系返左房訓覺咖喇.
但點知又會起身,我走個時距媽媽都訓左喇.
作者: z9413    時間: 2005-2-26 11:33 PM     標題: [原創文章]俾男友媽媽見到我同男友在床上…………點算?

下次就唔好啦,大家成年人,伯母怕淦介先唔出聲,出聲就無引
作者: 邪炎    時間: 2005-2-27 12:39 AM     標題: [原創文章]俾男友媽媽見到我同男友在床上…………點算?

我覺得又唔係唔可以再有下次ga~
因為你地已經係成年人~
這些事你你地的私人~唔洗咁mind boo^^a
雖然唔多唔小都會有d尷尬架~
可是你係佢面前做回自己就可以吧!
如果你係佢面前突然有大的改變~
可能會令他的媽媽覺得係好做作哦!
作者: siupigleung    時間: 2005-2-27 01:07 AM     標題: [原創文章]俾男友媽媽見到我同男友在床上…………點算?

我想他媽媽是不介意!!(哈哈...)可能她已認定你是新抱仔了...
你們都是成年人別怕羞!!下次記得鎖門呀!!
她不會介意的原因是.仔仔是不會蝕低(開玩笑)
作者: porkchophell    時間: 2005-2-27 02:07 AM     標題: [原創文章]俾男友媽媽見到我同男友在床上…………點算?

我想你都不能夠做些什麼了.
因為都已經發生, 希望你下一次記緊關好門吧!
再者你們都成年了, 她不會干預的我想.
作者: joe198663    時間: 2005-2-27 04:40 AM     標題: [原創文章]俾男友媽媽見到我同男友在床上…………點算?

It is natural...
SEX is pure & has no crime...
When we LOVE each other so much, we need SEX to express our LOVE...
Athough it is embarrassing that his mum saw that, I believe that his mum didn't mind it...
Because she only put down the key peacefully...
Don't be worried so much...
We are adult now, we should know how to do ourselves...
We should do our duty after something happened...
Remember to close the door carefully next time... ^_^
作者: kristylao    時間: 2005-2-27 10:32 AM     標題: [原創文章]俾男友媽媽見到我同男友在床上…………點算?

我地一齊左9個幾月喇,而且仲系第二次系埋一齊的。
點解甘問?

作者: kristylao    時間: 2005-2-27 10:42 AM     標題: [原創文章]俾男友媽媽見到我同男友在床上…………點算?

起初覺得真系好醜,好唔好意思。但尋晚男友同我講,距媽媽同距做左D
“思想工作”。大概意思系叫距小心D,如果要結婚就要自已蓄錢先,因爲
我地都未夠年齡。宜家我反而覺得好好笑喇,不過都系唔敢見距媽媽,
好驚距媽媽個心唔知點諗我。

作者: MA2000    時間: 2005-2-27 01:52 PM     標題: [原創文章]俾男友媽媽見到我同男友在床上…………點算?

你理得?你理啊,反正对的是你男朋友不是巨啊妈啊!
作者: HimCheng    時間: 2005-2-27 09:39 PM     標題: [原創文章]俾男友媽媽見到我同男友在床上…………點算?

連伯母都同你男友做晒心理輔導,咁就完全唔需要怕啦~
放膽少少~~做個敢作敢為的人呢!
我們這裏有很多人在支持你呢!
作者: baggiowhl    時間: 2005-2-28 01:47 AM     標題: [原創文章]俾男友媽媽見到我同男友在床上…………點算?

都咁大個人囉,佢媽媽會明白?.
下次記得鎖好門,又或?去九龍塘囉!
記得做好安全.............人命呀!!!!!!!!!!!!!!1
作者: qe3707    時間: 2005-2-28 10:03 AM     標題: [原創文章]俾男友媽媽見到我同男友在床上…………點算?

我想那位媽媽一定在心裡大笑三聲
(喔...不...是大笑好幾聲)
心想...再不久我就可以抱孫了....
正常的話.........他會很高興(雖然尷尬)
但不正常的話(獨佔慾太強)那.....你就....完了....
作者: kristylao    時間: 2005-2-28 10:17 PM     標題: [原創文章]俾男友媽媽見到我同男友在床上…………點算?

可能大家都想得太過樂觀喇。尋晚我過左男友屋企,
鼓起勇氣見距媽媽,點知……距媽媽既眼神令我感覺到失落,
距唔似上幾次甘熱情,對我有幾許冷淡...我好唔開心,喊左成晚.
可能系我太易喊,又或者 對我來講,昵種關系好重要.如果男友
媽媽唔鍾意我的話,我寧可與男友分手,這也是我同男友之前有
過的共識.

歡迎光臨 Cyber X-files (http://cyberxfiles.com/cyberx/) Powered by Discuz! 7.0.0