標題: 兩對夫婦遇上廢棄工廠出沒的天蛾人.【附天蛾人電影】 [打印本頁]

作者: chung1219    時間: 2009-3-16 02:06 AM     標題: 兩對夫婦遇上廢棄工廠出沒的天蛾人.【附天蛾人電影】

[flash]http://www.youtube.com/v/OmI12a6gO5w&hl[/flash]
史蒂夫和瑪麗、羅傑和琳達這兩對夫婦駕車路經西維吉尼亞的一

家已被放棄的軍用製品工廠,當時經已入夜,汽車內的他們發現

附近突然多了兩盞紅燈,接著四人在好奇心驅使之下便索性把車

子煞停,下車探查紅光的來源是什麼。後來他們發現紅光是來自

一雙眼睛,而更恐怖的是這雙眼睛是屬於一個身高大約6至7英

尺的不明生物,至於這個人形生物竟然擁有一雙摺疊著的翼,結

果他們立即轉身而逃。這次被目擊之對象從種種特徵而論應該就

是傳說中的天蛾人,因此這次事件便被歸納為天蛾人報告之一。

如果遇上天蛾人的人是你/妳,你/妳會如何反應?

問牠今期六合彩號碼嗎?

把牠活捉而隨即以暴力相向嗎?

既然片中亦提及電影Mothman(港譯﹕追命謊言),我就順

便放段電影版比各位睇睇,不是預告片而是真正電影版本,就算

係侵權都係該視頻論壇而已。只要回覆後就能夠看到....
本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

作者: §cKy§    時間: 2009-3-16 02:28 AM

mothman案例都幾多....
聽說該區一d動物都無故失蹤...
作者: chung1219    時間: 2009-3-16 02:36 AM

或許天蛾人和人類一樣需要『補給』,牠並非一個虛幻存在體如鬼魂般的東西。...
作者: 笨小飛    時間: 2009-3-22 03:28 PM

好, 多多留意先~
作者: MaNhOiLO2    時間: 2009-3-22 09:00 PM

影相之後閃人= =
作者: 16886133    時間: 2009-3-24 03:47 AM

睇唔到,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
作者: chung1219    時間: 2009-3-25 11:43 PM

睇唔到,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
16886133 發表於 2009-3-23 07:47 PM
唔該你唔知講乜都唔好亂UP!
作者: zeroky    時間: 2009-3-26 06:03 PM

我諗我唔係即刻跑走就係暈咗!
作者: dulling    時間: 2009-3-31 10:01 PM

【版主﹕無義意回覆】
作者: jeffkitkit    時間: 2009-4-6 07:53 PM

我想未同佢溝通,我已經死左.........= ="
作者: 碎料    時間: 2009-4-7 04:12 AM

我諗我會呆左......再加幾分驚........
作者: chung1219    時間: 2009-4-12 12:10 AM

我想未同佢溝通,我已經死左.........= ="
jeffkitkit 發表於 2009-4-6 11:53 AM
哩位會員太悲觀了!你比起上面層果位會員更甚。

或者你可以即時和天蛾人來一次埋身肉搏戰,可能係佢死而唔係你死哩!
作者: ZenasD    時間: 2009-4-12 06:55 PM

如果我未被佢殺死~而我又冇俾佢嚇傻的話~
我會拎個相機出黎閃佢相~
就算死左都有張相做證呀嗎~
作者: chung1219    時間: 2009-4-13 10:59 AM

如果我未被佢殺死~而我又冇俾佢嚇傻的話~
我會拎個相機出黎閃佢相~
就算死左都有張相做證呀嗎~
ZenasD 發表於 2009-4-12 10:55 AM
但我估.....估.....天蛾人殺人滅口之餘亦會毀屍滅『相』!

因為以往報告中顯示出天蛾人是高智慧個體。
作者: nicole127    時間: 2009-4-18 08:09 AM

我都睇過電影係話果隻東東會吸動物血架..個樣仲好可怕!!
作者: chung1219    時間: 2009-4-18 06:40 PM

我都睇過電影係話果隻東東會吸動物血架..個樣仲好可怕!!
nicole127 發表於 2009-4-18 12:09 AM
你睇果齣電映係唔係『魔鬼屍餐』呀??

哩齣叫『追命謊言』呀!

兩回事來的。
作者: 羅偉成    時間: 2009-5-19 04:37 PM

話說追命謊言我用了$11買了回家之後...
放到現在已經一年還沒看XD
作者: joy182072    時間: 2009-6-9 09:30 PM

作者: j322513    時間: 2009-7-24 03:13 PM

或許天蛾人牠並非一個虛幻存在體如鬼魂般的東西。...
作者: SGRLTO    時間: 2010-6-6 08:01 PM

返睇...........................
作者: 誅魂    時間: 2010-6-15 12:05 AM

我想我會問他要不要跟我做朋友……
作者: LawChunCheong    時間: 2011-1-12 01:12 PM

同佢死過,再唔係著草

歡迎光臨 Cyber X-files (http://cyberxfiles.com/cyberx/) Powered by Discuz! 7.0.0