標題: 打野戰 !!! *0* [打印本頁]

作者: lostmysoul30    時間: 2004-11-24 06:03 PM     標題: 打野戰 !!! *0*

[這個投票最後由lostmysoul30在 2004/11/26 09:50pm 編輯]

前晚同朋友講起打野戰依個問題 個朋友講到口都唔停  唔知各位網友有冇試過呢??  仲有係咪真係咁刺激呢 ???   地點通常係邊呢?? (或者冇試過既朋友 可以  選擇最想打野戰的地方)我就未試過lu  不過我朋友講好刺激囉  佢去既地點係 ......   其實有冇朋友仔見過人打野戰呢?? 分享下
作者: 野蠻女    時間: 2004-11-24 06:21 PM     標題: 打野戰 !!! *0*

打野戰阿,在聽說過我朋友試過了很多次.
而我反而就未試過,我朋友跟我說其實是蠻刺激阿.
因為一直都很怕有別人看到.跟平常在家裏的感覺不一樣.
作者: baby-fat    時間: 2004-11-24 06:27 PM     標題: 打野戰 !!! *0*

這個不會太刺激吧?!!而且不怕被別人看到的嗎?
要是你在日常看到別人這樣,你也會尷尬吧?!!更何況露天.....
我覺得這種行為有點不雅,但我還挺佩服你的朋友那麼大膽..

作者: 真理    時間: 2004-11-24 06:27 PM     標題: 打野戰 !!! *0*

我投左其他..因為我今年先14歲..男朋友都未有..更遑論打野戰了...
我唔知自已將來會唔會..但多數唔會..雖然自己很愛刺激..但呢d野又點同呢??
始終認為在家中做會好些..!!
作者: 小闊闊    時間: 2004-11-24 06:32 PM     標題: 打野戰 !!! *0*

我當然沒有試過呢~
但我覺得不會很刺激吧~
給人見到醜死喲~
我想問「打野戰」會不會被人告公眾地方行為不檢呢~???
作者: 真理    時間: 2004-11-24 06:49 PM     標題: 打野戰 !!! *0*

下面引用由小闊闊2004/11/24 06:32pm 發表的內容:
我當然沒有試過呢~
但我覺得不會很刺激吧~
給人見到醜死喲~
我想問「打野戰」會不會被人告公眾地方行為不檢呢~???
當然會啦..男/女人裸體去街都會被人告啦...不過沒人看到或有人看到但不理會則另作別論..~~
作者: lostmysoul30    時間: 2004-11-24 08:02 PM     標題: 打野戰 !!! *0*

不過聽講打野戰都去d  好辟既地方  即係好似樓梯口 或者 大帽山個d  少人地方 ,  我諗好少人會比人捉到 .  聽我朋友講驚比人發現種感覺會令人更加刺激  講真我覺得比我,我都會去試下 因為人生咩都要試下嘛  :p   :p:p:p

作者: 雷.仲恩    時間: 2004-11-24 08:40 PM     標題: 打野戰 !!! *0*

這個,最出名的是海旁…車裡吧,當街當眾kiss的都很多啦。
這個若有機會我也會試,始終命只能活一次。甚麼也要一試
作者: benchan    時間: 2004-11-24 09:06 PM     標題: 打野戰 !!! *0*

我個朋友0係學校天台都試過喇~~﹗
聽佢講好刺激喎~~﹗
唉~~﹗

作者: 我的天我的歌    時間: 2004-11-24 09:30 PM     標題: 打野戰 !!! *0*

我覺得不會特別的刺激吧....
給人看到的話豈不是糟糕....
不認識的人還好....
認識的就不知道怎樣面對了....
要提心吊膽的幹....
我看不如安安份份的於睡房來較好.....
不過喇....
可能有人比較喜歡那種"犯罪感"吧....
下面引用由真理2004/11/24 06:27pm 發表的內容:
我投左其他..因為我今年先14歲..男朋友都未有..更遑論打野戰了...
我唔知自已將來會唔會..但多數唔會..雖然自己很愛刺激..但呢d野又點同呢??
始終認為在家中做會好些..!!
=.=.....
我看如果沒有的話投"冇"就可以了....
"其他"是指有沒有在其他地方打野戰吧....
下面引用由benchan2004/11/24 09:06pm 發表的內容:
聽佢講好刺激喎~~﹗
唉~~﹗
給老師當場捉到就真的特別刺激了.....
作者: jpm    時間: 2004-11-24 09:37 PM     標題: 打野戰 !!! *0*

我沒有試過啊
我想應該都蠻刺激!
不過在公眾地方被人看到會很不好意思吧
作者: 羅偉成    時間: 2004-11-24 10:24 PM     標題: 打野戰 !!! *0*

這些事情......大家不要亂試,
被某些八卦周刊拍到就不好,
或者被影後copy上論壇......
我看不少......

作者: 袁振俠    時間: 2004-11-25 12:07 AM     標題: 打野戰 !!! *0*

年青人對 性的態度 越來越開放 ,
若與我讀書的年代所比較 ,
真的進化得 一日千里 .
拖手 , 接吻 在這個世代己是見面禮 ,
若干年後 , 年青人「打野戰」一定多過「打邊爐」...
這一代的 年青人 , 我很羨慕你們啊~~~
正所謂 "及時行樂 " 嘛 !
但究竟長此下去 , 是 "幸" 還是 "不幸" ?
作者: TinaWater    時間: 2004-11-25 01:15 AM     標題: 打野戰 !!! *0*

我有frd係後樓梯, 有?係車, 有個仲激, 大浪灣個遼望台!
作者: love4over    時間: 2004-11-25 06:40 PM     標題: 打野戰 !!! *0*

打野戰........
我都試過唔少....
之前有家歸不得,就日日夜晚(2∼4:00)既時候......
不過依家唔會lu...
但係都試過好多地方,傷殘人士厠所呀,公園呀,仲好似吧士都試過...
仲有好多不過都唔記得lu...
作者: super3618    時間: 2004-11-26 12:09 AM     標題: 打野戰 !!! *0*

試個一次咁大把∼i feel 冇咩野∼咪一樣咁做∼係驚俾人見到個時真係唔g俾d 咩反應
作者: lostmysoul30    時間: 2004-11-26 09:47 PM     標題: 打野戰 !!! *0*

下面引用由love4over2004/11/25 06:40pm 發表的內容:
打野戰........
我都試過唔少....
之前有家歸不得,就日日夜晚(2∼4:00)既時候......
不過依家唔會lu...
...
嘩 ... 你都試過唔少地方喎    不過巴士  .... 好危險下姐   係最後個一行嗎 ????

作者: jasonhearts    時間: 2004-12-14 03:19 PM     標題: 打野戰 !!! *0*

我試過好幾次~~
係巴士la~傷殘同商場toilet~某幾間
連鎖快餐店toilet~公園~k房就只係巢同埋口交囉~
作者: vincentlok    時間: 2004-12-22 04:02 PM     標題: 打野戰 !!! *0*

以前試過幾次同埋唔同既地方啦﹐係幾激﹐不過到人大左就唔無啦﹐怕比人發生。
作者: 鬼畜潮?吹★    時間: 2004-12-31 04:05 PM     標題: 打野戰 !!! *0*

哈~打野戰確是刺激的性行為~既驚人撞破,有要享受性~
不知在公眾場所只是撫摸性部位算不算打野戰呢?

作者: z9413    時間: 2005-1-8 11:34 PM     標題: 打野戰 !!! *0*

打野戰我覺得並不刺激,我也有,我只是當時有這樣的需要所以便.........,但我認為打野戰通常都是拍拖初期才會發生
作者: percy621    時間: 2005-1-17 04:55 PM     標題: 打野戰 !!! *0*

聽佢講好刺激喎~~﹗

作者: PPSS123    時間: 2005-1-17 05:49 PM     標題: 打野戰 !!! *0*

我都會覺得好刺激....
個心都幾想...
不過行動就應該唔會去做......
因為真係怕怕~~~~
作者: caleb    時間: 2005-1-27 12:06 AM     標題: 打野戰 !!! *0*

我試過幾次起山頂...打野戰緊係刺激啦~
唔係打來做咩??

作者: HuiSiuTung    時間: 2005-3-11 05:27 PM     標題: 打野戰 !!! *0*

打野戰好像是犯法的~大家不要亂試啊!'個人沒有試過.......
但也聽過識得的人去過大廈後樓梯~給人看到就不好了.
作者: HimCheng    時間: 2005-3-11 05:57 PM     標題: 打野戰 !!! *0*

唔會試~
好似好dirty咁呢...
亦都無興趣試~
比差人捉到仲會比人告添...
作者: c0082106    時間: 2005-3-18 06:33 PM     標題: 打野戰 !!! *0*

完全無興趣囉
話打野戰係刺激既話
點解唔試下去裸跑
俾人發現左會俾人追住
重刺激啊

作者: 車伯母    時間: 2005-3-19 02:07 AM     標題: 打野戰 !!! *0*

我有個朋友成日都係我面前講佢地係邊打野戰,一時又話樓梯,一時又話巴士,一時又話山邊,最誇張果次係泳池....佢就話好激,成日嗌我試下,我自問就冇咁心啦
作者: vling2884    時間: 2005-3-20 01:37 PM     標題: 打野戰 !!! *0*

下面引用由Love4over在
2004/11/25 06:40pm發表的內容:
打野戰........
我都試過唔少....
不過依家唔會lu...

嘩,你好勇o丫!!俾我就唔夠膽咯!但我睇書話打野戰確係可以增加?方性趣,見人見智啦!不過有次都見到人係水塘激戰,佢o地見到我都冇反應,繼續博命.反而我仲驚過佢o地即刻走人~~

作者: 笑新    時間: 2005-3-26 07:02 PM     標題: 打野戰 !!! *0*

打野戰當然爽啦
           我以前和我條女在公園里渣都爽到爆啦
                          5好話打野戰啦    ... d感覺完全5同
作者: nightmare12    時間: 2005-4-5 08:22 PM     標題: 打野戰 !!! *0*

我都試過唔少
最多的都係傷殘toilet同埋d大廈既後巷
反而後樓梯就少喇,因為太危險了
至於巴士就真係未試過,因為好少咁好彩巴士少人同埋女友又在身邊
同埋就算自己想都要你既伴侶想先可以成事嘛,
作者: sayaka嘉嘉    時間: 2005-4-5 08:38 PM     標題: 打野戰 !!! *0*

心理學家說過,人類喜歡在陌生的環境下做愛!
但太害怕給別人看到了,真的不夠膽試!!
萬一被人拍下了廣泛流傳怎麼辦?這些片相信大家也看得不少吧!
咦.?巴士....?真有點不可思議哩....

作者: arca    時間: 2005-4-10 06:14 PM     標題: 打野戰 !!! *0*

我就冇所謂
但我老公仔好怕醜
o係人地屋企偷偷搞野已經係佢既底線
作者: 螳螂兄    時間: 2005-4-18 01:04 AM     標題: 打野戰 !!! *0*

其實, 如果行行下街想要, 點解唔去時鐘酒店?我諗好過響d隨時有人發現的地方啦。
通常打野戰都係要速戰速決(個人認為), 免得有人發現, 我覺得做愛係享受架喎, 唔係滾水「錄」腳, 就咁射左就算。
一來唔舒服, 而且唔可以享受擁抱的感覺
ps, 我都係試過一次在某地方的公廁, 之後便不喜歡了
作者: ivan926    時間: 2005-4-27 11:39 AM     標題: 打野戰 !!! *0*

在後樓梯.....(私人屋苑)
試過係沙灘.....不過唔舒服
作者: 怡b    時間: 2005-5-1 01:01 PM     標題: 打野戰 !!! *0*

我成日去d唐樓既後樓梯,,(畫)者公廁,,,,,,勁(鄭)
作者: 70869413    時間: 2005-5-1 01:21 PM     標題: 打野戰 !!! *0*

打野戰真係可以咁爽咩
如果有條女真係要試下..
作者: 70869413    時間: 2005-5-2 08:10 AM     標題: 打野戰 !!! *0*

話時話....d餐廳都好似有分男同女廁果噃
咁你地去邊一邊打=.=""
作者: wsum    時間: 2005-5-24 06:19 PM     標題: 打野戰 !!! *0*

i've never tried it before, but i've seen somebody doing it in public before. i wuz hking w/ my friends, and heard some weird noises that were coming out in the bushes and one of my friends went to check out...and ran back to us n' told us there's a couple having sex in the bushese...
作者: carriec    時間: 2005-6-13 02:00 PM     標題: 打野戰 !!! *0*

LBHIDDEN[0]LBHIDDENit's long time ago x it's really very exciting x Becos we parked the car at the corner of the open car park. There was many trees cover the car.  we make love inside the car at night . After we finished, we discovered that two cops (policeman) is standing at the outside of the carpark. We do not know whether they aware of us or not. anyway, very exciting.
作者: +T    時間: 2005-6-13 09:24 PM     標題: 打野戰 !!! *0*

下面引用由TinaWater2004/11/25 01:15am 發表的內容:
我有frd係後樓梯, 有?係車, 有個仲激, 大浪灣個遼望台!
遼望台?!…oopz!好似好正喔`!!!
我想同hunni o係beach sweet 呢〞…呵
作者: salvia    時間: 2005-7-13 04:22 PM     標題: 打野戰 !!! *0*

有機會都想試~
古人冇屋住都係外面做愛~
唔覺得打野戰有咩問題~
作者: Fireex    時間: 2005-7-22 05:54 AM     標題: 打野戰 !!! *0*

小第未夠年齡和沒有女友.
但我知道這種做愛方法可以令到女性在做愛時比較"high",會令到她的陰道比較濕.
這其實是一種心理問題,同一理論,如果在家中不同的地方做愛就會有不同的感覺.
作者: be晞    時間: 2005-7-25 10:41 AM     標題: 打野戰 !!! *0*

我就未試過
但係有次不小心在葵芳那個天台公園見到...
我個fd不小心比個護衛見到
我地出返去都沒什麼
但我地阻礙人家辦"正經事"太不好意思喇
可憐的男女=..=""
作者: 檸檬柚子    時間: 2005-7-25 12:18 PM     標題: 打野戰 !!! *0*

我見過..
但未試過= =
(15歲學甚麼打野戰= =)
在觀塘的一個公園內看到的..
作者: kkkso04010    時間: 2005-8-28 04:03 PM     標題: 打野戰 !!! *0*

2005年7月21日的壹x刊也刊登過一篇文章
講過呀伯同呀婆下午在公園打野戰
所以年青人打野戰我就唔覺得出奇
作者: 眼睛123    時間: 2005-10-16 11:06 PM     標題: 打野戰 !!! *0*

个人所好吧 想干嘛就干嘛了 不必在意别人怎么想!~~~~~~~~~~
作者: GXNEO    時間: 2006-4-1 11:23 AM     標題: 打野戰 !!! *0*

...未免太大膽了吧,我想我永遠也不會試呢,怕被人看見呢
作者: TKLin    時間: 2006-4-13 05:24 PM     標題: 打野戰 !!! *0*

汗,念5到香港葛女生甘开放,野战一般都听得多,自己就未试过啦,就算自己想试都无用啦,都无女仔愿意试啦
作者: shayuu    時間: 2006-4-26 02:37 PM     標題: 打野戰 !!! *0*

其實自己一直心思思想試下,
不過一直都無呢個機會,
總會覺得係好刺激
作者: hoilday    時間: 2007-5-20 04:18 PM     標題: 打野戰 !!! *0*

打野戰~
同現任男友有呀~
我的第一次也係給了他的~
試過好多地方 傷殘人士厠所呀 公園呀 後梯呀 仲有巴士都試過~
一齊不經不多年半了~
對性唔再瞎目了 再唔係想要去邊做都得~
依家想同佢儲錢 買屋 買車~
咁就可以買d好sex的睡衣 內衣 甚至咩都唔畀佢一個任睇~
有車 佢可以載我到處「車震」~
嘻嘻~
作者: ming1992    時間: 2007-10-2 01:37 PM     標題: 打野戰 !!! *0*

唔係話好刺激ge!!不過係驚會比人睇到囉!!

歡迎光臨 Cyber X-files (http://cyberxfiles.com/cyberx/) Powered by Discuz! 7.0.0