標題: [認真討論] [打印本頁]

作者: 唐老油鴨    時間: 2005-9-18 05:30 PM     標題: [認真討論]

我同我bf拍拖有兩個星期. . .我同佢發生左關係
本黎都冇咩野嫁...只係佢同佢既朋友講話同我做過...兩個男人係到討論正唔正
依d我都冇咩所謂,點知我bf叫佢同我搞. . .佢話佢冇所謂...俾人試下我好唔好喎
做冇搞錯牙 ! ! !佢當我係咩牙 ?

我好討厭咩 ?我係佢心目中只係咁 ?
作者: 靈亞    時間: 2005-9-18 05:36 PM     標題: [認真討論]

好恐怖喔....>_ 作者: angefan    時間: 2005-9-18 10:49 PM     標題: [認真討論]

一個女孩子怎可以這麼隨便,才不過兩個星期就跟人...就算妳真的想跟他發生關係,也應該花時間了解對方多一點呀∼!
坦白,妳這麼隨便,怎怪人不當妳什麼?
作者: joe198663    時間: 2005-9-19 02:33 AM     標題: [認真討論]

唐老油鴨,
他當你是什麼,你自己最清楚不過...
他都沒有搞錯什麼,因他已經達到目的,滿足了獸慾...
心知肚明吧!你還等什麼?

分手,和他分手...
這賤種絕不配你去愛...
遇上這種賤男,你真是不幸...

如果他真的愛你,他應該尊重你的感受...
居然能和別人分享自己的另一半...
就連尊重兩字都不懂...
他有多愛你?
死狗公,去死吧!

怎麼說你都是個女孩子,你應該自憸一些...
你怎能隨便地和一個相識十四天的男子發生關係?
這次你給佔便宜了...
你還有多少次機會呀?
難道到意外發生後,才說後悔?

此次錯了,就當買個教訓...
帶眼識人,可沒有下次........

作者: vling2884    時間: 2005-9-19 04:05 AM     標題: [認真討論]

樓主..
其實妳男友係邊種人..
妳係佢心目中有幾重要..
相信我哋唔去評論..
妳自己亦心裏有數啦=.='''''..
ml 過程都當做話題??
女友都可以俾人分享??
嘩..
現今戀愛態度係咪..
真係可以甘開放呀??
我就唔係幾相信咯=.=''''..
恕我得罪講句吖..
妳所謂既男友根本就係騙色之徒!!!
食過番尋味之餘..
仲想益埋佢老友!!!
無恥!!!

趁未到泥足深陷地步..
勸妳及早回頭是岸..
否則後果仲不堪設想!!!
今次就當係教訓..
記住以後要帶眼識人..
女人既貞操真係好重要!!!

作者: angefan    時間: 2005-9-19 11:35 AM     標題: [認真討論]

再說,妳會不會主動提議妳的好友跟妳的男友做而又覺得「沒有所謂」?
真正愛妳的人就算不介意妳跟別人做,怎樣說也不會主動叫別人跟妳做吧?兩個人拍拖之後,我覺得總會有種妳是「我的」的想法,其他東西不講,但是這種東西怎可能跟朋友分享?
我覺得一個人是否隨便,與是否處女沒有關係,就算不是處,也應該多一點觀察對方,了解這個人是否值得妳對他付出這麼多吧?要記往最後承擔結果的可能只是女方一個人,這更加讓我覺得不應該隨便跟男人來。
一個人是否自愛,與是否處女無關,請自重。
作者: 反反白    時間: 2005-9-19 04:12 PM     標題: [認真討論]

致樓主~
其實~在你last一句 "我好討厭咩 ?我係佢心目中只係咁 ?"
已經知道你自己明白你bf係咩人啦~
而且~你同樣知道你在佢心目中的地位~
只不過~你唔知點面對自己的*傻&蠢* 之ma~
你要明白~
你知道自己真係好喜歡人家~你願意比曬你所有野佢都好~
別人唔係一定會比返噤多野你的~
你這樣的"一相情願"~
到現在別人的"與人分享"~
心痛~心灰的~咪又係得你自己lor~
對一個女仔而言~
性行為~可以代表你願意為別人獻出一切
對一個男仔而言~
性行為~可以係代表發洩&滿足自己的獸慾

佢可以同佢的朋友講你地如何如何的發生關係∼
你接受到?
佢可以同你講叫你同佢的朋友發生關係∼
你接受到?
佢可以同你講佢唔mine你同佢的朋友發生關係∼
你接受到?

如果你可以接受到的∼你就唔會在這裡討論呢個問題啦∼
我會叫你∼”放手啦∼佢唔係你要求的人∼”

作者: mkboy2046    時間: 2005-9-19 09:33 PM     標題: [認真討論]

我想你都係同呢個人分手吧啦,一個唔懂得愛惜自己女友,唔懂得尊重女性嘅男人,根本唔值得任何人去愛
作者: porkchophell    時間: 2005-9-21 02:54 PM     標題: [認真討論]

當你有疑問自己的時候.
已經代表了你心中已經知道對方是什麼人.
只是你不想面對現實而已.
不要再傻下去了, 一個只為性還可以把你當玩具的男人.
不要也罷.
可能你很愛對方.
但為了這種人, 是不值得的.
分手吧!
失去了這種男人也不覺得可惜.
可能有一天你會找到一個好男人你會覺得自己現在很蠢吧!

歡迎光臨 Cyber X-files (http://cyberxfiles.com/cyberx/) Powered by Discuz! 7.0.0