標題: 再次回味香港早期有名的鬧鬼事件.政府運輸處鬧鬼 [打印本頁]

作者: chung1219    時間: 2009-3-20 12:18 AM     標題: 再次回味香港早期有名的鬧鬼事件.政府運輸處鬧鬼

1974年政府運輸處鬧鬼

[flash]http://www.youtube.com/v/Qg567n2XUuI&hl=zh[/flash]

我絕對相信世上是有鬼魂這回事。
作者: SGRLTO    時間: 2009-3-20 01:27 AM

不信鬼的人是因為怕?是因為他不解有永生靈魂?是因為未見過

還是有其他原因。
作者: 火星天使小月    時間: 2009-3-20 02:54 PM

我無睇過段新聞啊(都未出世),都吾知有件咁既事!!
多謝你分享
作者: SGRLTO    時間: 2009-3-20 07:15 PM

嘩..D高僧的確幾高下..果個著住西遊記中師父唐三藏既戲服@v@

消滅垃圾蟲...很暴力呀..好暴力呀!!睇到尼到笑左一下。
作者: chung1219    時間: 2009-3-20 10:49 PM

嘩..D高僧的確幾高下..果個著住西遊記中師父唐三藏既戲服@v@

消滅垃圾蟲...很暴力呀..好暴力呀!!睇到尼到笑左一下。
SGRLTO 發表於 2009-3-20 11:15 AM
坦白一點講,我第一次睇到就諗起『西遊記』!
作者: SGRLTO    時間: 2009-3-21 12:34 AM

坦白一點講,我第一次睇到就諗起『西遊記』!
chung1219 發表於 2009-3-20 02:49 PM
我都係-____-好誇張呀佢地著d衫..

講真..宜加邊有咁誇架!!可能佢地扮到好專業咁xDD實情就唔太識
作者: jeffkitkit    時間: 2009-4-6 08:13 PM

呢段片真係未睇過,74年我都仲未出世,政府部門鬧鬼都唔係第一次聽,
政府收埋好多野都冇人知.........
作者: chung1219    時間: 2009-4-8 12:04 PM

呢段片真係未睇過,74年我都仲未出世,政府部門鬧鬼都唔係第一次聽,
政府收埋好多野都冇人知.........
jeffkitkit 發表於 2009-4-6 12:13 PM
無辦法.始終是中國人社會,這類事較為避忌。
作者: nicole127    時間: 2009-4-19 09:48 PM

我都未睇過e條片..
都唔知發生果e件事...
多謝分享!!
作者: cire    時間: 2009-4-20 09:57 PM

個官員都答得幾玄
作者: chung1219    時間: 2009-4-27 04:59 AM

個官員都答得幾玄
cire 發表於 2009-4-20 01:57 PM
既然係官員就需要小心言行,而且始終是難以接受的事。
作者: 歌莉寶貝    時間: 2009-5-21 02:17 PM

好難得搵得返呢d咁耐之前既片! 唔知係咪eyt泥架呢?~

歡迎光臨 Cyber X-files (http://cyberxfiles.com/cyberx/) Powered by Discuz! 7.0.0