標題: [閒話一則]尋晚發的夢.. [打印本頁]

作者: sgrlto    時間: 2007-5-30 01:20 PM     標題: [閒話一則]尋晚發的夢..

尋晚我發左一個好恐怖既夢..我夢見香港有大地震加上狂吹怪風
第一次好輕微..第二次中等..第三次好勁...
全部都感受得到..D怪風係勁到連個人都吹得起
仲有D怪風係亂吹,雖然尼個係夢...-_-"不過我都有少少擔心
尼個擔心唔係尼個年代既擔心..而係下一代...
尼個世界既天氣變得太快..反常得太利害.....
其實尼個夢既怪風..唔止係夢到感受過.....
而係上個月左右...感受過一次..只不過同夢果個比有過至以無不及XD"
1:1000000...雖然我係屋企..但係我都感覺到個怪風!!
提提大家...保護尼個地球..少開冷氣啦!!!
唔好破壞環境啦!!......
作者: ralf2005    時間: 2007-5-30 04:45 PM     標題: [閒話一則]尋晚發的夢..

哈... 你又會發的咁得意 ge 夢呢,希望全球性的天氣變化吾會係呢個世界發生,如果吾係會好似明日之后咁恐怖架,到時香港會陸沉喔

作者: sgrlto    時間: 2007-5-30 09:28 PM     標題: [閒話一則]尋晚發的夢..

下面引用由ralf20052007/05/30 04:45pm 發表的內容:
哈... 你又會發的咁得意 ge 夢呢,希望全球性的天氣變化吾會係呢個世界發生,如果吾係會好似明日之后咁恐怖架,到時香港會陸沉喔
咦..你都係黃大仙之友黎架!!
尼個世界真係就快唔住得架啦~_~"
如果要個環境變返10年前...難........
作者: 克斯頓    時間: 2007-5-31 05:46 PM     標題: [閒話一則]尋晚發的夢..

下面引用由sgrlto2007/05/30 09:28pm 發表的內容:
咦..你都係黃大仙之友黎架!!
尼個世界真係就快唔住得架啦~_~"
如果要個環境變返10年前...難........
我都覺得呢個世界擺唔耐,
世界各地都相繼出現不尋常既天災,
如果再過多百幾年......真係唔敢諗....

歡迎光臨 Cyber X-files (http://cyberxfiles.com/cyberx/) Powered by Discuz! 7.0.0